Karşıt görüşlü birisi ile Medeni bir ilişki kurabilirmisiniz?
1 ay
Siyasi görüşü size benzemeyen birisi ile arkadaş ya da dost olabilir misiniz?

Karşıt görüşlü birisi ile Medeni bir ilişki kurabilirmisiniz?
Eğer ki siyasete objektif bakabiliyor ise, kendi tuttuğu partideki olumsuzlukları görebiliyor ise ve herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyor, kaos çıkarmaya çalışmıyor ise evet olurum.
Görüş
13Görüş
amann esas hiç bir yönden uymayan adamla olmayacaksin. zıt çekimmis lanet olsun zit çekiminie çekim derken anamiz ağlıyor.. her yönde uyani bulcan. siyaset duygu hobi..
Bi insanın siyasi görüşü onun nasıl bi kafa yapısı olduğunu gösterir önemlidir yani
Olmuştum askerde samimi ülkücü arkadaşım vardı ben kürdüm.
Aptal biriyle arkadaş olmayı kendime yakıştırmam🙂
militan veya kızıl komunist olmadığı sürece sorun değil
Siyaset konuşup birbirimizi yemiyorsak sıkıntı olmaz
Arkadaş olurdum eğer karakterli birisi ise. tabi cahil değilse
Anlasamiyorsak siyaset konusunu açmadan devam ediyor arkadaşlık
Maalesef. Mevzu dönüp dolasip elbet ideolojiye geliyor. Vakit kaybı
Akp yi ve Hdp yi destekliyorsa arkadaş olmam. Onun dışında olabilir
Siyasi görüşü bana uymayan biriyle asla olmaz. Hırsızlığa susan biri haksızlığa da susar.
Bana hayatın boyunca hiçbir şey çalmadığını ve hiç birzaman kimseye karşı haksızlık yapmadığını söyleyebilirsin? Mesela Ben söyleyemem ve bu sitede bir tek insnaında ben hayatım boyun bir zerre bile çalmadım hiçbir canlıya haksızlık ta yapmadım diyecek birisi olduğunuda sanmıyorum.
Konumuzun sürekli çalmakla ilgisi nedir?
Yorumdan sonra hırsızlığa susan haksızlıklığa da susar yazmışsın!!
Hırsızlık ile çalmak arasında fark vardır. Hırsızlık literatürde çalmayı alışkanlık haline getirendir. Günümüzdeki siyasetçiler çalmayı ibadet eylemişler. Onları savunanlar da kimler çalmıyor ki diyenlerdir. Birincisi çalmıyorlar diyorsan ateş olmayan yerden duman çıkar mı? Ya da çalımıyorlarsa memleket neden aç ve susuz? Çöplerden niçin besleniyorlar ya da.. Tuzu kuru isen bu konuyu tartışmayalım. Anlayamazsın. Öz ifadeyle de arkadaşım ya da dostum olamazsın. Bu benim fikrimdir, bastıracak mısın?
Hırsızlık ile çalmak aynı şeydir hırsız kelimesi çalmayı alışkanlık haline getirmiş kişiye verilen sıfattır. Gelelim siyasilere, siyasetçilere;Bana bir tane dürüst namuslu hayatında hiç hırsızlık yapmamış haksızlık yapmamış bir tane siyasetçi ismi verebilirisin? Senin arkadaşın ya da dostun olmak gibi bir Arzum yok. Senin fikir ve düşüncelerin seni bağlar ve bu şekilde düşünmelisin diye bir söz hakkında olamaz. Benim merak ettiğim sizin hırsız bizim hırsızdan daha çok çalıyor savunmasının yapılması.
Eğer ülkenin halinden memnunsan memnun olmaya devam edebilirsin. Benim düşüncem beni bağlar, seninki de seni...
Ben ülkenin halinden memnum diye bişey yazmadık ki ! Sen hırsızık konusunu açtın bende merak ettim hırsızlığın kötü bir şey olduğunu savunan birinin hırsız olmamsı gerektiğini düşünüyorum...
Ben de çalanlara hakkımı helal etmiyorum diyorum, kim olursa olsun.
Bende helal etmiyorum her kim hırsılık yapıyor başkasının emeğini sömürüp haksızlık yapıyorve hakkını vermiyor ise varsa hakkımı helal etmiyorum.
Hemfikiriz. 👍
Siyasi falan boş işler kardeşim dostluğu arkadaşı zedeleyen işler bunlar herkesin kendi seçimi saygı duymak lazım
bölücülerden olmadığı sürece dost olurum tabi ama iş siyasete gelirse sıkıntı
Olamam. İdeoloji bazen kisinin karakterini de yansıtıyor başka konular hakkındaki fikirlerini de.
Sohbetim muhabbetim tabiki olur ama kimi insanlar çok katı olabiliyorlar bu tarz konularda bu yüzden arkadaş olabileceğimi sanmıyorum
O konulara girmiyorum ben hiç o yüzden kurabiliyorum ama girsem kesinlikle olmaz
Olurum var öyle arkadaşlarım
Olurum siyatle ilgim yokki
Olurum. Her kesimden arkadaşım var zaten.
Olmam sanırım
En İyi Görüş