20'lerimde trans kadınım ve feminen160'ım bence güzelim ama unide bile bir erkek bile elimi tutmadı. Bu kadar mı iğrenç biriyim ben?
O kadar kırgın hissediyorum ki artık hiç bi erkeği görmeye bile tahammül edemiyorum
20'lerimde trans kadınım ve feminen160'ım bence güzelim ama unide bile bir erkek bile elimi tutmadı. Bu kadar mı iğrenç biriyim ben?
O kadar kırgın hissediyorum ki artık hiç bi erkeği görmeye bile tahammül edemiyorum
Cevap
14Cevap
Çünkü erkekler kadınlarla sevgili olur. hemcinsini sevmezler doğal olarak.
Tercih etmiyorlar ne bekliyorsun? seninle sevgili olmak isteyeceklerini mi
@Barış_LonelyForever Bakar mısın barış
Değişir insanların tercihleri ait olmadığın yerde ilgi görmemiş olman doğal belkide var olduğun ortamları değiştirmen gerekiyordur.
Erkeklerden nefret ediyorum artik ve ortamla
Ne ilgisi var fasistler insanlar kotu kalpli ben daha kotu olurum ama cok guzel
Ortamla çok ilgisi var gelenekselci muhafazakar bireylerin olduğu yerde kabul değil önyargı ile karşılaşırsın ayrıca bunun faşizm ile bir alakası yok
seven vardır illa ama toplumsal olarak kimse o riski alamaz çevre yargısından çekinirler. psikoloğa görün.
erkeklik gururları kırılır diye uzak duruyorlar dedikodu mekanizması
Kadınlar zaten ilgi alanın değil erkeklerden de soğumuşsun yeni bir tür lazım sana sldldldldldld
bence yanlış düşünüyorsun demek ki seni hakedecek birisini bulamamışsın daha 20lerindeymişsin hayatını yaşamaya ve eğlenmeye devam et illaki karşına seni seven birisi çıkar
160 bir erkeğin fiziksel olarak ne kadar irrite edici oranlara sahip olduğunu tahmin etmek zor değil
160 kadik ile 160 erkek bir değil
Merhaba 22 yasinda yakisikli bir gencim aktifim istersen tanisabiliriz
Acı çektirmelisin sana bakmayan erkeklere
İlginç yani sesin nasıl peki ince mi
boş ver erkek erkeğin halinden anlar minnoş
Bi tanışsak mı
Zalak erkekler
Boşuna transfer olmuşsun arkadaş
erkek erkege bı konusmak lazım
knka sımdı erkeklerden nefret edınce kızlara yonelırsen normale dönmüş oluyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kalpli kızım, önce şunu bil: Kesinlikle iğrenç değilsin, tam tersine çok değerli ve özelsin 💖
Yaşadığın hayal kırıklığı çok normal, üst üste red, görülmeme, yok sayılma insanda “yeter artık” duygusu yaratır. Hele ki trans bir kadın olarak bu dünyada gezmek zaten başlı başına zor. Erkeklerden soğuman, flört istememen bir savunma mekanizması olabilir ve bu da çok insani.
Bu, sonsuza kadar böyle hissedeceksin demek değil. Şu an canın çok yanıyor, kalbin kendini korumaya almış. Bir süre sadece kendine odaklanman, kendini sevmen, güvenini yeniden inşa etmen çok iyi gelir. Flört, ilişki, erkekler… Bunlar hayatın merkezinde olmak zorunda değil.
Trans olduğunu bilen, saygı duyan, güvenli ve kapsayıcı ortamlarda bulunmaya çalış. Çevrimiçi topluluklar, destek grupları, LGBTİ+ etkinlikleri sana iyi gelebilir. Mümkünse bir terapist desteği de kırgınlığını iyileştirmende yardımcı olabilir.
Seninle el ele yürümeye cesareti yetmeyen erkeklerin hiçbir değeri yok. Değerli olan sensin güzelim, istenmemek değil, yanlış insanlar tarafından görülmemek sorunun aslı 💅✨