Yanına gidip senin için yapabileceğim bir şey var mı diye sorarım. İnsanlık hâli. Belki sadece bunun sorulması bile iyi gelebilir o an. Bir hikaye vardı yaşanmış mı bilmiyorum adam dünyaca ünlü bir köprüden yürüyor. Bir uçtan diğer uca. Sonra köprüden kendini atıyor. Atlamadan obce kıyafetlerinin cebinde bir not var. Köprüde bir kisi bana bakıp gülümserse atlamayacağım diye. Bazı insanalrin hayatları bu kadar sınırdayken bir şeyin var mı demek bir an olsun dikkatini böyle birine vermek belki de o kişinin geri kalan hayatını etkileyecek. Hepimiz insanız
23 Yorumla
Soran1 yılO kadar güzel anlatmışsın ki, yorumun alnı olsa da öpsem.. ❤️
Soran1 yılAy yanlış yazdığını umuyorum 🤣
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılYardımcı olmak derdini paylaşmak istersin ama istemeyebilir alacağım tepkiden korktuğum için yaklaşamam
Dikkat çekmek istemeyebilir
içini boşaltmasına izin vermek sıkboğaz etmemek gerekir nefes alabilmeli dibine sokulmamalı
Ağlamak normal
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılbeş yl önce gece saat 02.30 iş yerimi kapatıp (bar işletiyordum ) atm'ye giderken iki genç hanım ünv öğrencisi bir tanesi ağdıyor diğeri teselli ediyordu, yanlarına selam verip oturdum ve hayatta kimse için ağlamaya değmez demeden sorun ne dedim, sevgilisi yanındaki diğe rkız ile onu aldatmış yani aldatan ve aldatılan yan yana hmmmm ya boş ver hem gece gece normal değil dediğimde yüksek ses ile sana ne be canım herif kendi işine bak lafından beri çoktaumurumda değil ağlayan ağlasın zırlayan zırlasın bana ne kendi düen kendi kalksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanına gider niçin ağladığını sorarım karnı açsa dürüm alırım
127 Yorumla
Soran1 yılHahah 😇 ne ince düşünce
Cevap sahibi1 yılhuyum kurusun ben ince düşünürüm :)
Soran1 yılSenin gibilerin sayısının çoğalması dileğiyle
Cevap sahibi1 yılAğlamanı asla istemem ama olurda ağlarsan karşına benim gibilerin çıkması dileğiyle...
Soran1 yılTebessüm ettirdin bile 😊
Cevap sahibi1 yılTebessüm ettirenin çok olsun :)
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Soran1 yılİyiyim sen nasılsın dürümcü 😄
Cevap sahibi1 yılDürümcün mutsuz moralsiz
Soran1 yılBugün de sen mi 🥲 noldu?
Cevap sahibi1 yılSeni özledim
Soran1 yılHahah başka bir şey yok dimi
Cevap sahibi1 yılYalnızlık bide
Soran1 yılSıkma canını, her gecenin bir sabahı var ☀️
Cevap sahibi1 yılDediğin doğruymuş sabah oldu günaydın :)
Soran1 yılBak demiştim 😄 Günaydın:)
Cevap sahibi1 yılDemiştin 🙂 keşke ömür boyu beni motive edici şeyler desen
Soran1 yılBu bir teklif mi 😄
Cevap sahibi1 yılEvet teklif 😊😄
Soran1 yılNe teklifiymiş acabaaa 😛
Cevap sahibi1 yılÖnce tanışıp dürüm yemek sonra evlilik teklifi 😂
Soran1 yılHahahahah dürüm olmazsa olmaz diyosun 😂
Cevap sahibi1 yılSen ne seversen onu ısmarlarim :)
Soran1 yılTavuk değilse dürüme okeyim 🙈 malum bu ara tavuk biraz riskli
Cevap sahibi1 yılistediğin yemeği yersin
Cevap sahibi1 yılHaklısın :)
Cevap sahibi1 yılÇık gizliden seni takip ediyim
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası ben böyle bir durumda, ağlayan birini görünce hemen merak ve üzüntü hissediyorum 😢. Yanına yaklaşıp iyi olup olmadığını sormak isterim çünkü bazen yalnız hissetmek daha da kötü hissettiriyor. Herkesin başına zor anlar gelebilir ve bazen birinin yanındayım demesi çok iyi gelir 💖. Kimsenin duygularından utanmasına gerek yok, bazen dışarıda da ağlamak gayet insanca. Bunu çok normal karşılıyorum 🙂.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
1 yılİstediği ne acaba Onu alayım diye düşünürüm 😊 aslında kendim gibi düşünürüm çünkü ben istediği olmayınca ağlayan biriyim o yüzden istediğin bir şey var mı alayım diye güler yüzle isteyerek sorardım. Dışardan bakarkende öyle ağlayan birini görürsem istediği ne acaba diye düşünürüm ama sormam hiç ve bence benim kafaya göre bu çok mantıklı bir davranış 👐🏻 ağlayan birine istediği birşeyi sormak hani ben bununla mutlu olurum ama herkes mutlu olmaz istediği olmayınca o yüzden ne istiyorsun diye güzel bir dille sormak daha iyi Mesela bana İstediğin bir şey var mı diye sorsalar ağladığım zaman hediye derim ve hediye olarak ne verirlerse böylesi çok iyi olur benim açımdan. 💓 Zaten herşeye ağlayan biri değilim VAlla işime gelir her istediğimi alması 🤗 İnşAllah alınır. 😊
13 Yorumla- 1 yıl
Üzülmüş bir kız diye düşünürüm pek bir şey düşünemem açıkçası yani birde 🤔
Soran1 yılYa çok tatlısın 😇🌸
- 1 yıl
Kııııız 💫💥 Sende öylesin 😊🐛
Bir kere denk gelmişti. Bir kızın gerçekten de öyle yürekten öyle bir kötü haldeydi ki , gerçekten gördüğüm de tuhaf olmuştum. Tek yaptığım , içimden Allahım ona ferahlık ver , üzüntüsünü azalt demek oldu. Çünkü ; tek yapabileceğimiz şey bu bence. Gidipte teselli edecek halimiz yok. Malum yanlış anlaşılır. Sadece içimizden dua eder geçeriz.
24 Yorumla
Soran1 yılAy bana da böyle dua eder misin çok ihtiyacım var 😢
Soran1 yılÇok teşekkür ederim amin 🤲🏻
1 yılAskerdeyken kız arkadaşım yüzünden birkaç kez ağladım. O anda benim kep altım olan bir asker (alt devrem) gecenin 2'sinde yanıma gelip konuştuğunda iyi gelmişti. Aynısını ben de yapmak isterim. Gider yanına konuşur, elimden geldiğince derdini anlamaya çalışır ve o gözyaşlarını durdururdum.
32 Yorumla
Soran1 yıl❤️
- 1 yıl
😊🙏🏻
Hiç dışarda ağlama huyum yoktur bi keresinde ağlama geldi durduramadım. Ablama telefonda anlatarak ağlıyorum hem de yürüyorum. Önümde iki oğlan yürüyo onlara sıkıntımdan bölüştürdüm. Bi şey diyen olmadı. Sadece suriyeli bi abla Allah razı olsun ondan "noldu sana" diye sormuştu. Başka kimse bir şey demedi
11 Yorumla
Soran1 yılVay be bizim insanımız bile yapmıyor bazen
1 yılkadınsa cikolata, jelibon alip yanaşırım. derdini paylasir, paylaşmaz onemli değil ben elimdekileri ikram eder gitmem gerekiyorsa gider kalmam gerekiyorsa kalirim.
fakat karşi cinsten ise gitmem cunku yanliş anlasilir.12 Yorumla
Soran1 yılÇok tatlısın ❤️🌸
- 1 yıl
sende 🌺🌹
Kim bilir ne derdi var derim kendi kendime evcil hayvanım vefat ettiğinde kendimi tutamayıp bende çok kalabalık sokakta ağlamıştım bana da boş boş bakıyorlardı
17 Yorumla
Soran1 yılAllah sabır versin 😢
Soran1 yılEvet ağlaya ağlaya mecbur kurudu 😄 bi sakinlik çöktü sakinleştirici almış gibiyim
- 1 yıl
Agliyorum. Kahrimdan. Yaniyorum derdimden. bi gel. geel. diyen. Haykirdin mi?
- 1 yıl
Şebekliğin alemi yok @KemalKotan02
Soran1 yılBence de yok 👏🏻
- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılBirinin üzdüğünü düşünürüm su uzatırım (yanlış anlaşılma ihtimalini göz önünde bulundururum ama iyi niyetle yaklaştıktan sonra bi sorun olmuyo bu zamana kadar hiç ters tepmedi)
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın, bende de ters tepmezdi. Aksine mutlu eder
- 1 yıl
Düşünülmek kadın erkek herkesin hoşuna gider 🙂
Yardımcı olurdum sanırım. Ben dayanamam ağlayan birine.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılYaklaşıp iyi misiniz diye sorduğum oldu. Ağlamak insancıl duygusal bir olay , aksini düşünenleri anlayamıyorum.
21 Yorumla
Soran1 yılKadınlar hep böyle merhametli 🌸
1 yılGidip sorsak yalnış anlar o yüzden dışarda ağlayan insana dokunmayın birileri ona acısın diye değil dolmuştur iyice orada kendini salıverir
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru 🥲
Aile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı. Sesli yorumladım
https://voca.ro/19pyK5OdmRWk15 Yorumla
Soran1 yılNe kadar haklısın 🥹 insan anlatamasa bile karşısında soran, merak eden birisini görünce çok iyi hissediyor
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻 o gücü bulabilirsem kendimde neden olmasın. Anlatmayı pek sevmiyorum da
Soran1 yılTamam 🫠
- Aile & Toplum konusunda 694 cevap paylaştı.
1 yılKim bilir ne yaşadı başına ne geldi diye bende üzülüyorum
26 Yorumla
Soran1 yıl😢
- 1 yıl
Üzülme boş ver
Soran1 yılPeki 🥲
- 1 yıl
Ne oldu?
Soran1 yılNe olmadı ki, ama geçer 🤗
- 1 yıl
İnşallah geçer 🥺🥺
Bir kere denk gelmiştim bankta oturup baya ağlıyordu, bir mendil çıkarıp uzatmıştım, teşekkür edip sizden nefret ediyorum demişti :) bende - bence de o senin gibi birini kaybettiğini anladığında oda nefret edecektir demiştim... ( sonra bi durup tekrar baktı erkekse eder dediydim) Ufak bir gülümsetmiştim onu umarım tekrardan kavuşmuşlardır...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılHep ağlayan birini gördüğümde yanına gidip ne derdin var anlat hadi konuşalım deyip saatlerce konuşmak geçiyor içimden ama sosyal olarak aktif bir insan olmadığım için yan banka oturur o kalkana kadar orada beklerim belki o konuşmak ister diye ama hep ne o konuşur ne ben susar çantasını alır ve gider. İki üç kez yaşadım bunu...
00 Yorumla Hiç umursamam geçer giderim bana ne ne diyecek ne tepki verecek belli değil ki belki kafası bozuk çekip saplayacak bıcağı bunları da hep duyuyoruz sonuçta🤷♀️Dün Sağlık ocağındaydım bir kızın pedi sızdırmış leke olmuş pantolonu gördüm ama hiç uyarma gereği dahi duymadım. İnsanlarla yollarımı ayırdım anlıycanız
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBugün bu durumla bir karşılaşma yaşadım bir kız geldi karşıma oturdu ve ağlıyordu sonra arkadaşı gelip onu teselli etti bense o rahatça ağlayıp içindeki daralmayı gözyaşı dökerek boşaltsın diye sanki onun ağlamasını fark etmemişim gibi telefonla ilgilendim vs ona bakmadım utanmasın diye
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir yerde oturup ağlıyorsa bir şey yapmam, sadece içimden dua ederim ama herhangi bir şeye ihtiyaç duyduğunu görürsem yardımcı olmaya çalışırım
Benimde başıma geldi böyle bir şey. Rahatsız edilmek istemem o anda13 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılAllah bilir ne derdi var.
Rabbim derdine derman ol diye dua ederim.11 Yorumla
Soran1 yılAmin❤️
1 yılHangi * üzmüstür kim bilir diyerekten yanina giderek iyi misin diye sorar pecete falan uzatirim.
19 Yorumla
Soran1 yılHahah çok tatlısın
- 1 yıl
Saolun varolun efendimm
Soran1 yılSu da var mı
- 1 yıl
Olmaz olur mu olmasa bile hemencecik gider alirim. Kalp kirmak kolay ama kirilan kalbinin onarimini sağlamak bir o kadar zordur.
Soran1 yılYaaa 🫠🫠
- 1 yıl
Kadinlari üzmemek lazimm. Bir beddua ederler tepeteklak olursun 🤣
Soran1 yılAhaha dimi 😂 dur gaza getirme şimdi aklıma birileri geldi beddua edesim geldi
- 1 yıl
Hahaha aman birak yaa insanin sinirlerini bozmaktan baska bir ise yaradiklari yokk
- 1 yıl
Bulent. Ersoydan. ". Beddua". Sarkisini. Dinle. ilac. Gibi. Gelir. ". Dilerim. Tanridan Gulmesin. Yuzun. Gonlune. Es olsun. Dert ile. Huzun. De yalnizca. Gozyaslari icinde dinlersen. Daha. Makbul
Yanına gider, bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorarım.
12 Yorumla
Soran1 yılKadınsıınnnn 🌸🌸
- 1 yıl
Teşekkürlerrr 🥰🌸
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin dediğin o eskidendi canım. Şimdiki insanlar öyle ruhsuz gamsız olmuş ki değil seni kendi yakınını bile dusunemez hale geldiler.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçip gidiyorsa nötrüm, ama misal vapurda biri karşımda hüngür, hüngür ağlıyordu. Dayanamayıp yardımcı olabileceğim bişey var mı diye sormuştum. İnsanlık yapmayada korkar olduk, yanlış anlaşılabiliriz diye.
Hemen yürüyormuşuz gibi algılanıyor, o yüzden pek o toplara girmiyorum.07 Yorumla
Soran1 yılAma ne güzel yapmışsın iyilerin hala var olduğunu görmek mutlu ediyor
Cevap sahibi1 yılCevap bile vermedi ama bön, bön baktı kalktı gitti. Neyse ben bana yakışanı yaptım dedim içimden, aldım oradan bir çay simit kendi moduma geri döndüm. 🤭 Ne yapayım yani...
Soran1 yılİşte bana denk gelseydin sorduğun için teşekkür eder ağlarken gülümserdim 🥹
Cevap sahibi1 yılDenk gelemiyoruz biz iyiler birbirine, ziyan edecek kötü tohumlar bulur bizi, doğada her şey zıttı ile daim...
Soran1 yılGerçekten öyle… Bugün dışarıda ağlarken bu soruyu sormak istedim, buradaki yorumlar çok mutlu etti. Ama gerçekte kimse ne olduğunu sormadı bile
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi insanlar yanlış anlaşılmaktan korkuyor. Ne diyelim, umarım eskisi gibi bir toplum olabiliriz. Gidişat iyi değil maalesef.
Soran1 yılHaklısın..
Üzülürüm, fakat sanırım yanına gitme konusunda çekinirim. Bir rahatsız eden varsa veya o an yardım edilecek bir şey varsa elbette yardım etmek isterim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ağlaması beni üzer gidip yanına neye üzüldüğünü öğrenmek ona moral vermek isterim
Ama ne tepki alıcamı bilemediğim için buna cesaret edemem
Yani kısacası üzülürüm
10 Yorumla
1 yılGülmek kadar ağlamak da normal elbette ama ben bayağı duygusalım bir sorunu, sıkıntısı mı var diye içerleyebilirim. Elimden gelen bir şeyse çözmeye çalışırım.
10 YorumlaBir kere hüngür hüngür sokakta ağlamıştım kaldırıma oturup normalde dışarıda asla ağlamam. Ağlayan birisi de değilim kolay kolay küçük bir kız yanıma gelip cikolatan mi yok senin niye ağlıyorsun demişti 🥺🥰
02 Yorumla
Soran1 yılYaa ne tatlı bi anı olmuş senin için 🥹🌸
1 yılBir tekmede ben vururdum... sen saka sanıyorsun bunu ama dışarıya çık anlarsin hayal değil erkek kadin kiz bir çok yerde ağlıyor bebekler bile... bir kiz mi kalmış sokakta saniyorsun.. sanki kizin özelliği var vay arkadaş
02 Yorumla
Soran1 yılSenin gibilerden tiksiniyorum. Al o tekmeyi kendi kıçına sok
- 1 yıl
Lafa bak ahlaksiz
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıl"İyi misiniz?" diye sorup derdini anlamaya çalışırdım.
Yardım etmeyi de ihmal etmezdim..
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 958 cevap paylaştı.
1 yılÇok üzülüyorum gidip yanına neden ağladın ağlıyorsun diyesim geliyor ama yabancı yanlış anlamasından korktuğum için yaklaşmıyorum
10 Yorumla
1 yılİçim acır elbette, bu zamanda ne yapsak toplum tarafından yanlış anlaşılmaya müsait olduğundan dua eder geçerim sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen az aglamadım orada burada bide insanlara baka baka aglardım ahh ergenlik
11 Yorumla
Soran1 yılGayet insani bi durum ❤️
1 yılYanına gidip derdini sorardim. Ama sormaya da cekinirdim. Belki yalnız kalmak istiyordur diye..
20 Yorumla
1 yılGeçenlerde görmüştüm yanına yardım edebileceğim birsey var mı diye sormuştum ama yok demişti sadece ağlıyordu. Genellikle üzülürüm çünkü hepimiz insanız bazen sinir boşalması yaşayabiliyoruz sonuçta
00 Yorumla
1 yılBir kez başıma gelmişti üç yıl kadar önce. Oturdum kaldırımda ağladım kimseyi umursamadan. İnsanlar da geçip duruyordu sadece 13 yaşında bir çocuk geldi abla neyin var dedi sonra bir saat boyunca çocukla konuştuk. Ne varsa yine miniklerde var 🙂
00 YorumlaBen bir ara sahile gittiğimde orada ağlayan bir kız görmüştüm tabii ki oralar ben de biraz dertliydim merak ettim acaba bu niye üzdün Bu neden ağlıyor acaba aynı dertten dolayı mı falan demiştim içimden
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBen gidip iyi misiniz Bir sorun mu var yardım edeceğim bir şey var mı diye sorarım..
10 Yorumla Acaba ne derdi vae diye düşünürum yanına gider sorun var mı yapabiclegim bişey ya da
10 YorumlaBugün gördüm işle alakalı sorunu varmış sanırım fazla üstüne gidilmişti. Bende ağlama makyaj malzemen maaşından fazla demiştim... Bir de olaya profesyonel yaklaş duygusal yaklaşma dedim. Onlar senin stresini merak ediyor bu strese maruz kalırsan ne kadar direnebileceğini merak ediyorlar dedim... Öyle bi içimden geldi
10 Yorumla
1 yılçok yanına gitmek isterim. içim içimi yer konuşmak isterim bir kaç defa etrafında dönerim ama gidemem. gidemiyoruz. çünkü o kadar kötü insanlar var ki onlardan biri sanılma riskim ona duyduğum üzgünlüğü bastırır. bakar bakar giderim. akşam uyurken biraz daha düşünürüm. yarın unuturum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Hanım efendi iyimisiniz diye sorarım. Sonra yardımcı olabileceğim bir şey var mı diye konuşmasını sağlarım bunun haricinde ne yaparım biraz sakinleşmesini ve bir iki yudum su içmesini söylerim
00 Yorumla
1 yılülkede güven yerle bir olduğu için rahatsız etmek istemeyebilirim yanlış anlaşılmamak için ama annem sürekli şiddet gören bir kadındı ağlayan kadın travmamdır soradabilirim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir durumla karşılaştım, yanına gidip yardımcı olabileceğim bir şey olup olmadığını sordum s*ktir çekti :)
03 Yorumla
Soran1 yılTerbiyesizlik etmiş.
- 1 yıl
Canı sağ olsun kim bilir ne problemi vardı bilemeyiz.
Soran1 yılYok ya onu bahane etmeye gerek yok benim de bir sürü problemim oluyor bazen dayanamayacak durumda oluyorum ama kimsenin kalbini kırmıyorum
En son metroda ağlayan bir kız görmüştüm, biraz kambur duruyordu elini karnına koymuştu. İşi psikolojik şeylere bağladım ve neye üzüldüğünü düşündüm. Birkaç durak sonra çıktı çöpe kustu. Yani bir dahakine otururken görürsem ağlayan bir kızı, yüksek ihtimâlle yer veririm.
00 Yorumla
1 yılDirek bir kağıt mendil uzatır neden ağladığını sorsarım büyük bir ihtimalle bir erkek ağlatmıştır. Ve onunla konuşmaya çalışırım.
08 Yorumla
Soran1 yılAh bu erkekler
- 1 yıl
Ne olmuş bize 😊
Soran1 yılSen de biliyorsun hemcinslerini işte 😄 büyük ihtimalle bir erkek ağlatmıştır
- 1 yıl
maalesef böyle insanlar çıkıyor. Sen neden böyle bir soru sormak istedin yoksa ağlayan kız sen misin 😊
Soran1 yılEvet bendim kimse anlamamış
- 1 yıl
Bak ben anladım 😊 istersen kağıt mendil yeni paket aldım senin için
Soran1 yılOlur isterim 😊
- 1 yıl
Nirdesin mersin
Yani bir şey yapilcaksa kadın tarafından yapilmali ben şahsen ne yaşadı acaba diye düşünürüm bir yandanda saçma sapan birşeye agliyordur derim ikileme düşerim büyük ihtimalle. Sonuç olarak kendi başına çözere bağlarım gitmem. Bende tek başıma çözdüm çünkü ve öylede olması lazım birisinden destek almak sorunu çözdürmüyor. Yas tutman gerekiyorsa yas tutman, düştüysende daha güçlü bir şekilde ayağa kalman lazım ama tek başına
10 Yorumla
1 yılKonuşurum kendisiyle anlatmak istersen dinlerim yardımcı olmak isterim derim terslerse beni ağzına koyarı. m o ayrı
03 Yorumla
Soran1 yılÇok tutarlısın 😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim cicim öyle olmak gerekir empati önemli 😂
1 yılVallaha kimse yargılamasın ama bu saatten sonra niye ağlıyor acaba yazık kıza içimden der geçerim. Ne zaman birine yardım etmeye çalışsak erkekler olarak kızlar yanlış anlıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şimdi kalpazanlar bu taktikle çocuğu taciz ettin vs bahanelerle polise şikayet ederiz diye para istiyorlarmış dikkat edin tek başınıza iş almış olursunuz.
05 Yorumla
Soran1 yılNe 😟 ilk defa duydum
u 1 yılÇocukları tek borakıyorlarmış sende ağlıyorlar yazık diye tek başına gidersen yandın seni izliyormuş kalpazanlar çocuğu kaçırıyor ya da taciz ediyor diye şantaj yapıp para istiyorlarmış aklında olsun bu genç kızda olabilir onun için yardım edilecekse çevreden esnafla birlikte topluca yanına gidilmeli aklında olsun olmazsa güncelleme yap millette uyansın ayrıca çevredeki sevdiklerinide uyar.
Soran1 yılBugün dışarıda ağlayan bendim aklıma da ağlarken bunu sormak geldi 😅 ama bilinçlendirdin iyi oldu teşekkürler
Soran1 yılİnşallah 🙏🏻
1 yılNormalde içim rahat etmez neyin var yardımcı olabilir miyim diye sormak isterim ama insanları kestiremiyorum tepkisel olarak sanane be falan derse bı tokadi da benden yiyebilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir şey düşünmem, 2 kere denk geldim selpak uzatıp yapabileceğimiz bir şey olup olmadığını sorduk ( sevgilim yanımda olduğu için ) tek olsaydım sadece selpak uzatırdım öyle bir devirdeyiz de o bile yanlış anlaşılabilir.
00 YorumlaBugun gordum sansa bak tabii ki de hicbir sey yapmadim telefonda konuşuyordu ama konusmasaydi da sormazfim muhtemelen çünkü banane
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhiçbir şey. iş yeri tuvaletinde ağlayan kızı da görmezden gelmiştim. akıtsın içindekini bölmeyeyim diye ama çıkarken bir şaşkınlıkla baktığını gördüm meğer ilgi insanıymış ben kendim gibi sandım :D
00 Yorumla
1 yılYanına gider, içtenliğimi yansıtmak için omzuna dokunup her şey yolunda mı, iyi mi diye sorarım. Cevaba ve tutumlarına göre aksiyon alırım sonrasında.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGeçen sevgilimle gördük. Kız erkeğin yanında ağlıyordu. Sevgilimde hemen dalga geçmeye bașladı. Yani böyle oluyor dıṣarda ağlayan birini görsek.
04 Yorumla
Soran1 yılDalga geçilecek bir durum göremiyorum ben. Gayet insani bir durum
Cevap sahibi1 yılInsan içinde ağlamak gerekmez bence. Evde ağlanmalı ya da kuytu köṣede.
Soran1 yılBazen dışarıda ağlaman geliyor tutamıyorsun, özellikle bi yakınını kaybettiğinde vs. Ağlamak için mekan seçemiyorsun kendine. Kimsenin acısına gülünmez. Senin hayatın da daha bitmedi. Lütfen dalga geçip kınama. Ayrıca sevgilim hemcinsimle dalga geçse bir tane tokat ben çarpardım suratına. Böyle sevgilisiyle bir olup milletle dalga geçen kızlar da bana aşırı itici geliyor
Cevap sahibi1 yılBen dalga geçmedim ki zaten. Kendisi dalga geçti. Ben nötr bir insanım. Sadece fikrimi söyledim bence ağlamak gerekmez bazı nedenlerden kendini tutamıyorsan ayrı elbette. Ama soruna cevap olarak böyleleride var diye yazdım.
Benim aklımdan hep "hayat işte.. " Diye başlayan cümleler geçiyor. Kişi hakkında herhangi bir düşüncem pek olmuyor 😂
00 YorumlaGenel de iyimisin diye sorarım ama o durumda oldukları halde egoist narsist olan kızlarla karşılaştım
00 Yorumla
1 yılBen de agliyinca bakiyolar iyi kalpli biridir diye düşünüyorum ben iyi ki varlar iyi geliyor o an
00 YorumlaBen okadar agladımkı bugün kımse sormadı ama
02 Yorumla
Soran1 yılBana da bugün kimse sormadı.. Bu yorumdaki insanlar neden denk gelmiyor yoksa gerçek mi değil düşünceleri anlamıyorum
1 yılHiçbir şey yapmam insanlık yapıp sorarsın sana ters tepki verir sana ne lan git işine O yüzden hiç karışma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDışarıda ağlamam ağlasam bile belli etmem ama bazen biri ile tartistigimds ya da sorun olduğunda istemsiz anlayabiliyorum :/
00 Yorumla - Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat