Eşe sürekli̇ maddi̇ konular açmak boşanma sebebi̇ mi?

merhaba size içimi dökmek istiyorum eşimle 1 yıllık evliyiz ama evliliğimizin bittiğini düşünüyorum bu evlilik bana hiç iyi gelmedi hem fiziken hem ruhen iyiye gitmiyorum hiç. Eşimle aşık olup severek evlendik aynı hastanede çalışıyoruz. Şu an o adam gitti bambaşka bir adam geldi. Yaptıkları o kadar ağırıma gidiyor ki evlenirken bile ben ona zorluk çıkarmadım 30 gr mihri kabul ettim durumu o kadar elverdiği için düğünü herşeyi ortak ödeyerek yaptık ben onun evine geçtim evlenince bir eşya bile aldırmadım. Ona maddi olarak ne borca soktum ne de zorluk çıkardım.4 aydır işten çıkarılmıştı avukat parası kira masraflar 4 ay ben ödedim (durumu anlatmak için yazıyorum sadece ) Şimdi işe davayı kazanıp döndü. ve sürekli şu an maddi konuları bana açıyor bana şunu ısmarla bunu ısmarla 5 bin tl gönder kıyafet alacam ki yatak bile yok kanepede yatıyorduk işe döndüğü için yüklü para alacak toplu yaklaşık 200 bin tl civarı. yatak alalım dediğimde çok istiyorsan kendin al dedi al dedi yatak daha almamışken 5 bin tl kıyafet parası at demesi zoruma gidiyor hesabında az da olsa para var borcu yok işe geri dönmesine rağmen bana böyle şeyler demesi bende başka şeyler düşündürmeye başladı. benim bunları haketmediğimi düşünüyorum. Ve bundan sonda herkesin hesabı ayrı herkes kendi parasını harcayacak dedi ve bunu işe dönüp para alacağı zaman söylüyor araba almak için düğündeki altınlarımı koyacaktım onun toplu parasıyla birleştirip alacaktık ama bundan da vazgeçtim bu davranışlarından dolayı ve her tartışmada boşanalım kelimesini söylüyor sakız gibi gerçekten o kadar iyi değilim ki bunu kelimelerdeki ifade edemiyorum şu an boşanmayı düşünüyorum sizce doğru mu yapıyorum? Sizce eşim beni maddi olarak kullanmaya çalışıyor?

Eşe sürekli̇ maddi̇ konular açmak boşanma sebebi̇ mi?