sokakta ağlayan kız görseniz ne yaparsınız :) ? yoksa umursamaz mısınız?
Sokakta ağlayan kız görseniz ne yaparsınız ?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
şöyle ki beklediğim bir yerde yakınımda oturmuş ağlıyorsa bir süre gidip mendili yoksa benim varsa mendil veririm sorarım ne oldu diye fakat yoldan öyle geçip giderken gördüysem durmam herhalde onun için. ama sadece ağlıyorsa durmam. mesela çok kötü bir haldedir perişandır üstü başı sanki biri ona zarar vermiş gibiyse vs acelem yoksa giderim yanına. :) öyle :D
Bizim kadınlarımızın genelindeki "İyi misin?" sorusuna gösterdikleri sulanıyor, sapık, tecavüzcü, katil tepkilerini gözönüne alırsak ben artık bir kadının hayatı tehlikede olsa yardım etmiyorum. Kaç defa başıma geldi benzer şeyler saymam mümkün değil. Feryat figan halde ölüyor olsa yürüyüp gidiyorum artık.
vallah hüzünlü bir şekild e bakar iyimisiniz derim ama bir kere sanane diye tepki gelmişti ondan sonra karışmamıştım ama bir kere dayak yiyen birini görmüştüm hemen polisi aradım polis 2 dk sonra geldi arkda kavga ediyorlar dedim sonra ne oldu bilmiyorum ben oyle konularda hemen araraım polis çok çağırmışlıgım vardır
sinirlendiğimde mutsuz olduğumda dışarıya hava almak için çıkarım ve genelde ağlarım ama kimse yanıma gelip neden ağlıyorsun diye sormaz. arkadaşlarımı ararım benimle ilgilenmez.
Umursamam çünkü yanına gidersem bulunduğu ruh halinden bana patlayacak zaten eğer bana patlarsa bende ona patlatırım eğer bende ona patlatırsam ağlayan gözü artık şişik bir morluktan ibaret olur :D
O anki ruh halime bağlı. Belki teselli ederim belki de kendi derdim yetmiyormuş gibi bunun derdini mi çekecem derim giderim. Belki de teselli edeyim derken terslenmeye maruz kalırım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bırakın burada insanlık nidalarını ben otobüste 6 saatlik yolda durmadan ağladım çok kötüydüm kimse bay bayan neyin var demedi. Demesinler de anlamalarını da beklemiyorum zaten
@nurofennnn daha da duygulanırdım seni de üzdüğüm için ayrıca üzülürdüm. Başıma gelmez sanıyordum geldi hemde ağladığımda hata bende ve soylu direniş nafile çaba içerisine girdim. Teselli istemiyorum çünkü teselli ile güç almak bana şahsıma yakışmazdı
Kızın biri kendini tutamayıp ağlamıştı sonra makyajı aktı hep o da yüzünü kapattı metro durdu koşarak çıktı ve banka oturup kafasını dizlerine koydu. ben ne yapacağımı bilemedim kaldım öyle. Sonraki durakta inip geri döndüm tekrar ama yoktu.
En İyi Cevaplar