Bende bir sağlıkçıyım. Fakat bazı doktor, hemşire veya başka görevliler aşırı derecede ters oluyorlar, soru sormanıza dahi müsaade etmiyorlar, azarlıyorlar. Tamam anlayabiliyorum mesaileri yorucu, yoğun geçiyor ama insana da ters davranmaları da gerekmiyor. Annem fenalaştı bilinci kapandı, ayakta duramıyorken doktor telefonunun başından kafasını kaldırıp ilgilenmedi bile.
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam bu konuda haklısın peki doktor o ara anneni nörolojiye danışıyor olabilir mi telefonundan
Soran+1 yılO zaman yanlış bir davranış olayın içeriğini bilmiyorum gerçi belki konversiyondur ya da epilepsinin atağı vitalleri stabil ise yapacak bir şey yoktur
En İyi Cevaplar
+1 yılÖfkeli değilim. Ama en son özele gittiğimde doktor bana çok agresif davrandı. Benim yerime bir erkek oldaydı dayağı yemişti bence abartmıyorum. O nasıl davranmak öyle gördü benim gibi masumaneyi istediğini söylüyor 😭Ben naptım sana ne hastaydım gerçekten 😭Hasta olmasam gelimiydim kapına o kadarda para verdim sana 😭
14 Yorumla
Soran+1 yılYanlış olabilir haksızdır sma dayak hak drğil her işini yapmayanı dövğyor muyuz
- +1 yıl
Dayak yesin demiyorum ama ben ona gık bile diyemedim bana agresif davrandı tamam mı bissürü kontrolden geçtim bir şey çıkmayınca bana psikoloğa git deyip sinirlendi😭ben naptım ona güzellikle diyemiyo mu 😭
Soran+1 yılO konuda haklısın ama dayak haketmez
- +1 yıl
Hakediyor demedim zaten bende öyle davranışı haketmedim.😭Zaten sefil bir insanım ağzım var dilim yok benim😭
- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılOfkeli falan degilim saygi duyuyorum kendi kuzenimde doktor... haberlerde siddet gordugumde üzülüyorum ama bazi saglik calisanlari gercekten meslegi zedeliyor yaslilara kötü davranan dalga gecen doktorlar gordum toplumda bu insanlar meslek adina kötü itibar birakiyor ama kesinlikle siddeti haketmiyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
Halkin cahil kesimiyle de egitimli kesimiyle de direkt muhattap olan bir meslek oldugu icin iki kesiminde manyagina denk gelme ihtimalleri hayli yuksek... zor bir meslek ozellikle pandemiyle saglik sistemi baya savaştı... o yuzden saygim her zaman olucak
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Popülist bir mesele haline gelip yaldızlandığından ve kanunlarla desteklendikten sonra daha da edepsizleştiler. Allah seni onların eline düşürsün anlarsın sebebini. Bu arada işini iyi yapan insan evladı olanları tenzih ediyorum...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen açıklayayım. Bu arada bu anlattıklarım tüm saglikcilari kapsamıyorsadece gördüğüm ve şahit olduğum olayları bu alana yazmak istedim. Karşı tarafta muhatap olduğun insan ve yardıma muhtaç birisi oraya seni görmeye gelmiyor. Sen nasılsın diye gelmiyor. Sekretelerler zaten doktor gibi, bağıranı mi dersin azarlayan mi her türden var. Bir soru soruyorum mesela sormaktan beter ediyorlar. Ben rahat olamayacaksam zaten neden geliyorum oraya. Yakın zamanda trafik kazası geçirdim acildeyim, kardeşim orada zaten kötü durumdayım yüzüme bakmaktan korkuyorum bana ağrı kesici yazıp gönderdiler. Asla ilgilenmiyorlar, umursamiyorlar. Ben de saglikciyim ve bu işi gerçekten seven insanlar yapmalı. Insanlar derdini anlatmaktan korkar oldu
177 Yorumla
Soran+1 yılRöntgenlerin görüntülerin çekilmedi mi
Cevap sahibi+1 yılÇekildi yani onu yapmaları gerekiyor zaten
Soran+1 yılE tamam tam olarak ne yanlıştı
Cevap sahibi+1 yılKardeşim sana yanlış olan burada milyon tane şey anlatırım
Cevap sahibi+1 yılYoğun bakımda hastaların karşısında kahvaltı yapan doktor gördü bu gözler
Soran+1 yılHangi yoğun bakım servisi peki
Soran+1 yılMesela trafik kazası olayında röntgenin çekilmiş sana bağırdılar azarladılar ise yanlış ama diğer türlü grafilerin çekildi kırığın çıkığın yok ağrıların içinse ağrı kesici tedavisi verilmiş ne olmalıydı ekstra olarak
Soran+1 yılDediğin mesela acil ileri ybü ise tüm hastalar zaten entübe bilinçsiz yatar yani uyuyan birinin yanında yemek yemen onu çok rahatsız etmez enfeksiyon ybü falan ise onlar da hastalık riski olduğu için zaten genelde oda dışında pek bir şey yapılmaz
Cevap sahibi+1 yılKardeşim anlamak istemiyorsun galiba ben de saglikciyim hasta entube değildi yoğun bakım türü fark eder mi
Cevap sahibi+1 yılHasta gözümün önünde ağladı ya doktorum gelsin diye geldi doktoru bakmadan gitti ben bunları gözümle gördüm şahit oldum
Cevap sahibi+1 yılLütfen hâlâ anlamıyor gibi davranma
Soran+1 yılFarkeder ben de bjnu anlatmaya çalışıyorum kardeşim mesela doktorun 24 saatlik nöbetinde kahvaltı yapmasını yanlış buluyorsun haklısın yani hoş davranış değil ha katılıyorum dediğin gibi ağlayan birine bakmadan gidiyorsa insanlığı azdır hemfikiriz ama şöyle sence hiçbir hastada suç yok da olay sadece egolu doktorlardan mı kaynaklı
Cevap sahibi+1 yılAcil konusuna gelirsek eğer ben ilgilenmediklerini söylüyorum tabi ki de çekecekler röntgen, yüzüme ciddi darbe almışım ağrım olduğunu söylüyorum gidip buzu bile kendim aldım ben
Cevap sahibi+1 yılBen de saglikciyim ve sağlıkta ilgi bu sekilde olmamalı
Soran+1 yılAcilde hangi devlet hastanesinde buz koyuluyor ki ben de bunu anlamıyorum işte bunu ifade etmeye çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılKahvaltısını da tabi ki yapacak zamanını istediği kadar ayirsin saygım sonunsuz ona o kadar anlayissiz kişiler değiliz evet çok yogunlar hatta hastalardan veya hasta yakınlarından onlar da çok fazla şikayetçi bunları da biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılYa sen saglikci değilsin yüksek ihtimalle
Soran+1 yılMesela en basit bankaya gittin vezneden sadece para çekebiliyorsun başka işlem yapmıyorlar gidip sen banka hakkında bana veznden kredi vermediler diye şikayet edebiliyor musun edemezsin eden de yok acilin işi buz koymak değil hayati tehdit eden durumlara bakmaktır bakıldı öyle bir durumun yok gerisinde sıkıntı yok ki kardeşim
Cevap sahibi+1 yılYok anlamak istemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılYaşaman lazım
Soran+1 yılBen hekimim sadece anlayamadığım şey şu sen de sağlıkçıyım diyorsun ama direkt bizi gömüyorsun Allah aşkına güzel çalışma arkadaşım çürük çok tamam da sence hastaneye gelen herkes gerekli önemli ya da dört dörtlük de tüm suç bir taraftan mı kaynaklanıyor
Soran+1 yılBak ben doktorlar iyi demiyorum onu anlamıyorsun hatası olan çok sayıların artması ile kalifiye olmayanı da çok sadece diyorum ki sadece doktorlar mı sorunlu halkta hiç mi yanlış bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılBak bunu üstte yazdım zaten ben halkta çok fazla yanlış var , onların yanlışları daha da fazla olabilir ama sen hekimlerin hiç bir suçu yokmuş gibi davranman ve anlattıklarımın hiç bir haklı sebebi olmamasına rağmen hâlâ savunman beni şaşırttı, hekim olduğun anlaşılıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılHekimlere de saygım her zaman sonsuz, gerçekten bu kadar yoğun tempoda çalışmak çok zor. Ama hastalara bu şekilde davranılmasını yanlış buluyorum.
Soran+1 yılHiçbir suçu yok demiyorum daha iki satır üstte dedim sana öyle davranan insan değildir diye zaten bir iletişimde sıkıntı varsa iki tarafta da hata vardır yanlışların olduğunun ben de farkındayım benim demek istediğim şu halk da çok hatalı hatasının farkında olmayan da çok çünkü sistem yanlış
Soran+1 yılEn basiti dediğin gibi hastane değil hiçbir devlet dairesinde Güleryüz yok ki ama hastanede olay Sağlık olunca bu insanların gözüne batıyor hekimler dövülsün öldürülsün dayak az kafasında insanlar ee ne yapıcaz ülkede o zaman her canımızı sıkanı dövmeli miyiz öldürmeli miyiz hakaret mi etmeliyiz bu da yanlış değil mi
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Soran+1 yılSen de haklısın teşekkür ederim 🙏 dinlediğin için
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim. Sonunda anlasabildigimize sevindim :))
Soran+1 yılZaten anlaşırız mevzu konuşmak dinlemeye çalışmak ben de biliyorum ülkede her yerde sırf sağlıkta değil bir sürü bozuk şey var ama benim anlayamadığım şekilde hiçbir şey mevzu değilken yani ülkede düzgünce işini yapan kimse yok neredeyse biz burada hastanede nezaketin olmayışından dolayı suç arıyoruz demek istediğim oydu benim ben hiçbir zaman da anlayamıycam yani insanların buna karşı modlu olarak kinli öfkeli olmasını bence asıl sebep de tamamen sağlığın bir siyaset aracı yapılması
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, ben bu saçma sistemler yüzünden sağlıkçı hayatıma son verdim yani bu konuda en yaralı insanlardan birisi olabilirim
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir dönemde hekim olmak inanıyorum ki çok zor. Allah yardımcınız olsun 🙏🏽
Soran+1 yılBelki katılırsın belki katılmazsın herkes için söylüyorum sağlık mesela hizmet sektörü değil bir iş herkes bunun bir hizmet sektörü olduğunu düşünüyor ama değil her meslek zor teşekkür ederim benim derdim kendimi acındırmak gibi şeyler de değil en basiti mesela hemşireler damar yolu açamadın diye azarlanıyor kimse ya benim damarım belirgin değil napsın demiyor gibi
Cevap sahibi+1 yılSen neden hemen savunma moduna geçiyorsun anlayamadım acımadım ki sana öyle bir niyetim yok :) haklısın, seni biraz sinirli gördüm :)
Soran+1 yılHayır yahu mesaj olduğu için sanırım ton yanlış anlaşılıyor savunma maksatlı demedim onu 😂
Cevap sahibi+1 yılHangi alanda doktorluk yapıyosun
Soran+1 yılPratisyenim acilde yurt dışına gitmeyi düşünüyordum bir ara sonra dedim ki banane millet gitsin 😂
Cevap sahibi+1 yılAçılsa çalıştığını anlamıştım
Cevap sahibi+1 yılAcilde*
Soran+1 yılAciller olmasa Sağlık sistemi çöker bence acil zevkli ama gerçekten acil kısmı
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de çalıştım acilde, yanlış anlama ama ben artık okuduğum şehirde acil servise gitmekten korkuyorum. Mümkün olduğunca uzak duruyorum o mekandan
Soran+1 yılOlabilir tabi sana yaşattığı travmalar vardır ben o konuda yanlış anlamam bir şey de demem ben de çok garip meslektaşlarımı gördüm ama herkes de öyle değil şşte
Cevap sahibi+1 yılO tür hekimlerden olmadığına eminim
Soran+1 yılAma sen de haklısın bir de bu çok öznel bir şey sorun biraz da orada mesela hastalık yoktur hasta vardır gibi senin için baş ağrısı dünyanın en kötü şeyidir bir başkası için çok basit gibi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, acile saçma sebeplerden gelen de çok oluyor mesela
Soran+1 yılİşte hangi tarafından tutarsan tut elinde kalıyor
Cevap sahibi+1 yılSen nöbette misin şu an
Soran+1 yılYok evde yatıyorum
Cevap sahibi+1 yılDedim ben de bu saatte uymuyorsa nöbettedir, anladım
Soran+1 yılGenelde bu saatlerde yoğun oluyor acil 2-3 gibi sakinleşiyor pek yazmazdım bu saatlerde nöbette olsam 😂
Cevap sahibi+1 yılNöbet tutmak falan güzel şeyler
Soran+1 yılE çok da güzel değilmiş ki bırakmışsın bak 😂
Cevap sahibi+1 yılHiç bırakmak istememiştim ki ben
Soran+1 yılTabi üzüldüm senin adına işin şakası bir yana öyle sevdiğin bir işten itilmişsin kötü bir şekilde
Cevap sahibi+1 yılBir gün benim yerime nöbet tut be dersin böyle bir kız vardı :)
Soran+1 yılTutarım tabiki ama umarım sen de sevdiğin işi yaparsın ya da gel beraber tutalım
Cevap sahibi+1 yılSevdiğim mesleği yapıyorum öğretmenlik okuyorum bu arada, senin gibi bir doktorla nöbette olmak isterdim herhalde
Soran+1 yılŞeref duyarım diyeyim
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılNir gün gel tutalım
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Soran+1 yılSen hangi şehirdesin acaba benimki küçük bir şehir
Cevap sahibi+1 yılİnanir misin benim bulunduğum şehir de küçük
Soran+1 yılBu kadar küçük değildir iç Anadolu’da bir de 😂
Cevap sahibi+1 yılkaradenizdeyim ben
Soran+1 yılBak ordan tutmadı yolun düşerse beklerim ama
Cevap sahibi+1 yılTamam söyle ben neredeyse her hafta şehir değiştiriyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılAma burdan da söylenmez ki şehrini herkese açık yorum
Cevap sahibi+1 yılNeyse boş ver
Soran+1 yılO nasıl oluyor yahu
Soran+1 yılGizliden anlık çıkarsan ordan yazabilirim sana uyarsa
Cevap sahibi+1 yılNasil oluyor anlatırım bi ara
Soran+1 yılÇıkarsan geri gizliye alırsın istersen ben de o arada takip atarım
Cevap sahibi+1 yılBen bu uygulamayı fazla bilmiyorum ki
Soran+1 yılGörüşünün üstünde üç nokta var oraya tıklayıp gizlenmeye basmalısın
Cevap sahibi+1 yılTamamdır
Soran+1 yılTakip attım tekrar gizlen diyebilirsin takibime takip atarsan sana mesaj atabilirim
+1 yılBen hiç kin veya öfke beslemiyorum. Aksine en saygı duyduğum meslek grubu sağlık emekçileri. Kutsal bir iş varsa o bence doktorluktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe adam giji muayene edrsiniz nede soeumluluk kabul edersijiz. Ya o degil askerlerimiz okadar operasyona katiliyorlar. Yarali askerlerimizin hic biride iyjlesemiyor hepsi sehit oluyor. Bu nasil dr luk
00 Yorumla
+1 yılSağlık sisteminin içinde olanlar gerçekten psikolojik olarak rahatsızsinjz
09 Yorumla
Soran+1 yılSadece biz mi
- +1 yıl
Milleti kendinize rakip görmeye başladınız
Soran+1 yılNe açıdan mesela açıklarsan sevinirim
- +1 yıl
Mesela bu soruda bile herkesin size kin duyduğunu düşünerek soruyorsun
Soran+1 yılburada neyi kendime rakip görmüş oluyorum peki
Soran+1 yılVe gelen görüşlere bakarsan herkes kin kusuyor 😂
- +1 yıl
Arkadaşım kimsenin size kin falan duyduğu yok 3 ayda bir grip nezle için gittiğimiz hastanedeki doktoru hayatımızın merkezine aldığımızı mi düşünüyorsun
Soran+1 yılSorunun biraz görüşlerini oku istersen kardeşim
Soran+1 yılAyrıca herkes öfkeli de demedim siz neden bu kadar öfkelisiniz dedim öfkeli olanlara yönelttim soruyu mevzuyu manipüle etme
Gizli Üye(18-24)+1 yıldoktorlar hastalara köpek gibi davranırsa hastalarda doktorlara karşı sinirli ve öfkeli olur şiddeti savunan birisi değilim ama bazı doktorlar dayağı gerçekten hak ediyor
09 Yorumla
Soran+1 yılMesela en son hangisi sana karşı ne sebepten haketti
Cevap sahibi+1 yılacilde 2 saattir sıra bekliyorum doktora muayene oluyorum hasta olduğum halde sen hasta değilsin diyo böyle bişey mi olur boğaz iltihabım var gelmiş bana bunu diyo tartıştım bende
Soran+1 yılİlaç yazmadığı için mi bir kere tek sorun boğaz iltihabın mıydı
Cevap sahibi+1 yılantibiyotik vermedi köpek sorun boğaz iltihabım değil ateşlenmiştim ishaldim bide
Soran+1 yılTamam bu yüzden köpek oldu peki ateş ishal ve boğaz ağrısı üçünün beraber olması zaten etkenin bakteriyel değil viral olmasını gösterir bu da Coronada olduğu gibi genel olarak çok ağır geçmiyor ise ilaçla bir tedavisi olmayacağı manasına gelir bunu biliyor muydun
Cevap sahibi+1 yılya bi kes bana burada doktorları savunma
Cevap sahibi+1 yılbi siz iyisiniz zaten egolu egolu geziyolar hastanede o dayak az bile sizin gibilere
Soran+1 yılSavunmuyorum senin verdiğin öyküye göre sebebini anlatıyorum
Soran+1 yılAma senin derdin gördüğün gibi dinlemek değil bana da saldırmak oluyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendilerini dev aynasinda gördükleri ve maaşlarinin hakini vermedikleri ozel hastanede hastaya kpekk olurken devlet hastanesinde kibir ve aşağılayıcı tavirlarla iş yaptiklari icin olabilir mi?
027 Yorumla
Soran+1 yılSoruda zaten öyle yazmışsın ki kinin okunuyor
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi siz meleksiniz milet bosuna kin kapiyo size sizin suçunuz yok
Soran+1 yılBaksana ben senle tartışmıyorum senin tek derdin kin kusmak beni tanıyor musun
Cevap sahibi+1 yılSen genelleme bir soru sordun bende genelleme bir cevap verdim
Soran+1 yılBu kadar mı koskoca bir meslek yığınına köpek çekmek senin için sıradan bir şey mi basit bir soru en son acile ne şikayetle gittin
Cevap sahibi+1 yılBen kardesim bir defa degil bin defa bu durumlarla karsilastim
Cevap sahibi+1 yılBir keresinde hiç unutmam bir rapor durumum vardi yuzume bile bakmadi doktor sinirlenip çıktım ve tak bir telefon actim hatri sayilir bir kişiye başhekimin odasina ciktim tekrar doktorun yanina gitigimde bir ilgi bir muamele gormen lazim hadi benim tanidigim vardi tanidigi olmayan parasi olmayip ozele gidemeyen insana bu tavirla mi bakilacak?
Soran+1 yılDoğrudur kardeşim herkes aynıdır diyemem de direkt suçlama köpek çekince iş biraz farklı boyuta çıkıyor mesela senin açından doktorlar kötü benim açımdan bakarsan da ben cpr odasında hastaya kalp masajı yaparken içeri dalıp ya bana ilacımı niye yazmıyorsunuz diyen hastalar var mesela gece 4 te benim ayağım kokuyor diye acile gelenler var ya da üniversite yurdunda kalıp çıkış yapamadığından gece ambulans çağırıp hastaneye gelerek bu şekilde yurttan çıkış yapan öğrenciler var örnekleri ben de çok genişletebilirim
Soran+1 yılRapor durumu dediğin neydi peki
Cevap sahibi+1 yılBak kardesim bu meslek herkesin yapabilcegi ya da sirf doktor ünvanı almak icin yapilacak bir meslek degil ama gel gör ki herkes geneli gorevi kötü kulaniyor
Soran+1 yılYok istirahat raporu için mi gittin onu soruyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet ne fark eder burada anlatilmak istenen olay o degil bak normal hasta olarak gitigimde ilgilenmeyen başhekimin tanidigi olarak gitigimde hürmet eden?
Soran+1 yılHangi bölüme gittin peki gerçekten istirahat raporlu durumda mıydın yoksa iş için mi almaya çalışıyordun
Cevap sahibi+1 yılDostum bu sadece bir örnek ti bunun gibi nicesi var aman neyse o at gözlüğünüzü çıkarında meslektaşlarinizin ne yaptiginizi disardan bir gözle izleyin la bir çoğu doktor bicak parasi almadan ameliyata girmiyor 😃
Soran+1 yılÖyle bir şey yok bıçak parası kalktı özel zaten ücretli idi bak sen sorduğum soruya cevap veremedin kardeşim büyük ihtimalle işe gidesin yoktu ya da griptin gittin acilden rapor almaya çalıştın verilmedi sen de bir il ya da ilçe başkanını aradın o da oraya siyasi nedenlerle gelen başhekime söyledi spnra doktor sana raporunu yazdı ve sen burada doktoru haksız buluyorsun
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim bugüne kadar ben işimi haledemedigim hic bisey olmadı bir telefonla kurumu yerle bir ederim ama konu bu degil bencil olmamak lazim hadi benim bu gücüm var ama arkası saglam olmayan vatandaşlar ezilmeye mahkum değil ya da hor görülmeye bicak parasi alinmiyor öyle mi hahaha tamam peki😃 inandık şahit oluyorum her gün devletin kendi hastanesinde aliyorlar hemde
Soran+1 yılO dediğinin ismi mdö biraz araştırabilirsin 😅 kardeşim ben de diyorum ki güçlü olabilirsin bu gücünü de kendine göre doğru ama biraz önce verdiğin gibi aslında yanlış bir şey için kullanabilirsin bu ülkenin sistemlerinin sorunu ama tutup da ben yanlış yaptırıyorum diğer vatandaşlar yaptıramıyor demek de apayrı bir mevzu 😂
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok bak diyorum ki tavırlar degisiiyo aman neyse kendi bildiginiz gibi davranin benlik bir durum yok ama o vatandaşin hakı sizden cikar sizden derken meslegi ile kibir kıralıgı kurmuş doktorlardan insan gibi muamele etmeyenlerden
Soran+1 yılE o zaman bie gün senden de çıkacak kardeşim bir önceki rapor olayı gibi Allah bilir normal usulünde olan kaç şeye gücüm var diye keyfince müdahale ediyorsun bir gün senden güçlüsü gelir o da seni ezer en basiti belki sen öylesindir değilsindir acile boğazım ağrıyor diye gittim 2-3 saat sıra bekledimle başlıyor genel şikayetler bir kere acil servis boğaz ağrısı yeri değil yine de gittin diyelim yeşil triajsındır yani çoğu gelen hasta senden daha önce bakılır bir vergi dairesine bankaya gitsen sıra no alır saatlerce uslu uslu bekler herkes ama hastanede herkes aslan
Soran+1 yılBir iletişim var ben doktorların hepsi mükemmel diyemiyorum demem de ama iletişim de sorun iki tarafta olur hep mi doktorlar haksız sağlıkçılar haksız halkın hiç mi yanlışı yok
Soran+1 yılEn basit görevi kötüye kullanmak diyorsun bana iki dk önce forsundan ötürü yazdırdığın rapordan bahsettin biraz önce kendimize de bakmak gerek
Cevap sahibi+1 yılDaha o raporun ne icin yazildigi hakinda bir fikrin yok yorumun var😃 boş ver kardesim ben tartismayacam
Soran+1 yılE yaz ne için olduğunu en başta da sordum sana yazmadın kardeşim 😂gidip hatrı sayılan abilerle iş bitirip bana hak hukuktan bahsetme ama ikisi çok farklı yollar kapılar oluyor
Cevap sahibi+1 yılHak olan raporumu alcaktim sıfır ilgi olunca hatri sayilirlar girdi araya önemli olan konu bu degil bak ayrintiyi atliyorsun onlar araya girdikten sonra bir ilgi bir hürmet daha doğrusu hastaya aslinda yapilmasi gerekeni ya paran olacak ya da tanıdığın ikiside yoksa hayvan muamelesi görür evine dönersin
Cevap sahibi+1 yılBunun gibi nice örnek verebilirim ama sen anlamak icin o uniformani soy ve izle meslektaşlarini belki sen oyle degilsin ama çoğunluğunuz öyle
Soran+1 yılBen öyle değilim baştan da yani çalıştığım yerde gelen hastaların hepsine sorsan kimse kötü muamele yaptığımı söylemez ama bak hala hak olan rapor diyoesun söyle kardeşim diyorum ne içindi hangi bölüme gittin ne raporuydu bak yine söylemiyorsun o örnek üstünden o zaman hürmet vae diğer türlü yoktu diyorsun zaten olayın başı yanlışsa sonunda sana biri aracılığıyla hürmet gösterilmesi yanlış bunu diyorum
Soran+1 yılBen üniformamı soyar giderim hastaneye kardeşim ama sen de bir gün gel çay ısmarlayım sana beraber hasta bakalım izin veren hastalara tabiki olay o kadar tek taraflı mıymış sen ne düşüneceksin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar