Aile & Toplum Boşanma aşamasındaki eş niye böyle bir şey paylaşır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hala benle uğraşıyor mâl evden hırsızlık yaptığı için uzaklaştırma almıştım yarası ondan heralde. Boşanma aşamasındaki eş niye böyle bir şey paylaşır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
TwistzZz Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şey değil mi bu ya, 2 gün öncesine kadar ölüp bittiği çocuktan ayrılınca çirkefleşen kız modeli:) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Offf ergen ergen laf sokma cekilmez de ha bu haraketler felan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi nefret bürüdüyse içini artık Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ayağına gps li kelepçe taktılar mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok kanka onu talep etmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl video da öyle bişi gördüm, uzaklaştırma alan erkeğe takıyorlarmış diye, şaşırmıştım Yorumla Soran +1 yıl Erkek ve ya kadım farketmiyor benide arayıp sordular takmamızı ister misiniz diye ben gerek yok dedim o korku ona yeter gelemez zaten. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl aldırabiliyon o kararı? ispat istediler mi Yorumla Soran +1 yıl Darp raporu lazım beni aşağılayıp hırpalamıştı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hımm, geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şey değil mi bu ya, 2 gün öncesine kadar ölüp bittiği çocuktan ayrılınca çirkefleşen kız modeli:)
Offf ergen ergen laf sokma cekilmez de ha bu haraketler felan
Nasıl bi nefret bürüdüyse içini artık
ayağına gps li kelepçe taktılar mı
Yok kanka onu talep etmedim
video da öyle bişi gördüm, uzaklaştırma alan erkeğe takıyorlarmış diye, şaşırmıştım
Erkek ve ya kadım farketmiyor benide arayıp sordular takmamızı ister misiniz diye ben gerek yok dedim o korku ona yeter gelemez zaten.
nasıl aldırabiliyon o kararı? ispat istediler mi
Darp raporu lazım beni aşağılayıp hırpalamıştı
hımm, geçmiş olsun
Senden bahsediyor