Merhaba ben 5 yıllık evliyim eşim sevgili olduğumuz zamanlarda bana karşı çok ilgiliydi sevdiğini hissederdim ama. ne zaman aynı eve girdik bu biraz değişti çok çalışıyor ondan dedim ama ailesi bize geldiğinde günlerce uykusuz işe gitti sabahalra kadar oturdular gezdiler bu arada ailesi bize 1 saat uzaklıkta oturuyorlar sürekli gelirler sorun etmiyorum elbette gelebilirlerm ama benimle olunca işten gelir gelme uyuyor aynı ilgiyi bende istiyorum benimle sohbet etsin vakit gecirsin. Nasılsın diye bile sormuyor. Ben olan yapıyorum sevdiğim şeyleri yapmak isteyince saygı duyup tamam demiyor hep kendi istediği olsun istiyor. Beni rahat bırak diyor bende rahat bıraktım artık onun gibi davranıyorum karışmıyorum yanlız kalıyorum çocuğumla vakit geciriyorum onunla parka gidiyorum o uyuyunca TV izliyorum falan mutsuzum. Gönlümü de almıyor kırıyor küfür ediyor hatta şiddete meyilli. Birlikte olmak bile istemiyorum yanaşmıyorum. o yanaşinca da karşılık vermeyip uyuyorum o kadar kavgadan sonra birlikte olmamı bekliyor. Bı sende mi var? Baskasina giderim gibi şeyler söyluyor önceden olsam üzülürdüm cevap verirdim şimdi cevap vermek bile gelmiyor içimden iyice soğudum artık onsuz yaşamaya alıştım gibi.
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayDurumunuza gerçekten üzüldüm. Esasen yaşanmışlıkların alışkanlığı, muhtemel bir tembellik getirisi olmuş. Bunun yanında bu sürecin temelinde iletişim aksaklıkları olduğunu düşünüyorum. Duyarsızlık ilgisizlik gerçekten çok zor erkek içinde zor ama özellikle kadının fıtratında bulunan en önemli özelliklerinden biri ilgi görmek. Birlikte zaman geçirmek , önemli konuşmak ise çoğunlukla atladığımız bir konu ama yemek içmek gibi temel ihtiyaç. Dinlenilmek ve anlaşılmak ise sadece sevilen ve sevdiği değer verip değer gördüğü kişi olarak bu hissin varlığı ise hem ihtiyaç hem en güzel durum. Maalesef anlayışlı kişiler kalbi hassas fikri ince kişiler bu durumlara maruz kaldıklarında etkileri kalptede de zihin dünyasında da da çok önemli yıkımlara yol açıyor. Kırıp döktükten sonra (burada hemen sonra olarak demiyorum) kırılıp dökülen kişinin kalbi zihni bu durumu üzerinden atamamış olduğu bir zaman dilimi içindeyken sevişme isteği ayrı bir buhran oluyor. Kırıp döken kişi karakter ve kişilik olarak farklı yapıda olduğu için kalbini zihnini Kırıp döktüğünün durumunun derinliğinin Maalesef ama maalesef farkına varamıyor. Bu durumu bazen erkeklerde yaşıyor ama çok daha fazlasını kadınlar yaşıyor daha ağır şekilde ve gerçekten çok çok üzülüyorum bu durum karşısında bazen insan içinde bile kadına bu durumları yaşatanlar var. İyice haddi aşarsa insan tepki oluyor ama belli bir yere kadar da insan bir şey diyemiyor. Mutsuzluğunuzu anlıyorum , boşanma durumu sizin tercihiniz fakat biraz daha sabretmenizi önemle tavsiye ederim. Herşeye rağmen size yaklaştığında biliyorum hemde öyle çok iyi biliyorum ki bu durumu , bu denli bilmeme rağmen yinede size yaklaştığı zaman siz bir şey yapmasanızda manevi değerlerin hususiyeti sebebiyle ve aile kurumunun olurya tekrar mutluluğa dönüşmesi ihtimaliyle ve bu durumdan mesul olmamanız için ve nihai olarak yine kendiniz için onun yaklaşımlarına müsade etmenizi tavsiye ederim. Eşiniz kaç yaşında ve sigara alkol kullanımı var mı?
14 Yorumla
Soran10 ayTeşekkür ederim. Yorumunuz için Evet sigara alkol var.
- 10 ay
Rica ederim. Alkolü bir çok kişi sakinleştirici gibi düşünsede ki bu durum genelde kendilerini avutmak için söylenir. Esasen agresiflik getirisi olduğunu düşünüyorum ve maalesef alkol alışkanlığı bazı kişilerde alkol arkadaşlığı grubu ile olur ki bu durum varsa maalesef ev ile ve kadını ile ilgisi azalıyor. Sigarada durum ise kan akışı yavaşlamasına bağlı olarak , erkekteki cinsel istek düşüncesi aktif olsada , ilişki zaman aralığı uzuyor. Bu durumda kadınına olan normal ve ilgisel yaklaşımları azaltabiliyor. Bir de iletişim sorunu varsa ki , maalesef bağır çağır küfür , ve hatta şiddete meyilli oluş varsa zaten İletişimde sorun var anlamına geliyor. Gerçekten çok üzücü. Peki nasıl durum ve zamanlarda size hakaret kızgınlık ve küfürlerle yaklaşım gösteriyor?
- 8 ay
@Kauren teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Okudukça içim burkuldu; burada sadece ilgisizlik yok, hakaret, tehdit ve şiddete meyil var ve bu çizgi benim için kırmızı. Ben olsam önce güveni ve sınırı koyarım hakaret yok, korkutma yok, istemediğimde yakınlaşma baskısı yok; bunlar konuşulamazsa ilişki yürümez. Sakin bir anda en fazla yirmi dakikalık bir çerçeve kurar, somut isteklerimi netlerim her gün yarım saat sadece ikimize zaman, haftada bir dışarı çıkma, aile ziyaretinde saat sınırı ve evde en az bir öğünü baş başa. Kabul etmiyor, küçümsüyor ya da saldırganlaşıyorsa güvenliği öne alır, kanıtları saklar, gerekirse geçici ayrılık planlarım; acil durumda 112’yi arar, KADES uygulamasını telefonuma kurarım ve Alo 183’ten destek isterim, çünkü bunlar tam da böyle durumlar için var. Onarma niyeti varsa çift danışmanlığı ister, tarih verip takibi birlikte yaparım; niyet yoksa kendimi ve çocuğumu korumayı önceleyip hukuki-danışmanlık seçeneklerini düşünürüm. Susup dayanmak çözüm değil; değerim saygıyla ölçülür ve hiç kimse sevgi bahanesiyle incinmek zorunda değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen çok korkuyorum eşim olduğunda eve gelip onunla iki muhabbet edip gülüp eğlenemezsem diye zaten o zaman evliliğin ne anlamı kalıyor ki eşim nereye ben oraya ben nereye o oraya kafasındayım elbette bazı zamanlar olur kafa dinlenir falan ama bunun uzaması yabancılaşmak olamaz Allah yardımcın olsun ama ilişkiyi daha fazla uzatmanın bir anlamı yok her şeyin eskisi gibi olmasını beklemek ömrünü tüketmekten psikolojini bozmaktan başka bir şeye yaramaz gibi duruyor zaten iş saygısızlık boyutuna gelmiş saygının olmadığı yerde sevgi beklemek anlamsız olur
04 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle öyle çok güzel anlatmışsınız.. çok yanlız kaldım aynı evin içinde çok yanlız bu kadar acı bir şey ki. Rabbim karşına iyi bir insan çıkarsın insAllah
Cevap sahibi10 ayamin inşallah senin de karşına çok iyi insanlar çıkar peki bu durumda boşandığın zaman kendini hayatını sürdürebilecek misin? bir desteğin var mı?
Soran10 ayElbette ailem destekçim olur her zaman bende çalışırım
Cevap sahibi10 aybence o zaman oturup iyice düşün hatta bunu eşinle de konuş yine başkasına mı giderim diyor yoksa seni sevdiğini mi belli ediyor anlamış olursun çocuk yoktur umarım
İlgisiz eş boşanma nedeni ancak öncesinde sizde sorun olduğunu eskisi gibi mutlu olmadiginizi ailesine verdiği ilgiyi ona vermediğinizi evliliğin cinsellikten ibaret olmadığını duygusal açıdan kendinizi boşlukta hissettiğinizi bu sorunu çözmek için aile terapisi almayı istediğinizi eşinizle yumuşak bir dille konuşun. Eğer bir istek ve ilerleme yoksa bu konuda sizi umursamama devam ediyorsa evliliğinizin bir hükmü çocuk kalır. Çocuğunda sevgi dolu onu gelistiren ilgiyle büyüten bir aileye ihtiyacı var ve çocuklar belli bir yaşa kadar annelerinin gözlerinin içine bakıp onun duygusunu kendi duygusu sanar. Şu an bu değersizlik hissini kopaylayıp kendisine ait sanıyor. Çocuğa da size de haksızlık. Eşinizin anne babasına değer verip aynı değeri size verememesi aranızda bir bağ yok demek zaten. Ama çoğu evli insanda evliyiz ya deyip ilgi göstermeme oluyor. Kadın olsun erkek olsun Allah bizi sevgi üzerine yarattı. Dokunulmak sevilmek sohbet etmek basit şeyler ama kalpteki sıcaklığı artırır. Hakkınızda hayırlısı olsun
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların gerçekten çok zor bir durumu işaret ediyor. Öncelikle duygularını bu kadar açık bir şekilde paylaşman çok kıymetli, çoğu insan bu kadar cesur olamıyor. Anlaşılan eşinle aranızdaki iletişim kopmuş, karşılıklı sevgiyi hissetmek şöyle dursun, saygı bile zedelenmiş. Sürekli onun ilgisizliğine maruz kalman, senin yalnız hissetmene ve mutsuzluğuna sebep olmuş. 🫂
Eş ilişkilerinde sevgi kadar saygı da çok önemli. Şiddet eğilimi, tehdit edici sözler ise kesinlikle kabul edilemez. Bu gibi durumlar hem ruhsal hem de fiziksel olarak sana zarar verir ki yazdıklarından bunun etkilerini hissedebiliyorum. Onsuz yaşama fikrine alışmış olman aslında ilişkinizdeki ciddi çatlağı da gösteriyor. 💔
Bence bu durumu daha fazla yalnız çözmeye çalışmamalısın. Bir aile terapistinden destek almayı düşünmelisin. Eşinle birlikte bu sürece katılabilecek misiniz öncelikle buna karar vermelisiniz. Eğer senin hislerine ve ihtiyaçlarına hiç cevap alamıyorsan ve bir çözüm bulamıyorsanız, kendi mutluluğun ve sağlığın için daha sağlıklı bir hayat kurmayı düşünmek zorunda kalabilirsin. Herkes mutlu olmayı hak eder, sen de bunların başında geliyorsun! 🌿✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 10 ayevet boşanma nedeni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAynı şeyleri yaşıyorum şiddet küfür hariç. Başımıza gelen olaylardan sonra tahammülsüz sinirli biri oldu. Sanki başımıza ben açtım bu dertleri! Kendi yaptı kendi buldu ben uyarmama rağmen dinlemedi beni hiç bir konuda. Şimdi 2 çocukla aynı evde yabancı gibiyiz. İçim almıyor artık. Seviyordum ama yok olmuyor sevgi yok saygı yok hep ben üzülüyorum. Herkese vakti var bize yok. Başkasını düşünür ama ailesini düşünmez. Okeye gider 2-3 saat okey oynar ama eve gelip nasılsın demez, ben çocuğa bakayım sen git gez demez. Gerçekten çok yoruldum çok yalnızım. Başka şeylere yönelmek istemiyorum ama çok zorluyor. Allah şaşırtmasın asla aldatmak istemem ama konuşacak kimsem yok. Aileme söylediğimde herkes böyle diyor, arkadaşıma anlatsam içim rahatlamıyor, başka bir insandan ilgi görmek iyi gelir ama yapmak istemiyorum. Umarım eşinle aran düzelir kardeşim, Rabbim evinize huzur mutluluk muhabbet versin 💕
12 Yorumla
Soran7 ayÇok teşekkür ederim canım sende çok zor zamanlar geciriyormussun benim gibi eşim. asla düzelmedi aksine daha kötü biri oldu
Cevap sahibi7 ayBenim eşimde öyle: saçma bir şeysen kavga ettik ayrı uyuyoruz bu saatten sonra düzlemez gibi. Kızının yaşına girmesini bekliyorum. O zaman ehliyet alıp çocuklarla gezmeyi düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterir.
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Valla bende hersey bitek sendemi var baskasına giderim dediğiniz noktada bitti bu kısmın yanı aldatmanın bi açıklaması yok tamam evi için çalışıp mücadele ediyo olabilir ama sonucta o evde yasıcak olan biri olmadıktan sonra o çalışmanında hiçbir karsılıgı yok demektir bence elindeki kıymeti çoktan kaybetmiş siz sadece birer ev arkadası olmusunuz bu kısmı cinsel yasam için sölemiyorum o herkeste illaki sorunlu dönemler olur vs hiç önemli değil onun bir çözümü bulunur kendi aranızda ancak kalp kırmanın çözümü yok maalesef şiddet diyosunuz küfür diyosunuz yanı üstene aldatma meili ya kızmayın ama elle tutulur bı yanı kalmadı bu ilişkinin bide çocuk var yanı ne diyim hakkınızda hayırlısı umarım musmutlu bir gelecek seninle olur kızçe hoşçakal 🌺🤗
10 Yorumla
2 ayAnlattıkların sadece basit bir ilgisizlik değil; saygısızlık, psikolojik baskı ve şiddet meyili barındıran çok daha ciddi bir tablo. Bir evlilikte 'başkasının yanına giderim' tehdidi ve fiziksel müdahale (saç kesme gibi) kabul edilebilir sınırların çok dışındadır. Kendi ruh sağlığını ve çocuğunun geleceğini önceliğe alarak, profesyonel bir hukuki destek almanı ve güvenliğin için KADES gibi uygulamaları hazır bulundurmanı öneririm. Kimse sevilmediği ve güvende hissetmediği bir evde 'yalnız' kalmak zorunda değildir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazı erkek maalesef köprüyü geçene kadar ilgili , alakalı. Sizinki de benim eş gibi el iyisi. Ailesine iyi ama eşinden bir tatlı sözü esirgeyen tiplerden bu böyle devam eder gibi. Konuşmanız lazim baktın degismiyorsa, çocuk da yoksa devam etme derim değişmez kolay kolay erkekler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 927 cevap paylaştı.
10 ayZor bir durum evet.. Eşler ilgiyi. Eksik etmemeli.. Özellikle kadından. Çünkü kadınlar ilgilendikçe çiçek açıyorlar..
Senin durumun zormuş.
Kaç yaşındasın24 Yorumla
Soran10 ay26 yaşındayım
- 10 ay
Çocuk var mı peki
Soran10 ayEvet oğlum var
- 10 ay
Hmm.. O zaman ayrılık da zor.. Yine muhatap olmak gerekecek..
Başka şeyler deniyor musunuz. Ne biliyim işte Trip atmak durumu anlatmak ya da cilve yapmak
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 ayŞiddete meyilli dedin tüm tavsiyeler anlamını yitirdi. Tek tavsiyem can güvenliğini sağla ve yollarını ayır
11 Yorumla
Soran10 ayÇok haklısınız benimde düşüncem o yönde
Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Bence ilgisizlik tek başına değil ama bu yaşananların bütünü boşanmak için çok ciddi bir sebep. Çünkü burada sadece ilgi eksikliği yok, saygı yok, anlayış yok, güven yok. Küfür, tehdit ve şiddete meyil işin rengini tamamen değiştiriyor. Bir insan evliliğinde kendini yalnız, değersiz ve güvensiz hissediyorsa orası artık ev olmuyor. Soğuman çok normal, insan bir noktadan sonra kendini korumaya alıyor. Sen zaten ruhen ayrılmış gibisin. Kimse böyle bir hayata mecbur değil.
00 YorumlaÖncelik güven saygı ve sadakat diye boşa sölenmiyo, devamı ise iyi tanımak, boşanma sebebi filan sözlerin telafuzu kolay diğer türlü basit değil öyle o işler
Kaçırdığın atladığın bişey var mı nerde nasıl neden kutuplaştınız, bide destek almayı kanullendirsen ona00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayAile terapisi işinize yarayabilir, kocanla bu durumu sakin ve ciddi bir şekilde konuşmadan hemen sıkıntılanma. Belki de adamın canını sıkan bir derdi vardır. Başka durumlar da olabilir ama ne olursa olsun dürüst bir şekilde konuş. Duygularını sakladıkça işler daha da çıkmaz yola girer
00 Yorumla Yaa ne üzücü ya. Çocuktan sonra mı değişim oldu acaba? Bu kadar nispeten kısa sürede ilk zamanlarki sevgi aşk vs kalmaması üzücü ya. Ne hayallerle evleniliyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayValla evlenince bunları göze alabilmeli herkes. Genelde bunlar olan sorunlar. Ama ilgisiz olması normal insan bir yerden sonra bıkıyor, 30 senelik evlilerde öyle mesela doğal olarak. Sen kocandan bıkmadın mı? Ben olsam çoktan bıkardım mesela.
00 YorumlaEğer abartmadan anlattıysan evet boşanma sebebi.
04 Yorumla
Soran10 ayEksik bile anlattım
- 10 ay
Daha önce de bir arkadaşım aynen senin gibi yakınmış ağlamış boşayacam bu adamı demişti. Biraz üzerine gidince hatanın kendisinde olduğunu anladık. Kendisi de farkında değildi. Hatasını düzeltti. Mutlu mesut yaşıyorlar. Bunu bir kenara bırakırsak, kendinden eminsen boşa gitsin...
Soran10 ayBenim hatam ne biliyo musun? Çok fazla düşünüyorum onu annesi gibi o yüzden
Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı. Hakedene anladigi türden cevap vermek en doğru karar ama lakin hep esini elestirmisin sende hicmi birsey yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir sende mi var diyorsa cehennemin dibine kadar yolun var de.. nasıl bir saygısızlık bu
06 Yorumla
Soran10 ayİyice cirkinleşmeye başladı 🥺 sadece bu da değil beni değiştirmeye çalışıyor mesela saçını kısa keselim rengini değiştirelim gibi ben zaten kapalıyim. ama sürekli saçımı boyatırım kesim yaparım.
Soran10 ayEvet evet mesela durduk yere daha önce kendi sacimin uçlarından alıcak iken birden benden habersiz o kadar kısa kesti ki saçımi çok ağladım karşımda güldü. Şimdi biraz uzadı yine keselim rengini kızıl yapalım diyor..
Soran10 ayEvet çünkü inan beni hiç önemsemiyor hatta ben lazere gitmek istediğimi söyledim veremem para falan dediii. Ama saçımı boyatmak istemesi kesmek istemesi garip geldi...
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayİlgisiz adamlardan uzak durun lütfen. Saygısızca bir davranış bu.. ilgisiz kalmak demek hiç bir heyecan duymuyor demektir karşı tarafa. 👍
00 Yorumla
1 ayEvliyken dul gibi yaşamak.. Aynı durum bendede var
00 Yorumla
2 ayBoşanma düşünmek zamanı, bu durumda kalmak sana zarar veriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBu yazdıklarınızın onda biri bile aile hukukuna göre gerekçe gösterilip boşanma davası açılabilecek meseleler. Ve bence ciddi ve katlanması zor sorunlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu durum hem kadın hemde kadınlar için zor oturup karşılıkli konuşmak gerekir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 10 ayBoşanmak için başka ne olması gerekiyor? Yazdıkların gayet yeterli
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayEvlenince aşk bitiyor maalesef..
Ayril kafan rahat olsun..
00 Yorumla Ben anlamıyorum seni seven bir eş kadın veya erkek var nasıl aldatır ya da ilgi vermez mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayHiç bu konuları oturup konuştunuz mu, mutsuz olduğunu anlattın mı
016 Yorumla
Soran10 ayElbette anlattım benimle de ilgilen dedim. Ama benim konuşmalarım umrunda olmadı dır dır ediyorsun diyip beni dinlemedii.
Cevap sahibi10 ayO zaman son bir kez daha bu konuşmaya göre bir karar alacağını belirterek konuş ve saygı sevgi yoksa ben de yokumu kibarca anlat ve empati yapmaya çalış adamında üstesinden gelemediği sorunlar olabilir
Soran10 ayMesela üstesinden gelemediği sorun ne olabilir?
Cevap sahibi10 ayİş yeri stresi
Cevap sahibi10 ayVeya senin bilmediğin bir derdi, veya 2. Bşr kadın
Soran10 aySürekli mi iş stresi olur yanii ben o stresi alamıyor muyum? Ailesi mi. aliyor
Cevap sahibi10 ayKonuş işte adamla, eskisi gşbi olmak istiyorum de
Cevap sahibi10 ayHem sen anlat hem onu dinle
Cevap sahibi10 ayOrtada bi yerde buluşun, yuva yıkmak kolay devam ettirmek zordur
Cevap sahibi10 ayZoru başarmak önemli
Soran10 aySürekli benim çabamla olmaz ben iyiysem iyi yoksa kötü ben yoruldum artık
Cevap sahibi10 aySen bilirsin evlilikte fedakarlık karşılıklı değildir
Soran10 ayEvlilikte sürekli fedakarlıği karşı tarafan beklemek bencillik
Cevap sahibi10 ayOlabilir ama realite bu
Soran10 ayPekâlâ
Cevap sahibi10 aySon bir kez daha dene, olmayacaksa yoluna bakarsın
4 ayKac yıldır evlisin. Peki ihtiyacın olmuyormu onu nasıl bastrııorsun. Cok kotu bi durum. Okadar hayal kur ugras evlen sonrada beyefendi “beni raat bırak” desin. Sanki adet olan o yahu. 🤣🤣
00 Yorumla
7 ayEstağfirullah diyip yeniden canlandırın evliliğinizi. Emin olun eşinizi çözerseniz hem siz hem eşiniz mutlu olur.
En önemli konulardan biri eşinizi çocuğunuzdan çok sevin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayErkeklerin yarisi evlendikten sonra değişiyor bence zaten ama bir de sorumluluk artiyor
01 Yorumla
Cevap sahibi10 ayBence boşanmalisin
Gizli Üye(25-29)10 ayİlgisizlikten ziyade yaşadıkların bile bence bir sebep
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBoşan bencese ben de bosanma davasi actim nefes aliyom
00 Yorumla
9 ayBence en yakın zamanda boşanmalısın, tehlike arz ediyor
00 Yorumla
10 ayBence evet ama umarım böyle bir şey hiç kimse yaşamasın
00 Yorumla
10 ayKarim olsun ayaklarını yıkarım. Ama disarida erkek benim. Iceride hatunum
00 Yorumla
10 aySen de boşa şekerim 🌶️
02 Yorumla
Soran10 ayDüşünüyorum artık eskiden olsa bu kelimeye çok korkardım şimdi ise ne olacaksa olsun.
- 10 ay
Kendini güvenceye almadan adım atmayı bırak dile dahi getirme. Şaman altından yürüt suyunu. Dumur olsun i*ne
10 ayAyrılırdım, kimse benden önemli değil
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Evet ilgisiz olması yeterli sebep
00 Yorumla
10 ayUzatmanın manası yok, evet.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayÇocuk var artık çok geç
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. İlgisiz olması boşanmak için neden zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayİçindeki duyguyu tuz gibi eritmiş
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
10 ayKoklayma bile kendini disarda ondan cok var
00 Yorumla
10 ayGeçmiş olsunn
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayAnlamıyorum sevgiliyken ilgi evlenince bilgi
00 Yorumla Kavramsal sorun yani mantıksal sorun boşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 538 cevap paylaştı.
10 ayboşan gitsin arkandayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBen altı yaşındayım bilmem ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySebebi belli de bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAile terapisi almanızı tavsiye ederim bacım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
10 ayAlıp karşına konuşmayı dene
00 Yorumla Evet sebep
012 Yorumla
Soran10 ayDimi artık bende öyle düşünüyorum
Soran10 ayDüzelir ama sadece kısa bir süreliğine. Yine aynısı olur
Soran10 ayEvet o muhtemelen çocuk olduğu için boşanmayi dile getirmiyor.
Soran10 ayBen 26 o 30
Soran10 ay1 oğlum var
Soran10 ayElbette var Ailem var maddi durumumuz yerinde şükür benimde mesleğim var çalışırım
- Aile & Toplum konusunda 739 cevap paylaştı.
10 ayEvet sebep
01 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle
10 ayİlgisiz , bakımsız eşler ömür törpüsüdür.
00 Yorumla
10 ayÖnce aldat.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
10 ayEvet
00 Yorumla
10 ayBacım şiddet varsa alkol varsa durma boşan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sebep
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
10 ayEbet
00 Yorumla
10 ayBu yüzden yalnız ve mutluyum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı. Gayet yeterli
00 YorumlaÇok zor bi durum Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayHayır formülü uygula ona
04 Yorumla
Soran10 ayNeee
Cevap sahibi10 ayAnında yola gelir
Soran10 ayYola gelmesini istemiyorum
Cevap sahibi10 ayOk senin bileceğin iş kolaylıklar dilerim