Sizin için bu önemli mi
Siyasi görüş arkadaşlıkta önemli değil
Siyasi görüş arkadaşlıkta önemli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkesin bi siyasi görüşü olabilir ama karşıt görüşlüye karşı saygı çerçevesinde kalamıyor. Siyaset var hayatın içinde olan bir şey. Sen A ben B görüşünü savunurum. Aramızda medenice, insanca bir tartışma, bir fikir teatisi olabilir. Bu arkadaşlığa zeval getirmez. Lakin siyasi görüşünü başkalarına empoze etmek için, başkalarını bu doğrultuda enforme edip yönlendirebilmek için sürekli kıllık yapan, sürekli laf sokan, bu doğruluda karşısındakini sürekli aşağı çekmeye çalışan, en alakasız konuları bile dönüp dolaşıp siyasete getiren, kendisi gibi düşünmeyen herkese içten içe nefret duyup , sürekli birilerini karalamaya çalışan i. ne o. ospu çocuğu takımını da yanımda etrafımda gezdirmem yani. Kusura bakmasın kimse.
Cevap
13Cevap
Normalde hayır ama genelde Türkiye’deki siyasi görüşler birbirine çok aşırı ters oluyor yani bir yerden sonra mutlaka kopar diye düşünüyorum
arkadaşlarımın hepsi farklı farklı görüşte zaten: komünist, liberalist, anarşist, liberteryanist, sosyalist, nasyonel sosyalist vb.
Hdp hariç sorun yok. Bana göre siyaset saçmalık.
Sırf bu yüzden arkadaşlığı bırakmam ama araya bi mesafe girer yani ~ ℳ
Arkadaşlığa dostluğa ikili ilişkilere siyaset karıştırmak saçma
Aşırı olduğu ve beni her gün rahatsız ettiği için arkadaşlığı bıraktım
Eski arkadaşımsa konuşurum ama yeni bir arkadaş ediniyorsam konuşmam.
Sevdigim chp ben akp diyeceklerim bu kadar😃🤪 bana bak Kemal, sen bana bak Recep, diye sataşiyoruz birbirimize ksksjd..
Ak partili ise bırakırdım ki numarasını vermişti. Eklemedim bile. HDP'li ible arkadaşım var ama Ak partili kesinlikle olamaz.
Koyu AKPli değilse peki? Yani diğer başkanları hiç beğenmediği için AKP'ye oy veriyorsa?
Yok , kültürüme uzaklar zaten. Balkan göçmeniyim. Türk değilim. Türk olmadığım halde Türk milliyetçiliğini Arap denilen etnik döküntülere peşkeş çekiyorsa bu hükümet , onu destekleyene , oy verene de saygı duymuyorum.
PKK sempatizanı ise de olur muydun
Pkk sempatizanı ise olmazdım. Ayrıca Her hdp'li de pkk lı değildir. Onu demeye getiriyorsan hiç cevap daha vermemelisin.
Sözde Türk milliyetçileri gibi omurgasiz değilidir onlar en azından.
Öyle bir şey demedim. Bence Türk milliyetçilerine laf atarak Kürt milliyetçilerini övmek saçma. Aşırı milliyetçi olmaya karşıyım.
Sana göre öyle bana göre öyle. Sorgulama. Ümmetçilik ve köktendincilik bu ülkeyi yıkacak zaten fazla ömrü kalmadı. Sen de Türk değilsin ne hoş. Umursama. Ben de umursamıyorum lakin yediğim kabı da pislemem. Bu ülkedeki demografik yapının bozulması benim de zoruma gider. Sizin hükümet de bunu yapıyor. Kürt milliyetçileri daha büyük duruş gösteriyor her şekilde. Bu gerçeği inkar edemeyiz.
Ayrıca Sözde Türk milliyetçileri dedim. Gerçek olanlarından bahsetmedim. Okuduğunu da anlayamıyorsun maalesef.
Cunku herkes ayni fikirlere sahip olmayabilir
Eğer uzun zamandır arkadaşsak ve çok seviyorsam bırakmam, ama öyle değilse bırakırım.
Siyasi görüş arkadaşlıkta önemli değil
siyasi görüşüne pek takılmam.
Saygılı olduğu sürece görüş ayrılıklarını severim.
HDP'li veya AKP'li ise konuşmam.
fanatikliğe dönerse olmaz
Akp ile muhatap olmam dhdhd
hdpli olmadığı sürece sorun yok
Alakasiz bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar