AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Hayır gelmez öylesinden. Sana da sebep olmuş. Yol yakınken ayrıl git. Onun zaten senden sonra iki yakası bir araya gelmez merak etme…
Böyle bir kişi geri dönse de ömür geçmez. O yüzden boşanman gerekiyor.
Evi terkeden boşanmada kusurlu taraftır gitme evden.
Sevgilisi buyu yapmadiysa iyi. Bi kontrol edebiliriz. Klasik elde etmek için yuva yıkan biri. Terbiyem müsadere etmiyor sen anla nasıl biri olduğunu
canım arkadaşım davanı aç ve o herifin donuna kadar al , kabul ediebilir bişiy değil ya rezil herife bak
Duygusal bağın olmadığı bir ilişki nasıl evlilikle sonuçlandı? Aileler nasıl tanışmıyor? Çok enteresan.
Gururunu ayaklar altına alma asla zaten bu saatten sonra. Neyin sorgusu. Onun sana git demesine bile gerek yok abi toparlan tazminat al ve boşan.
Suç senin mi manyak yapma kendını kendı utansın ayrıl ondan cabuk ya eşçö görmedıgın ıkıncı plana atıldığın evlilikde durmak güzel degıl
Affedilecek bir durum değil bu ondan önce senin boşanma davası açman gerekir adam hem seni aldatmış hemde sana olan saygısını bu iliski de mutlu olman imkansız duygusal düşünmeyi bir kenara bırakıp boşanma davasını açmalısın.
Bence bu heriften en yakın zamanda kurtul, mesajları görmüşsün, bunlar senin için haklı boşanma sebebidir
Delilleri topla ve tazminat davası aç kuzum bak yaa bu zamana kadar aklı nerdeymiş diğer kız da canım inşallah aynı şeyi kendi de yaşar
Kim ne der diye düşünme bu adamdan hayır geleceğini sanmıyorum. Bir kere sana saygı duymayan insan ile ömür gecmez. Lütfen kendine güven. Üzüldüm senin adına.
Çok korkuyorum kaldırabilir miyim bilmiyorum ailem çok üzülüt benve öyle
Ailen üzülecek evet. Ama iki yıla kalmaz her şey unutulacak. Bu kadar kısa zamanda böyle şeyler olması. Zor dönemlerde daha sıkıntı olacak. İlgi isteyecek sevilmek isteyeceksin. İki hayatli evlilik çok zor.
Biliyorum ama düzeltmek istiyorum bir çare söyleyin
Benim buna söyleyeceğim şey maalesef karşınıza alıp konuşma. Ama o tamam dese de sizin içinizde şüphe kalacak. Bilemiyorum çok zor. Umarım istediğiniz gibi olur
Canım yaşlarınız kaç peki sende aldatsan için rahatlar mı
Hayır yaşımız 22 27
Eşine bunu söyle ve onu uyar yapmasın böyle şeyler
Söylersem bak görmüşsün seni istemiyorum git diyenilir korkuyorum
Onun sana açıklama yapması lazım özür dilemeli
Ailen ve sen niye mahvolcaksınız? Daha kötüsünün olmasını mı bekliyorsun? Aldatıldığını kanıtlıyorsun veriyorsun mahkemeye alıyorsun tazminatını sürünsün
oha ya. böyle adam olmaz olsun. inşallah çok pişman olacaktır. emin ol. kendini üzme sadece.
Seninle mantık evliliği yapmış seni sevmiyor aklı eski sevgilisinde kalmış
O kadar basit ki sen o canını sıkma bosaninca dunya başına yıkılmayacak keske kanıt olarak alsaydin alabilirsen al dava aç magdurlugunu belirt kanitlarini sun donuna kadar al bu... ya müstahak şerefsiz
Parayla ilgili bir sıkıntımız yok çok sıkıntısız evlendik ben boşanmak istemiyorum mutlu bir yuva istiyorum ama bu kavga sonucu git dedi bana ama söylemedim telefonuna baktığımı
Ben onu pişman etmek istersin diye söyledim ama öyle diyorsan soyle diyeyim sana her zaman kaçan kovalanır biraz zaman alır belki ama dediğini yap önüne bak dava falan acma senin mutlu olduğunu görüp zaten pişman olup sana geri döner o
Sen evden gidene kadar helmicem dedi
E gitme illa o geri dönecek eşyasını alacak belki de illa gelecek görmezden gel oturmaya devam et
Korkuyorum ailelerimizi aramasından
Ben kızınızı aldatıyorum boşanmak istiyorum diyecek kadar yüzsüz mu
Ama ben aldatıldığımı öğrendiğimi söylemedim telefonunu karıştırdığımı söylemedim anlaşamıyoruz diyebilir
Ablacığım sevitoe olabilirsin ama neden bu kadar israrcisin evi esyalari her seyi sana bıraksın ktir olsun gitsin sende kendine güzel bir hayat kur olmaz mi sevmek yetmiyor bazen
Sadece sevmek değil konuşulacak şeyleri kaldıramam aileme bu ğzüntüyü yaşatmak şstemiyorum sonrasında kendime bir şey olmasından korkuyorum psikolojim çok zayıf
Canım benim kiyamam ben sana ne kadar düşüncelisin bırak konuşulsun senin bir ayıbın olmadı ailenin başı dik olacak merak etme sen aileni bu kadar seviyorsan onlar da seni seviyordur emin ol uzulmezler yanında olurlar birbirinize destek olursunuz yalnız değilsin onlar da degil
Evet ayıbım yok ama ben aldatıldığımı söylemedim yani telefonunu akrıştırğımı söylemedim o duştayken ağlıyordum ne oldu diye sordu söylemedim sonra telefonumuma baktın dedi hayır dedim evet diyemedim kavga uzayınca da evine git dedi
Tamam de ki oturup konuşalım ne yaptığını biliyorum
Peki ya derse madem gördün istemiyorum git korkuyorum
Tamam diyeceksin ki kendi ailen dahil benim aileme de yaptığın ayıbı soyle git desin eminim senin önüne çok daha iyileri çıkar
Başka birinin olamamsından korkmuyorum buna hazır hissetmiyorum kendimi yıllarca benim için konuşulucak herkesin imrendiği bir evlilikti ben de ailem de kaldıramaz aynı şelilde onun ailesi de onu ailesi de çok iyi insanlar ben düzelsin istiyorum sizi kendime yakın anla gibi gördüm nolur bir çare bulun
Kısmetinde ne varsa o olur güzel kardeşim hiç endişe etme kadere olan rızan yazana olan sevdandan olsun bazı şeyler zaman alır yapman gereken şu elinde kanıt olsun bir ikincisi onun eline seni suçlu gösterecek hiç bir koz verme olurda yollar ayrılırsa sn azından başın dik olur ve eminim sonra ailen bize niye söylemedin diye kahrolucak daha çocuk yoktu bişey yoktu kocanın halı belliydi diycek sen niye bunu kendine yaptın diycekler ne olursa olsun Allah'a güven dua et ve sabırla yardım dile geleceğin geçmişinden hayırlı olabilir görkemli düğünü unut şimdi diyon o kadar güzel yaptık millet ne diyecek vs peki ya sen çocuklu perişan olunca eşin seni aldatmaya devam etse o kızı kuma olarak getirse sen bunu kaldırabilirmisin herkeste duyacak ve kusurlu senmiş gibi bakacaklar yani 2 aylık evli biri bunları göze alabiliyorsa sonrasını sen düşün bak normal sorun olsa sabırlı ol çöz derim gerçekten bende bekarım bekara boşamak kolay derler tabiki Allah'ın da en sevmediği helaldir sevmediği halde helal kılmış kullarına zulmetmemek için hayat onlara zindan olmasin diye helal kılmış Allah cc belki onu hala seviyor olabilirsin anlıyorum ama o sevgi git gide nefrete dönüşebilir sonuçta nereye kadar alttan alcan seni gerçekten seven gözünden sakınan biri olabilir hayatında sen ağlayınca kızıp evi terk etmek yerine senin gözyaşlarını silip beraber aşarız diyen biri olabilir ihtimali bile çok güzel değilmi Allah seni özgür yaratmışken başkasının kölesi olma kendini ve değerini bil inan üç günlük dünya mutlu ol sana değer veren karşına çıkar endişe etme kendini o adamın elinde heba etme aldatmak insan onuruna yapılacak en çirkin saldırıdır aldatmak hata değil bir tercihtir duam seninle Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim
Teşekkür ederim yarın onunla konuşmaya gidip aldatıldığımı öğrendiğimi söyleyeceğim sonrasınds da gideceğim çok zor olucak biliyorum ama ne yapabilirim başka bilmiyorum
Ne demek rica ederim Elinde kanıt var mı ailenede danış gerçekten inşallah üstesinden geliceksin sen güçlü bir kadınsın sarılmak yardımcı olmak isterdim sadece doğru karar vermeni istiyorum evet zor ama dahada içinden çıkılmaz bir hal almadan her şey yerine oturmalı yollar ayrılacaksa ayrılsin o kaybeder ve senin günahını baya baya aldı Allah hesap görenlerin en hayırlısıdır bunu unutma
Ev kiralık mı?
Ev kendi evinizse kesinlikle gitme 👍 kiraliksa kirayı ödüyorsa gene gitme. Boşanma aşamasında seni suçlu duruma düşürür.
Baktığını söyle sonuçta suçlu o !
Hevesle iş yapıyor kimseyi dinlemiyorsunuz ki
Alratıldıgına dair kanıtları alıp boşanma tazminet davası açıp artı nafaka talep edip donuna kadar almalıydın bacım. Babanın evine dön dediyse zaten sevmiyordur ve aldatmaya devam edecektir
Mesajların fotoğrafını çekecektin sonra da mahkemeye verecektin tazminat davası açacaktın.
Allah belasını versin ya gerçekten nasıl bir insan midem bulandı
Yazık üzücü durum tabiki insan istenmediği yerde durmamalı. Bir ömür geçmez bu şekilde.
Evlenene kadar nasıl farketmedin hiç mi belli etmiyordu
Çok zor bir durum boşanmaktan başka seçenek yok gibi
değişmeyecekse devam etmemen hayrına olur gibi yarın öbür gün çocuğun olur başına iş alırsın
Evde kal ev onunsa kürayı o verecekse. Birde dava patlat
Yemin ederim varya böylelerini vurmak lazım hemde uzi ile
Sen henüz çocuk yokken kurtul bu karaktersizden git kendi ayakların üzerinde dur
Senin bekaretini aldı mı. Mehirlerini verdi mi? Mehirlerini işte ondan vermeden de bosanmiyorum de. Gerekirse mahkemeye basvur şikayet et.
Aldatmak manevi suçtur.
Git demesine gerek yok aldatan bir insanla durulmaz
Lütfen önce kendine bir iş bul (yoksa)
Paranı yatırım yap ve kendi evine çık
Bu s... sizi de boşa tabii önce
Ailenede duyurma bir süre
Ailelerimiz tanışıyor derken evlisiniz bu detay niye anlamadım sanki kurgu yaparken sevgiliyız yazıp sonra düzenlerken onu silmeyi unutmuşsun gibi duruyo kusura bakmada
Çok üzüldüm ama seni sevmeyenle de neyi düzelteceksin ailenle konuş
yolun başındayken ayrıl. çocuk olursa daha kötü olur
Aldatma var gitmen lazım koca sizi sevmiyor maalesef Allah yardımcın olsun
Sen onun nikahlı esisin
Kendi ortalıkta bırakmış bir de?
Nişanlıyken daha rengini belli etmiş. Sen nasıl böyle biriyle evlenebildin ki?
Evine dön bu adam seni istemiyor geç olmadan bitir başka çaren yok. Ailelerden korkma sorun onda.
Niye evine dönsun aldatan adam yamuk yapan adam çatır çutur o evi aklı varsa kendine alır evden çıkmaz uzaklaştırma da aldirsin bak o zaman nasıl da görüyor anyayi konyayi adam
@olmadioyle senin zihniyetine tüküreyim biz ne diyoruz sen ne derdindesin. Git yorumunu ayrı bi yerde yap ne hakla benim yorumuna salça oluyosun.
Asıl ben senjn zihniyetine s*cay*im senjn fikrinin ne önemi var vasat herif herkese açık alanda yorum yaparsan böyle cevap alırsın oldu hem kadını aldatsin hem kadın evine donsun nereden geliyor bu ozguven size. Aldatan her erkeğin donuna kadar malını almayan kadına kadın demem donuna kadar yolunup sokağa atilacaksiniz sen de sesini kisacaksin
@olmadioyle aynı şeyi hem aldatıp hemde nafaka koparmaya çalışanlar cocuklsrını bırakıp başka erkeğe kaçan kad onlarada söyle. Pisliksin cidden ya ben ne anlatıyorum ki. O kadar gözünüz dönmüş ki ben kadonı savunuyorum sen farkında bile değilsin. Ki umrunda da değil her erkek kötü her kadın mağdur senin gibilere göre. Boş vakit kaybıson defol git benim yorumuna mısallat olma Allah erkekleri senin gibilerden korusun luruyın gidin erkek düşmanları.
Kardeş boşa bu seni mutlu etmez ilk zamanları böylese sonrası daha kötü olur zinsan eder sana hayatı
Bacım mahvolan o olacak salla gitsin. Daha çocuğun da olmamışken ailene dön ise gir çalış bu adamdan ne koca olur ne adam olur ne ilerde bir baba olur. Sen bırak onu donsuz kalsın ortalıkta seni arıcak o o zaman da sen ağzına et onun sakın boyun eğme
Acilen boşan ve hayatina bak ömür boyu mutsuz olacaksin
Şimdi üzül sonra üzülme
Adam seni sevmiyor öylesine evlenmiş. hatta evlenirken boşanmayı düşünmüş öyle evlenmiş. üzgünüm mutlu olamazsın. ilerde sen de yanlış şeyler yaparsın. kendine bir iş bul ve ayrıl o adamdan.
Allah seni kurtarıyor bacım bi ömür üzüleceğine 1 ay üzül sana değer vereni bul ne halt ederse etsin senden 1 tane var
Böyle saçma bir şey olamaz çok istiyorsa o gitsin yahu 2 aydır evlisiniz ne ara aranızda bu denli derin bir iletişimsizlik oluştu ki?
Çocuk yapma aman dikkat et, sonra işe gir hemen birikim yapmaya başla ve o andavaldan boşan hayatını kur eğer ailen anlayısli bi aile ise onlarda kalabilirsin degillerse acilen birikim yapmalisin , sakın ama sakın affedim deme
İyide böyle birşeyi varmış madem niye seninle evlendi evlenene kadar aklı nerdeymis bırak git hayat onunla mi dönüyor sanki herkes mahvoluyo ama zamanla toplanıyor özellikle de seni değersiz hissettiren biri için niye mahvolasin ki
Daha iyi birini hak ediyorsun , seni sevip değer verecek birini hak ediyorsun. Hazır ortada çocuk yokken geri dön evine elalem ne der diye düşünürsen hayatını çıkmaza sokmuş olursun zaten kendi istemiyor seni ne yapabilirsin ki artık
bu kadar sakin olma ve alttan alma, karaktersizliğini yüzüne vur söv saydır nefretini kus rahatla sonra da sen evi terk et
Babanın evine git demesi bu kadar kolay işte kızlar evlenmeden okuyun çalışın böyle pçlere fırsat vermeyin..
Soru troll. Telefonuma mı baktın derken zaten aldattığını onaylamış resmen sende bir şey demeyip susucanmı 😆 ne vardı telefonunda diyemedinmi
Ama bak bulmaca niyetine iyi oluyor troll sorular 😅
@Ben_köpraa hahaha aynen
Ev kimin üstüne o angutunsa sen at onu evden ve git boşanma davası aç
Senin üstüneyse eğer onun git deme hakkı yok sana ama onun üstüneyse boşan ve o evide ondan talep et mahkemede
Onun donuna kadar alırsın aslında sadece iyi bir avukat bul
Çocuk olmadan ayrılmanı tavsiye ederim zamanın varken kaç kurtar kendini
Lütfen ona saglam bir dava ac kendine bunu yapma
Ss alsaydın. Kanıt olsun. Valla bu erkeklerden hayır olmaz
Sen evden s2tir git diyip dava aç tazminatta al ben olsam donuna kadar alırdım
Bekara karı boşamak kolay derler ama hazır çocuk yokken bence devam etmemen daha hayırlı.
Abin yok mu s*çsın babasının şarap çanağına ite bak
evden gidecek olan varsa o dfolup gitsinnn! git annesine sikayet et