2 aylık evliyim, kocam eski sevgilisiyle konuşmuş. Bana evden git dedi, ne yapmalıyım?

2 aylık evliyiz benimle çok sohbet etmiyordu ailelerimiz tamışıyor ve yakın bende yanlışlıkla şifresini gördüm duştayken telefonuna baktım nişanlılık dönememiz kötü geçti ama sevgililik dönemimiz iyiydi benimle bir sohbeti çok yoktu bazı akşamlar eve gelmiyor gece geliyordu telefonuna baktım 1 hafta önce eski sevgilisine mesaj atmış bir kaç kez yazışmışlar bir kere buluşmuşlar ben bunu görünce ağladım yanıma gelip ne olduğunu sordu telefonumu mu karıştırdın diye sinirlendi bende hayır dedim ısrarla sordu hayır dedim ilişkimizde ki iletişimsizliği konuştuk artık böyle olmuyor dedi babanın evine dön dedi ben dönemem ailem mahvolur biliyorum affetmem kötü ama ne yapabilirim lütfen bir şey söyleyin ailelerimiz de bende mahvolurum aldatıldığımı telefonuna baktığımı söylemeli miydim şu an ne yapmam lazım sen gidene kadar eve gelmicem dedi

2 aylık evliyim, kocam eski sevgilisiyle konuşmuş. Bana evden git dedi, ne yapmalıyım?