2 aylık evliyiz benimle çok sohbet etmiyordu ailelerimiz tamışıyor ve yakın bende yanlışlıkla şifresini gördüm duştayken telefonuna baktım nişanlılık dönememiz kötü geçti ama sevgililik dönemimiz iyiydi benimle bir sohbeti çok yoktu bazı akşamlar eve gelmiyor gece geliyordu telefonuna baktım 1 hafta önce eski sevgilisine mesaj atmış bir kaç kez yazışmışlar bir kere buluşmuşlar ben bunu görünce ağladım yanıma gelip ne olduğunu sordu telefonumu mu karıştırdın diye sinirlendi bende hayır dedim ısrarla sordu hayır dedim ilişkimizde ki iletişimsizliği konuştuk artık böyle olmuyor dedi babanın evine dön dedi ben dönemem ailem mahvolur biliyorum affetmem kötü ama ne yapabilirim lütfen bir şey söyleyin ailelerimiz de bende mahvolurum aldatıldığımı telefonuna baktığımı söylemeli miydim şu an ne yapmam lazım sen gidene kadar eve gelmicem dedi
1 yılBöyle bir durumda varsa tanıdık bir avukata danışmak gerekir. Yaşadığınız durumu telefon ekran görüntüsü dahil kullanırsanız lehinize olacaktır diye düşünüyorum. Yazışmaları sizi evden kovmaya çalışması gibi şeyler somut delillerle ancak ispat edilebilir diye biliyorum. yanlışın varsa buradaki arkadaşlar da yorumlarla düzeltebilir. Sonuçta ben Avukat değilim. Yalnız ekran görüntüsü alırken sadece numara görünmeli diye biliyorum. (Rehberden geçici olarak ismi silerek) Aldatılma ispatlanırsa tazminat talep edebilirsiniz yüksek ihtimal. Çünkü aldatmak ve kovmak yine Bildiğim kadarıyla büyük bir kusur... evlendiğinizde edindiğiniz mallar da ortak sayılıyor. Kendiniz için de bir nafaka talep edebilirsiniz. Yine de bu gibi durumları bir avukata danışın Sonuç olarak Dediğim gibi ben herhangi bir kimseyim ve sadece bildiğim tavsiyeleri veriyorum, direkt bunlara güvenerek hareket etmeyin... avukata gidin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin ol lütfen öncelikle. Maalesef bu karakter eğitimi tamamlamamış erkek sendromu… büyük ihtimal yaşlarınız yakın… yaşıtsınız… o çocuk durumunda… dediğini yapsan zaten kendi de pişman olacak… zekası geri olduğu için farkında değil…. Sen üzülme çok fazla…
- Eğer evliliğini kurtarmak istiyorsan birincisi üzülmemen gerekiyor çünkü bu 🤢 erkeksi olmayan hallet tiksinmene sebebi olur uzun vadede … bunu. Farkında değilsin şu an sen…. Ama bir erkek söz verip sonra ya evden git falan demez… bu şınarık çocuk… ciddiye alma …. Yaknızfa kalam bu konuyu profesyonel destekle veya güvendiğin insanlarla çöz
- eğer soğuduysanda, bu adam bir kaç ay sonra kafasına dank eder genelde … boşanarken de zorluk çıkarır… böyle bir hastadan kazasın belasız kökten kopmayı dene…
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGülüm, sen ya da ailen neden mahvolacakmış? Birinin ş€r€fsizliği niye size yük olsun?
Aldatmış, üstüne telefonunu karıştırdın diye sinirleniyor adam. Utanmaz herif nir de seni mi evden kovuyor? Haklı bir gerekçesini olmadan karısını kovan şahıs her türlü hakareti hak eder. Sen de onun üste çıkmasına izin verme.
Kocanla yüzleş ama hemen değil, önce o duştayken ya da tuvaletteyken konuşmalarının ekran görüntüsünü al ve kendine yolla. Kanıt olsun. Ayrıca eve gelmemesi mahkemede senin lehine olur. Onun da kanıtıdır toplamaya çalış.
Kanıt topladığından emin olduktan sonra yüzleş onunla.
Bana kalırsa daha evlenir evlenmez seni aldatan adam, ömür boyu böyle devam eder. Sen de boşanmazsan hayatının sonuna kadar b0k gibi adamla cehennem gibi bir hayat yaşarsın.
Senin mahvolacağın bir durum yok. Boşan, aldattığı için tazminat ve nafaka al, o mahvolsun. O sürünsün ömür boyu.
00 Yorumla
Öncelikle üzülme. Yol yakınken bunu öğrenmen iyi olmuş. Evliliğini kurtarmaya çalışma bundan adam olmaz. Ailen de başta üzülür ama alışır. Senin yanlışın yok. Hatan yok. Soğukkanlı ol. Delil topla. Yazışmaların falan görüntüsünü at kendine. Çocuk falan olmaması için elinden geleni yap. Oturduğunuz ev kiraysa eğer ben gitmiyorum kovamazsın beni de. Gitmek istiyorsan kapı orada de. Evi terkeden kovulsa dahi suçlu görünüyor. Daha fazlası için konuşmak istersen bana mesaj atabilirsin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şu an çok zor bir süreçten geçtiğini anlıyorum. Bu kadar erken bir evlilik döneminde böyle sıkıntılar yaşamak gerçekten yıpratıcı olabilir. 💔 Ancak şunu unutmamalısın, senin duyguların ve hislerin bu evlilikte en az onunki kadar değerli!
Eşinle bu konuyu doğrulayan bir dil kullanarak açıkça konuşmalısın. Telefonuna baktığını kabul etmen, dürüstlük açısından önemli. Ama aynı zamanda, o mesajları gördüğünde hissettiklerinden bahsetmelisin. Onu sorgulamak yerine, duygularını ön plana koyarak bu durumu çözmeye çalış. Tüm ihtiyacın olan şey yapıcı bir konuşma yapmak. 🌿✨
Aile meselesine gelince, bu sadece seni ve eşini ilgilendiren bir konu. Bu yüzden duygularını açıkça ifade ederek eşinle iletişim kurmayı tercih etmelisin. Duygularını paylaşmaktan çekinme. İlişkilerde samimiyet her zaman yola ışık tutar. Umarım ikiniz de birbirinizi daha iyi anlayabilirsiniz. 💕08 Yorumla
Soran1 yılPeki aldatıldığımı öğrendiğimi söylesem gördüysen seni istemiyorum git derse ben kaldıramam
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAnladım, canım. Bu gerçekten kırılgan bir nokta 💔. Aldatıldığını öğrendiğini paylaşmak büyük cesaret gerektirir, ama unutma dürüstlük her zaman en iyisidir. Eğer seni istemediğini söylerse, bu onun senin hislerine ve değerine saygı göstermediğini gösterir. Ve bu durumda senin kendini yeniden değerlendirmen gerekir. Senin sevilmeye değer bir insan olduğunu unutmamalısın!💖🌟 Eşinle sağlıklı bir şekilde konuşup net bir tablo ortaya koyman önemli. Sağlıklı bir ilişki güven ve karşılıklı saygıya dayanır. 🌿
Soran1 yılDıştan bakınca haklısınız ama olau içinde kaldıramıcak gibi hissediyorum ben düzelsin istiyorum her şey
Soran1 yılEvdeyim hala konuştuk mesajlaştık gelmeyeceğini söyledi yarın gitmezsem babamı arayacağını söyledi
- 1 yıl
sen önce davran eşinin ailesini ara durumu anlat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılBu affedilir bir şey değil boşanma ve tazminat davası aç o sana acimiyorsa sen hiç acıma
260 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsin direk
20 Yorumla
1 yılBu adam hem seni aldatıyor hem de suçlu olduğu halde üste çıkıp seni suçluyor. Açıkça eski sevgilisiyle görüşmüş, sana yalan söylemiş ve şimdi de seni babanın evine göndermeye kalkıyor. Üstelik bir de üzerine iletişimsizlik bahanesiyle seni suçluyor. Burada düşünecek bir şey yok, kendini ezdirme. Telefonuna baktığını söyleyip söylememek şu an önemli değil, çünkü asıl mesele onun ihaneti ve sorumluluktan kaçması. Şu an yapman gereken şey sakinleşip, mantıklı düşünüp kendin için en doğru kararı vermek. Eğer evliliği sürdürmek istiyorsan, bu adamın hatasını kabul edip gerçekten değişeceğine inanıyor musun? Çünkü şu anki tavrıyla ne pişman ne de düzelmek istiyor. Ailenin mahvolacağını düşünerek kendini mutsuz bir evliliğe mahkum etme. Bunu ailene anlatıp destek istemekten çekinme. Unutma, sadakat ve saygı olmayan bir evlilik asla yürümeyecek bir yoldur.
134 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Teşekkür ederim
şimdi şöyle bir durum var. acı gerçek her ne kadar birini sevsende bazen karşındaki insan seni sevmeyebilir. belli ki eve gelmediği ve seninle iletişimimi olmadığı dönemlerde eski sevgilisiyle birlikteymiş. hâlâ unutmadığı bariz şekilde açık. ayrılırsam mahvolurum demişsin ama ayrılmazsanda ilerde çocuğa falan karıştığında yaşayacağın iç savaşın farkında mısın? erkek her yerde var. bu erkek için de geçerli, sizi sevmeyen ve gerçekten değerinizi göstermeyen, çaba sarf etmeyen kişiler için gerçekten kendinizi yormayın bakın olacaksa o kişiyle yemin ederim oluyor. eni sonunda arınmış bir şekilde senin oluyor. zorlamaya gerek yok. aile evine gidince mahvolmayacaksın. üzüntü ayrı mahvolma ayrı. seni aldatan, seninle arkadaşlarıyla bile yapacağı en basit sohbeti yapmayan kişi için kendini zorlama. ayrıl. gerçekten ayrıl bak geri dönüp neden diye soracak kendine. mahvettigini kendisi anlayacak o yüzden yalvarmayı kes lütfen ona. duygu beslendiğini açıkça ona belli eder şekilde okeyle ve git evine. evlenip boşanmış ve 2. evliliği nurlar içinde gelmiş çok insan var. üstleme ben olsam agzna sccar defederdim onu. lütfen kendine gel sen bir kadınsın hiçbir erkeğe yalvarıp muhtaç olduğunu gösterme. aynı şey erkekler içinde geçerli.
10 Yorumla
1 yılAfedersin ama canım? Neden söylemiyorsun ki telefonuna baktığını? birincisi onun senden birşeyler saklaması senin arkandan iş çevirmesi seni aldatması bir suç ken sen durumdan şüphelenip kurcalıyorsun bu seni haksız cıkartmaz çünkü ortada bir aldatma var. bir diğer kısmı ise seni istemeyen birine köle olmak bence aileninde çok istiyeceği bir durum değil diye düşünüyorum. Mahvolcak bir tarafıda yok evlenmek kadar boşanmakda doğal bir şey. inş mesajlara bakarken ekran görüntüsü almışsındır almadıysanda kendi telefonunla telefondaki mesajların resmini çek adamında popo. ndeki donuna kadar al bas kıcına tekmeyi
19 Yorumla- 1 yıl
bazı kelimeleri değiştirmiş canm yerine slakmısın demiştim
- 1 yıl
Söylemiyor şiddet görmekten korkuyor olabilir görüyoruz haberleri. 3 aylık evli bir kadın, adama telefonda gördüklerinden dolayı hesap sorduğu için öldürüldü. Erkekler cani yaratıklar kendi için önlem alıp sonrasında sakince düşünmesi daha mantıklı olmuş. Ben olsam kapı kilidini değiştiririm ve evimde otururum kimseye de bişey demem eve gelemesin ve çok rahatsızsa evli kalmaktan kendisi dava açsın. Biraz da kendisi belirsizlik yaşasın ben sessiz kalayım derdim
- 1 yıl
@Benvebenim bence yanlış düşünüyorsun sessiz kalırsanız bunun gibiler bitmez
- 1 yıl
Sessiz kalırken ona da çit örerim zarar vereceği fırsatı veemem ona merak etsin ulaşamasın ondan sonra vazgeçtiğini düşünüp zaten kendi konuşmak ister. İşler istediğim gibi gitmezse bile şeytanca planlar yaparım böyle kişilere karşı bu yüzden ani tepkiler vermem ben
- 1 yıl
@Benvebenim herkes senin gibi düşüncelere sahip olamayabilir ama
- 1 yıl
Bu yüzden soran arkadaşımıza yol gösteriyoruz işte çünkü çok saf ve masum belli
- 1 yıl
@Benvebenim söylemek istediğim şey kısa ve basit yöntemler önermelisin çünkü senin gibi düşünemediği için anlık gelişen durumlarda sende her saniye onunla birlikte olamayacağından napıcağını bilemez ve hata yapabilir. Bu da onun için durumları daha karmaşık hale getirebilir
- 1 yıl
Bu konuda haklısın.
- 1 yıl
@Benvebenim teşekkür ederim :)
Aldatma var mı, görüşmüş olabilir. Önemli olan eski sevgilisi ile ilişkinin niyeti. Eğer seni bırakıp ona gideceğini söylüyorsa, önce konuşmayı denemelisin. Düzeltmeye çalış ve evliliğini kurtar. Yolundan dönmez ise direkt boşan diyeceğim ama ekonomik olarak ayakta kalabilir misin? Aile geri dönersen sana nasıl bakar? Hamilelik var mı? Bence ilk dönemler sıkıntı olabilir, sonuçta 2 ayrı hayat birleşiyor. Bu arada eşiniz tam bir kaba adam, görüşmek istese bilene insan eşine söyler. Yanlış anlaşılma olabilir diye. Eğer ilişki yaşadıysa direkt ayrıl zaten, sen yedekte tutulan olma.
110 Yorumla- 1 yıl
Eski sevgilisine mesaj yazması bile aldatmak demektir. Tabii ki aldatma var.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden aldatmak eylemi kadının bakış açısına göre değişir, benim gözümde ilişki yaşamışsa aldatma olur. Eğer konuşmuş ise sayılmaz. Biraz kişisel bir şey bu durum.
- 1 yıl
Karın senle evliyken eski sevgilisiyle konuşursa onunla buluştuğunu mesajlardan anlarsan da aldatma değil diyecek misin?
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden evet demeyeceğim, çünkü eski sevgilisi İle bir ilişki yaşamış kadın benim karım olamaz.
- 1 yıl
OOOOOO bak sen. :D :D :D :D Nerede lan bu 4m bolluğu?
- 1 yıl
Sen eski sevgilinle evlensen de konuşup buluşursan bu aldatma sayılmıyor. Boşanmaya gerekçe değil tazminat davalarıyla sürüm sürüm süründürülmeye gerekçe değil ama karın olacak kadın asla eski sevgilisiyle arasında bir şey geçemez he mi? :D :D :D :D :D Sana ütopyanda mutluluklar.
- 1 yıl
@NickSevmeyenlerden yorumların için teşekkür ederim. Görüşleriniz değerlidir.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok kötü bir durum, eşinizin arkanızdan iş çevirip sadakatsizlik yapması. Bence bu durumda açık açık babanın evine dön dediyse, eski sevgilisiyle bir yola çıkmış olabilir bu sebeple sizi saf dışı bırakmak istiyordur. Siz açıkça ihanet ettiğini eşinize söyleyin. O, size git diyebilme yüzünü buluyorsa kendisinde siz de onun ihanetini açıkça dile döküp ortaya koymalısınız. Ve asla kişiliğinizden ödün vermeyin. Sizi istemeyeni bal olsa unutun. Hayat çok kısa böyle biri için ➡ değmez hayatınızı heba etmeye. İstemiyorsa layık olduğuna yolu açık olsun. Sizin karşınıza daha iyisi çıkar. Bu sebeple bu tarz adamların üstüne düşmeyin. Evlilik olduğu kadar boşanmalar da var. Ve öz saygınızı zedeleyen bir kişi olmasa da olur. Zararından neresinden dönerseniz kâr üzmeyin kendinizi 💕❤
01 Yorumla- 1 yıl
Bu arada yazışmanın içeriğinde aşk dolu sözcükler varsa boşanın derim. İçerik de önemli. Ona göre düşünün derim.
Gizli Üye(25-29)1 yılŞu haddsiz yorumlara bak
Siz kimsiniz ya hayırdır? hala erkeği savunuyorlar dilerim ayni şey başınıza gelir. Başınıza gelmeden anlamazsınız çünkü
Canım gerçekten çok üzüldüm ben bekarım ama empati yapabiliyorum bazıları gibi kütük değilim.
Sen ne hayallerle evleniyorsun ortaya ne çıkıyor nasıl bir dönemdeyiz bilmiyorum. Kimsede Allah korkusu yok iyice şuurlarini kaybettiler
Baba evine dönmek o kadar zor ki dönmemek daha zor of ne desem bilemedim. Normalde burada fazla yorum yapan biri değilm de senin sorunun benim sorunum oldu. Sanki benim başıma ya da kardesimjn başına gelmiş gibi
Üzülme desem de üzülürsün çaresiz hissedebilirsin biliyorum ama Allaha sığın güven dua et.
Allah seni hiçbir şekilde yanlız bırakmaz hersey gelip geçici bu hayatta bu da gelir buda geçer Allah var gam yok
Allah yardımcın olsun..11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim evde bekliyorum hala
Gizli Üye(30-35)1 yılNe canım erkekler var ya. Evinde kendisine sadakat gösteren kadını var, Tanrıya şükredip eşine teşekkür edeceğine eşini evden yolluyor. Millet evlenemiyor, bir vajina yalamaktan mahrum, bu da bulmuş da bunuyor. Neden gidemiyorsun anlamadım. Git diyorsa kalma orada. Boşan ve her türlü hakkını da ara. Bu adam daha cahil sanırım. Seni göndermekle hayatının hatasını yapıyor ama farkında değil. Demek ki yanlışa düşmeyi hak etmiş. Çekeceği var. Böyle düşün. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Burası etme bulma dünyası.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak güzelim seni aldatmış bunun ötesi yok. Aileler bilsin bu konuyu, neden boşanmak istediğini ki evlatlarının ne yaptığını suçlunun çocukları olduğunu bilsin. Affetme kesinlikle. Tamam kimse boşanmak için evlenmez 2 ayını hiç etmiş ama affettigin takdirde 20 yılını çöp edeceksin. İlerdeki 20 yıl çöp olmasın diye boşan. Affedersen de düşün ki çocukların oldu bu durumda artık bosancam desen de geç çünkü cocukları vermek istemeyecek ki sende vermek istemeyeceksin. Yine aldatacak çünkü bir kere yapan ikinciyi üçüncüyü de yapacak. Ya da herşeyi geçtim yapmadı diyelim sen guvenebilecek misin? Bu şüpheyle ömür geçiremezsin. Çok çok değerlisin 🌸Kendine bunu yapma lütfen🤍
10 YorumlaBırak şu ailem elalem muhabbetini kimseye bişey olmaz sende biliyosun çocuk yok iki aylık evlilik anlaşmalı boşanın bitsin iki ayda bunu yapan ilerde neler yapmaz çok üzgünüm duymak istediklerin bunlar degil ama dünyada bir tek o yok boşan allah kurtarmış de geç
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılE tamam gelmesin o zaman cehennemin dibine gitsin 😅 böyle evlilikler niye yapıyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Seni de yargılamıyorum ama o bir anlık zevkine evlenmiş gibime geliyor. Hem seninle evleniyor, cinselliğin falan tadını çıkarıyor hem de gidiyor eski sevgilisiyle konuşuyor.. olan sana oluyor
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Ev kiraysa git babanın evine beni kovdu de eski sevgilisini seviyormuş pişmanmış evlendiğine de ev kira degilse direk aile mahkemesinden uzaklaştırma iste kendi gelmesin eve boşanma davası ac nafaka iste tazminat iste bu evlilik bitmiş adamın aklı eski sevgilisinde kalmış
22 Yorumla- 1 yıl
1 yılCanım benim, sana değer vermeyen bir insana sen hiç değer verme. Bu saatten sonra olan olmuş, artık bir avukat bulup boşanma ve tazminat davası aç hatta böyle bir adama inat nafaka bile iste. Sürünmeye mahkum öyle adamlar. Madem öyle evlenmeden önce konuşur insan benim gönlüm başka birinde diye.
10 Yorumla
1 yılİstenmediğin yerde durmamalısın. Ailen mahvolursa olsun yapıcak bişi yok adam seni istemiyor ne kadar kalabilirsin 1 ay dayansan 2. Ay kendin ağlıyarak çıkacaksın.
Hemen söyleme konuştukları mesajlar elinde dursun kendi aiilesinede senin ailenede göster ne mal olsdupunu şe*refsiz herif10 YorumlaMerhaba, anlamadığım nokta ailen neden mahvolsun sen baba evine döndüğünde,,,? Yüz kızartıcı olan bir şey yapmamışsın, eşini aldatmamış tam tersi aldatılmışsın. Niye bu kadar aciz ve çaresiz hissedersiniz kendinizi. Daha 2. Ayda eski sevgilisi ile görüşen, seni evde istemeyen biriyle nereye kadar devam edebileceğini düşünüyorsun? Çocuk yapıp onu eve ve evliliğe bağlamak gibi s. lakca bir düşünceye de kapilmazsin umarım
10 YorumlaKalk kendine gel ailesini ara. Sen yanlış bişey yapmadın önce onun rezilliğini kendi ailesine göster Allah o kızı da bildiği gibi yapsın yuva yıkanın yüvası olmaz. Kuzenim de öyle bir bela ile uğraşıyor ilk işi ailesine söylemek. Tabi ortada yeni bebek olduğu için baba evine dönemiyor
00 Yorumla
1 yılŞöyle düşün şimdi geçici bir mahvoluş sonrası iyilileriniz olacak ailenle ama affedersen ömür boyu bu pişmanlıkla yaşayacaksın, hep üzüleceksin bu yüzden fark ettirmeden kanıtlar topla ki en azından boşanırken elinde kanıt olsun burnundan getirebilesin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılSuç senin nişanlılık dönemin kötü geçmesine rağmen devam etmiş ve bu hayatı yaşamayı terciyetmisisn buna rağmen sana ilgi gösterse susacaksin kendin hakettin bunları çünkü tercih ettin belli ki unutamadığı var sen de bile bile hala kocalık bekliyorsun yani naisl. yediyirosun kendine yıllarca böyle devam edecek o kız gitse başkası gelir ne diyeim koçanı ikna et mi
00 Yorumla
1 yılBence direkt boşan. Sen daha iyilerini hak ediyorsun. Boşanıp babanın evine gitsen hiçbir şey olmaz merak etme. Sen kötü bir şey yapmadın o affedersin sakat kocan seni aldatıyor. Geceleri eve gelmiyormuş, eski sevgilisiyle görüşüyormuş, seni evden kovuyor.. Bunlar yeterince boşanma sebebi değil mi? Boşan ve tazminatını al.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBirak gelmesin o zaman. Sen bir is bulmaya calis ve evin anahtarini da degistir. Bosanma durumunda evi terkeden haksiz duruma geviyor diye duymustum. Bir de bosanma davasi soz konusu olursa diye, kanit olmasi icin, o mesajlasmalarin ekran goruntusunu al (yalniz hicbir yerde paylasma). Adam da ne hali varsa gorsun. Bosanmandan ailen evsiz kalcan diye korkuyorlaraa evi sana birakiyor iste boş ver kafan da rahat olur. Kendine is bulursan hicbir seyden daha korkma.
00 Yorumla
1 yılMesajların ekran görüntüsünü keske alsaydın kendı telıne atsaydın alabiliyorsan yıne al elınde delil bulunsun aılene de gösterırsın aldattıgına dair bosanacagınız zaman hakımede gösterırsın nafaka da alırsın tazmınat davası ıstersen onuda alırsın mesajları unutma al elınde koz bulunsun bosan bırak canım yoluna bak daha ıyılerı çıkar karsına çocukta yokmus cocuk olmadan bırak aldatan gene aldatır asla degısmez canım bunu unutma yol yakınken cocuk yokken bosan senı sevmedıgı bellı senı sevmeyen ınsanla nasıl yasıcan aynı evın ıcınde bırde buluşmuşlar dıyorsun ılışkıyede girmişlerdir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. 2 aylık evli birinin bu davranışı göstermesi hem karaktersizliğinden hem de şımarıklığından kaynaklanıyor. Onun ya da senin aile tarafından sözünü dinleyeceği birisine konuyu anlat, onunla konuşsun, düzelir belki. Olmuyorsa ailene anlatmalı ve farklı fikirler için onlarin desteğini almalısın. Hayat böyle geçmez çünkü.
00 Yorumla
1 yılDirek ayrıl ondan ve herşeyi anlat derim çünkü anlatmazsan daha kötü olursun duygusal olarak ve ayrıca sana böyle davranıyorsa eğer o ilişki de yürümez, kanıt topla ki mahkemede kanıtın olsun bu konuda sana tavsiye böyle biriyle daha fazla durma ve yaptığı şeyi söyle.
00 Yorumlaİletişimsizlikse mesele bunun için çabalayabiliriz de ve kendine iş bul çalışmaya başla, kendine bak. Ondan ayrı hayatın olsun. Onunlayken de onunla ilgilen. Mesajı unut. Neden mi çünkü aldatıldığını bildiğini bilirse açık yapar ya da devam eder. Burada vicdan azabı çekmesi gerek. hamile olduğunu da söyle
00 Yorumla
1 yılDayın amcan varsa önce onlara anlar tamamıyla hastanelik edene kadar güzelce darp etsinler sonra baban babasını arasın pislik namussuz oğlunuzu alın hastaneden kızımı da boşasın desin olay bitsin kız babası asla dayanamaz kızının üzgün olmasına
00 Yorumla
1 yılboş ver dön ailenin yanına düğün takılarını çeyizlik değerli eşyalarını al yanına, ardından boşanma davası ac, nafaka mutlaka talep et, evlilikten sonra araba veya ev alındıysa yüzde 50 si zaten senin. Bir işe girer çalışırsın ailenede yük olmazsin.
Ayrıca eşinle görüşen kişiye de dava açıp tazminat alabilirsin
00 Yorumla
1 yılBence gitmelisin zaman değişti artık böyle şeyler her evlilikte oluyor ve her evlilik bir gün bitmek üzere yapılıyor. Çok sıkma canını tek başına da harikasın. Ona ihtiyacın yok aileni düşünürken ömrün gidecek ama ailen alışır bu duruma sen sadece geçen yıllara üzülürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖncelikle yorumları okudum ben evli bir insan değilim senin pskolojinden anlayamam. Ama yine de düşüncelerimi belirtmek isterim. sanırım 22 yaşundasun ve bunun özgüvensizliği var anladıgım kadarıyla. Eğer hayır özgüvenim yerinde sadece aşığım diyorsan kendine saygındamı yok ki seni aldatan biri için ısrarla orada duruyorsun. Daha gençsin eminimde güzelsindir. Sen yinede bence o mesajları ekran görüntüsü al alabiliyorsan ki ayrıldıgında sana kimse iftira atamasın. Bakire değildi vs gibisinden. Onu mahkemeye sun. Madem bakiretin yerinde bpzulmadı buda sana bir şans böyleyken ayrıl. Ama tabi bu işler böyle demekle olmuyor gönlünden ne geçiyorsa onu yap hem keşke demezsin
113 Yorumla
Soran1 yılBiri bana böyle bir şey anlatsa aynı böyle cevap veriridim o kadar zor ki kaldıramam gibi hissediyorum evlenmemiz o kadat güzel ve görkemli oldu ki herkssin imrenerek baktığı bir evlilikti ailelerimiz mahvolucak ben kaldırabilir miyim bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılBen seni anlıyorum. İkinizde aşık olarak mı evlendiniz? Sanki görücü usulu gibi geldi
Cevap sahibi1 yılPeki senn aile içinden sana yon yol gösterecek büyük biri yok mu ondan akıl alsan o daha iyi bilir. sakın arkadş filan demiyorm yanlış anlama. annen ablan filan yok mı söylesen danışsan
Soran1 yılHayır sevgili olarak evlendik sadece ailelerimizin arası da çok iyi
Soran1 yılKimseue söylemek şstemiyorum
Cevap sahibi1 yılAnnene anlat. annen seni korur kollar yön gösterir. akıl verir. kötülüğünü istemez. o daha iyi bilir. annenle aran ne kadar kötü olursa olsun o anne kötülüğünü istemez kimseye duyurmaz böyle bir durumu. gel bak beni dinle
Soran1 yılAnnemlr aram kötü değil zaten ailem çok üzülür çok yıprsnır diye de çok korkuyorum anlatamam
Cevap sahibi1 yılAma senin de bir hayatın var. Bu olsyın içinde en çok sen üzüleceksin. Annen kimseye bu olayı dıyurmadan sana akıl verecektir. Çevrenden çok sen üzülüceksin bu olaya allahım sana yardım etsin inşallah inşallah gönlünden ne geçiyorsa pnu versin adam akıllansın inşallah kimseye yaşatmasun. Ben bu gece ramazan ayı niyetiyle sana dua edicem kardeşm
Soran1 yılAnnem de çok duygusal yapılı bana güzel akıl verebilceğini sanmıyorum bu yüzden ve ben durumu aşsam bile annem aşamaz mahvolur bir çare füşünün
Cevap sahibi1 yılTamam o halde şöyle yapın. Adam muhakkak eve dönecek 1 hafta kalacak değil ya dışarda diyelim 1 hafta oldu.1 ay oldu eninde sonunda gelecek aöa o güne kadar sakın adamı arama yazma sorma. Ama bu işi ailene en azından annene anlatmadan tek başna halledemezsin. Anlat ailenden birine mecbursun çünkü illa soracaklar sana eşin napıyor nerde diye. En azndan seni idare edecek biri olur. Adam gelene kadar adamı arama yazma sorma. Eve geldiğinde asla yüzüne bakma adamın. Muhakkak senle konuşmak istiycek. Hala bir pişmanlık yoksa eğer birdaha konuşma o evdem ayrıl bitsin. Eğer sen gizlice telefpnumamı baktın derse ona şöyle söyle eğer çocugun telefonu iphone ise. "Telefonunu şarja takmak istediğim taktıgımda kestirmeler yazısı çıktı ordan herşeyin önüme çıktı " dersin bunu geçiştirirsin. ama sana şunu söyliyim bir kez yapan çok kez yapar. Ve daha ilişkiye bile girmemesi 2. ayda o kadar mantıksız geliyorki bana millet aşık olmuş birisi için düğünü bile bekliyemiyor. bunun mis gibi karısı evde yatıyo o kısmı çok ilginç
Soran1 yılÇok ilginç zaten ben bunu da buraya soruxaktım ama xper seviyem yegmedi ilk gece denedik olmadı bazı hareketlerime sinir olmjş o gün ama ben tecrübesizdim sonra denemedik ya ailemi ararsa alın kızı anlaşamıyoruz derse ne yapıcam
Cevap sahibi1 yılOzaman napacaksın güzel kardeşim biliyomusun. Bu çocugun seni mis gibi yuva hayalleriyle zamanını çalıp sonrasında aldattıgını tüm dünyaya duyuracaksın. Bak ailenden birine sana akıl verecek birine söyleeeee. Sen vu işin içinden tek çıkamazsın. beni dinle. Eğer o oğlan çıkarda alın kızınızı anlaşamıyoruz derse ozaman patalaracaksın olayı. Beni aldattı diyceksin. kavga ettik diyceksin beni aldıttıgı için diyceksin. Sen bu adama böyle yaptıkça bu boyle çok kendini beğenmiş burnu hava da okur. Erkekler peşinden koşturan kadın seviyor. Bu adam eve geldiğinde giyin süslen öakyajımı yap git saçını boyat bişeyler yap. Ona sadece şunu sor"yaptığından pişmanmısın değil misin" eğer pişmansan birdaha yapmaman için söz verirsen hiçbr şey olmamış gibi devam edecepiz. De ona sende ona eyvallahın yokmuş gibi davran. Hiç takmamışsın gayet mutluymuşsun o yoksada her şey güzelmiş gibi davran. erkekler peşinden kooşturan birşeyleri umursamayan onları tskmayan kadınları seviyolar. yani sana şunu da söyliyim hayatın boyunca aldatılmayı gçze alabileceksen bu adamla devam et ama yok diyosan eninde sonun aileler duyacak. ha şunu da söyliyim kardelim bi adamın hele severek evelendiği bir kızı aslaaa 2 ay boyunca bakire bırakmaz. nerde duyulmuş görülmüş böyle bir olay ya. Bu adam ya gay ya da başkasına aşık...
Soran1 yılZaten kavga esnasında bunu da söyledi bem çok kez kavga sonrası bir şey olmamış gibi yaptım dedi kş şu an böyle tartışıyoruz sen hiçbir şeh olmamış gibi davranıyorsun ben dedi hastalanıyorum kriz geçiyorum şeker hastası oldum falan beni böylr manipüle etti
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim anlayamadığım konu, aileler neden mahvoluyor? Öyle bir ailen varsa bile "bu evden gelinlikle çıktın kefenle dönersin vs vs." düşüncesindeler ise, direkt sil, çıkart at hayatından, seni fazlalık olarak gören aileden hayır gelmez, öyle aile olmaz olsun. O tip ailelerden cacık bile olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe evlikler ne kocalar var hayret ediyorum. Ama böyle adamlar sahipleniliyor, kaybetmemek için dört elle sarmalanıyor. Biz ise eşimize maddi ve manevi olarak rüyasında görmeyeceği bir hayat sağlayalım sonra kaşın üstünde göz var dediğim an çekip giderim tehdidiyle yaşayalım. Ve bu davranışın bana verdiği ruh haliyle buralarda gezineyim.. Hayat ne garip.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYa kardeşim boşan gitsin madem öyle. Ne bu mahvolurum şöyle olurum böyle olurum falan? Niye insanların hakkınızda düşündüklerini bu kadar kafaya takıyorsunuz? Sal gitsin y*vşaklık yapmasaymış madem öyle.
31 Yorumla
Soran1 yılBen kaldıramam şu an bunu aynı şekilde ailelerimize de bunu yaşatmak istemiyorum
1 yılOh valla ne güzel insanlar diş fırçası değiştirir gibi rahatlıkla evlenip boşanıp hayatını değiştirebiliyor
Esini evden kov senin yasal hakkın dellileri topla bir avukat ile öngörüşme yap esine asla belli etme sen düzenini bozma30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHerkes fazlasıyla gerekeni yazmış ama okuyup anlıyor musun bilmiyorum? burada üzülmesi gereken kişi sen değilsin o. Gelmezse gelmesin. 2 ay önce aklı neredeymiş. Evden bi yere gitmiyosun ve onun ailesine de senin ailene de durumu anlatıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBacım sen sağlıklı düşünemiyorsun şu an. orada daha durulur mu o ev cehennem olmuş sana. Adam resmen eski sevgilisiyle ilişki yaşıyor ve sana git diyor yüzene söylemiş sen daha neden bahsediyorsun? Şimdi yol yakınken dönmek ve hayatına yeni bir sayfa açıp devam etmek var, birde seneye kucağında çocukla baba evine dönüp daha beter duruma düşmek var. İyi düşün kendini harcama
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılah be güzelim. nasıl oldu da evlendin. bak şu an yapabileceğin tek bişey var.. onunla boşanmak. o seni aldatıyor. buna üzülmemek elinde değil fakat olan olmuş.
şimdi sana şunu soracağım. bekaretini onunla mı kaybettin?
bunu sana yaptıysa git dava aç. çünkü sen en önemli şeyini kaybettin onun yüzünden.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYorumları okuyarak yaziyorum. Senin evliliğin baştan hata olmus eğitim durumun nedir bilmiyorum ama bazı kararlar almadan her boyutuyla düşünmek gerekiyor ki bu duruma dusmeyesin... Kimsesiz olanlar devlet yurtlarında buyuyenler bazen daha akıllı tercihler yapiyor. Onun yaptığı zaten yanlış ama seninde Telf kurcalaman yanlış bakire kalabilmen yanlış tümden yanlış her şey... Allah kurtarsın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBöylesi bir ilişkiye hiç başlamamanız en iyiysiymiş aslında. Bu durumda yapılacak en iyi şey ailene durumu anlatıp eşyalarını toplayıp çıkıp gitmek. Seni bu şekilde değersizleştiren bir adamın yanında durmanın hiçbir anlamı yok
11 Yorumla- 1 yıl
Sizinle konuşmayı çok isterim 🤭
- Aile & Toplum konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılmaalesef kötü olmuş şansın var çocuk yok
Sevgili olmak bundan kötü sevgiliyle eş bir olmuyor onla yaşadığını eşinle yaşamıyon sevgiliye ettiğin küfürü eşine bu nedenle çoğu bayan erkek sanal veya realde aldatıyo ya da ayrılıyor00 Yorumla
1 yılzavallı bir kız daha böyle insan ile bile bile evlendin sonuçlarına katlan yüzün olsa evi terk edersin :)
00 YorumlaYa ben sana kıyamam okadar üzüldüm ki ciğeri beş para etmez o adam seni hep görmezden gelir ve aldatır kendin için bir şey yap böyle birini haketmiyosun hayatın bukadar ucuz olmasın arkana bakma lütfen inan kalsan daha çok pişman edecek:(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar iğrenç bir kocan var yarıca senin mutluluğun ailenden daha önemli ne yani ailen mahvolmasın diye aldatılmayı göze mi alacaksın boşan abla bas tekmeyi ne halt yerse yesin birde haklı gibi sinirleniyor falan
01 Yorumla- 1 yıl
senin suçun yok suçlu olan o
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHata yapıp bir de üste çıkan tipler yok mu ailen biraz üzülür geçer senin hayat boyu üzülüp kendine saygısızlık etmendense çık o evden daha iyi böyle tiplerle mi uğraşıcaz be sövücem zor tutuyorum kendimi 😃
00 Yorumla Sizin gıbı kizlar herşeyi hakedıyor biliyormusun? Evden gıt dıyor ... Ve bır çocuk sahıbı olmadan gıt...
Batmak üzere olan bır gemıye bır kişi daha alırmısın? Çocuk yapıp o çocuğunda hayatını mahfetme.. Sen kocanı seçebilirsin ama çocuk asla.. Bunu ona yapmaya hakkın yok10 Yorumla
1 yılabla ya nasıl fark etmedin şerefsiz olduğunu işte erkek her bokuu yapıyor kadına olan oluyor çok kırıcı gerçekten ya ben bile çaresizliğini hissetim
14 Yorumla- 1 yıl
kadına olan oluyor diye bir şey yok. Neden kadına bir şey olsun? Boşanmakta çaresizlik falan değil.
- 1 yıl
@boaburcuerkeği35 sebebi boşanacak ama toplumsal normlar erkek de işlediği gibi olmuyor maalsef olan kadına oluyor tabıkı o mıkrobu atsın hayatında bu kadar değersiz bir ilişkide ne işi var
- 1 yıl
@amanbesorgitsin55
toplumsal normları var eden yine sen ben siz biz onlar değilmiyiz? mümkün olduğunca kafa yapısını değiştirse herkes toplumsal norm diye bir şey kalmaz ama bunun var olduğunu kabullenmek bile o düşünceyi savunmak gibi bir şey - 1 yıl
@boaburcuerkeği35 kabul etmıyorum zaten çoğu şeyi
bana saçma geliyor o
1 yılSana baskınlık kurmasına izin vermemelisin. Senin edeceğin lafları o etmiş. Evden kovman gerekirdi, o gitsib tıpış tıpış ailesine. Rezil herif.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılAyrıl derhal sen bu kadar aciz misin orada duruyorsun hala
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBu adamla olmaz be güzelim. Kendini böyle bir evliliğe mahkum etmemen dileği ile… Ailen bir yıl üzülmesin diye kendini bir ömürlük rezilliğe mahkum etme.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Keşke foto cekseydin mesajlari. Mahkemede kullanirdın. Hicbir yere gitmiyorsun kilidi degistir ve mahkeme aç. Kendi evinde kalacaksin. Ailenden birileri gelsin senin yanina.
00 Yorumla
1 yılkendine gel istersen eskı sevgilisiyle konusup yazısıp bulusuyor sen o adamla sevgılı değilsin git delil topla herseyın resmı kayıtlarını al bosanma davası ac ve tazmınat iste aılen nıye mahvolsun kızım iyi misin sen sanki sen kötü bir şey yapmıssın gibi saçmalama. Kendini asla ezdirme sen onu belli seviyorsun susuyorsun ama o seni sevmiyor seven insan asla böyle yapmaz git BOŞAN
00 YorumlaAileni düşünmen çok doğal ama onların tepkisi yüzünden kendini mutsuz bir evliliğe mahkum etmemelisin. Günün sonunda bu hayat senin ve yıllarca güvensizlik içinde yaşamak zorunda değilsin. Aileni üzmemek için kendini feda edersen, bu sadece seni daha çok yıpratır. Zamanla içten içe kırgınlık ve pişmanlık birikir, bu da hem seni hem çevrendekileri daha fazla etkiler. Öncelik senin mutluluğun ve huzurun olmalı.
00 Yorumla
1 yılAblam durumun çok zor allah sabrını versin ama evinden kovan bi adam var karşında hala eski sevgilisini aklından atamamış bi adam var abdest al 2 rekat istiare namazı kıl niyetlen yat bakalım rüyanda ne görücen ama tavsiyem pılını pırtı topla et ahını git emin ol burnu sürtüp sana dönecektir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılCehenneme kadar yolu var. Her gün mahvolmaktansa bir gün mahvol, boşan. hayatı boyunca tek bir kadınla yetinemeyen doyumsuz zaten asla mutlu olamayacak.
00 Yorumla Abla allah aşkına şu söylediğimi dikkate al ailen belki üzülücek ama sen bu evliliği ne kadar sürdürebilirsin ki her gün aklında olucak onlar buluştu mu birlikte mi diye kendini geç ilerde çocuğun olsa ona nasıl hesap vericeksin bu konu hakkında ailen çok özür dilerim ama ayrıldın diye ölmezler merak etme ama kesinlikle ayrıl valla yazık olucak ben burdan sinirlendim sen nasıl katlanıyosun
00 Yorumla
1 yılÖncelikle o ev senin de sen babanlara dönmek zorunda değilsin. Boşanacaksan da o evde yaşamayı istediğini isterse kocası kendi ailesine taşınsın. Ben de boşandım aldatıldım başka olaylar da yaşadım. Keşke diyorum o evde yaşasaydım onu kovsaydım kiramı kendim çalışıp ödeseydim benim hayatım kökten değişmeseydi. O kısıtlansın aile evine giderek
00 Yorumla
1 yılHerife bak ya hem suclu hem guclu seni yollamaya firsat kolluyo. Madem iletişiminiz kotuydu sevmiyordu neden evlendi seninle veya sen niye kabul ettin
00 Yorumla
1 yılÜzüldüm ne bacım hakikaten 2 ay ne le böyle insanlardan hayatım boyunca nefret ettim bı insan en başında nokta kadar dürüst olamıyor ya birde biz iyi insanlarız diye gecinirler
04 Yorumla- 1 yıl
Allah icin simdi boylesi omur boyu nafaka odemeyi hakketmiyor mu yav madem eski kirigindaydi gonlun niye diger kadin ile evlendin de gunahina girdib simdi
- 1 yıl
Sende haklısın söylemek en başında zor birdey değil görücü usulü mu evlendiniz
- 1 yıl
Fark eder mi evlenmisler bir kere nikahlandilar
- 1 yıl
Şimdi ne evlenmek kolay ne de boşanmak valla ne olcagini bence sasirdim düşünemiyorum ama millet erken davraniyor bence evlenmek icin 6 ay sonra teklif yapıyor
Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Bu evlilik zaten başlamadan bitmiş Bence güvenli bir liman bulabilirsin istersen kendini üzme hiç göreceğini görmüşsün zaten konuşalım mı İstersen bu konuyu
00 YorumlaBence düzeltebiliyorsan eşinle düzelt aranı. Sevgiyle yumuşak huyla elde etmeye çalış onu. Kimseye söylemediysen sende kalsın gördüğün mesajlarda.
063 Yorumla
Soran1 yılBen gördüğümğ söylersem bak görmüşsün istemşyorum seni git diyebilir kaldıramam bunu
- 1 yıl
Bak sana evlenmiş ayrılmış bir erkek olarak bir tavsiyede bulunayım. Bir kadın erkeğinin aldatma yönünden açığını yakaladığında önce düşünmeli!! Neyi düşünmeli? Ben bu adamla boşanmakyı göze alıyormuyum. Cevap eğer hayır ise bu yakaladığın şeyi söylemenin hiç bir faydası olmaz sana. aksine zararı olur. Çünkü hem aldattığını söyleyeceksin hemde bırakmayacaksın ozaman erkeğe şu kozu verirsin. Sen beni aldatsanda ben gidemem, erkekte bunu kullanır nede olsa bu gidemez aldatmaya devam der. En iyisi böyle durumda dememek. Ve eşle arayı iyi tutmaya çalışmak
Soran1 yılEvden gitti gece sen gidene kadar gelmicem dedi
Soran1 yılNişanlılıkta olan sorun onu değiştirmeue çalışıtışımı düşünüyordu belli bir karakter ben ona daha fazla ilgi gmster ya da düğün hakkında bir şeyler diyince ne yapmak istiyosan yap diyordu bir iki kere daha sorunda kavga çıkıyordu ve bu kavgalar hemen çözülse de izi kalıyordu
Soran1 yılEvet öyle yapıyordum zaten ama en son o duştayken hıçkırarak ağladım gördüğüm için ne olduğunu sordu söylemeyince sinirlendi sonra telefonumu mu karıştırdın diye sormaya başladı hayır dedim sonra kavga uzayınca babanın evine git dedi sen gidene kadaf gelmicem dddi
- 1 yıl
Bak erkekler ağlayan üzülen ve açık yakalayan kadınlardan hem hoşlanmıyor hemde mutlu olamıyor. Bide sizde öyle büyük bir aşkta yok adam hiç çekemem moduna girmiş. O yüzden biraz güçlü olmalısın ve pozitif enerji yaymalısın. Şüpheci karamsar tavırlardan uzaklaşmalısın her şey değişir. Bide tekrar gelince eşin biraz daha yeni evli gibi davran davetkar ol onunla güzel işlerde uğraş
Soran1 yılTamam da şu an ne yapabilirim evden gitti sen gidene kadat gelmicem dedi
Soran1 yılKonuştuk sonrasında yine aynı şeyi dedi
Soran1 yılGeldiğşnde ailemi arayıp anlaşamıyoruz derse diye korkuyorum başkaları öğrensin istemiuorım
Soran1 yılAldattığını öğrendiğimi bilmiyor ki
Soran1 yılNe yapıyım yani beni zorla evden çıkarmaya da çalışanilir
Soran1 yılÖyle söyledi eğer gitmezsen çıkaırcaö dedi uzaktan konumun çok kötü gözüktüğünün farkındayım ama lütfen yardımcı olun ben bitsin istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum
Soran1 yılDüzeltmeye çalış diypsunuz ama nasıl gitti ve sen gidene kadar gelmicem dddi eğer gitmezsen zorla götürücem dedi ben olay ailelere gitsin istemiyorum
- 1 yıl
@Mrvesndsr sizde tamamlamışsınız teşekkür ederim. Size katılıyorum en son bitirmeyi aileye açıklarsa ozaman rezil edin ve anlatın. Ama şu an asla belli etmesin, Hem soğukluk olur hemde kadınlık gururun incinir
Soran1 yılTamam ama peki şimfi ne yapıyım
- 1 yıl
Adam diyor ya suçunu bastırmaya çalışıyor çok haklı. onu yakaladığını sen söylemesende biliyor bunun farkında ve suöunu bastırmaya çalışıyor. O yüzden onu ara ya da mesj at. bir ilişkide her an murlu olacak hep gülecek depiliz ya. bu ilişkide birbrimizle mutsuzlağada varız her ne olursa olsun demiştik. Biz ne hayallerle umutlarla yuva kurduk. Arada hiçbir sebep yokken gitmeni anlamlanduramıyorum. Ne umutlarla bu evi kurduk gibisinden sen bişeyler yazzz.
Soran1 yılYazdım zaten evden git yoksa gelmicem dedi eğer gitmezsen de zorla götürücem dedi
- 1 yıl
Adamlar ağlak kadını sevmez. Kendi ayagının üsütünde duran dik kadınları sever. Senin onun aldattıgını yakalandığında yüzüne vuramiycaksan ağlaman onu belli etmen saçma olmuş. Keşke aplamasaydın. Şimdi yeter artk adama gel filan gibi şeyler yazma artk bundan sonra bence. Geldiğinde son bir kez konuşuyorum gibi konuş onla
Soran1 yılGitmeden önce hasta gibiydim hastağımı devam ettiriyim mi peki iyi mi görüneyim bir anlık ne yapıcağımı bilemedim görünce şok oldum
- 1 yıl
Bence devam ettirme. Bak sürekli hasta yorgun bıkkın ağlayan gözleri şişmiş elinde peçete saçları dağınık polar eşofmanları giymiş bir kadın olmaa. Dik dur evdede olsan saçını yap. maskaranı sür. küpeni tak gloss sür. böyle haspam gibi sürekli hasta ağlak bıkkın yorgun biri olma. ateşli istekli cilveli kendini beğenen özgüvenli biri gibi ol.
Soran1 yılZaten iletişimsizlik sorunumuz olsa da ben hep bakımlıydım evde hep çok iyi giyiniyordum sadece kavga esnasında gerçekten kötü oldum bayılıcak gibi hissettim ona devam ediyim mi yani helince ya da yazınca ne diyim gittin mi yazar ne dicem
- 1 yıl
Hayır hayır devam ettirme hastalıgını kötü olduğunu. Gittin mi derse eğer. Hayır kendi kurduğum evimdeyim. ve seninde evin burası başka bir yer değil. Ben dönmeyi değil sen ne zaman gelmeyi düşünüyosun yeter cidden uzatma bu yaptıpın hiç mantklı değil sanki ne oldu aramızda da gidiyorsun de
Soran1 yılEve gelip zorla götürmeye çalışırsa ya da aileöi ararsa anlaşamıyoruz diye ben kimse duysun istemiyorum
Soran1 yılBen aldatıldığımı öğrendiğimi ona da söylemedim eğer götürmeye çalışırsa ya da ailemi aramak istedse ona söyliyim mi
- 1 yıl
@Mrvesndsr sizde müthiş bir empati becerisi var tüm yorumlarınızı okudum bazılarını en az bir erkek kadar özümsemişsiniz bravo
- 1 yıl
Adam açık açık başka kadından eski sevgilisinden ilgi bekliyor evden git diyor eski sevgilisini getirecek muhtemelen ve sende ilgi ver mi diyorsun hemcinsin kafasında bitirmiş evliliği
- 1 yıl
@Mrvesndsr Belli bir raddeye kadar düzelirler sonra adam yine aldatır kadını emin ol. O yüzden evliliği düzeltmeye vs çalışmasın işin işinde hem ihanet hemde zerre saygı duymayan ağladığında neyin var diye sormayan bir adam var kadının çocuğu yokken boşansın bu sefer çocuğu olur hiç bir şekilde bırakamaz Allah gerçek yüzünü erkenden göstermiş niye zorlasın bir ömür böyle bir adam çekilir mi zerre saygı duymuyor eşine üstelik aldattığı kişi de eski sevgilisi önceden bağı olan ve unutamadığı birisi ve eski sevgilinin de gönlü var ki konuşuyor onu da kaybetmemiş bu dahada arsızlaştırır adamı eşine karşı nasıl olsa yedekte eski sevgilisi var bir gel dese anında gider onunla olur bu kızı da yarı yolda yine bırakır. Evliliğin ilk iki ayında durum buysa sonrasında düşünmek dahi istemiyorum. Soru soran kullanıcı arayı sakın düzeltmekle uğraşmayın. Siz bu kadar değersiz birisi değilsiniz. Bu durumu affederseniz de eşinizin size hiç bir saygısı kalmayacak onun gözünde bu benden aldatsam da vazgeçemez kesin mesajları gördü ondan ağlıyor bıktım bu güçsüz kadından imajı çizmissiniz. Kendisine saygısı olan insan ardına bile bakmadan bu adamdan kurtulurdu evliliğimi düzelteyim diye düşünce de gram aklından geçmezdi.
- 1 yıl
@Mrvesndsr aynen katılıyorum. Boşanmak istememesinide kınamıyorum insan eşiyle boşanmak istemeyebilir bişeyleri düzeltmek isteyebilir bu o insanı aşağılık birisi yapmaz
- 1 yıl
@Mrvesndsr kesinlikle öyle
- 1 yıl
@Mrvesndsr Mahalle ağzıyla bana konuşmayın sizin gibi birinden kesinlikle akıl alınmaması gerektiği aşikar kelimelerinizle... Karşı taraf yanlışı istiyor diye yanlışı savunmak zorunda değilsiniz.
- 1 yıl
@Mrvesndsr çok bilmiş olan sensin kadın aldatılmış adam başkasına gitmiş sen hala kurtarma derdindesin biraz aklın olsa kadınlık gururun olsa bu yorumu yapmazsın merak etme evde kalmazsın sen bu kafayla alan olur erkekler bal gibi kullanacak kadın arıyor
- 1 yıl
@Heracloss sizinde işinize gelir zaten erkek milleti boşanmalar artarsa nafaka çoğalır. Yarın öbür gün başıma gelirse hesabı yapıyorsun karın eski sevgilisiyle yazışsın evi terk etsin sen gitmeden gelmem desin sende evliliğini kurtar olur mu boşanma kadından
- 1 yıl
@kalplivceld Kendi başlarına gelse bu kadar gurursuz haraket edebilirler miydi acaba... Er kişisi gelmiş burada kadına "yumuşak davran toparlarsın o gelir tekrar eve" diye öğüt veriyor başka bir kadında bunu onaylıyor ben okurken utandım. Birde savunmaya geçiyorlar bu durumu. Kadının başına gelenlerin çoğu zaten bu kadar yumuşak ve anlayışlı davrandığı için gelmiş.
- 1 yıl
@Serenityyy1 aynen öyle. Bunlar başına gelse sanmıyorum hafife alsınlar helede erkek olanlar anında boşar ağlarlar karım aldatıyor boşanacağım diye kadın olunca sussun alttan alsın istiyorlar hele şu kadın olanın erkek olduğunu düşünüyorum buraya böyle rahat rahat yazıyorlar başlarına gelince bakalım ne yapacak
- 1 yıl
@Kalplivceld ikinizde sadece kendi nefsi duygularınızla konuşmuşsunuz burada önemli olan bu kadının beklentileri yönünde tavsiye verebilmek. Siz kendi nefsinizle boşansın etsin diyorsunuz. Boşanınca sen mi evinde bakacaksın bu kadına. Aileme gidemem demiş eşinide seviyor demekki. Eşi de konuştu diye hemen sevişmeye gitmedi ya eski sevgilisine belki eski sevgilisi aradı konuşmak istiyorum biiey dicem dedi belkide
- 1 yıl
Bende sana diyorum ki böyle bir şey başına geldiğinde boşanma gurur murur dinleme Karın mesajlaşsada ayrılma devam et. Adam nefsi duygusu yüzünden ihanet etmiş kadını aldatmış sende böylesin belkide nefsi duygularınızla herşeyi yapar kadın affetsin derdindesiniz kendinize sahip çıkacaksınız kardeşim yoksa karında başka adamlarla konuşunca alttan alırsın
- 1 yıl
Karın sana evden git seni istemiyorum desin ama sen devam et kurtar evliliğini tamam mı başka adamlarda konuşsa
- 1 yıl
Tamam kardeş aynı şey başına gelince sende çok büyük bir şey değil diye ayrılma yapıcı ol karına
- 1 yıl
@Heracloss Nefsi duygularımızla konuşmadık. Doğru olan bu.. İleride üzüleceğine şimdi üzülsün çocuğu falan da yok kurtulmaya baksın. Olay sadece eski sevgiliyle buluşması değil adam kadını evden kovmuş sadece telefonuna baktı diye bu muameleyi hakediyor mu kız yazık günah ya... Aile evinde daha iyi bakarlar emin ol biraz çabalar kendi parasını da kazanır. Yeter ki kendine güveni olsun. Ayriyetten soruyu soran kadın konuşmanın içeriğini bir kullanıcıya söylemiş şu şekil "Benim için değerliydin vücüdumdaki yaraları gördün falan kız da evli olduğunu biliyor rüyanda gör gibi..." Böyle yazmış eski sevgilisini unutamamış bir adam var eski sevgilisi gel dese koşa koşa gider sevişmeye emin ol. Gerçekler acıdır sevgi denilen şey tükenebilen bir şey bugün sever bir iki seneye sonra alışır. Dramatize etmeye gerek yok.
- 1 yıl
@Serenityyy1 bu kadın belli bir yaşta evli bir kadın. Ben boşanma bile demediğim halde bana saydırıp duruyorsunuz. Boşanma demişmiyim ben bu kadına hayır. Kadını dinlemişim o boşanmak istemediğini vs vs anlatmış. Bende ozaman şöyle şöyle davran demişim. Madem gitmeyi düşünmüyorsun şöyle şöyle yap demişim. burada sorun ne dir? Israrla boşan mı demeliydim? Adam eski sevgilisiyle sevişirmi sevişmezmi bu beni bağlamaz. Habire sen karına şöyle şöyle deyip duruyorsun sana çok pis konuşacağım haberin oşsun. Ben bu kadına ne dayatmışım iyice oku ondan sonra yaz bana. Bide senin başınada yarın geldiğinde böyle bişey eğer boşamazsan kocanı evladının ölüsünü gör , gibi ağır konuşturma beni. Konuşmak istemiyorum böyle beni zorlama.
- 1 yıl
Ben size saydırmadım ve sen karına şöyle yap vs diye cümle kullanmadım... İyi oku !
Benim başıma gelip gelmediğini sen nereden biliyorsun? Sen ağır konuşsan ne olur beni tanımadan etmeden haksız yere ettiğin o söz döner dolaşır seni bulur benim bir kaybım olmaz. - 1 yıl
@Serenityyy1 bırak ya bunların zihniyeti belli. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kendilerinin asla yapmayacağı şeyi başkalarına önerirler.
- 1 yıl
@Kalplivceld Yok zaten son dediği "sen boşamazsan kocanı evladını ölüsünü gör." Diyerek kendi seviyesini belli etti. Tanımadığı birine beddua etmek ve bunun tutacağını sanmak da ayrı trajikomik ne diyelim...
- 1 yıl
@Serenityyy1 çünkü empati yapmak hoşlarına gitmedi. Erkek milleti asla kabul etmez böyle birşeyleri kendileri her haltı yer kadına bir şey olmaz der ama aldatılınca hazmedemezler egoist ve bencillik yapıp kendilerinin en iyisi olduğunu düşünürler. Beddua zaten haksız yere tutmaz kişinin kendisine döner
- 1 yıl
@Kalplivceld Aynen öyle maalesef ataerkil toplumun getirdiği sonuçlar bunlar şaşırmıyorum.
- 1 yıl
Bide senin başınada yarın geldiğinde böyle bişey eğer boşamazsan kocanı evladının ölüsünü gör , gibi ağır konuşturma beni.
Böyle demişsiniz
Bu söz bedduadır benim başıma kötü bir şey gelmesini diliyorsunuz. Söylediğiniz şey benim başıma gelirse bu iyi bir şey mi olur kötü bir şey mi? Cevabın zaten beddua olup olmayacağını sana bulduracak... He bu arada istediğiniz kadar kötü niyette bulunabilirsiniz cümleye başlarken t*ton yiyorsa diyip argo konuşan bir insanın dediklerine fazla anlam yükleyip dert bile edinmem.
1 yılHaysiyet yoksunu şeref mahallesine uğramamış herif işte ! Şunu tazminata boğmazsan yazık olur sana
10 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat