8 aylık evliyim. Eşim 1 günde beni terk etti ve ne yaptıysam dönmüyor?

Eşimle 8 aydır evliyiz 8 yıllık bir birlikteliğimiz var. Evlendiğimiz günden bu yana çok tartışmamız oldu ama hepsini bir şekilde toparladık. 1 aydır hiç kavga bile etmemişken eşim bana bir anda boşanacağını söyledi ve aynı gün evi terk edip dava açtı. Neye uğradığımı şaşırdım böyle bir şey beklemiyordum. Ne dediysem yararlı olmadı araya kim girdiyse hatır gönül dinlemedi. Tek söylediği şey istemiyorum kararım kesin. Sebebinin birikmişlik olduğunu söylüyor ama boşanacağını söylemeden 1 gün öncesine kadar çok iyiydik sevdiğini söyledi son mesajları hep aşkım hayatım aramız da gayet iyiydi. Birikmişlikse önceden istenen Bi kararsa neden bana hiç sorun yokmuş gibi davranıyordu. Eşim eve dönsün istiyorum hatalarımı düşündüm anladım hepsini düzeltmek istiyorum. Belli ki bunaltmışım bazı şeyleri gereksiz büyütmüşüm ama bunun için düzelme şansı vermiyor. Onun için şehir değiştirerek evlendim ve geldiğim şehirde evin içinde bi anda yapayalnız kaldım. Çok da seviyorum onu. Eğer benimle konuşsaydı onu rahatsız eden şeylere daha fazla dikkat ederdim. Ailemin yanına dönemiyorum dönebileceğim bir ortam yok. Ev kirasını faturaları nasıl ödeyeceğimi bile düşünmedi boşancam dedi arkasını düşünmedi elim kolum bağlı kaldı. Ona asla ulaşamıyorum ne yapmalıyım?
8 aylık evliyim. Eşim 1 günde beni terk etti ve ne yaptıysam dönmüyor?