3 aylık evliyim evi terk ettim?

İki katlı aile evine gelin gittim yeme içme bir uyumaya sadece yukarı çıkıyoruz ev zamanında kaynanamın zevkiyle döşenmiş bana ait sadece yatak odası ve çeyiz var ilk eve girdiğim gün yeme içmenin aşağıda birlik olacağını öğrenip kaynanamın hakaretlerine maruz kaldım üst katta gorumcemin odasina utu masam ve bir kaç ıvır zıvırimi koymuştum kaynanam ilk gün tüm evler senin dedi eşyalarımı görünce herkes kendi odasına koyacak dedi eşyalarını kendi evini temizleyip aşağı benim evimi temizlemeye inecek hizmet edecek dedi ama eşyamı odaya koyunca ev benim olmuyor assagida kaynana kaynata dede ve babaanneyle birlikte yaşamaya mahkûm edildim kocama evimizi ayıralım diyince sen bana ailemden vazgeç diyorsun dedi ben de ailemi bırakıp geldim vazmigecmis oldum diyince kavgalar kiyametler eşimle yukarda vakit geçirirken kaynanam eşimi arayıp yukarda napiyosunuz aşağı in diyor eşimde iki etmiyor 3 ay boyunca sürekli kavga gürültü bir gün aşağı inmesem hemen laf ediliyor yoruldum gerçekten yukariyi temizle aşağıyi temizle yemek yap ben sadece eşime yemek yapmak istiyorum geçen gün evi temizlerken iki tane peceteye ayrı sarılmış ip buldum eşime gosterince oda annesini çağırdı birinin eşimin uykusunda sayıkladigi için bağlandığını digerinin kayınpederin olduğunu söyledi bende ikisindede eşimin adı olduğunu söyleyince geçiştirip aldı tam o sırada yanlışlıkla kırdığım boş çerçeveyi gördü ama yapıştırılacak bi kırık alıp hepsini ipleride dahil trip atarak aşağı indi bende eşime neden bana arka çıkmadı diye kızdım kavga ettik evini ayırmasını yoksa gidecegimi soyleyince git dedi bende babamın evine geldim napacagimi bilmiyorum onu çok seviyorum ama o eve dönmek istemiyorum sanki ruhum çürüyor o evde neşemi hayat enerjimin bittigini hissediyorum ve babaanne dönüp gündüz bizim akşam kocasının dedi bu nasıl bir ahlaksızlık
3 aylık evliyim evi terk ettim?