Sokakta darp edilen bir kadın görseniz naparsınız?

dün gece erkek arkadaşımla sahilde yürüyorduk

bir erkek bir tane kızı darp ediyordu saçından tutup yerden yere vuruyordu ve erkek alkol almış

kız yardım edin nolur imdat diye bağırıyordu yoldan geçiyorsunuz neden yardım etmiyorsunuz diyordu

erkek arkadaşım yardım etmek istemedi ama ben öylece duramadım orada kızın yanına gidip elini tuttum kendime çektim bu sefer karşıdaki sapıkta kızı saçından tutmaya devam etti

ben kızı kendi tarafıma alınca o sapık bana bıçak çekti bırakmazsan acımam gibisinden şeyler söyledi

cebimde hep biber gazı taşırım kilidi hep açıktır elimi yavaşça götürdüm bıçağı indirmesini bekledim erkek arkadaşım karışamadı bile olaya ortada mal gibi kaldım

kızda arkamda ağlıyor nolursun beni bırakmayın

sapık elini biraz indirince direk biber gazını sıktım hemen ordan uzaklaşırken bize gelmeye çalıştı sapığın arkadaşı bize yönelince erkek arkadaşım tutup itti onu polisi arıyorum dedi ve uzaklaştılar

kızı evine kadar bıraktık kızın eli ayağı titriyordu konuşamıyordu bizede bir milyon kez teşekkür etti

açıkcası birdaha olsun birdaha yaparım kendimi çok iyi hissediyorum ama o an baya bir korkmuştum

Sokakta darp edilen bir kadın görseniz naparsınız?