Ben anlamam arkadaş regl falan bilmem daha doğrusu. sahi bu gece de kızın birini gördüm parkta öylece çömelmiş duruyordu üstünde de bir şey yoktu gecelik bildigimiz ceketide yoktu öylece durdu yarım saat uzun süre bali çeker gibi hatta kaç defa da dikkatimi çekti bir şeyi falan var diye düşündüm artık yani sadece bakmakla yetindim bu devir de kızlara tek kelime dahi edemiyorsun direk sapık durumuna düşürüyorlar bilmiyorum arkadaş artık kızın neyi vardiysa işte sanki birini kaybetmiş gibi yere tuvalet pozisyonunda çömelmiş elini ısıtır gibi yapıp duruyordu öylece sadece belkide regl olmuştu bilmiyorum ya da başka sorunu vardı ama keşke yardım isteseydi de etseydim elimden geldiği kadar işte ama artık en son baktım öyle robot gibi kalkıp gitti.
Valla ben hiç orada burada regl olanları anlamıyorum. benim ilk gün çok az geliyor zaten önlem alacak bol bol zaman oluyor. Bazılarınki başlar başlamaz şarıl şarıl akmaya mı başlıyor yani?
Uyaririm da. Daha önce bir kadın wc den çıktığı zaman eteği katlanmış diye uyarmıştık kadın sizene falan demişti. Ufaktan gözüm korkuyor insanlara iyilik yaramıyor çünkü.
İstesende edemessin ki Anlayamayabilirsin söylemezse hadi anladın diyelim yadım edemessin tacizci sapık damgası yersin ve muhtemelen bu durumu yaşıyorsa patlamaya hazır volkan gibide olan çok muhtemel en iyi seçenek uzaklaşmak oluyor mecburen
Tabi ki uyarırım. Uyarmak kelimesi bile ağır geldi bana. Rahatsız olacağı durumu telafi etmek için yardım ederdim. Utanılacak bir durum da değil sonuçta.