yolda yürürken topuklu ayakkabısının topuğu kırılan kız görseniz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Direk yanına gider yardım ederim.
Topuğu kırılmış bir kadının yalnızca ayakkabı topuğu kırılmamıştır. Gönlüde kırılmıştır, şevkide kırılmıştır. Yardıma ve ilgiye ihtiyacı vardır...
Ahh ah, denk gelmez ki bize böylesi. Romantik bir aşk filmi sahnesi yaşayalım !
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılYardıma Gider Koluna Girer Gideceği Yere Kadar Bırakırım.
14 Yorumla- +1 yıl
kibarrr
- +1 yıl
Olması Gereken ;)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Güzelse kucaklar evine kadar bırakırım :D
+1 yılKoşar kolundan tutarım düşecekse. Yolda yürürken topuklu ayakkabısının topuğu kırılan kızın halinden yolda yürürken topuklu ayakkabısının topuğu kırılan kız anlar :S Onun dışında düşmüyorsa aldırış etmem. Kendi yoluma bakarım. Tutup da kıza "HA HA!" yapacak halim yok herhalde.
00 Yorumla
gülerim 25.media.tumblr.com/.../...fuhbBW1qen4j5o1_500.gif
hem napim ayakkabımı mı vereyim -_-00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
122Cevap
Bir gece alkol aldıktan sonra arkadaşım ile dışarı çıkmıştık kızın topuğu kırıldı sonra yürürken diğeride kırmayı başardı taksi çevirdim kafası güzel olmuştu zaten kucağıma alıp evine soktum asansörde gece birileri denk geldi yukarı çıkarken sonra mecburen çantasını karıştırıp evinin anahtarını bulmak zorunda kaldım yatağına yatırdım kızı tam çıkıyordum ki istifra etmeye başladı sonra duş'a götürüp kendisini ayıltmak zorunda kaldım sonra pijamalarını giyidirip salonda uyuyakalmısım sabah kalktığımda koynumda uyuyordu kötü bir olay
00 Yorumla
+1 yıldaha dün bu durumda birisine rastladim düsücekti nerdeyse
bende düsmesin diye yardimci oldum.. sonra ona tanidik bir taksiciyi yönlendirdim..
evine gitsin diye64 Yorumla- +1 yıl
güzel bir yaklaşım tebrik ediyorum
- +1 yıl
süper erkek
- +1 yıl
ya insanlik hali. sonucta. olabilir.. ayagini burkup kiradabilir birisi bence insanlik vazifesi bir bayan degil bir erkekte olsa ayagi incinmis olsa yardim ederim
- +1 yıl
güzel cevap
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılGiyemiyorsan niye zorluyorsun derdim. Çünkü ne yaparsam yapıyım ayağı kopsa onu yine de giyecek en azından fırsat ele geçmişken ver yansın ederdim. Konu dışı ama bazı kızlar inatla engeli varmış hissi veriyorlar topuklu giyerek. Zorlama kardeşim giyemiyorsan zorlama varsın dik durmasın bir tarafların.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılYayaysam bir taksi tutarım arabamdaysam gidiceği yere ya da bir ayakkabı alabileceği yere kadar götürebileceğimi kibar bir dille söylerdim herhalde. Korkmasın ürkmesin aklına yanlış bişi gelmesin diye de kısaca kendimi tanıtırdım güven sağlardım diye düşünüyorum.
00 Yorumla Kahkaha atarım olabildiğince dalga geçerim hemde baya bir dalga geçerim onu yerin dibine sokarım çirkeflik yaparım onu yerin dibine sokarım. Ucuz ayakkabı giyiyor hemen kırıldı derim, dahja topukluyla yürümesini bilmiyor hava olsun diye topuklu giyiyor derim , bilerek insanlar bana baksın diye veya biri yardım etsin diye topugu kırılma numarsı yapıyor derim çok mutlu olurum zevk alırım bu durumdan. Sonrada özür dilerim :D
00 Yorumla
+1 yılBakarik az sonra hic birsey olmamis gibi devam ederim neden mi yardim etmedim o kadar yuksek topuk giymsin hadi onu gec yardik etmeye gideyim yardim lazim ni dersem alacagim cevap sana ne cunku siz kizlarin cogu karsindakinin gorunumune bakarak yaparsin yakisikliysa olur degilse sana ne
00 Yorumla
+1 yılBenim başıma geldi çocukken babamın zorla çırak olarak gönderdigi ayakkabı tamircisi bir arkadasi vardı cabbar ve cevval tavirlarla çoçuk yaşta kaptigim bilgileri gençligimde biraz japon yapıştırıcı kullanarak kızın ayakkabısıni oracıkta müdahelyi gerçekleştirip bir teşekkür ederimi almıştım ama kiz gitti :)
00 YorumlaÖncelikle yardim edebilirmiyim diye sorardım kabul ederse kırık olanı alır parmakla ölçü belirler diğerinide ona göre kırardım ama ücret almazdım maksat müşterinin ayağı alışsın bir dahakine ücret alırdım yani ee sonuçta emek verdik.
00 Yorumla
+1 yılBununla ilgili o kadar çok film sahnesi/ kitap sahnesi gördüm ki artık ezberledim yapılacak şeyi. Şimdiye kadar topuğum ya da başkasının topuğu hiç kırılmadı ama kırılırsa öbür tekinin topuğunu da kırıp sefil gibi ortada dolaşılacağını biliyorum.
00 Yorumla
+1 yılceylan gibi sekmelerini izler izler hunharca gülerdim:D:D
25 Yorumla- +1 yıl
zalimmmmmm
- +1 yıl
. :D
- +1 yıl
ama çok komik oluyorlar:D:D
- +1 yıl
başına gelirse görürsün:D
- +1 yıl
ben topuklu giymem be bacım :)) tarzım değil:D
+1 yılayyyy benim başıma geldii bu ya :D çocuğun teki geldi iyi misin dedi sence uzaktan iyi gibi mi duruyorum dedim, neden çemkiriyon ya yardım etmek istedim dedi sonra git dedim çocuğa ağladım orda ya :DSA:FS
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki yardım edilir ama umarım öyle bir durum olursa kız gıcık bir kız değildir.
-Yardım edeyim? dediğimde;
+Sapık mısın ya? Sanane?
Demesin? :(02 Yorumla- +1 yıl
türkiyede der kardeş.
- +1 yıl
Ondan korkuyorum zaten. :D
önce yere bakar topuğun kırılma sebebinin yer mi yoksa üzerindeki kişi mi olduğunu anlamaya çalışırım. Eğer bastığı zeminden kaynaklanıyorsa yardım eder, fakat zemin de sıkıntı olmadığını anlarsam ayakkabılarımı çıkarıp bunlarla bir dene bak sen de rahatlayacaksın topuklular da derdim :)
00 Yorumlayanına geçer onun gibi topallaya topallaya yürürüm eziklemesin die
81 YorumlaYardım ederdim bir keresinde arkadaş ortamındayken yağmur havada düşen bayana yardım etmiştim, terslemişti ama insanlığım ölmedi hâlâ yardım ederim. Şimdi ki zamanda yardım etmek için bile karizmatik olman lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
helall insanlık ölmemiş
Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı. yanından geçer giderim napcam sanki bilmiyorsun türk kızlarını koluna girmeye falan kalksan napıyorsun sen be sapık der gerek yok öyle atraksiyonlara girmeye :)
00 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
:D:Dd
Yardım ederim Tabikide ama Kız Ters Tepki yapacagı icin hic bulaşmam
Normal Devame derim yoluma.
ama Hem topugu kırılmış hem aglıyorsa Gider Yardıma İhtiyacınız var mı evinize bırakabilirim diyede sorabilirim ama O anlık degişir tepkim.00 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmesinden korktuğum birsey bu. Gider yardim ederdim kendini iyi hissetsin diye o rezillik ona yeter zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılbısı yapmam bakıp gecerım
topugum kırılsaydı ayakkabı alamıcak bı yerde ya da haldeysem
cıplak ayak yururum00 Yorumla
+1 yılNezaket çerçevesinde ilk önce bir su ve ilk araçla evine bırakırım karşılıksız ve cep numaramı vermeden
02 Yorumla- +1 yıl
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim :))) istesem günde en az 20 bayan tavlarim evli veya bekar ama ALLAH gostermesin namusa göz dikmeyi gönül işi hariç :)))
:) benim çok kırıldı ya :D çantadan babetleri çıkartşom sorun olmuyo genelde :)
05 Yorumla- +1 yıl
ooo akıllıca zeki kızzsın
- +1 yıl
Akilli kiz..
- +1 yıl
:D:D sana buradan bir soru sorcaktm ama buradan olmaz bana bir mesaj atarmısın boşsayfa bir sorum vra sana
yardım etmek isterim tabiki o da kezban çıkar koşarak uzaklaşırım yapıcak birşey yok türkiyede çok nadir öyle bayanların yardımı sokak ortasında kabul etmesi
03 Yorumla- +1 yıl
ben ederm
- +1 yıl
Adam haklı sonra tacizci derler
Once bir yavaslar, seyrederim. Yardima ihtiyaci var gibi duruyorsa yanina giderim ve ne yapmami istiyorsa onu yaparim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılgülerim :D yanında yedek ayakkabı taşısın Allah Allah :D ya da dolgu topuk giyin kırılmaz hem ayakları da ağrıtmaz fazla :D
00 Yorumla benim akrabamızın düğününde topuğum zeminde ki parkenin boşluğuna girip çıkmıştı ya rezillik :D
01 Yorumla- +1 yıl
evet yaa bizim yollar hep kötü:(
Biryere oturmasını söyleyip japon yapistirici alip gelirdim. Az da olsa yardım etmis olurum :D
03 Yorumla- +1 yıl
süpersin sen
- +1 yıl
aynen harika
HEmen corabimi kaciririm bak uzulme benimde corabim kacik sakliyorum misafirloge gidince derim. buna empati derlerrr:)))))))))
00 Yorumlao düşmüş bir de ben vururum. Haaaaa kötüyüm ben kötüüüü:)
00 YorumlaYolda gördüğüm olmuş, dönüp bakıp gitmişim, yardıma gitsem kendini bir b*k sanacak kezban tavır tripler laflar edecek, hiç strese girmeden yoluma devam ederim.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKendi dusen aglamaz, madem biliyonuz kirilacagini neden giyiyorsunuz birde ayakyapisina zararli derim icimden gecer giderim.
02 Yorumla- +1 yıl
blse gyermi ya
- +1 yıl
o gun kesin kiralacagini bilemez ama genelde kirildigini bilebilir. Zaten sagligada zararli neden giyerler anlamis degilim
+1 yılgider öbür topuğunuda ben kırarım.. yanlıs anlasılmasın biri uzun biri kısa olunca maymun gibi yalpalayarak yürüyorlar..
11 Yorumla- +1 yıl
klişee
Nazarım değdi kusura bakma derdim :) (başımada geldi )
00 Yorumla
+1 yılÖtekini de ben kırarım, dengeli şekilde yürüsün yoluna.
00 YorumlaGider yardım ederim bu bahaneyle aşk yaşanır belki aramızda :) simdi sokağa çıkıp topuklu ayakkabı ile yürüyen kızlara bakayım belki kırılır :)
00 Yorumla
+1 yılbir yere oturmasını sağlar iki dakika sonra babetle yanına gelir bunlarla daha iyi yüreyeceğini söylerim :))
00 Yorumla
+1 yılHemen kızı sırtıma, topuğu elime alır hırdavatçıya yol alırdım. Silikonla topuğu yapıştırır kızada bir nutella verir yollardım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. kucagima alir tasirim en yakın ayakkabı dukkanina birakirim
vicdanen gorevimi yapmis olurum
gasehjejejwjeaha :D :D :D00 YorumlaIkisinide çıkartır yürür yani ne yapayım kucağıma mı alıcam.
01 Yorumla- +1 yıl
hahah:D sırtına al
yardım kabul edebilecek biriyse yardımcı olmak istediğimi belli ederdim. illaki kabul etmeyenlerde olacaktır. temkinli davranırıdm terslenmemek için :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/VyRjlB.gif
anlatabildim sanırım :)))00 Yorumlahemen bir nalbant bulup topugunu çaktırırdım insanlık ölmediya :D
10 YorumlaCebimde tasidigim japon yapistirisiyla topugu ayakkabiya yapistiririm. ^_^
00 YorumlaAyakkabıları elime alır, ayaklarmda özgürlugun tadini cikartirdi
00 Yorumla
+1 yılNasıl yürüdüğünü izlerim aynı tırtıl gibi in kalk in kalk. Dikkatli olsunlar biraz topuklarını kırdırtmasınlar
00 Yorumla
+1 yılöncelıkle bır yere oturması gerektıgını soylerım. yakınsam kendı evımızden bı ayakkabı getırecegımı soylerım.
10 Yorumlayardım edebilirmiyim diye sorarım ona göre hareket ederim çünkü bazı kızlar yobaz oluyo gerçekten yardım etmek istesek bile sarkıyoruz sanıyolar :))
00 Yorumla
+1 yılAyakkabini eline al daha rahat yürü derim. Napacam Köşker miyim ben.
03 Yorumla- +1 yıl
taksi çağır bari:D
- +1 yıl
Oldu canim ben yuricem sörf o tanimadigim insan rahat etsin diye taksi cagiracam... Akilsiz basin ceremesini ayaklar ceker yuruuuuuu :))))
- +1 yıl
kötüüüü
hemen atılırım tam düşerken havada yakalayıp sıkıca kavrarım sonra uzun bir bakışma yaşarız..
tam kız etkileyici bakışlarıma kapılırken tokadı basarım yürümeyi bilmiyosan giyme l*n şunu derim.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi olmuş derim. Mal gibi penguen gibi yürümek için takla at sonra patin kırılsın. Ay iy uy diye sızlanırsın. Giymeyeceksin kardeşim o salak ayakkabıları.
00 Yorumla
+1 yıldiğer topuğunuda kırar, kızı büyük bir çileden kurtarırdım...:)
00 Yorumla
+1 yılkoluna girip bit yere oturtup bileği incinmişse ovardım
00 Yorumla
+1 yılHemen yardımına koşardım Koluna girer önce ayak kapıcıya ona ayakkabı alırdım sonra evine bıraakırdım
00 YorumlaDüğünde oynayan bir kızın kırılmıştı... Akşam akşam tamirci bulamayıp arabadaki aletlerle tamir etmiştim 10 dakka sonra tekrar kırıldı :D
00 YorumlaGülerim, fakir kız derim, pazardan mı alıyorsun ayakkabılarını sen derim, ayakkabıların 15 tl havan 1500 derim, ezerim.
02 Yorumla
+1 yılvallahi ne diyen desin anıra anıra böğüre böğüre gülerdim hele ki yürüyemiyorsa ama güzel yürüyorsa ve kırıldıysa bişicik demezdim :x
02 Yorumla- +1 yıl
onu ben bile yapamazdım :D
- +1 yıl
neyi :D
sırtıma alıp amerikayı fethederdim ne yapıcam gidip yanına merhaba bağyan nasıl yardımcı olabilirim derdim
00 Yorumla
+1 yılBakardim olece icimden yardim etmek gelirdi cesaret edemezdim sormaya cekip giderdim
02 Yorumla- +1 yıl
ahh yapma sor ya
- +1 yıl
Sormak isterim cesaretim yokki
Hemen yanina koşar kocagima alir bir ayakkabi magzasina görür ve ayakkabi alırdım. 😎
02 Yorumla- +1 yıl
sseni fırsattan istifade çapkını:D
- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri