Güncellemeler
+1 yıl
Kadınları o kadar çok seviyorum ki bana zarar vermelerine bile izin veriyorum aynı şeyi erkekler bana yapsa saygisizligi erkeklerin ağzına sicarim acımam a kadınlara trans erkek olarak zaafım var seviyorum ya seviyorum abi seviyorum kadınları kim ne derse desin sicsinlar ağzıma kizlar yine kıyamam kızlara ben
Güncellemeler
+1 yıl
Canım yanar ağlarım beni en çok kadınlar ağlattı yine kıyamadım kadınlara ağlarım ağlarım yine kadınlara sarılırım bir trans erkek olarak benim yumuşak kalbim kadınlara ait başka transerkeklerde ben kadar iyi değil kadınlara karşı ben aren koçak olarak özel üretim bı adamım kadınlara kimse ben kadar iyi davranmaz dünyada benden bitane daha yok numunelik adamim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
trans erkek, kadın doğup erkek olan mı, erkek doğup kadın olan mı? Cidden bilmiyorum cahilliğime ver.
Kadın doğup erkek olan
Kaç saattir kadınlara olan askimdan damı anlamadın
Trans erkek ne bilmeden okumadım. Üzüldüm senin adına
Valla ben daha çok üzgünüm kadınlar hayatıma giriyo kalbime yerleşiyor başka kadınlara olan merhametimi kıskanıp hayatimdan cikiyo
Bunun adı aldatmak değil merhamet kadınlara kıyamıyorum haksizmiyim
Napalim diğer kadınlar üzülmesin diye yapıyorum bir kadına sadık kalmak diğer bütün kadınlara ihanet etmek aldatmak demektir
Ben haksizmiyim su elini vicdanına koyda soyle
Çok ağlattılar beni çok bu kizlar çok tekmelediler beni çok yaraliyim çok canım acıyor ve canım vurdular lan kalbimden
Annem annemmm çok aciyo kalbim anneeee sen doğurdun beni kizlar vuruyo kalbime tekmeyi anne anneeee evladını harcadılar anne
Trans erkeg olarak annem bana dediki kadınlara çok değer veriyorsun dedi kadın düşkünü dedi annem annem kadın düşkünü oğlunu yediler kizlar bitirdiler anne ağlamaktan çürüdüm
Her gelen kız beni yakamdan sürükledi yerlerde ya
sen çok aldatıyorsundur hee
Nereden biliyosunki
Aldattığimi. nerden anladinki
Aldatmam kanka ben sadece başrol kadınlar değişir hayatimdaki eskilerde kalbimde temiz şekilde yaşar kıyamam onlarada
kadınlara tapıyorsun knk sana 1 kadın değil harem lazım
Harem lazım kanka haklisin
askim sana ne yasattilar
Sorma valla ağzıma sıçtı kizlar
Ağlattılar üzdüler kalbime sictilar canımı yaktılar en çok beni üzdüler kadınları en çok ben sevdim en çok beni uzduler
Bana haksızlık yaptılar bana en büyük zarari zaafım olan kadınlar verdi yerden yere vurdular gozyasima acimadilar ve benim bu kadar canım yanarken onların umrunda olmadı çok değer verdim çünkü halada veriyorum ben akillanmam çünkü bu kalpte kadınlar ömür boyu yaşayacak ve bir trans erkeğin kalbi kadınlara asla kötülük yapmaz kendi adıma konuşuyorum başka trans erkekler de yapar ama ben yapmam dedim ya kadınlara bu kadar çok iyi davranan numunelik adamim neslin tükendi tek ben kaldim
Kız telefonda anama avradima varana kadar küfür ediyo niye çünkü ben susarım ben küfür etsede karşılık vermem bunu bildikleri için kadınlar arayıp bana sövme hakkına sahip hissediyorlar kendilerini bu kadar rahatlar nasılsa aren susar susarım da çok iyi biliyorlar kadınlar ne yaparsa yapsın sinirlenmem bunu biliyorlar giderim ağlarım ama kadınları aglatmam
Hayatım boyunca aşık olduğum şeyle imtihan edilecem yani onlar bana zarar verecek ben susacam çok sevdiği şeyle sinanir insan benim kadınlara karşı sabrım bol çok bol derya kadar sonsuz sabrım var kadınlara karşı ama çok canım yaniyo
Yok sen erkek misin adammisin birsuru hakaret yedim kadınlardan küfür bile yedim bol bol acı çektim ağladım sabrettim vurdukları kişi onlara ömür boyu zarar vermeyecek biriyim ya hançeri iyi sapliyolar bana bu dünyada ne biyolojik erkekler nede trans erkekler kadınlara karşı ben kadar sabırlı değiller ben bu dünyada tekim bu konuda bikere benim kadınlara bagirmisligim yoktur bu dünyada ama en çok da darbeyi kadınlardan yedim çünkü acitacaklari yeri iyi biliyorlar kalbimi çok iyi tanıyorlar onları bu kadar çok seven adama bu kadar çok aglatmayi nasıl basarabiliyolar çok üzücü
Benim için benden ayrıldığı için ağlayan rabiayi gözlerini yaşlarını silecek kadar sevdim kendisi ayrıldı benden kendisi ağladı ben teselli ettim ben beni kadınlara olan vicdanından vuruyolar
kiyamam sana… cok iyi anliyorum ama kendini bu kadar ezdirme lutfen, sana kotu gelen insanlardan uzaklas. karsina pek iyi insanlar cikmamis su ana kadar anladigim kadariyla ama bu boyle devam edecegi anlamina gelmiyor.
Bu dünyada kadınlara herkesten zarar gelir herkes kadınlara zarar verir aren koçak hariç ben hariç benden ölsem kadınlara zarar gelmez ben trans erkek olarak bu kadar çok severken kadınları bir trans erkeğin kadınlara olan aşkına sahitsiniz kimse ben kadar temiz sevemez onlar napiyo. gelip beni kalbimdeki yarayi kanatiyolar bu dünyada kadınlara kıyamayacak tek adam benim ama onlar kadınlar bana çok güzel kıydılar
Ya kötü değiller ama çok can yakiyolar ya
Bak kizlar benim kötülüğümu istemiyor sadece acımasız davranıyorlar bana karşı çünkü ben onlara aşırı iyiyim bir trans erkek erkekleri sevmez erkekler dünyada yasada ben görmem onları bı trans erkeğe erkek zarar veremez çünkü trans erkekler olarak biz erkeklere hiç bisekilde varlıkları bile bizim umrumuzda değil hemcinsim yani sadece o kadar ama kadınlar bana zarar veriyo kadınlara olan askimdan vuruyolar bunu kadınlar yapiyo bana en çok çünkü aren kıyamaz kadinlara bunun farkındalar bu dünyada tek zarar vermeyeceğim cinsiyet kadınlar benden başarılı olsunlar benden üstün olsunlar ve ben hiç bir zaman kadınlarla kendimi kiyaslamam ben trans erkeğim ben aşık olduğum cinsiyetle yarismam ben aşık olduğum cinsiyetle çene yarısına görmem biyolojik erkekler girer ama ben asla çene yatıştırmam kadınlarla aşık olduğum cinsiyeti el üstünde tutuyorum sonsuza kadar baş tacı bütün kadınlar ama işte beni hep kadınlar yaraladı bak kalbim gel bak kalbimin içine hep kadınların açtığı yaralarla dolu kalbim kadınlara karşı çok sevkatli bu kalp ömür boyu kanar
Çünkü tek bir kadına karşı değil dünyadaki bütün kadınlara karşı çok iyi niyetliyim hepsini el üstünde tutuyorum baş tacı ettim onlar beni bir kalplerine sığdırmadi canımı yakiyolar canımı haketmiyorum
Kusura bakma başını sisirdim
İşte çok yaralıyım ondan böyle çenem düşük her gelen kadın yaralayıp yaralayıp gitti ya kalbimin dikişleri patlak
Ben çok kadınla sevgili oldum ayrıldım çok kan kaybettim ve hepsini çok sevdim ve ağır geldi canım yanmadı sandılar paramparça oldum
Benim bu zamana kadar kadınlardan aldığım darbeyi kimse kimseden almamıştır ama yinede kıyamadım bırak lan dedim kendi kendime bırak seni hatalı hatalı sansin herkes çoğu ayrılığı kaldiramadim ben ağır geldi aglayamadim da üzüldüm çok üzüldüm ama çok sevdiğim cinsiyet beni diri diri yaksada çok seviyorum kadınları bana diyolarki su kadın arkandan şunu söyledi bu kadın sana bunu söyledi sen kadınları seviyon ama arkandan konuşuyorlar abi dedikodu yapmayın ya bütün kadınlar arkamdan kötü konussada ben kadınlara aşığım ben kadinlari çok seviyorum bitti bu kadar konu kapandı ne konusurlarsa konuşsunlar kötülesinler aren çok kötü biri desinler benim kadınlara asig olduğuma Allah şahit ben Allah'ı karşıma aldım kadinlar için o şahit kadınlara aşkıma
Sırf kadınlar için dinden imandan çıktım kadınlar için Allah'ı yok saydım çok sevdim çok kimse sevemez kadınları bu kadar çok ama noldu yok kadınlar sana şunu söyledi yok kadınlar seni kötülesinler sen sus ya sizene ya ben kadınlara kıyamam ya sizene ben izin veriyorum size noluyo kadınlar bana istediklerini yapabilirler trans erkek olarak ben izin vermişim sizin haddinize değil
Sevgilim var trip atiyo şu an bende bikac gündür arıyorum geri çekildim niye biliyomusun başka kadınları kiskaniyo aren gidip başka kadınlara iyi davranacak diye üzülüyo derdi bu kiskaniyo beni başka kızlardan trip atmaktan çok hoslaniyo kizlar
Yemin ederim kadınlarla uğraşmak çok zor trans erkek olarak zorlanıyorum ben kadınlarla uğraşırken bak çok ilgileniyorum kızla hoşuna gidiyor diyoki sen bana bu kadar ilgiliysen kesin aldatiyosun aren diyo çok ilgileniyorum diyoki başka kadınlara da çok iyisin diyo bana karşı böyle ol diyo sonra trip atiyo nazlaniyo peşinde kosturuyo bir trans erkek olarak çok çektim kız milletinden
Herşeyi yasakliyo sevdiğim kadın neyseki yaşamam serbest yakında onunda yasaklar kizlar bakmasın diye yok kızlarla konuşma yok kız arkadaslarindan uzak dur kıskançlık icindeler kadın milleti sizin kendi aranızdaki rekabetiniz yüzünden trans erkek olarak ben arada kalıyorum iki kadın arasında kalıyorum arada niye ben kalmak zorundayım dayağı ben yiyorum iki kadının arasında
Üstüme çok geliyorlar çok bunaldim
Yok aren dışarı çıkma yok aren kizlar bakar sana yok aren kızları sil rehberinden yok aren şunu yapma bunu yapma artık bende insanım çok bunaldim erkek adamın da üstüne bu kadar gelinmez ki günah ya
Arenin kimseyle derdi yok şu areni bı rahat bırakın tshirtumle bile kavgalilar ya ne istiyorsunuz ya bı rahat bırakın ya beni kendi halimde kimseye zararı olmayan bı manyağım beni rahat bırakın ya
Bak kadın milleti çok zor anlamak gece dışarı çıkma gündüz çıkma kizlar eve gelmesin sen kızlarla buluşma ben bu dünyada kızlardan başka kimseyle konuşmamki bilerek yapıyorlar ya evde aren uslu uslu çay içsin bu kizlar varya çok zor anlamasi ne yaptım şimdi ben iki gündür trip atiyo yengeniz yok başka kızlarla git konuş diyo ben varken elin kızlarıyla niye konuşuyor diyo bütün hayatıma giren kadınlar kadınları kiskaniyo benden neymiş de kadinlarla çok içli dişli olmamı istemiyormuş kiskaniyomus ya kadınlardan uzak duramıyorum duramıyorum trans erkek olarak kadınlardan uzak duramıyorum sevgilim var ama aklım başka kadınlarda kaliyo nolur uzmeseniz beni kuma getirsem hepinize iyi davranırım hepinizle ilgilenirim ben ne var yani ya başka kızlarla konuşunca canı acıyor Muş geçen bı kız arkadaşımla kahve içmeye gittim sevgilim aradı diyoki aren çok canım yandı hiç canım yanmamisti bu kadar diyo nolur bidaha kızlarla buluşma diyo olur eve kendimi zincirlesinler valla zincirleyecekler yakında bak yemin olsun benim sevgilim beni zincire vuracak yakında kız psikopatlasti gözümün önünde
Zaten östrojen hormonları çok fazla bu kadın milletinde gelip gidip trans erkek olarak. benim testesteronlarimla oynuyolar benimle fazla oynasiyosunuz rahat bırakın erkek adamız ya biz
Kadın milleti yeminle değişik varlık valla ben trans erkek olarak hem çok aşığım kadınlara ama hiç anlamıyorum ben bunları yemin ediyom bı değişikler bı afralar bı tafralar bı havalar bı cilveler bı isveler nazlar Allah Allah ciğerimiz yaniyo ya cidden çok seviyorum ama çok eziyet ediyolar bana nolur biraz yormayın bak aren koçak olarak doğduğum günden beri kadınların peşinde koşmaktan gurur duyuyom ama azıcık vicdanami gelseniz artık kadınlara koşarken karı kız peşinde koşarken ayakkabılarım yirtilirdi küçükken karı kız geçerdi mahalleden kızlara bakacam diye duserdim trans erkek olmak böyle bişey işte aşık olduğum kızın duvarından inmezdim yatardim mahalle de bı kız vardı çingene kızı offf aren koçak durumu aşık oldum kıza çingene kızı falan dinlemem düştüm peşine o bazen bisiklet sürerdi arkasına binerdim kızın tarlalarda kızlarla az kosturmadim ama şöyle bişey var ozamanardan beri kizlar beni peşlerinde kosturuyo yakalama oynardık kizlar kaçardı ben kovalardim hala aynıyım niye hep kaciyolar ya bu kız milleti çok hoşuma gidiyolar kızlara olan aşkım cocukluktan anne karnında başladı hatta böyle ben kızları gördüm mü aşktan kafayı siyiriyorum böyle sıyrık biri oluyorum kadınlara olan aşkıma hakim olamiyorum
Böyle kadınlarsiz duramıyorum sevgili yapmadan duramıyorum kadınlarsiz yaşayamıyorum ama kadınlara olan aşkım yeter ya ben kadınlara olan aşkımla mutlu oluyorum onları düşünürken bile mutluluk hissi beynime beynime vuruyo zonkluyo beyninde mutluluk hormonları fiskiriyo kollarımdan bedenimden ben kadınlara bu kadar aşıkken kadınlar beni üzüyor canları sağolsun gelecekse kadınlardan gelsin kadınlardan gelecek herşeye razıyım ama çok aglatiyolar ya bende insanım birazcık vicdani hakediyorum tek suçum çapkınlık sırf kadınlarda canımı bu yüzden yakiyo kıskançlıktan kadınlarda sevdiklerini paylaşamama durumu var kiskanmalari çok normal hak veriyorum bende az değilim bu konuda ama dört dörtlük bir adamım sadece çapkinligim var o kadar da kusur herkeste olur ama kıskanç oldukları için çapkinligimi beğenmiyolar canımı yakiyolar bı insan bu kadar mı karı kız düşkünü olur diyolar 24 saat karı kız peşinde koşturan bı adam istemeyiz diyolar tek kötü huyum çapkınlık ama kızlarda çok kıskanç oluyo ya ne var yani iki kızla fingirdesem nolmus yani yok illaki aldatilmayi sevmiyo kadınlar haklılar bu konuda haklılar ama bende diğer kadınlara dayanamıyorum onlarada yazık günah yazık günah degilmi diğer kızlara şimdi sevgilim var sevdiğim kadın başka kadınlarda bana aşık ben napiyim diğer kız bana yazsa cevap vermesem çok günah olur ya yazık olur üzülür kıyamıyorum adaletli olup ikisinide seviyorum ben trans erkek olarak merhametli erkeğim bütün kadınlara sevkatliyim
Benim kalbim kocaman dünya kadar bütün kadınlar sığar benim kalbime trans erkek kalbi benimki kocaman bütün kızları sigdiririm ben kalbime dünyadaki bütün kadınlara yer var kalbimde hepsine iyi davranırım hepsine sevkatli davranırım hepsine merhametliyim bu kocaman geniş kalp bende aren koçak diye yazılır koca yürekli adam diye okunur oraya bütün kadınlar çadır kurar gelene gidene yer var o kalpte bir trans erkek olarak benim kalbimde bütün kadınlar yaşar girer sığar ama en çok da kalbimin icinde birbirleriyle didisiyolar kizlar kız milleti degilmi bal gibiler bal kiyilmaz üzülmez
Dünyadaki bütün kadınlara ömür boyu bıkmadan usanmadan iyi davranırım ben çünkü ben numunelik adamim sonsuz bı aşk bu bendeki kadınlara karşı dediğim gibi peygamberde bile böyle sabır yoktu ben kadınlara karşı o kadar sabirliyimki hickimse kadınlara benim davrandigim gibi güzel davranamaz ben birgunluk değil tek bir kadına değil dünyadaki bütün kadınlara iyi davranmaktan bikmayan tek adamım herkesin Sabri taşar benim taşmaz kadınlara fena halde aşığım
Kadınlar benim ağzımı burnumu kirsinlar küfür etsinler aldatsinlar benimle gönül eglendirsinler bana hakaret etsinler ne yaparlarsa yapsınlar kadınlara sesimi dahi yukseltirsem namert oğlu namert desinler
Anne anne kizlar beni varya acimadilar sen 9 ay karnında tasidin da elin kızları acimadilar anne el kızı acımaz bakmaz gözümün yaşına anne ben onlara kıyamadım onlar bana kıydı ben onları sevdim onlar benim canımı yaktı anne anne kizlar oğlunu harcadı anne ağlaya ağlaya sümük böceği oldum anne Allah affetsin çok ağlattılar beni kizlar vicdan merhamet var aslında ama bana karsi niye acımasızlar acaba sadece bana karış vicdanlari yok kadinlarin iyi davranıyorum güzel davraniyorum seviyorum insan kendini bu kadar çok seven birine nasıl böyle davranır aciyin bana biraz bu kadar kötü davranilmayida haketmiyorum tamam çapkın biriyim ama yinede bu kadar kötülüğü haketmedim yani
Kalbimde o kadar çok kadın varki dünyadaki bütün kadınlar benim kalbimde yaşadığı için kalbim çöktü fazlalık var baya bı bütün dünyadaki kadınları kalbime sigdirdim kalbimin kapisinida kitledim kadınlar benim kalbimden dışarı çıkamazlar anahtar bende dünyadaki bütün kadınları trans erkek olarak kalbime kitledim anahtar cebimde
Çocukken de Türkan Şoray ve Gülşen bibikogluna aşıktım güzeldende anlarim
24 saat kadın peşinde kostugum yetmez gibi trans erkek olarak hayal kurarken de kadınları düşünüyorum rüyamda da kadınlarla birlikteyim bir trans erkek olarak kadınları sevmek çok mutluluk ve huzur veriyor bana çok masumlar kalbimi çok acittilar orası ayrı ama yinede çok masumlar böyle bı utangaçlık masumiyet ömrümde görmedim o yüzden güzeller zaten
Aren Koçak olarak pavyondan beter kalbim var bütün pavyonda çalışan kadınlar kalbimde bütün eskortlar kalbimde bütün hayat kadınları trans erkek olarak benim kalbimde bende ayrımcılık olmaz dünyadaki bütün kadınlar kalbimde dedim ya hayat kadınları da kalbimde onları asla ayırt etmem bana * ve meme düşkünüsun aren diyolar tabiki * ve meme düşkünüyum rüyamda bile hayalimde bile meme emerek uyuyom bana trans erkek olarak delil versinler lakabimda fare zaten her deliğe giriyim bulduğum her deliğe trans erkek rüyası nasıl bişey bilmez kız milleti rüyamda filan delik pesindeyim fare gibi rüyamda filan meme emiyorum annemde çok fena rüyamda tam meme emerken uyandirilirmi insan bı memeye doyuyum sonra uyandır ruyamdaki kadın tam koynuna sokuyo beni gel arenim aslanim koçum erkegim diyo bana rüyada gaza gelip erkek hormonlarim cosuyo annem uyan kahvaltı hazır diyo bir trans erkek olarak rüyamda kadınlarla asna fisna peşindeyim kahvaltı hazır diyo bana ah anne ahhh ömrümün yarısını kizlar yarısını sen yedin ben kendi istediğim hayalini kurduğum hayatı trans erkek olarak yaşıyorum isteyen istediği hayatı yaşasın ben çok mutluyum hayatimdan valla insan istediği hayatı yaşayınca o kadar mutlu oluyoki başka hickimseye derdim yok kendi halimde karı kız pesindeyim ama kizlar çok acitiyo kalbimi ya o kadar da acitmasaniz olmazmi kizlar
şu an gecenin 5inde kadınlar aşık olduğum cinsiyet beni çok üzdü diye ağlıyorum😭😭😭😭😭😭