Merhaba,
Soru belli, sizden çok farklı birisi sizinle sevgili olmak istese ne cevap vermek istersiniz?
Herkese iyi günler :)
Merhaba,
Soru belli, sizden çok farklı birisi sizinle sevgili olmak istese ne cevap vermek istersiniz?
Herkese iyi günler :)
Saygı duyarım da fikir ayrılığına düşecek ve hiç bir sonuca bağlanmayacak sohbete girmem sonuçta o ayrılığa düşmüşsek konunun uzmanları bile işin için de çözemezken biz tartışarak hiç çözemeyiz.
İlla ben haklıyım moduna gireceksek hodri meydan acilen birlikte sınava çalışırız yks girip aynı bölümleri okuruz tez felan filan yazmaya razıysak bilimsel konuma taşımak için bu tartışmayı devam edelim.
Eğer bunu yapmayacaksak bir daha o konularda tartışmaya girmeyelim derim kapatırım konuyu.
İstekler ve heves bittiğinde yerini anlaşmazlıklar alır büyük ihtimalle.. Çünkü bakış açısının temelinde huy yatar.. E can çıkar huy çıkmaz demişler.. Yıpratıcı olurdu bence.. Anlaşmak çok çok önemli
İnsan bir ilişkinin içerisinde illaki değişir. İki tarafta değişir hani biraz sen kendinden verirsin birazda karşı taraf o şekilde anlaşma olur zaten.. Ama içten içe taraflardan birisi diğerini bir kalıba sokmaya çalışırsa işte o iş olmaz orada sıkıntılar başlar.. Öte yandan ben sağ sol alevi Sünni gibi ayrımlara çok inanmıyorum.. Bütünleştirici olmamız gerekir şayet doğru bir ise bu farklılıklar bizi ancak uzaklaştırır.. İnsan olarak etiklerimizin ortak olması gerekli işte bunları yakalayamadığında olmuyor.. İşin sevgi boyutuna gelince sevebilirsin tabiki tavizler verebilirsin ama herşeyi içinden gelerek yapmalı yapan taraf yoksa bunlar bir tarafın içerisinde dert olursa bir gün illaki patlar.. Yani amiyane tabirle köprüyü geçene kadar durumu olmamalı.. Bu tarz durumlarda maalesef oluyor ama ve eninde sonunda patlıyor.. Dediğim gibi birini seversen herşeyden sıyrılıp iki iyi insan olarak a ve z kadar farklı dahi olunsa ortak bir cümle kurulabilir.. Şayet kurulmuyorsa burada zaten bir değiştirme ve dayatma söz konusudur buda çok yıpratıcı yorucu olur.. Lafıda çok uzattım kusura bakmayın umarım anlatmak istediklerimi doğru ifade edebilmişimdir ✨🌸
Öyle bir durumda sevgililik de, arkadaşlık da zor... Yürümez. Ben AKP'ye oy veren akrabalarımla bile yılda bir veya iki kez, o da bayramlarda köye gidersem görüşüyorum, mecburen.
Hahaha akpli
Allah korusun ya
Öyle akrabam yok şükür
Bende var maalesef... Babam hariç, komple babam tarafındakiler 🤣🤣🤣
Yazık sana ya 🤣
Neyse ki annem tarafı 10 numara... Seküler, Atatürkçü, modern, Batılı...
Cevap
5Cevap
Selam niye olmasın. gorus ayrılığı diye bişey yoktur insanlar birbirini kadirir böyle demekle :))
Ne alakası var siyasi görüşün.. siyasi ayrı görüştür sevgilim evlenmek ayrı görüştür..
Akp li bı eşim olsa çok konuşurdu gerçi. bide söyle dusun akp ile fetoculer var evli onlar naapsin.
Sen CHP li misin akp li mi :))
Akp li olsaydın aklın hep tokatciliga çalışırdı zaten :))
CHP li olmak da iyi Ekonominin içine Etiler biraktilar
Her parti kendine göre iyi yonleride var kötü yonleride.. elde olan bu partiler başka varda biz mi goremiyoruz..
Yosun kafalı bir yobaz değilse ses etmem
Orta yol iyidir, öhm
Biat kültürü iyi değildir. Tehlikeli oluyorlar
Teşekkürler, iyi günler diliyorum
Olunur ve eglencelide olur ama önemli olan birbirine saygı gösterip alan acmaktır
Çok zıtsa sıkıntı ya. Ortak şeylerin olması lazım
Görünüşü davranışı hoşuna gitmiştir
Biraz daha açık olman lazım demek ki
Denemeden bilemezsin, onyargılı olma
İlerlemez ona göre bakmak lazım
Arkadaş olurum
Sorun olmazdi
Neden sorun olsun ki
Kimse birbirini ikna etmek zorunda olmazsa anlasirlar
Olumlu bakmazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?