İlgisiz eş boşanmak için sebep mi?

Merhaba ben 5 yıllık evliyim eşim sevgili olduğumuz zamanlarda bana karşı çok ilgiliydi sevdiğini hissederdim ama. ne zaman aynı eve girdik bu biraz değişti çok çalışıyor ondan dedim ama ailesi bize geldiğinde günlerce uykusuz işe gitti sabahalra kadar oturdular gezdiler bu arada ailesi bize 1 saat uzaklıkta oturuyorlar sürekli gelirler sorun etmiyorum elbette gelebilirlerm ama benimle olunca işten gelir gelme uyuyor aynı ilgiyi bende istiyorum benimle sohbet etsin vakit gecirsin. Nasılsın diye bile sormuyor. Ben olan yapıyorum sevdiğim şeyleri yapmak isteyince saygı duyup tamam demiyor hep kendi istediği olsun istiyor. Beni rahat bırak diyor bende rahat bıraktım artık onun gibi davranıyorum karışmıyorum yanlız kalıyorum çocuğumla vakit geciriyorum onunla parka gidiyorum o uyuyunca TV izliyorum falan mutsuzum. Gönlümü de almıyor kırıyor küfür ediyor hatta şiddete meyilli. Birlikte olmak bile istemiyorum yanaşmıyorum. o yanaşinca da karşılık vermeyip uyuyorum o kadar kavgadan sonra birlikte olmamı bekliyor. Bı sende mi var? Baskasina giderim gibi şeyler söyluyor önceden olsam üzülürdüm cevap verirdim şimdi cevap vermek bile gelmiyor içimden iyice soğudum artık onsuz yaşamaya alıştım gibi.

İlgisiz eş boşanmak için sebep mi?