Evimi terk ettim kocam beni cok sevdigini soyluyor ama bosanmak istiyor ne yapmaliyim?

Esimin ailesinden icin cok iki yuzluler annen iki yuzlu sinsi falan dedim kocama, oda ailesine cok duskun oldugu icin kaldiramadi bikere ozur diledim ailesinden yuzyuze getirildim. Cuma aksami esimle tartistik neden annemi aramiyosun bacimi aramiyosun demeye basladi ve bende artik yeter biktim hep ailen ailen demeye basladim cunku 5 aylik evliyiz ve hic dogru duzgun ne benim aileme nede esimin ailesine gitmedik kocama surekli gidelim dedigim halde hep bir bahane uretti kahveye cikicam, isim var, calisiyorum vs. Banada cumartesi gunu oglen mesajla ailene git ve herseyi anlat benim icinde artik bitti dedi ki surekli diyordu ailenin evine git diye ben gitmiyordum ama bu sefer gittim anlattim beni almaya gelmedi 1 haftadir ailemdeyim gelmiyor bikere anne ve babasiyla geldiler annesi basladi sizin aranizda saygi kalmamis kedi kopek gibisiniz vs neyse o gun cekip gittiler esim bana umut veriyor konustugumuzda ama mesajlarla istemedigini soyluyor cok kafam karisik ne yapmaliyim ben evdeki tum kiyafetlerimi gidip aldim sadece ev esyalarim kaldi almalimiyim lutfen yardim edin bana beklemelimiyim biraz daha esim kafam cok karisik dusunemiyorum kafamda bitti ama kalbimde sevgim bitmedi diyor

Evimi terk ettim kocam beni cok sevdigini soyluyor ama bosanmak istiyor ne yapmaliyim?