AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence bu durumu karşınıza alarak sakin bir şekilde anlatın
herkesin sakin olduğu bir anda al karşına içinden geldiği gibi söyle.
Anlamıyorlar işte birçok kez denedim ama beni duymamazlıktan geldiler. Bu tür insanlar için ne yapayım ki
madem anlamıyorlar yapcak bir şey yok maalesef :/
Karşılıklı oturup sakin sakin anlatarak ve anlamalarını sağlayarak.
Anlamazlar. Ben 3 kelime etsem 1000 kelime onlar söyler. Ama dolaylı yoldan da anlatmaya çalıştım. Sanırım bilerek yapıyorlar
Öyleyse seni o halinle kabullenmek istemiyorlar. Yani illa kendi gördükleri gibi bilmeye devam etmek istiyorlar. Kelimlerin havada kalır her anlatmaya çalıştığında.
Evet anlamayacaklar. Ve sanırım bir şey yapamicam.
Açıklasanda anlamazlar boş ver
Hiçbir zaman anlamayacaklar biliyorum. Ama bazı şeylere ara vermem gerek ve bu benim mental sağlığı çok fazla etkiledi ve vücudumda etkilerini görmeye başladım.
Neyden mesela
3 yıldır eve sadece uyumaya geliyorum. Sırf onları başarımla gururlandırayım diye. Ama son 1 yıldan beri her şey kötüye gidiyor. Artık bende normal bir insan gibi yaşamak istiyorum. Günde sadece 3 veya 4 saat uyuyorum ve bu durum beni çok zorlamaya başladı. Baş dönmesi, kilo kaybı ve özellikle hergün burun kanaması gibi şeyler. Ve onların bunlardan haberi yok ve söylemicem çünkü anlamazlar.
Senn durumun ciddi farkında mısın
Ne yapabilirim ki. Bu böyle devam edecek.
Yaş kaç
Uygulama gereği yaşımı söyleyemiyorum. Ama 3 yıldır ders çalışıyorum. Bir üni için
Anladım yaşınında tahmin edebilşyorum ama hayatına böyle devam edersen ciddi sorunlar seni bekliyo
3 yıl böyle yaşadığıma göre 1 yıl daha böyle yaşasam sorun olmaz umarım. Çünkü bir üniversite kazanıp çabucak gitmek istiyorum. Eğer bir şey olursa da bunu ben yapmadım kendileri böyle olsun istemişlerdi zamanında.
ne gibi şeyler
Ben 3 yıldan beri çok sıkı ders çalışan bir insanım ve 1 hafta boyunca eve sadece uyumaya geliyorum denilebilir. Ve artık bundan çok bunaldım. Bu sorunun etkileri vücuduma yansımaya başladı. Burun kanaması, kilo kaybı, baş dönmesi, bayılma (v. s) ve gerçekten mental olarak çok kötü durumdayım. Ama hiçbir zaman anlamayacaklar.
biraz mola ver
dinlenmek senin de hakkın
Hakkım olsaydı şu an buraya bunca şeyi yazmazdım keşke hakkım olsa.
Aslında telefonumu almadıklarına şükrediyorum.
hakkın var tabii ki
her insanın dinlenme hakkı vardır ya
Açıklayamazsın
Annen ile konus
Demem çünkü beni bu duruma iten kendileri. Ztn anlatmaya çalıştığımda her şey kötü oluyor.
Him o zaman sabret evden girmeye bak üniversite kazan
İnşallah. Kazanıp gitmek için can atıyorum.
Çabala gider sin bende senin gibiydim kazandım gittim
Herşeyimi maximum seviyeye kadar zorlamam gerek. Umarım benim gibi olan herkes istediği şeylere kavuşur
Umarım insallah 😊
Umarım 😊
Dertleşmek istersen ara sıra yazabilirsin benimde hayatım sizinki ne benzer
Tabiki yazarım.
👍😊