Neden transerkekler ve biyolojik erkekler birbirimizi sevmeyiz biliyomusunuz ben aciklayim siz sizce neden kizlar?

biyolojik erkekler ve biz trans erkeker ayni seyi seviyoruz yani kadinlari simdi rekabet ortami olusuyo iki tarafta aynı şeye ilgi duydugumuz için trans erkek ve biyolojik erkek hemcinsiz bu yuzden biyolojik erkek ve trans erkek asla anlasamaz biz trans erkekler biyolojik erkekleri kiskanmayiz fesatlanmayiz ugrasmayiz takmayiz bile bizim icin zerre bi umursanacak yanari yok ama biyolojik erkekler bizi cekemiyo fesatlaniyolar kiskancar simdi iki tarafta erkek trans erkekler olarak bizde erkegiz biyolojik erkekler de erkek yani kadinlar trans erkekler olarak bizimde karsi cinsimiz dogal olarak bi biyolojik erkek trans erkek catismasi olusuyo sonsuza kadar ölünceye kadar biyolojikerkekler ve trans erkekler olarak birbirimizi asla ama sevmeyiz yani demek istedigim su aramizda biyolojik erkeklerle adamlik farki var kizlara soruyorum sizce trans erkekler olarak biz mi daha adamiz yoksa biyolojik erkeklermi adam yorumu kizlara birakiyorum ki bu dunyada en sevmedigim cinsiyet bir trans erkek olarak biyolojik erkeklerdir asla kadinlari ve trans kadinlari biyolojik erkeklerle paylasamam cunku biyolojik erkekler kadinlara zarar veriyo hic kimse kadinlara yani hoslandigim cinsiyete zarar veremez sizce trans erkekler olarak bizmi daha adamiz yoksa biyolojik erkeklermi daha adam yorumu kizlara birakiyorum buyrun kizlar cevaplari gorelim?
Neden transerkekler ve biyolojik erkekler birbirimizi sevmeyiz biliyomusunuz ben aciklayim siz sizce neden kizlar?