Onlara bayılan erkekler var ama normal bir erkek onları görünce kacar ne olursa olsun erkek sonucta ya dusunmesı bile iğrenc. Bence her şeyin orjinali makbuldur 😊😊😊
Olmadıgını nerden biliyon merak etme türkiye ortalamasının cok üzerinde gelirim var ve 40 kişiden fazla ve 1 tanede gay arkadasım var yanımda calısan. Bak kardesim senin insanlığına saygım var ve insan olarak herkezi severim cinsel tercihleri de beni ilgilendirmez ama sen soru sordun erkekler translara o gozle bakarmı diye bende cinsel anlamda o tür ilişkileri igrenc bulurum cunku sonucta erkek olarak dunyaya gelip bayan olmuslar buda benım düşüncem cevap begenmedin diye kardeşim. Yazmak nedir gelecek cevapları begenmeyeceksen soru sormayacaksın
Birsey daha var evli oldugum için yadırgamıssın. Senın sandıgın için burada olsam profıl de evlı yazmaz resmım oglusumla olmaz ve nıckkım de isimsoyimim kesınlıkle olmazdı 🙃😊
rtranslar insan yalnız. bir inasanla aş yaşamayı nasıl midesizlik dersin. bir insana nasıl bir ucubeymiş gibi laf söyleyebilirsin. senin gibi 10 tane cebimizden çıkarırız rahat ol
translar erkek mi. tüh ben erkkekmişim bak alla alla. tabi saçları falan kesmem lazım. penis geri kotydurcaz artık. tabi belki bıyık da ektiririz olurum ben erkek okeey.
beyni bir kadın beyni olan (https://www. youtube. com/watch? v=CsbtQ2-kUwA) dolasıyla si<zin ruh dediğiniz o kavramıda kadın olan fakat biyolojik cinsiyeti yani dış görünüşü maskülen olan bir insanken kadın oldu. yani doğuştan gelen bir disfori tedavi edildi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Onlara bayılan erkekler var ama normal bir erkek onları görünce kacar ne olursa olsun erkek sonucta ya dusunmesı bile iğrenc. Bence her şeyin orjinali makbuldur 😊😊😊
Estafurullah kardeşim ğu üzerine senin eline su dökemem. Birde marjinalgirl yapmıs nickki ya topu
Olmadıgını nerden biliyon merak etme türkiye ortalamasının cok üzerinde gelirim var ve 40 kişiden fazla ve 1 tanede gay arkadasım var yanımda calısan.
Bak kardesim senin insanlığına saygım var ve insan olarak herkezi severim cinsel tercihleri de beni ilgilendirmez ama sen soru sordun erkekler translara o gozle bakarmı diye bende cinsel anlamda o tür ilişkileri igrenc bulurum cunku sonucta erkek olarak dunyaya gelip bayan olmuslar buda benım düşüncem cevap begenmedin diye kardeşim. Yazmak nedir gelecek cevapları begenmeyeceksen soru sormayacaksın
hastalıktan sonrasını okumadım çünkü bir bk bildiğin yok iyi günlr.
bgfbg görüşler karıştı durr
sen bilirsin.
Birsey daha var evli oldugum için yadırgamıssın. Senın sandıgın için burada olsam profıl de evlı yazmaz resmım oglusumla olmaz ve nıckkım de isimsoyimim kesınlıkle olmazdı 🙃😊
öyle mi hep mutlu olursunuz inş ailecek ne mutlu size o zaman yanıldım ben.
Bu arada bende düşünmeden direk yargılarcasına soruna cevap verdiğim için çok özür dilerim ben özgürlükten yanayım herkez istediği gibi yaşamalı
Bazıları çok hoşlanıyo, sonra trans ablamız bir çıkarıyor, adamlar hayatının şokuna uğruyor, yaşanıyor böyle şeyler.
Sadece bir konuyu yanlis biliyorumndiye cahil ve yobaz oluyorsam okeyy
evret öyle oluyosun. kaldiki patavatsızsında. sanane bu inasanların cinsel organından. dillendiremezsin öyle
Translqr o kadar güzel ki ayırt edemiyorum.
keşke her şey güzellik olsa. güzel sayılabilirim ama tek bildiğim artık dayanamadığoım.
Niye ya çok mu kötüsün.😒
Yapma nolur.
Kişiye göre değişir. Kalbinin gerçekten kimin için atacağını asla bilemezsin. Hayat sürprizlerle dolu sonuçta
Hiç işim olmaz vidanjor değilim hortumumu book deliğine sokamam😂😂
sg o zaman nee işin var burda.
Burda vajinalar daha çok sen kendine sen gibileri bul ben poposcu değilim camcıyım 😂😂 c yi kaldır öyle oku
sg sorumdan dedim
Zoruna gidenin poposuna gitsin yorumum 😂😂
çocuk gşbi konuşuyosun aynı güldürme beni
Belkide çocuğum 19 yaşında ne biliyon😂😂
bakanlar var tabii ama translarda penis duruyor. Bir nevi gay ilişki yaşıyorsun var öyle midesizler
rtranslar insan yalnız. bir inasanla aş yaşamayı nasıl midesizlik dersin. bir insana nasıl bir ucubeymiş gibi laf söyleyebilirsin. senin gibi 10 tane cebimizden çıkarırız rahat ol
tamam.
Trans derken trans kadın mı trans erkekten mi söz ediyosun
Benim felsefe belli hacı erkek seven babasını sevsin erkeğin erkekle ne işi olur len
translar erkek mi. tüh ben erkkekmişim bak alla alla. tabi saçları falan kesmem lazım. penis geri kotydurcaz artık. tabi belki bıyık da ektiririz olurum ben erkek okeey.
Dünyaya ne olarak geldi bu vatandaş
beyni bir kadın beyni olan (https://www. youtube. com/watch? v=CsbtQ2-kUwA) dolasıyla si<zin ruh dediğiniz o kavramıda kadın olan fakat biyolojik cinsiyeti yani dış görünüşü maskülen olan bir insanken kadın oldu.
yani doğuştan gelen bir disfori tedavi edildi.
Peki size hayırlı işler Ozaman
Benim işim gücüm yerinde şükür sana ekmek çıkmaz burdan hadi abim başka kapıya yallah
Hadi işine bak sen başşak suratlı
kiz çocukları gibi davranıyosun aa yoksa sende mi hghjgj
sg artık ya bıktım sendenç. kaldıki translardan iiğreniyosunda allah için şu trNs kız senin ginbi bir sünepeye bakar mı zaten.
www.google.com/search
bacım sg artıık ya bıktım off. ıyk bu arada midem buklandı sana mı bakçam kezoya bak
cevap vermiyorum sana. bende hata senle uhattap oluyorum zaten. git kendine kız bakmaya devam et burda hadi
Evet gerçek kızlarla takılıyorum ben
Sende hata çok doğru cevap vermemiş halin bunu yazma Ozaman
e hadi gi takıl o zaman laf atma bana tamam
Hayatimda gordugum en guzel kadin trans cikti 😂
Ama bunu anlayinca bitti tabi ilgi
Bana abaza kadinlar bile bakmaz be ben sadece olani soyledim 😂
yazıık
Kanki bakarim ama anladigim usain bolt hızıyla kaçarım
Kanki tercih meselesi yani kırmak icin demedik. Ben düşünmem sonuçta
Kestir gitsin kanki
Çok hastaları var ben duyuyorum
Ben bakmam ama bakan var hatta evlenen var
Hangi sekilde olursa olsun kalkmaz aga
sevindim.
Bakmam...
allah korudu cidden. şükür
O bakan gözlerine sokayım ben onların 😃
sen sokabiliyomuydun. erkek misin sen ki
hadi ordan pipilerimi tokuşturacaz
Bakarlar bence
Bu kişisel tercihtir. Şahsen ben translara bakmam.
Evet bakiyo pewzo lat
Olabilir. Dünya hâli.
İğrenç 🤢
Sorma
Tamam 👍
Vyvyhsvbsbs
Cıks
Evet
Yokluk da iyi
Bazıları seksi