dün gece erkek arkadaşımla sahilde yürüyorduk
bir erkek bir tane kızı darp ediyordu saçından tutup yerden yere vuruyordu ve erkek alkol almış
kız yardım edin nolur imdat diye bağırıyordu yoldan geçiyorsunuz neden yardım etmiyorsunuz diyordu
erkek arkadaşım yardım etmek istemedi ama ben öylece duramadım orada kızın yanına gidip elini tuttum kendime çektim bu sefer karşıdaki sapıkta kızı saçından tutmaya devam etti
ben kızı kendi tarafıma alınca o sapık bana bıçak çekti bırakmazsan acımam gibisinden şeyler söyledi
cebimde hep biber gazı taşırım kilidi hep açıktır elimi yavaşça götürdüm bıçağı indirmesini bekledim erkek arkadaşım karışamadı bile olaya ortada mal gibi kaldım
kızda arkamda ağlıyor nolursun beni bırakmayın
sapık elini biraz indirince direk biber gazını sıktım hemen ordan uzaklaşırken bize gelmeye çalıştı sapığın arkadaşı bize yönelince erkek arkadaşım tutup itti onu polisi arıyorum dedi ve uzaklaştılar
kızı evine kadar bıraktık kızın eli ayağı titriyordu konuşamıyordu bizede bir milyon kez teşekkür etti
açıkcası birdaha olsun birdaha yaparım kendimi çok iyi hissediyorum ama o an baya bir korkmuştum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer