Bir trans erkek olarak kalbimi en çok kadınlar kiriyo ama kadınlara kıyamıyorum ya askim çok büyük bence dimi kizlar?

Bu dünyada kalbimi en çok kadınlar acıtıyor ama kıyamıyorum o kadar güzellerki kadınlara karşı dünyanın en saygılı adamı benim kadınlara karşı kimse benim kadar sabırlı olamaz benim yeri geliyo ağzıma siciyolar yinede kadınlara bir trans erkek olarak kıyamıyorum kibarligimi asla bozmam bana sadece kadınlar zarar verebilir ben kadınlar benim hakkımda kötüde konuşsa bana zarar da verse kadınlara asigim bana farketmez dunyada kadınları aren koçak kadar kimse sevemez benim kalbime sıçtı kizlar bak çok canımı yaktılar ama yinede kadınlara kıyamadım çünkü kadınlara zaafı olan biriyim bana diyolarki kadınlar seni üzüyor sana simarikca davranıyorlar sana hickimseye yapmadıkları kadar kötü davranıyorlar sen hala kizlar için ağlıyorsun diyorlar ve hala sabrediyosun sendeki aşka ben bile hayranım diyen kizlar oldu bana bak dünyaya tek geldim Türkiye değil dünya arkamdan kötü konuşsan trans erkek olarak kadınlara sonsuza kadar aşık olacam bak bugün kadının teki beni telefonda o kadar büyük derecede azarladiki ben naptım sustum haklı olduğum halde ben özür diledim kadından kadınlara asla sinirlenmem ben kadınlar beni öldürse sesim çıkmaz hiç kimse kadınlara karşı benim kadar sabırlı olamaz aren koçak dedinmi kadın delisiyim karı kız peşindeyim sonsuza kadarda kadınlara aşık olacam ama kadın bugün ağzıma fena sıçtı canım yandı ama bak anama babama küfür etse kadınlar kadınlara yine sinirlenmem tamam derim susarım adam gibi kadınlara hastayım çoğu kadın benim canıma okuyo bazı kadınlar hiçbir erkeğe yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri bana yapıyor biyolojik erkek sabretmez basar tekmeyi ama ben transim trans erkeğim ben kadınlara kıyamam kötü davranmam ve ne yaşarsam yasayim isterse benim karşıma çıkıp beni tokatlasin herkesin önünde kadınlar ağzıma sicsin yine kadınlara kıyamam ben kızların bana karşı simarikliklari da burdan geliyo nasılsa aren bişey demez kadınlara zaafı var işte bunu çok güzel kullaniyolar kizlar beni kadınlara olan zaafimdan kadınlar vuruyo
Güncellemeler
+1 yıl
Kadınları o kadar çok seviyorum ki bana zarar vermelerine bile izin veriyorum aynı şeyi erkekler bana yapsa saygisizligi erkeklerin ağzına sicarim acımam a kadınlara trans erkek olarak zaafım var seviyorum ya seviyorum abi seviyorum kadınları kim ne derse desin sicsinlar ağzıma kizlar yine kıyamam kızlara ben
Güncellemeler
+1 yıl
Canım yanar ağlarım beni en çok kadınlar ağlattı yine kıyamadım kadınlara ağlarım ağlarım yine kadınlara sarılırım bir trans erkek olarak benim yumuşak kalbim kadınlara ait başka transerkeklerde ben kadar iyi değil kadınlara karşı ben aren koçak olarak özel üretim bı adamım kadınlara kimse ben kadar iyi davranmaz dünyada benden bitane daha yok numunelik adamim
Bir trans erkek olarak kalbimi en çok kadınlar kiriyo ama kadınlara kıyamıyorum ya askim çok büyük bence dimi kizlar?