Karşılaştınız mı hic böyle bir durumla? Karşılaşsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Vapurla üskîdara geçicektim. Saat gece 9 10 suları. Vapura bindim üst katın en arkasına gittim denizi izleyip simit yemek için. Bomboştu bir tek benim gibi denizi izleyen düşünceli bir kız vardı. Bozui olduğu her halinden belliydi çok da güzel bir kızdı. Yanına gidip be olduğunu sormak istedim ama sonra vazgeçtim bana ne oluyo diye. Sonra simit istermisiniz diye sordum. Istemedi gözleri hafif yaşlıydı ve kafasıda biraz çakır keyif gibi. Herneyse iskeleye yanaştı vapur. Kız kalktı indi vapurdan bende arkasından takip etmek için haşlanmıştım ve o hali etkilemişti. Sonra sahilde yürüyodu bende arkasından. bir banka oturdu ve öyle bir ağlamaya başladı ki benim içim acıdı. Ne yapacağımı şaşırdım etrafta kimselerde yok. Hemen koştum yanına tuttum kolundan lavoboya götürdüm. Sarhoş ve ayağıbda topuklu olduğu için zor yürüyordu kolunu omzuma attım yarı sarılmış bir şekilde lavoboya götürdüm ayılması için kusturdum elini yüzünü yıkadım ve sahile geri getirdim konuşmak için. Sonra ne olduğunu anlat dedim. Oda sevgilim olucak serefsiz zorla ilişkiye girdi dedi. Nası neden karsı koymadın dedim. Cayıma uyku hapı atmış dedi. Herneyse òyle böyle o akşamı orda sabahladık kucağımda uyudu. Sabah kalkar kalkmaz acil gitmem lazım ailem çok merak etmiştir dedi gitti bidahada ne gördüm ne duydum.
56 Yorumla- +1 yıl
Cok etkileyici gerçekten, insanlık ölmemis.
- +1 yıl
Aynen, Allah razı olsun.
- +1 yıl
valla guzel bir davraniş yapmissin.. insanlik ölmemiş
En İyi Cevaplar
faceden bir kızlan arkadaşım tanımyorum bir mesaj atmış durmumu beğen diye beğendim birilerine siniirlenmiş bende ne oldu seni kim kızdır dı diye mesaj attım kız beni sonradan engellemiş zaten ne oldu bende anlamadım yapmayacağım şey ne olursa olsun ama böyle kızları elime alıca yen mi yemen mi diye iyi bir dövücem dövmeyi bırak komalık yapıcam siznir oluyorum böylerine...
12 Yorumla- +1 yıl
Ay bırak amele kız resmen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşıma geldi eve gidiyorum bir kız 19 yaşlarında kimseciklerde yok gittim yanına mendil uzattım aldı yanına oturdum hayırdır canım niye ağlıyosun kim üzdü seni dedim baktı bana gözlerinden yaşlar süzülüyor ağlamamk için zor tuttum kendimi sarıldı bana sonra 5 dk sarıldık kim üzdüyse s*ktir et boşver dedim sonra sevgilimle çok büyük kavga ettik dedi sonra kaldırdım oturduğu yerden çeşme vardı gittik elini yüzünü yıkadı tekrar sarıldı teşekkür etti inanmazsın ama şimdi çok iyi bir arkadaşız onunla telefon numarasını vermişti o gün tam 3 yıl önce
214 Yorumla- +1 yıl
Ayy coo güzeeel :))
Cevap sahibi+1 yılama sevgiliside kız çıktı ona ne demeli :D
- +1 yıl
Neeeeeeeeeeyyyyy :D
Cevap sahibi+1 yılbu tepkiyi bende verdim maalesef :D
- +1 yıl
Hala kızlarla mı takılıyor :D
Cevap sahibi+1 yılevet lez bir arkadaşım var :D
- +1 yıl
Ben yapamazdım ya :D
Cevap sahibi+1 yılben bişey yapmıyorum onunla yanlış anlama :D takılsın zaten bazen ağlıyor gene :))
- +1 yıl
Yok hayır öyle demek istemedim, yani ben arkadaş olamazdım bir lezbiyenle :)
Cevap sahibi+1 yılniye ya adam yemez merak etme :D
- +1 yıl
Belki yer :D
Cevap sahibi+1 yılbeni yemedi senide yemez yani öyle bir arkadaşın olsa kardeş gibiyiz onunla şakalaşırız falan ama öyle bir kız değil bana karşı :D
- +1 yıl
Güzel o zaman :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
ben görmüştüm sessiz bir sokakta kaldirima oturmus hickira hickira aglayan bir erkek. yanina gidip sarilmak geldi içimden ve sarildim. o da sarildi. neyi oldugunu sormadim hiç bir süre kaldik oyle sonra cok tesekkur etti iyi geldigini söyledi ve toparlandi. hic unutamiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Vay bee :D
- +1 yıl
Bravo , takdir ettim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
179Cevap
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce yolda ağlamaması gerektiğini düşünür, onu yoldsn daha sakin biyere götürmeye çalışırdım. Götürdükten sonra da sessizce ağlamasının dinmesini bekler, dindiğinde ise sakin olmasını ve tarafsız olacağımdan yaşadığı olayları daha iyi analiz edeceğime ikna etmeye çalışır, yaşadıklarını anlatmasını isterdim.
Dinledikten sonra elimden ne gelirse yapmaya çalışır, elimden bişi gelmese bile onu dinlediğim ve ferahlattığım için bir huzur duyardım.14 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel :))
- +1 yıl
İnşallah bu durıma düşmezsin canım :)
- +1 yıl
Canım benim cok tesekkurler :))
- +1 yıl
Rica ederim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bu olayı yaşadım ve başıma çok kötü olaylar geldi gece 4 veya 5 gibi kendimi zor kurtardım o an ağlayarak yolda yürümeye devam ettim sonra bir araba yaklaştı yanıma içinde 2 erkek vardı ve neyin var iyimisin dediler iyim bişey yok tşkrlr deyip yola devam ettim sonrada arabayla önümü kestiler ve iyiysen bir yerlere gidelim takılırız dediler bende o sinirle ayakkabımı çıkarıp defoln dedim yani diyeceğim şu bazı erkekler yardımcı olabilirler ama bazıları o an ki durumu fırsata çevirmeye çalışıyolar kimseye güvenmemek lazım
24 Yorumla- +1 yıl
Allah belasını versin onların gerizekalılar ://
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten moralim sıfırdı bide o salaklarla uğraştım ama çok şükür geçti o günler
- +1 yıl
Allah göstermesin kimseye bir daha.
Cevap sahibi+1 yılAmin canım
ingilterede: nasılsınız bayan iyimisiniz ağlamayın elbet geçer unutursunuz
fransada : bayan birşeymi oldu biri birşeymi yaptı iyimisiniz
türkiyede: noldu sana ben yardım ederim sana canım gel sen ( ormana götürdü gerisini biliyonuz )81 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
+1 yıliki üc ay önce sokak ortasında bide işlek bir caddede salya sümük ağladım etrafındakilere dikkat bile etmedim ama kadının biri geldi çok yardımcı oldu peçete uzattı iste derdimi dinledi 40 yıllık dost gibi tavsiyelerde bulundu benimle yürüdü beni güldürdü ve gitti allah ondan razı olsun çok ise yaradı ogün derdim hafifledi
22 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş, bir daha aglmazsin umarım.
- +1 yıl
:) umarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kere kankan dediğim bir erkek arkadaşla yürüyordum gece, ayni dediğin gibi ağlayan bir kızı gördük, o ilgilenmek istedi bende tamam dedim, neyse kızla konuştuk sakinleştirdik sonra eve götürdük içirdik unutsun die sonra ben uyudum, uyandığımda bir baktım ikisi beraber banyo yapıo :D
14 Yorumla- +1 yıl
Yuuuuuhh ciddi misin :D
Cevap sahibi+1 yılevet kız sevgilisi bırakmış ondan ağlıordu sonra evde sarhoş olunca kankam harekete geçmiş ertesi gün kız memnundu
- +1 yıl
Hahahah :D insanoğlu ya, şu işe bak :D
Cevap sahibi+1 yılaynen ya nerden nere, ama sevindim kankam için her gün p*rno ve 31 le uğraşırdı, o kız olayı olunca bıraktı
+1 yılYardımcı Olmaya Çalışırdım Sanırım Bu Konuda Aşırı Duyarlıyım, Zor Durumda Birini Göriyim Yardım Ederim Son Paramı Sokaktakilere Harcamışlığım Çok Vardır...
21 Yorumla- +1 yıl
Güzel :)
Ilk önce gider nazikçe yardım edebileceğim bişey var mı diye sorar su ve mendil veririm fazla üzerine gitmeden yardımcı olurum eğer beni tersliyosa daha fazla durmadan giderdim rahatsız olduğunu düşünüp
22 Yorumla- +1 yıl
En güzeli :)
yüreğim parçalanırdı, nedendir bilmem kızların ağlaması ayrıdır erkeklerin ağlaması ayrıdır, ama biraz yüreği olan insan bu durumda hiç olmazsa üzülürdü
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın.
- +1 yıl
aynen haklisin..
Makul şartlar altında gidip nolduğunu neden ağlamanın hıçkırıklı olduğunu sormam gerekir amma lakinki böyle değildir çünkü böyle bişey olmamıştır :)
13 Yorumla- +1 yıl
Içim geçti okurken :P
- +1 yıl
Heheh :D
Çılgın günümdeysem eğer; sarılmak iyi gelir gel sarılalım derdim
13 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel profil fotosu :D kendi gamzemi gördüm :D
- +1 yıl
Rica ederim :D
- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBence hiç bulaşmayın ağlasın kendi kendine. Yaw insanlık ettik gidip sorduk neyiniz var birşey mi oldu diye? yani sonuçta çantası çalınmış taciz edilmiş olabilir ihtimalini düşünerek. Sevgilisinden ayrılmış bu orada oturmuş hüngür hüngür ağlıyor. İyi takma boşver geçer dedim arkamdan küfretti. Ben de * iyi ki bırakmış seni dedim gittim :D
01 Yorumla- +1 yıl
Kızın terbiyesizligi :/
Yolda degilde ben bir korulukta oturuyodum bir kiz geldi benden 5 6 m ilerde bir yerde bagira bagira aglamaya basladi cok korktum panik oldum gecenin bir vakti
19 Yorumla- +1 yıl
Eee birsey yaptın mı?
- +1 yıl
2 dk sonra yanina gittim iyi misin dedim bir sn durakladi ardindan dahada yüksek sesle aglamaya basladi benim iyice elim ayagim dolasti disardan biri gorse ben aglatiyorum zannedicekti susturmaya calistim sus ondan sonra tanistik biraz daha oturduk orda. sonra korulugun cikisina kadar yuruduk ve ordan ayrildik
- +1 yıl
İyi etmissin :))
- +1 yıl
Aaa niçin?
- +1 yıl
Kim bilir ne yaşadı :/
- +1 yıl
Hay Allah :/
Ne yaparım yanından geçer giderim. Erkek arkadaşı ile ayrılmış sinirli, öfkeli hıçkıra hıçkıra ağlamaktaysa dönüp bakmam bile, eski erkek arkadaşının kinini öfkesini hıı hazır onun bir hemcinsini bulmuşken ona yapamadığım tokat atamadığım şeyi bu yabancıya yapayım nede olsa tanımıyor beni diyebilir :)
20 Yorumlabakkaldan lolipop alırdım ona şekeri görünce 3 yaşındaki kız gibi sevinirdi hemen ağlaması kesilirdi :D :)))))))))))))
26 Yorumla- +1 yıl
Haha :D
- +1 yıl
Ben mi? O. o
- +1 yıl
Beni tanıdığını sanmıyorum. Neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana oldu birkere oyle birsey. Yanina gittim, mendil uzattim ilk almadi, sonra gine uzattim aldi tesekkur etti. İyimisin diye sordum iyim dedi, pek fazla ustelemedim.. Aglama, degmez dedim. Ve yalniz biraktim kizi..
11 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmışsın :)
+1 yılGiderim mendil falan veririm, halledebilcegim birşey var mı diye sorarım, daha fazlada üstüne gitmem, bu durumdan istifade edip kendisine sarkıyorum sanmasın diye.
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli :)
Gördüm :( birkaç gün önce. Hıckıra hıckıra ağlıyodu bizim kapının önünde. Salona aldım yüzünü gözünü yıkadım su verdim. Annesi kansermiş ve doktor birkaç aya öleceğini söylemiş. Ve ablasıda hamileymiş yakında doğuracakmış falan o yüzden ağlıyodu ama çok fenaydı.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayyy :((
Otobuste karşılaştım izmirdeydim 86 ya binmiştim eve gidiyodum ortada körükte duruyoduk kız karşımda hıçkıra hıçkıra ağlıyodu dayanamadım yanaştım yanına ağlamamasını söyledim sorunu her neyse bu kadar takmya dert etmeye değmiyeceğine gerek olmadığını söyledim bir sürü laf anlattım sonrasın sustu teşekkür etti boynuma sarıldı gitti mutlu olmuştum o an çok güzel bir anı benim için
11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş :D
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. O kızın halini merak etmeyen erkek... Gitmem diyen erkek... Ne bileyim, insanlık ölmüş gibi.
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle diyene yorum dahi yazmadım.
- +1 yıl
O dediğini yapanlar da var ne yazık ki. Şakası falan yok hakikaten insanlık ölmüş.
- +1 yıl
Bak seninle aynı şekilde düşünüyorum, insanız ya insan ne demek umursamam devam ederim. En azından bir gözlemle, belki yardıma ihtiyacı olacak. Düşmez kalkmaz bir Allah, dünyada hersey insanoğlu için.
- +1 yıl
Canım benim çok teşekkür ederim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç tanımadığı bir erkeğe usulca sokulup sırf ona benziyor diye merhaba diyecek cesareti varsa oturup çay içeriz kendine getirirm ama merhaba deyince üfff git başımdan salak gibi kezbansı triplere girirse başarım tokadı. Tabi ki tokat aman bayanlara el kalkmaz topuklarıma vurarak kaçarım en kısa zamanda kezban radarından çıkarım
11 Yorumla- +1 yıl
:D koptum yoruma
sene 2000 yer alanya
gece mekana gitcem hazırlanıyorum kaldırımda gördüm ağlıyo dedim neyin var anlat vs. dedim bak birazdan eğlenmeye gitcem ama aklım sende kalır eğlenemem. belliki dertlisin. gel benle belki kafan dağılır. yok sağol dedi. ertesi gün o kızı sordum etrafa kimse tanımıyodu02 Yorumla- +1 yıl
Ne yaptı acaba O. o
Gizli Üye(30-35)+1 yılYardım edebilceğim birşey var mı derim? sıcak bir yaklaşımda bulunuyorsa otururuz dertleşiriz ikide biraaa ohh değmeyin keyfimezee.
21 Yorumla- +1 yıl
Ohhhh :D
+1 yılYani ne oldugunu sormak isterim derdini dinlemek isterim ama , filmlerde olur oyle seyler bence yani uff sanane be slk. s gibi tepki almak var yani ucunda haha:D
32 Yorumla- +1 yıl
:D iyiydi
- +1 yıl
:D ahahha tesekkurler
+1 yılKarşılaştım. '' bu saatte buralar pek tekin değil evine kadar eşlik etmemi istermisin '' dedim. Kabul etti evine kadar bıraktım hiç birşey konuşmadık. Sadece teşekkür etti hiçbirşey demedim.
23 Yorumla- +1 yıl
Vaay güzelmiş :D
- +1 yıl
Başka birşey yapamazsın bence. Tanımadıgın hayatında hiç görmediğin bir insanın derdine ne kadar ortak olup derman olabilirsin. Yapılacak bence en fazla bu kadar. Onu en azından başka tehlikelerden uzak tutmak olur.
- +1 yıl
Doğru haklısın :)
+1 yılderdini sorarım yardımcı olabileceğim bişey varsa yaparım sonra * olup giderım
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
en doğrusu bu gülme :D
+1 yılEneem kıyamam ki ona yanına gider derdini sorar konuşurum onunla :)
113 Yorumla- +1 yıl
Yazık dimi :D
- +1 yıl
Yazık tabi sokakta ağladığına göre kim bilir nası üzülmüş garibim :)
- +1 yıl
Doğru :)
- +1 yıl
Sendemi onlardan birisin yoksa :)
- +1 yıl
Bir kez yaşadım, ama bir erkek için değildi :)
- +1 yıl
Olsun nedeni önemli degil :) peki sana yardımcı olan oldumu :)
- +1 yıl
Akşam 9 civarıydı, tenha sayılabilecek bir yerdi. Aslında değil ama kış gecesi olduğu için pek kimse yoktu. Çığlık çığlığa değil ama oldukça ağlıyordum. Hıçkırıyordum da. Sonra beyaz bir araba durdu, genç bir arkadaş indi arabadan. Bir ihtiyacım olup olmadığını sordu yardımcı olabilir miyim dedi. Teşekkür ettim, cok sağolun dedim. Biraz ısrar etti, gerçekten teşekkürler dedim. Tamam dedi bindi arabaya, birkaç metre sonra durdu tekrar geldi, lütfen yardımcı olayım dedi. Evime gidiyorum zaten sağolun dedim. Üzülme dedi baktı ve gitti :)
- +1 yıl
Böylede bir anım var diyosun :)
- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
Neden o gençle konuşmak istemedin :)
- +1 yıl
Konuşacak durumda değildim zaten, hem uzun hikayeydi :)
- +1 yıl
Belkide zamanı çoktu :)
- +1 yıl
Belki de, geçti artık. Ağladığım şeyde geçti zaten :)
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. nedeni sorar, yardımcı olamaya çalışırım... diyeceğim ama zamane kızları çok ters,
"sanane lan! koştur git!" der, rezil eder diye korkuyorum.10 YorumlaDiğer konusunda 454 cevap paylaştı. aglayan kızmı erkekmi farketmez sonuçtabir insan. belliki bir derdi varteselli etmye çalışırdım. yapabilecegim birşey olup olmadıgını sorardım.
10 YorumlaAğlayan kıza bakar Erkeğe acırdım O göz yaşların hesabı ağır çıkacaktır ve ayrıca O göz yaşlarını silmek isterdim diye düşünür yanına gider sadece göz yaşını silmek için ondan izin isterdim yüzünü güldürür, yoluma devam ederdim :)
27 Yorumla- +1 yıl
Belki de bir erkek için aglamiyordur :)
- +1 yıl
Güzel :)
- +1 yıl
Sen de sagol :)
- +1 yıl
aynen cok guzel. bir yorum :)
+1 yılBen karşılaştım, yanında olmak isterdim ama tanıdık biri olmadığı için tabi hiçbirşey yapmadım, rahatsız etmek istemedim.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen de haklısın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaziyi okurken bile duygulanip gözlerim doldu tabiki yanina giderim
15 Yorumla- +1 yıl
Canım ya :)
Cevap sahibi+1 yılcok basima geldi o yüzden bilirim
- +1 yıl
Ben de bir kez yaşadım, erkek arkadaş meselesi değildi ama :)
Cevap sahibi+1 yılbenimde o yüzden degildi. allah bizi mutlu etsin ins
- +1 yıl
Amin cümlemizi :)
- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım sadece bakardım biraz, sonra yoluma devam ederdim. İçten içe derdini dinlemek isterdim, ama bizim milletimizin içi fesat, tersleyebilir.
10 Yorumla
+1 yılbir durmasını ve birşeye ihtiyacı olup olmadığını sorarım. su veririm. yapılması gereken ne ise onu yaparım bir banka felan oturturum yani.
10 YorumlaÜzülürdüm açıkçası ama sormak istesem de soramazdım herhalde. Sağınız solunuz belli olmadığı için " sana ne be gerizekalı" lafını da sokak ortasında duymak istemezdim herhalde.
11 Yorumla- +1 yıl
Sen de haklısın :)
Bir kaç defa karşılaştım, yanına gidip üzülmemesini söyledim.. Zamanla her şey kolaylaşır felan diye telkinde bulundum, bir parça selpak verip, su içirdim.. Sonra bastım gittim yoluma..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir benzerini yaşadım sokakta yürümüyordu kaldırımda oturuyordu gözünü bir yere dikmişti sessizce ağlıyordu yanına gittim ve olay şu şekilde gerçekleşti
Ben: Neyiniz var? Yardıma ihtiyacınız var mı?
Kız: (Bağırarak) Git başımdan be salak!!
Ben: (İçimden) Senin...
Boşverin hiç uğraşmayın yürüyorsa çelme takın hatta iyilik yaramaz bu kezbanlara01 Yorumla- +1 yıl
Kızın terbiyesizligi :/
arabada ağlayan bir kız görüp gözyaşı dökmüşlüğüm var.. gidip omzunu sıvazlasam yanlış anlar uzaktan izler bende ağlarım
11 Yorumla- +1 yıl
Vayy..
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sakinleştirmeye çalışırım baktım aglamazı kesiliyor neyi oldunu sorarım ve anlatını dinlerdim.
10 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Yardim ihtiyaç i var mı diye sorarim hayir derse cok üzülürüm yani öyle ağladığı için
10 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Yardıma ihtiyacı olup olmadığına bakar ama gereksiz sorular da sorup onu rahatsız etmek istemezdim.
10 Yorumlakarşılaştım. üzüldüm haline ama yanaşmadım. altından ne çıkacağı belli olmaz. uzak dururum ben.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılIlk başta gözlemlerim 1 2 dk gerçekten yardıma ihtiyacı var gibi görünüyorsa yanına gider konuşmaya çalışırım. Tabi sonra vereceği tepkiye göre çözüm üretirim ya da defolup giderim ;)
10 Yorumla Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. Bakardim once bir izlerim az sonra adabinca yaklasir sorarim neyiniz var diye ama oturana sorarim aglayark yürüyen biri kesinlikle tersler ya git sanane falan diyee kesimliklrree :)
10 Yorumla
+1 yılyanına giderim, yardımcı olmaya çalısırım. anlatmasını , sadece anlatmasını ısterım. Öfkesı varsa bana yansıtabılecegını , ısterse onunla yuruyecegımı soylerım...
10 YorumlaO kız bana hiç yabancı gelmiyor. Sokağın başında. Yardımcı olmaya çalışırım. Evine gitmesi için yardım ederim.^^
10 Yorumla
+1 yılgider 2 soğuk su alırım geçerim karşısına tepemden aşağı bir tanesini dökerim sana meydan okuyorum derim diğer suyu ona veririm o da döksün
herşey als için.22 Yorumla- +1 yıl
Ya ahahaha :D
- +1 yıl
:D:D
yanlışlıkla gizliye almışım ya la.
- Diğer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılUsulca yanına yaklaşıp saçını okşar Avonda %50 indirim var derim
54 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
:)) amaç o zaten
+1 yılgeçen gün karşılaştım 1. katta oturuyorum bir ses geldi pencereye bir çıktım kız benim tam pencerinin altında ağlıyo neyse mendil su falan biraz sohbet ettik bir kahve ısmarladım evine bıraktım yazıklannn :(
05 Yorumla- +1 yıl
Yazıkkk :(
- +1 yıl
1 gecede çok şey yaşamış :(
- +1 yıl
Hadi ya :(
- +1 yıl
eyvallah :D
Muslum babanin bir kadin tanidim cok agliyordu parcasini soylerim.
31 Yorumla- +1 yıl
Ahahah :D
- Diğer konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılo yuruyen kız ne kadar bana uzak olsada tanımasada sonucta aglıyor herhangı bır sebebtenn acısı buyuk sanırım o an yanında kımse olmadıgı ıcın ona destek olmak ısterımm.
10 Yorumla İnan yardımcı olabileceğim birşey olduğunu düşünsen bile yaklaşmam...
Kadın milleti dengesiz abi döner saçma sapan ters birşey der al başına belaa...10 YorumlaÖnüne geçer gözyaşlarını silerdim ;) Yapmışlığım da vardır yani.
10 Yorumla
+1 yılçok kötü gözüyosa ve yalnızsa iyimisin yardıma ihtiyacın var mı diye sorarım
10 Yorumlahey delikanlı ! buralar tekinsizdir bilmez misin? nerelisin sen iskoçyalı mısın? diye sorarım.
11 Yorumla- +1 yıl
Hı o sekil :D
Korkar kacardim ne oldugu belli degil ya picagi saplarsa pekmezim akar asfflghlakdkk :)
10 Yorumlabende gidere onunla ağlarım nede olsa acılar paylaşıldıkça azalır..:)
11 Yorumla- +1 yıl
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhiç bulaşmam arkadaş o sırada birine karşı kızgındır ya da öfkesi vardır hışmına uğramak istemem hani
02 Yorumla- +1 yıl
Doğru :D
- +1 yıl
kadınların amin ol sağı solu belli değil sen dostane yaklaşırsın o sana direkt sapık der bırak o anda milleti linç eder ansızın
+1 yılYanına giderim tabi ki de. Arkasından bağğyaaaan diye koştururum. hahaahaha D:
11 Yorumla- +1 yıl
Hehe güzel :D
+1 yılkız bana göre güzelse bir peçete uzatırım çantamdan, teşekkür eder biraz ahlaklıysa :) bende rica eder sonra giderim
06 Yorumla- +1 yıl
Hay Allah güzellik burada da kıstas olmuş :D
- +1 yıl
abi çirkin kız ağlayınca daha da çirkin oluyo napalım
- +1 yıl
@dediki, ruhlar aleminde yaşamıyoruz, hem ''bana göre güzelse'' dedim sen benim güzel kız anlayışımın 10 üzerinden 2 veya 3 olmadığını nerden biliyorsun? Ön yargıyla yaklaşan ben miyim sen misin bir daha düşün istersen.. bir de '' bir tekme de siz atın.'' demişsin, yine ön yargılı ve mantıksız bir cümle.
- +1 yıl
Hala '' öyle durmuyorsun '' diyerek ön yargını gösteriyorsun, güzelse diye başlamadım '' bana göre güzelse '' dedim, sen benim hangi tipte kızlara güzel dediğimi bilmiyorsun.
yardımcı olmaya çalışırım ama yardımcı olmamı ıstediği kadar terslerse bı laf faln soylerse dayanamam ben
10 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem