- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
1 yılPek denk geldiğim bir şey değil ama sitede bi kızı balkonda ağlarken görmüştüm biraz kendi haline bırakıp sonra seslenip sohbet edip kahveye çağırmıştım o zamandan beri arkadaşım.. Kendime gelecek olursam da hıçkıra hıçkıra kaç kere sokakta ağlamışlığım hatta krize girmişliğim var ağlamaktan önümü görmeyip arabanın çarpmasından son saniye kurtulmuştum ama bir insan evladı sormadı gerçi sorsalar bile açıklayamazdım da neyse...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılSokakta ağlayan bir kız görsem, önce durumu dikkatlice gözlemlerim. Herkesin sınırları ve güvenlik hissi farklıdır, o yüzden yaklaşmadan önce onun duygusal durumunu ve ortamı anlamaya çalışırım. Eğer yalnızsa ve güvende değil gibi görünüyorsa, yavaş ve sakin bir ses tonuyla şöyle bir şey derim:
“Merhaba, iyi misin? Yardım edebileceğim bir şey var mı?”
Eğer konuşmak istemezse ya da rahatsız olursa, onu zorlamam. Ama hala endişe ediyorsam, uzaktan gözlemlemeye devam ederim ya da ihtiyaç olursa yardım çağırırım. Örneğin biriyle konuşmak istiyorsa yanında dururum, ama yalnız kalmak istiyorsa da buna saygı duyarım.
Kimi zaman sadece birinin varlığı bile insanı toparlamaya yeter. Bence önemli olan, samimi ve yargılamadan yaklaşmak… Çünkü o anda belki de tek ihtiyaç duyduğu şey, “yalnız değilsin” hissidir.
00 Yorumla
1 yılben görsem dayanamaz hemen yanına giderim bişeyin var mı diye sorarım belki konuşmak istemez ama en azından yanında olduğumu hissettirmek isterim bazen biinin gelip sorması bile iyi gelir insana bi su falan alır veririm isterse anlatır anlatmaz ona kalmış ama yüzüstü bırakmam yani insanlık ölmüş derler ya ama bence küçük bi ilgi bazen dünyaları değiştirir hele çocuksa zaten hiç dayanamam elimden ne gelirse yapmaya çalışırım
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılArada oluyor. Yanında biri yoksa veya yanındakilerden rahatsız gibi görünüyorsa dahil oluyorum. Aynısı sarhoş kadınlar için de geçerli. Bunu sıkça yaşadığım için ilgiden hoşlandığından üzgün/sarhoş taklidi yapanlara çok denk geldim maalesef. O yüzden harbici olduğundan emin olmazsam bir çaba sarf etmiyorum artık.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sokakta ağlayan birini gördüğünde önce yaklaşmayı, iyi olup olmadığını sormayı tercih ederiz. Çünkü bazen bir “İyi misin?” tüm dünyanı değiştirebilecek güçte olur. Elbette fazla üzerine gitmeden, karşı tarafın alanına saygı duyarak hareket etmek önemli 😊. Destek istemiyorsa bile, yalnız olmadığını hissettirmek her zaman kıymetli.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılYanına bile yaklaşmam çünkü kızlar herşeyi yanlış anlıyor gadası
Yoluma devam ederim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç bir şey banane.
00 Yorumla
1 yılOtogarda akşamleyin ağlayan bir kız gördüm yanına gittim teselli etmeye, gerçekten içim acımıştı onun için gitmiştim ama içimde belki bu teselli kızla yakın olmamızı da sağlayabilir demiştim🤪😂 Neyse gittim yanına neden ağladığını sordum sevgilisi otogarda gittiği için ağlıyormuş meğer. Hay ben şansıma tüküreyim demiştim içimden 😂 Neyse o andan itibaren iş insanlığa kalmıştı teselli ettim biraz. Sonra yeteri kadar teselli ettikten sonra kız teşekkür edip yavaşça kalkıp gitti. Üzülmüştüm onun için, ne kadar kötü hissedebileceği konusunda empati yapmıştım.
20 Yorumlaİyi misin bir şeye ihtiyacin var mi derim. İlla ağlamasına gerek yok. Benden yaşça büyük ve durakta öksüren bir abla vardı. Şu büfeden su veya soda getireyim ister misiniz dedim (sodanin içine bir şey atamam durakta açarım diye) "yok sağolun teşekkür ediyorum" dedi.
Yolda tesbih satan abinin içi geçmiş olacak ki ben yanına gidip abi iyi misin dedim. İyiyim dedi. Böyle durumlarda insanlara gidip sormak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ben de bir gün yardıma muhtaç olabilirim.
Yani bu bilinçte olmalıyız.
00 Yorumla
1 yılÖnce sorarım gerçekten yardıma ihtiyacı yoksa giderim bu arada burdakilerin böyle yok yardım ederim aman sarılırım aman yanında otururum asla Türkiye tepki konusunda berbat seviyede yolda o kadar ağlıyan kız gördüm 1 kişide gelip sormamış yani herkes kendi derdinde kimse kimseyi düşünmez bu zamanda
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDevam ederim ve ilgilenen. böyle sırnaşık ağlayan kıza gidip noldu felan sorcak biri değilim. Yardım istiyorsa kendi kendine yardım edicekti başta... Kızlar bilerek kazığa atlar sonra iyi niyetli ve asalak birilerinin gelip onlara yardım etmesini bekler genelde ortalık yerde ağlıyan tipler. (Bir dipp not erkekler ağlıyan kız gördüklerinde içten içe yok etme tiksinme ya da öldürme ya da ordan uzaklaşma dürtülerini harekete geçirebilirsiniz. bu erkekten erkeğe değişir ama ağlıyan bir kız gördüğümüz de genel de hoşumuza gitmez hiç. Sevglinizleyken çok ağlak olmayın özellikle itici.)
15 Yorumla- 1 yıl
Sen çok tehlikeli birisin ağlayan kız görünce yok etme öldürme dürtülerini harekete geçirme ne demek. Tam bir incel.
- 1 yıl
Bu tipler hala yaşıyor hala kadın düşmanı ve kendine yüz vermediği için öldürmek istiyor
Cevap sahibi1 yılSende borderlıne kızsın ama biz sana red flaglı deli demiyoruz. orada bir sürü duygu yazmışım orada ki tek kelimeye odaklanıp algıda seçicilik yapıyorsun toksik kız.
- 1 yıl
Sen kadın düşmanı incelsin
- 1 yıl
Toksik aldatmalı yanlız bırakılmalısın sana hiçbir kadın ilgi vermemeli kaderine terk edilmelisin red flagsın toksik bunak
1 yılYardım ettiklerimi genelde söylemem ama konuyu görünce paylaşmak istedim. Geçen gün bir sokaktan geçerken küçük bir kız bisikletten düşmüştü, hemen yardım ettim. Sonra annesi ya da ablası geldi. Teşekkür etmedi ama böyle şeyleri sorun etmem. Yeter ki kız iyi olsun, gerisi önemli değil. İnsanlık vazifemi yaptım. Zaten çocukları çok severim. :)
21 Yorumla- 1 yıl
Ay bende parkta düşmüş yerde ağlayan çocuk gördüm. Kucakladım ailen nerde dedim. Yanındaki başka çocuk onun ailesinin olduğu yeri gösterdi. Çocuğu kucağımda götürdüm aileye bıraktım. Aile ne oturduğu yerden kalktı nede bir teşekkür etti😂😂😂tuhafıma gitmişti ama olsun dedim yine olsa yine o çocuğu kucaklar götürürüm
Ay böyle saçma sapan bir anım var.
Direksiyon sınavından kalmışım, ağlıyorum yere coktum ama nasıl ağlıyorum çantam falan da arabada kaldı. Hastaydim da öksürük tuttu, su yok hem ağlıyorum hem oksurugumde boguluyorum sonra bir kız geldi bana su uzattı ama ben milletin ağzından da icemem, param da arabada kaldi mecbur içtim o suyu. Ama böyle görmemiş gibi içtim boğuluyorum çünkü. Sonra pişman oldum keşke kibar icseydim diye. Tövbe tövbe.26 Yorumla- 1 yıl
Hehe kahkaha attım affet 😆
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 kahkaha attım ya
- 1 yıl
@melankolikMelaike sen canlı mıydın len ruh hastası garı 🤪
- 1 yıl
Yiooohh yabay zekâtım.
- 1 yıl
@melankolikMelaike yapayı bile fazla sana 🤪
1 yılÖnce uzaktan çaktırmadan izleyip analiz ederim. Yanına Gidersem korkmayacağından Emin olursam gidip yanına oturur derdine sorarım. Yapabileceğim bir şey varsa ağlamasına engel olup gülümsemesi için elimden geleni yaparım. Ama bir kadın sokak ortasında oturup ağlıyorsa muhtemelen öyle kolay çözebileceğim bir sorunu yoktur.
10 Yorumla
1 yılneden agladigini sormadan duramam. ve onun o anki bakiş açısini degiştirmek icin farkli konular hatirlatip güldurmeye çalışırım. beyninin farkli noktalarini canlandirmasina yuzune tebessüm yerleşmesine çalisirim... ağlarken nede güzel görünüyon birde gül bakayım oda sana çok yakışacaktir... ya da ayyy ağlayinca gözlerinde parlamış.. ne guzel gözlerin varmış... göz yaşı gözü temizliyen bir nimet eczanelerde bile gözyaşi damlasi satiliyor göz kurulugu icin... gibi.. farkli bilgilerle aklini başka yöne çekerdim... cok sinirli biriysede dayak yememek için baktim olmuyor pes edip kaçarim🤣🤣
00 YorumlaGörmüştüm bir keresinde yanına gitmeyi çok istedim ama cesaret edemedim hatta biraz dolandım gideyim mi diye yapamadım yoluma devam ettim ama çok içimde kaldı üzüldüm sonra sanırım bir daha karşılaşırsam böyle bir şeyle yanına gider yardıma ihtiyacı var mı, nasıl olduğunu falan sorarım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBugün beni mi gören oldu diye düşündüm bir an. İstemsiz ağladım ben sokakta gözyaşımı kendim sildim kimse de yardıma gelmedi. Zaten kimseden beklentim yoktu. Sessizce ağladım. Arada bir hıçkırık sesi çıkıyordu İstemsiz. Ne yapcam dedim. Cami buldum gittim ağladım. Dua ettim çıktım.
11 Yorumla- 1 yıl
Kurban olurum
Gizli Üye(25-29)1 yılYanına gidip "iyi misiniz " diye sorarım, o sırada da etrafta oturacak yer var mı diye etrafıma bakınirim ve sadece beklerim, ağlayan kişiye müdahale etmemek gerek, ağlaması geçince ya da en azından biraz sakinleşince konuşması için telkinde bulunurum.
10 Yorumla
1 yılYani yardım etmek istediğimi kendisine sorarım yardım edebileceğim ya da elimden gelen bir şeyse seve seve yaparım ama bunları yaparken bir şeyler bekleyerek değil iyilik karşılıksız yapılır bence teşekkürler🙏
10 Yorumla
1 yılÖnceden olsa yardım istiyor mu diye sorardım fakat artık ne yazık ki onun bile tezgah olabilir mi acaba diye düşünerek ses etmeden devam ederim.
20 Yorumla
1 yılYanına sessizce yaklaşırım, "İyi misin?" derim, belki su uzatırım.
Konuşmak isterse dinlerim, istemezse de “yakındayım” der geçerim.
Bazen biri sadece orada olduğunu bilmek ister.
Sen ne yapardın?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani bi duraksarım muhtemelen. hani birisi vardır sevgilisi kocası vs gidersin oraya basına iş alırsın. kız tek basına mı değilmi. neyse duruma göre yanına gidip yardım teklif ederim. elimden gelen bişey olursada yaparım.
00 Yorumla
1 yılErkekler asla bu gibi durumlarda kızdan uzak durmak dışında bir şeyi akıllarından bile geçirmesin. İyilik yapacağım diye hayatlarını karartmasunlar
1200 Yorumla- 1 yıl
Hayat karartma derken öldürmeyiz sizi varsa yoksa cinsellik menfaat için yaklaşın o zaman hayatınız kararır
- 1 yıl
@Justgirlss hayır... bir şekilde tuzağa düşmeyin riski var. Erkek olarak böyle durumlardan uzak durmak en iyisi. Sonuçta erkek olmak neredeyse suç haline getirildi. Amacın halis bile olsa başına iş alabilirsin.
- 1 yıl
Ne tuzağı mesela sokakta cinsel ilişkiye girmeye kalksa güvenirsiniz ama nedense ağlayan tehlikeli geliyor kadınlarda cinsellikten korkun sizi rezil eder ağlayandan zarar gelmez
- 1 yıl
@Justgirlss neden riske girelim ki? Kadın sonuçta... ne zaman ve nasıl zararının dokunacağını bilemeyiz.
- 1 yıl
Söz konusu cinsellik olsa riskte olsa girersiniz
- 1 yıl
@Justgirlss
Tabi ki... cünsellik isteyene karışmam. Bir beklentin varsa risk alırsın sonucuna da katlanırsın Ama iyi niyetle yaklaşıp başı derde giren çok erkek var onlar direk kalmalı... merhametten hep maraz doğar - 1 yıl
Cinsellikte tabi kazıkta yesen bulaşırsın
- 1 yıl
@Justgirlss
Evet sonuçta ihtiyaç... bu ihtiyaç içinde olana bir şey demem - 1 yıl
Hah bak nasılda menfaatiniz olunca yapıyorsunuz ağlıyorsa uğraşma başın belaya girer cinsellik olursa geri durma birgün ifşalarınız çıkarsa hiç üzülmem
- 1 yıl
Zaten senin gibilerin başına bu tür şeyler hep geliyor kötülere
- 1 yıl
Sapık herif ne diye hesabımı stalklayıp yoruma geliyorsun sana ne
- 1 yıl
Ayrıca çalışan kadınlar TEK BAŞINA EV İŞİ YÜKLENİYOR. Sorudaki adamda o kafada. Sen nerede gördün adamın çamaşır astığını çocuk unuttuğunu asla tek yapmıyormuş full kadını sömürmeye varsınız tc erkeği. Sen zaten kadın ağlıyorsa duygusuzca geçen hissiz ruhsuz birisin. Bu yüzden gözünüzün yaşına bakılmaz sizinde
- 1 yıl
@Justgirlss evet tabi ki bir çıkarı olan al ver dengesinde bile isteye riske girebilir... ben cinsellik için de uzak duruyorum sonuçta değmez... cünselliğin anlık tatmin duygusu asla bir kadınla temas içinde bulunmanın getireceği risklerine değmez... bu bir gerçek. Bu devirde hele kadının sadece ve sadece zarar veremeyeceği kadar uzakta olanına tahammül edilmelidir. Ama sonuçta o cinsel açlığı dayanılmaz boyuta gelen için de yaoacak bir şey yok. Fakat işte öyle bir amacı da olmayanın bir erkeğin canım etmesine gerek yok
- 1 yıl
Size zerre acımıyorum
- 1 yıl
@Justgirlss acımana gerek yok... sadece uzak durman yeterli
- 1 yıl
Siz uzak durun bizden
- 1 yıl
@Justgirlss akıllı erkek uzak duruyor ben de akıllı olmayanlara "kadın denen sömürgenlerden uzak durun' diyorum... ama benim bu çağrıma gelip salça oluyorsun.
Erkeklerden uzak durmaya lütfen benden başlar mısınız? - 1 yıl
Tamam abicim Allah size kadın nasip etmesin
- 1 yıl
@Justgirlss amin
- 1 yıl
@Justgirlss gelmişsin burada adamada rahat vermemişsin
- 1 yıl
@Justgirlss bide ben kimseye sataşmıyorum diyosun
- 1 yıl
@Justgirlss başka kişilerede sataştığın gibi bunada sataşmışsın sende erkek düşmanı erkekleri taciz eden birisimi diyim şimdi
- 1 yıl
@SoaringDragon sen kıza rahat vermemişsin asıl
- 1 yıl
@SoaringDragon kadın düşmanlarına senin gibi kadınlara saldıranlara bence saldırırım
- 1 yıl
@Justgirlss kapattılar diye seni kandıriyim dedim 🤔
- 1 yıl
@Justgirlss ama kapanmadı hala ayaktayım
- 1 yıl
@Justgirlss senin hesabını asıl ben kapattıracam dur sen
- 1 yıl
@Justgirlss öldürmek mi? Her sene erkeklerin 100binde biri karısını öldürüyor... ama benim bildiğim gördüğüm hemen her ailede kadınlar erkekleri hayatlarından bezdirdi durumda... hayatları kararabkarıb da oranı gayet yüksek. Ölmekten beter haldeler. Ölüm dediğin nedir her insanın başına gelecek türden şeyler ana bu devirde hiçbir erkeğin evlenmemesi gerekir canım değilde yani.
- 1 yıl
@SoaringDragon olm ban yiyecem korkusuyla bütün hesapları kapatıyorsun bekle kapatma hepsine sınırsız ban gelecek bütün fake hesapların gidecek yıkacağız seni :d
- 1 yıl
@Justgirlss gelmişsin burada kimseye sataşmıyorum demişsin ahanda bu adamın yorumunda abuk sabuk erkek düşmanı demişsin
- 1 yıl
@Justgirlss hiçbi erkek sizin fikrinize uymak zorunda falan değil
- 1 yıl
@Justgirlss işte bekliyorum keste gorelim
- 1 yıl
@Justgirlss ne kapatacam lan sen beni neyle tehdit ediyosun 🤣🤣
- 1 yıl
@Justgirlss sen yut diye gecici saatliğine devre dışı bıraktım
- 1 yıl
@Justgirlss hiçbir erkek sizi fikrinize uymak sizin fikrinize uymak durumunda falan değil uymuyor diye de kadın düşmanı deme hakkınız yok
- 1 yıl
@Justgirlss sen saygısız ve yorumlarımızı hazmedemeyen birisin problem bu
- 1 yıl
@Justgirlss insanların kendi görüşü olamazmı illa sizin fikrinizmi doğru
- 1 yıl
@Justgirlss bana laf cambazlığı yapmayıp hesabımı kapatmanı bekliyorum hadi bakalım yapabilecekmisin
- 1 yıl
Erkek düşman demişsin diyorum pardon kadın düşmanı
- 1 yıl
@SoaringDragon
Oğlum sen kafayı mı yedin... karşındaki bir kadın ve sen sanki o makul ve mantıklı şekilde tartışannimşrmiş gibi sanki bir kadında tartışma adabı tartışma kültürü olabilirmiş gibi "insanların kendi görüşü olamaz mı?" filan diye sitem etmişsin... - 1 yıl
@Justgirlss hadi bekliyorum kapattır hesabımı banlattır çabuk ol bakalım nasıl kapattıracaksın çok merak ediyorum
- 1 yıl
@noperva1975 benim kendi fikrime saygı duymayıp kadın düşmani diyo ama
- 1 yıl
@Justgirlss kapattıracanmı hesabını çene çalma
- 1 yıl
Hesabımı
- 1 yıl
@SoaringDragon hiçbir kadın sizin aciz fikrinize Saygı duymak zorunda değil bunu kafanıza iyice yerleştirin az sabret arkadaşımı bekliyorum heyecanlanma yerine duramıyorsun korkudan hesapları kapatıyorsun ama dur fake hesap gideceksin
- 1 yıl
@Justgirlss kardeşim hesabımı kapattırırmısın çok heyecanlanıyorum hadi kapattır hesabıma lütfen 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@SoaringDragon patladın mı abicim bekle gelecek
- 1 yıl
@Justgirlss affettirmek için değil defolup git demek için takip isteği attım
- 1 yıl
@Justgirlss hala taciz ediyorsun
- 1 yıl
@Justgirlss hesabımı kapattır bekliyorum
- 1 yıl
@SoaringDragon sen defol git? Kapat bildirimleri
- 1 yıl
@Justgirlss senin hiçbi konuda af dilemiyorum
- 1 yıl
@Justgirlss şimdi yorumlarını al defol git burdan hesabımı kapattır bekliyorum
- 1 yıl
@SoaringDragon madem taciz ediyorum madem rahatsızsın kapat bildirimi çek git taciz edilmiyorsun demek ki sende istiyorsun
- 1 yıl
@SoaringDragon ama bildirimleri kapasanda yorumlar burada hesap gidecek hatta hesaplar IP adresinden görünüyor
- 1 yıl
@Justgirlss hiçbi erkek sizin aciz ve erkek düşmanınızıda kabul etmek durumunda değil hepiniz erkekleri genelleyemezsiniz gelmişsin burada saçma sapan erkeklerin yorumlarına salça oluyorsun benim yorumlarına salça olmam mı batıyor sana
- 1 yıl
@SoaringDragon yo gitmiyorum sen git uza
- 1 yıl
@SoaringDragon kapat bildirimleri
- 1 yıl
@Justgirlss Tamam kapattır hesabımı bekliyorum çabuk ol
- 1 yıl
@SoaringDragon taciz ediyorsam kapat bildirimleri
- 1 yıl
@Justgirlss kapattırsana hesabımı hadi
- 1 yıl
@Justgirlss hala neyi yazıyorsun
- 1 yıl
@Justgirlss hadi banlattır bekliyorum 🤣🤣
- 1 yıl
@SoaringDragon valla sen kadın düşmanlığı yaparsan bende senin yorumuna salça olurım kadınların yorumuna salça oluyorsun sende
- 1 yıl
@SoaringDragon taciz ediliyorsan kapat bildirimleri ergen
- 1 yıl
Kapat bildirimleri rahatsızsan
- 1 yıl
@Justgirlss ortada kadın düşmanlığı falan yok fikrine katılmadım kadınların yorumuna girmem beni kadın düşmanı falan yapmaz kadın düşmanı demek kadınlardan nefret eden erkek modeli demek benden kadınlardan nefret etmiyorum aksine kadınları severim ama sen erkeklerden nefret ediyormuşsunki her erkeği aynı zannediyorsun
- 1 yıl
@Justgirlss hadi banlattı hesabımı
- 1 yıl
Banlattır
- 1 yıl
@SoaringDragon bende erkeklerin yorumuna giriyorum Buda beni ekrek düşmanı yapmaz
- 1 yıl
@SoaringDragon seni eleştirebilirim salça olabilirim ve oldumda
- 1 yıl
@Justgirlss o zmn sen bana ne hakla kadın düşman diyosun
- 1 yıl
@SoaringDragon sen dediğin için diyorum
- 1 yıl
@Justgirlss Bende kadınları eleştirebilirim niye kadın düşmanı oluyorum böyle bi durumda
- 1 yıl
@Justgirlss sen bana kadın düşman dedin ilk başta
- 1 yıl
@SoaringDragon sen dediğin için bende diyorum
- 1 yıl
@SoaringDragon ben kadınlara salça olana salça olurum bu kadar
- 1 yıl
@SoaringDragon yok onu ben demedim diğer kız dedi
- 1 yıl
@Justgirlss ee ben de erkeklere salça olanlara salça olurum ne fark var
- 1 yıl
@Justgirlss yok sende dedin
- 1 yıl
@SoaringDragon ben buna bir şey demiyorum? Ben kadınlara salça olanlara oluyorum
- 1 yıl
Yo demedim
- 1 yıl
@Justgirlss kadın düşmanı kızı taciz ediyosun bırak onu gibi şeyler söylüyosun
- 1 yıl
@Justgirlss ben kızı taciz etmedim o gelip bana hakarette bulundu anladınmı
- 1 yıl
@Justgirlss hem okumakta problemlisin hem anlamakta
- 1 yıl
@SoaringDragon yok sen kızı taciz ettin
- 1 yıl
@Justgirlss o bana hakarette bulundu ama
- 1 yıl
@SoaringDragon sen gittin ona sap oldun salça oldun o da hakaret etti hak ettin ama bırakmadın peşini tacizcisin sen
- 1 yıl
@Justgirlss o bana hakarette bulunduğu için ben kızı taciz etmedim ayriyetten o yazdıkça bende yazmaya devam ettim bu taciz değil
- 1 yıl
@Justgirlss benim fikrimi beğenmediği için engelleyip bana havla diye bir kelimede bulundu bende yazmaya devam ettim bu tacizmi
- 1 yıl
@SoaringDragon yok taciz oluyor kız git dedi defalarca gitmedin taciz etmeye devam ettin sonrada hakaret etmeye başladı
- 1 yıl
@Justgirlss niye gideyim o bana hakaret etsin bana havla desin ben gidiyim öylemi
- 1 yıl
@SoaringDragon evet taciz çünkü sen engelli olduğun halde konuşmaya devam ettin gördüm
- 1 yıl
@SoaringDragon bırak insanların peşini başın belaya girer hele bu ülkede kadının beyanı esastır kurtarmazsın paçayı
- 1 yıl
@Justgirlss evet bana hakaret etti çünkü ondan dolayı tartışmayıda sonlandırmadım bana hakaret eden birine karşı niye susiyim
- 1 yıl
@SoaringDragon kadeşim sen anlamıyor musun kıt mısın ciddi soruyorum? O senin sataşmana Saygı duymadı sende zorladın zorladın en sonunda engelledi yine taciz ettin hakarete başladı
- 1 yıl
@Justgirlss bana hakaret etmeyecek o zaman hakaret cezasıda var bunun işin içinde ben gidip dava etmedim
- 1 yıl
@Justgirlss sen anlamakta problemmi yaşıyorsun ya da kıtmısın ben fikrimi belirttikten sonra o beni engelleyip havla dedi niye susiyim
- 1 yıl
@SoaringDragon ben bilmem bu sizin sorununuz ama taciz ettin kızı hala çocuk gibi fikrimde fikrim fikrimde fikrim diyorsun o kıt kafan almıyor kimse senin fikirini önemsemiyor kız engellemiş işte yazma diye hal yazmaya devam etmişsin en sonunda devam etmiş sende hiç kendini bilmiyorsun be adam çocuk musun nesin yaşın kaç senin
- 1 yıl
@Justgirlss artık işim gücüm var seninle tartışmaktan cidden sıkıldım artık aynı şeyleri tekrarlamaktan ve söylemekten cidden sıkıldım iki günden beri hep sizin dırdırınızı çekmekle uğraştım artık işime gücüme odaklansam daha iyi olur sizin yüzünüzden doğru düzgün işimi bile yapamaz oldum cevap verme isteği yüzünden artık ne haliniz varsa görün tartışmayı sonlandırmak isterken bi taraf tartışmayı uzatıyor bi tarafta sen uzatıyosun
- 1 yıl
@SoaringDragon oooo kaçıyorsun demek ama ben gelecek maalesef ahhahaha
- 1 yıl
@SoaringDragon sen uzatma ilk sen yazmışsın ilk sen bitirmen lazım çocuk değilsin
- 1 yıl
@Justgirlss oğlum yapamayacağın şeyi gelip de banlattiracam ya da kapattıracam deme zira kapattıramazsın lafla peynir gemisi yürümez banlattiramadin bak yarım saattir benimle uğraşıyosun ama kapattıramadın kapattır bekliyorum hadi 🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
@SoaringDragon bekle maymuncum bekle sabır patlama
- 1 yıl
@Justgirlss hadi kardeşim kaybol kapattı hesabımı bekliyorum
- 1 yıl
@Justgirlss son yorumumu yaptım artık hesabımı kapattırmanı bekliyorum
- 1 yıl
@SoaringDragon ha şöyle uza hadi uza
- 1 yıl
@SoaringDragon bekle sen gününü göstericem sana beyni kıt
- 1 yıl
@Justgirlss hadi kapattı hesabımönbekliyorum çabuk
- 1 yıl
@SoaringDragon kapattırıcam patlama
- 1 yıl
@SoaringDragon bildirimleri kapat defol git burdan
- 1 yıl
@Justgirlss bide bi başkanfake hesap açıp bana takip isteği atıp mesaj atıyosun hahaaha
- 1 yıl
@Justgirlss gerçekten troll bir arkadaşımızsın Allah yolunu bahtını açık eylesin :)
- 1 yıl
@SoaringDragon olm sen ne yaşıyorsun harbiden akskslöddk
- 1 yıl
@SoaringDragon sabahtan beri fake hesap fake hesap kafayı mı yedin sen mi yapıyorsun yoksa dümenden
- 1 yıl
@SoaringDragon mesaj mı attılar sana hangi Kezban sana mesaj atar ki aw kim yoklukta senin gibi kadın düşmanına mesaj atsın erkektir o aldldldödm
- 1 yıl
@Justgirlss kes lan fake hesap açmışsın takip isteği atmışsın bana sonra mesaj atıyosun saçma sapan
- 1 yıl
@SoaringDragon şu yorumları görüpte sana istek atacak birini tanımıyorum dümeni bırak mühsim alcldldkdk
- 1 yıl
@Justgirlss hala kadın düşmanı diyor ya hakikaten papağan bu
- 1 yıl
Herkesi ben sanıyor aşık oldu bana ahahahahah
- 1 yıl
@Justgirlss kardeşim rahatsızmısın defol gitsene şuradan
- 1 yıl
@SoaringDragon zavallı ben senin gibi kadın düşmanına istek atmam senin suratına bakmam kim yazdı sana merak ediyorum yalan söyleme slcldlöcmx
- 1 yıl
@Justgirlss bir sus artık vırvırvır
- 1 yıl
@Justgirlss kes sesini
- 1 yıl
@SoaringDragon ne maymunluk yaptın ama alkdlsdlkd ben susmam kapat bildirimleri
- 1 yıl
@SoaringDragon sabahtan beri trol hesap diyip duruyor sana kim yazar ki aw slckdkdk
- 1 yıl
@Justgirlss ulan senin yüzünden şimdi hesabımı cidden kapatmak isteyecem adminlere seni şikayet ettim ilgilenmiyorlar bu nasıl bir site böyle
- 1 yıl
@SoaringDragon kudurma boşuna sana bakmazlar ahahahahaha
- 1 yıl
@Justgirlss defalarca senin attın yazılarından ötürü kendi işime konsantre olamıyorum artık bir sus defol git defol bildirimleri de kapatamıyorum
- 1 yıl
@Justgirlss ya kes sesini ya da ben adminlere şikayet edeceğim seni tekrardan
- 1 yıl
@SoaringDragon yok sana yazan kim merak ettim kim o akılsız Kezban aldakakzkxk
- 1 yıl
@SoaringDragon işine konsantre olamıyorsan bana ne demek ki işin yok kapat bildirimi
- 1 yıl
@Justgirlss ulan kes
- 1 yıl
@SoaringDragon git istediğin yere şikayet et kapattırıcam hesabını
- 1 yıl
@Justgirlss kes sesini.
- 1 yıl
@SoaringDragon sonuç alamazsın ama ben seni bitiricem
- 1 yıl
Kesmiyorum rahatsızsan kapat bildirimi
- 1 yıl
Ben susmam
- 1 yıl
@Justgirlss ulan ben kapatacam şimdi çünkü susmak bilmiyosun sitedeki adminlerde maalesefki ilgilenmiyorlar susmak nedir bilmiyosun artık sus
- 1 yıl
Yalnız sen kız sana yazınca mı son yorumum dedin yoksa hahahahaba
- 1 yıl
Kıyamam kızın birinden ilgi görünce beni boşverdi ahahahahah
- 1 yıl
@SoaringDragon susmuyorum yazıcam kapat bildirimleri rahatsızsan susmuyorum susmuyorum
- 1 yıl
@noperva1975 abi şu gereksiz birini engellermisin işi gücü yok bana sataşıyo ya engelle ya ben bunu tekrardan adminleri şikayet edecem ya da hesabımı kapatacam çünkü o kadar şikayet ettim hiçkimse ilgilenmedi
- 1 yıl
İyi ki elime meze verdin ahahahah kimmiş bakayım sana istek atan ahahahahaha birde son yorumum diyor ahjakskxösms
- 1 yıl
@SoaringDragon bana hiçbir şey yapmazlar çünkü boşuna çabalıyorsun sen millete şunu engelle bunu engelle diye yalvaracağına sen sus
- 1 yıl
@SoaringDragon gereksiz sensin sen sus bende susarım
- 1 yıl
@Justgirlss bana adres bilgilerini yaz bakayım dm'den ciddi anlamda kaşınıyosun
- 1 yıl
@Justgirlss artık yeter seninle mi uğraşacam ben
- 1 yıl
@SoaringDragon senin benim adres bilgilerimi istemeye hakkın yok şu anda suç işliyorsun
- 1 yıl
@Justgirlss sürekli taciz sürekli taciz
- 1 yıl
@SoaringDragon her ne olursa olsun isteyemezsin polis bile isteyemez bu dediğinden sonra iş ciddileşti
- 1 yıl
@Justgirlss asıl sen şu anda suç işliyosun ama hakaret ediyosun hem de taciz ediyosun
- 1 yıl
@SoaringDragon hakaret taciz yok ama sen benim adresimi isteyerek taciz ettin suç işledin
- 1 yıl
@Justgirlss o zmn artık Kapa çeneni
- 1 yıl
@Justgirlss hadi kardeşim kapattı hesabımı çene çalma
- 1 yıl
@SoaringDragon Ciddi anlamda kaşınıyorsun diyorsun ne yapcaksın adresimi söyle
- 1 yıl
@SoaringDragon Ciddi anlamda kaşınıyorsun diyorsun ne yapcaksın adresimi söyle açıkla bunu hadi
- 1 yıl
@noperva1975 abi bunu engelleyecekmisin rica ediyorum sussunda motoru soğusun
- 1 yıl
@SoaringDragon susmuyorum konuşucam sende karışamazsın sen sus kapa çeneni hesabı kapatsan bile yırtamazsın IP afetsin var
- 1 yıl
@SoaringDragon sen sus? Sen sus motorun soğusun asıl sabahtan beri kavga ediyorsun milletle sen niye susmuyorsun tacizci
- 1 yıl
@SoaringDragon sus bende susucam kapa çeneni
- 1 yıl
@Justgirlss Tamam gel bekliyorum madem IP adresin var
- 1 yıl
@Justgirlss gel seni çay içmeye davet ediyorum
- 1 yıl
@SoaringDragon ben değil mahkeme polis alacak içersin çay kahve
- 1 yıl
@Justgirlss çok korktum 😂
- 1 yıl
@SoaringDragon kendin susmayıp adres istiyorsun bir kozdan tacizci
- 1 yıl
@SoaringDragon Sen sus kes sesini bende susarım
- 1 yıl
@Justgirlss artık sus
- 1 yıl
@SoaringDragon kadının beyanı esastır kork korkma
- 1 yıl
@SoaringDragon sen sus
- 1 yıl
@Justgirlss allahım ben nasıl birine çattim ya
- 1 yıl
@SoaringDragon sus kapa çeneni susucam
- 1 yıl
@Justgirlss şu saatten sonra adminlere yaş kaydettim ya da ben bu hesabımı cidden kapatacağım çünkü susmak bilmiyorsun
- 1 yıl
Ya şikayet ettim ya da kapatacam
- 1 yıl
@SoaringDragon sen susarsan susarım
- 1 yıl
Tamam sus susucam bende sus
- 1 yıl
@Justgirlss ulan susar mısın
- 1 yıl
@SoaringDragon sus susucam bende kıt beyinli sus diyorum sus sus sus
- 1 yıl
@Justgirlss abi hakikaten nasıl bir cins bi kızsın ya
- 1 yıl
@SoaringDragon olm sen mal mısın sus susucam diyorum hala yazıyorsun sussana
- 1 yıl
@SoaringDragon ben yazmam sana boşuna çabalama
- 1 yıl
@Justgirlss
Sana yazmadım onu... sadece senin ee kaftan anlatabileceğin umudunu taşıyan hemcinsime bit kadının laftan anlayabileceği umudunu taşıyarak sadece hayal kırıklığı yaşayabileceğini hatırlatıp tavsiyede bulundum. Seni muhatap almıyorum sen de artık git başka yerlerde başka insanlara musallat ol. Vana artık varlığını hatırlatarak seninle aynı havayı soluduğum içün duydupum utancı katlama... seni engellemek istemiyorum ama geröekten artık seninle aynı gezegende yaşadığımı bana hatırlatmayı burakmazsan buna mecbur kalacağım
- 1 yıl
@noperva1975 bıktırdı harbiden ya
- 1 yıl
Sen misin benimle muhatap olmayan ama beni etiketliyorsun olduğum yere geliyorsun başkalarına benden bahsediyorsun. Arkamdan laf ediyorsun arsızca utanmazca. Ben zaten başka insanlarla tartışıyordum sen geldin yapıştın diğer yorumda sonra buraya çektin bizi. Sen bana varlığını 28 gün sonra hatırlattın oksijen israfı ben senden utanıyorum peşimi bırak benim olduğum yere gelme yorum yapma insanlara yazıpta böyle şöyle dedi benim yorumuma diyipte sinsice iş çevirme mert ol karakterli ol. Hoş sizin gibi tiplere bunu anlatsam bile anlamaz boşuna yazıyorum. Sanki benim yorumuma kendin yazmamışsın bu adama benden bahsetmemişsin gibi yazmışsın madem aynı gezegende yaşamak istemeyecek kadar rahatsızsın o zaman niye geldin yorumuma niye bu adama benden bahsettin ben seni hatırlamaz seninle aynı gezegende yaşamaya tahammül etmezken sen geliyorsun bana sap oluyorsun. Sende iyi biliyorsun ki bu çibanın başı sensin sinsi sinsi insanları kışkırtıp sonrada ben istemiyorum naraları atma. Defol git şimdi kadın düşmanı tartışma bitmiş bir kere yazmadın insanlar durdu sustu kavga görmek tekrar saldırsın istiyorsun çünkü kadın düşmanı zavallısın kaos istiyorsun Allah’tan bul Allah sana göstersin benden uzak dur yazma bana
- 1 yıl
benden bahsetmeyin ben sizden bıktım kapatın çenenizi
- 1 yıl
Yazmayın bana cevap hakkı doğuyor. Kesin sesinizi
- 1 yıl
@Justgirlss öncelikle adresini istediğim senden öncelikle özür dilerim o an nevrim döndü ama sen her defasında ben kime yorum yaparsam yapim sen benim yorumuma saygısızlık olarak algılayıp bana hakarette bulunuyosun ben cidden senden sıkıldım ben bu hesaba hakikaten kapatmak durumundayım çünkü sitenin adminleri hiçbir şekilde seninle ilgilenmiyo ben artık cidden senin bu yazdığın yorumlardan ötürü benle uğraşmalardan ötürü bıktım daraldım artık yeter cidden tepeme çıktın hala sinirliyim birbirimizi kırmayalım susalım olur mu ben artık hakikaten senin bu saygısızlık hareketlerinden ötürü çekemez oldum artık susalım
- 1 yıl
@SoaringDragon bana yazma defol git
- 1 yıl
@Justgirlss sen konuşmaları sürekli kişisele çekip beni taciz ediyosun durduğun yok engellesemde yazmaya devam edeceksin o yüzden birbirimizi daha fazla sinir etmeden susalım
- 1 yıl
@Justgirlss ben artık seninle uğraşmaktan cidden sıkıldım
- 1 yıl
@Justgirlss iyi geceler
- 1 yıl
@SoaringDragon ben size yazmıyorum ama kadın düşmanları sana destek çıkıyor tekrar saldırmaya teşvik ediyor bunun gibi merhametsiz öcü ye de destek çıkıp abi diyerek kadın düşmanı gösteriyorsun kendini. Kendisi tam bir gaddar kadın düşmanıdır zerre üzülmez göz yaşı dökmez kadınları canavar görür bana benim gibilerden uzak dur dedi ama bir yorumda kendisi geldi bana saldırdı şimdi de arsızca buraya benden uzak dur diye mırıldanıyor amacı zaten başka hemcinsini kışkırtıp kadına saldırmaktı Allah bunlara gün yüzü göstermiyor mutlu olmuyor işte ohhhh iyi oluyor beter olun
- 1 yıl
@Justgirlss tamam ben daha fazla muhattap olmayacam senle
- 1 yıl
@Justgirlss daha fazla uğraştığına degmiştir umarim
- 11 ay
@Justgirlss tartışmanın galibi sensin tamam artık daha fazla uzatmanın bi manası yok
- 11 ay
@Justgirlss sonunda uzun uğraşlarla senin hesabını kapattırdım şükürler olsun ilk başta adminler ilgilenmiyorlar sandim fakat son kez tekrardan kapattırmak için son uğraşlarla hesabını kapattırdım hem hakaretlerinle hemde senin bu beyinsiz tavırlar yüzünden benle uğraşmakla sizin fikrinize katılmak zorunda olmadığımı belirtmeme rağmen bana kadın düşmanı diyecek son insansın hiçkimse bana kadın düşmanı diyemez kadın düşmanı olmak demek kadınlara hakaret edip varlığına laf söylemek demektir ben ne öyle bişey yapmadığıma göre seninde hesabın kapatıldığına göre artık gönül rahatlığıyla başkasının katılmadığım yorumlarına dahil olabilirim epey bi uğraş gerektirdi ama olsun 🤣 en azından dün öğlen kapattırabilmeyi başardım benim hesabımı kapattırmayı başaramadın en baştada söylemiştim senin kapatabileceğin tek şey biberonun kapağıydı xd benle uğraşmanın sonucu da görmüş olduk benle uğraşman ahanda böyle sonuçlara katlanır fake hesap açıp erkeklere hakaret ediyosun gelip hemde kadın düşmanı diyosun sacma sapan benle bi daha uğraşırsan bi daha senin hesabını kapattırmak için her türlü şartları zorlarım haberin olsun şimdi bi daha karşıma çıkma yorumlarıma
- 11 ay
@Justgirlss gelmişsin burada millete salça olup her erkeğe saldırıyosun ama artık daha yazamazsın gibi çünkü dün son uğraşlarla senin hesabını kapattırabilmem için elimden gelen ne varsa yapmaya gayret gösterdim çünkü biliyorumki ben başkalarının yorumuna girdiğimde sen oradanda taciz edersin ama yemez o yüzden o olmayan beynini al denize at ve benle bi daha muhatap olma :)
- 11 ay
@Justgirlss senin gibi erkek düşmanı bu ülkede bize haram istenmemişsin sende belli erkeklere salça olup hakaret ediyosun durduk yere :)
- 11 ay
@Justgirlss bi daha karşıma çıkıpta yazmaya cürret edersen yine bi yolunu bulur hesabını kapattırırım
- 11 ay
@Justgirlss şimdi kaybol ikile
1 yılÇekindiğim için yanına yavaş yavaş yaklaşıp iyi olup olmadığını sorardım önce. Böyle durumda olan insanların hemen her şeye patlama riskleri çok yüksek. Dikkatli olurdum 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılÜzülürüm ama şimdi nen var demeye bile korkar olduk bir insan olarak..
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNasıl yardım edebilirim diye sorarım. Gerkemesi halinde 112 ye veya yakınlarına bilgi veririm , emin ellere teslim edinceye kadar sakinleşmesini sağlarım. Ne oldu peki anlatmak ister misin?
00 Yorumla
1 yılbi keresinde 1. dereceden yakınımın vefat haberini aldım, o sırada tramvaydaydım ve deli gibi ağlamaya başladım. Sonra yanıma kapalı bir kız oturdu ve "ne ağlıyorsun be" dedi tiksinircesine. o an gerçekten kıza zarar verebilirdim. kendimi tutup ağlamaya devam ettim :'D
00 Yorumla
1 yılKardeşim bir sıkıntınmı var elimden bir şey gelirse eğer yardımcı oluyim ya da eşim yanımdaysa arabaya davet eder evine götürürdüm tabi eşim yanımdaysa.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılGözlemlerim hemen gitmemde o anki havama bağlı vicdanım el vermezse gider yardımcı olmaya çalışırım maalesef bu devirde yardımcı olmak için bile gidince yanlış anlaşıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılAkıllı bir robot bile olsa toplumsal linç yemekten ya da yanına gelip bir şeyin var mı diye sorduktan sonra "sanane" diye bağırması gibi olumsuz şeyler.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılYardım edebilir miyim demiştim. Hayır demişti.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 1 yılGiderim yanina tabi noldu diye sorarım ben zaten ağlayan birine dayanamam
14 Yorumla- 1 yıl
iyi ki yok he😃yazik olurdu sizlere jdjd
- 1 yıl
İyi olmak işe yaramıyor yoruldum
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılYanına gidip yardımcı olup olamayacağımı sorarım
10 Yorumla Aglamakta gülmek gibi normal bir duygu değil mi? Bence biz çok abartıyoruz. O an aglamak istemiş ağlamış.
00 Yorumla
1 yılNeden ağladığını sorardım yani bir sıkıntısı derdi varsa da dinlerdim yardımcı olabileceğim bir şeyse de yardım ederdim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Yardım etmeye kalksam başıma iş alabilirim ya da ters bir şeyler söylerler diye yoluma devam ederim.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey yapmam. Çevredekiler benim ağlattığımı falan sanar. Malum yurdum insanı her an birilerini linç etmeye hazır bekliyor.
00 Yorumla
1 yılŞimdi kimseye bişey sorulmuyo umursamaz giderim
10 Yorumlabir şey yapmam. herkesin kendine göre derdi var.
10 YorumlaYanına gider konuşurum sarılmak isterse sarılırım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. gizemgizo1 şahsen Gizemimi görsem koşarak yardım ederim sarılırım boynuna😊😊👸👸 canım benim yaa
14 Yorumla- 1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim. ☺️
Beni şımartıyorsun. 😚
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılPeçete veririm ağlasın insan susturulunca daha kötü oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu kendim çok yaparım. Genelde gelip ne oldu diye sorarlar. Ben de yardım edebileceğiniz bir şey değil, teşekkür ederim diyip başımdan savarım
16 Yorumla- 1 yıl
Neden?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde Hassas birisiyim. Ağlayarak kendimi rahatlatıyorum
- 1 yıl
Ne burcusun?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde Koç
- 1 yıl
Konuşmak ister misin?
Yanına oturur ağlarım. Şu sıralar çok duygusalım 😂😂
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı.
1 yılBen sorarım yapabileceğim biley var mı diye
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDuruma göre muktezi hale göre hareket ederim … ama iyi misin derim … mendil veririm … imkan varsa.. Çiçek iltifat ufak gülümseten bir şey bulurum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArkamı dönüp bakmam bile
Dengesizin biri çıkar " Taciz ediyor beni" der uğraş dur sonra...
Ne de olsa kadın beyanı esastır...
00 YorumlaMüdahale edinde gorun ebenizinkini hiç haber izlemiyorsunuz galiba
00 YorumlaYanına gitsek faydalanmaya çalışıyoruz diye suçlarsınız
00 Yorumla
1 yılBu soru sorulmuştu. Yaklasıp destek olmaya calisirdim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılNolduu iyi misin yardıma ihtiyacın var mı diye sorarım insanlık ölmedi ya
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Daha önce acıdığım insanlar pişman etti o yüzden bir şey yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok şey yapmak isterim gerçekten onun iyiliği için veya gözyaşı bir damla az aksın diye elimden geleni de yaparım fakat tepkisinden korkarım. 🙄
00 YorumlaAyy dayanamam hemen yanına giderim çantamda varsa su veya peçete uzatırım derdini sorarım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNe ağlıyon be diyip yanına giderim 😄 sohbet ederim yani sinirlenmezse iyi olur jdjejs
00 Yorumla Yani bu devirde yanlış anlarlar diye Bir şey yapamam
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Herkesin derdi kendine ilgilenmem ilgilensemde napabilirmki
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yanına gidip sarılıp ben de ağlarım. Sonra da biraz düzelince "nolduu gızz" derim.
00 Yorumla
1 yılBen ağlamıştım.
Kimse bişey yapmadı ndjdjdjx
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum ya bir sey desem tersler falan hic Bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılbir mendil bir dal sigara uzatıp sıkıntı nedir bacım derim
00 Yorumla
1 yılKes sesini seni dinlemek zorunda mıyız diye bağırırdım.. 🤣🤣
00 YorumlaNeredeyse herkes geçer giderim demiş ben dayanamam direkt yanına gidip sorarım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı. Yoluma devam ederim çünkü ters tepkiyle ya da ummadığım bir davranışla karşılaşmak istemem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılgecen bakırköyde ağladı birisi baktım geçtim
00 Yorumla - Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne