Depresyondayım ve sınav senem ne yapmam lazım?

Kısaca anlatayım küçüklükten kalma tramvalarım var kendime yediremediğim laflar var. Sevgisiz büyüdüm. Küçükken birçok şeyle başa çıkmak zorunda kaldim. Birkaç ay önce de dini inancımı değiştirdim. Sevgilim vardı ilk defa olmuştu tüm kalbimle seviyordum. Annem bana seni sevmiyor demişti ablam bana bacım demişti. Kendisi de bana değer vermiyordu ben de en son dayanamayıp terkettim. Değer kaybedince anlaşılır. Annem yüzünden ayrıldım ona hiç beni ikinci plana attığını anlatmadım. Sonrasında dertleşmek için yazıldığında geri çevirmedim. Dini inanışımı açıkladıktan sonra benden soğuduğunu söyledi. Nefret ettiğini söyledi. Ben benimle olmak istesin demiyorum ama seven biri öyle hemen soğumaz artık istemez beni ama sevgisi hemen bitmez. Bunca ay annem haklıymış. Onun için çabalamalarım da boşunaymış. Onun yüzünden hasta bile olmuştum. Ailem çevrem zaten bu olayı öğrenince beni siler. Baskıcı bir ailem var ilk yıldan tıp istiyorlar. Ama benim derslerim pek iyi değil. Kötü de değil ama parlak da değil. Bir türlü kendimde motivasyon bulamıyorum. Com yorgunum hep düşünüyorum. Kalbime sancılar giriyor. Üniversiteyi kazanırsam her şey biter diyorum. Ama ya sevdiğim kişi inancımı açıkladığımda benden soğursa? Ya üniversiteyi kazanamazsam? Ne yapmam gerekiyor? Artık diğerleri gibi normal olmak istiyorum.

Depresyondayım ve sınav senem ne yapmam lazım?