- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik öncesi gene aynı şekilde bakımsız ise değişen bir şey yok o yüzden değildir. Kadınlar yakışıklı bulup evleniyor zamanla değiştiririm diyor ama bakıyor olmuyor boşanma sebebi sayabiliyor. Bu noktada erkeklerin bu şekilde bir derdi olmuyor. Kadın bakim, makyaj vs her şeye dikkat ediyor fakat evlenince salıyor. Yani bu iş biraz karışık bazı erkekler aynı şekilde evlenene kadar dikkat edip evlendikten sonra da salıyor. Yani uzun lafın kısası eşler bazı konularda eşinin istediği gibi olmaya özen göstermeli 👍
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBoşanmam. Kişisel bakımını gerekirse zorla yaptırırım ve ona yardımcı olurum. Böyle olmasının elbet sebebi vardır kocama yardım etmeye çalışırım.
00 Yorumla
Sadece bakımsız eş , boşanmak için yeterli bir sebep değil, ilgisizlik ve görevlerini yerine getirmeme ile birlikte sebep sayılabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım! Bu konuda aslında kişisel sınırlar ve beklentiler çok önemli. Bence bakımsızlık, direkt bir boşanma sebebi değil ama altta yatan başka problemleri işaret ediyor olabilir. Çünkü bir ilişkide kendine özen göstermek, hem kendine değer verdiğinin hem de partnerine bir saygı göstergesinin bir ifadesi olabilir. Tabii ki herkes her zaman mükemmel görünmek zorunda değil ama kişisel bakım ve hijyen, iki tarafın da mutlu olmasında ciddi bir rol oynuyor. 😊
Ama bazen hayat yoğunlaşır, insan kendini ihmal edebilir. Eşinin durumunu anlamaya çalışıp empati kurmak ve iletişimle bu konuyu çözmek en iyisi. Belki ihtiyacı olan şey biraz motive edilmek ya da destek görmek olabilir. 💜21 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBakımsız eşin boşanma sebebi olup olmadığı, tek başına bir neden olarak değerlendirilmez. Eşin bakımsızlığı, diğer eşin hayatını çekilmez hale getiriyor, ortak hayatı sürdürmeyi imkansız kılıyorsa ve evliliğin temelini sarsıyorsa boşanma sebebi olabilir. Eşin bakımsızlığı, tedavi edilemeyen bir sağlık sorunundan kaynaklanıyorsa ve bu durumun düzelmesi mümkün görünmüyorsa, boşanma kararı verilebilir. Eşin bakımsızlığı tedavi edilebilir bir durumsa, ancak eş tedaviyi reddediyor ve bu durum evliliğin devamına engel oluyorsa, boşanma sebebi olabilir. bakımsız olmak tek başına boşanma sebebi olmasa da, diğer faktörlerle birleştiğinde ve evliliğin temelini sarsıyorsa boşanma davası açılabilir. Her durumun kendine özgü özellikleri vardır ve hukuki bir süreç olduğundan, bu konuda kesin bir karar vermek için bir avukata danışmanız önemlidir.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılBnc bu boşanma değil, terapi alma sebebi. Yani son zamanlarda karşıma çok çıkıyor, hatta bi soruda bi abla yakınmıştı “eşimden utanıyorum” diye, çok üzülmüştüm. Şimdi bir kadın kocasından, bir adamda karısından utanıyorsa, ortada çok ciddi bir sıkıntı var demektir. Ki biz zaten dış görünüş, dışa yansıyan görüntüden bahsediyoruz. Şimdi dışı itici olan bir adamla evliysen, sanmıyorum ki dış görünüşü çekici olmayan ve seni ittiğinide kavrayamamış bir adamla cinsel anlamda tatmin olduğunu. Yani bir kişi kendi için bakımlı olmalı ama karın ya da kocan seninle aynı yatakta uyanıyor, elbette onun da ne hissettiğini önemsemelisin. Ağız kokusudur, sarı dişlerdir, ne bileyim eşofmanlı beyaz atletli libido killer kıyafetlerdir, güzel kokudur, iki nemlendiricidir, ütülü kıyafettir, bunları evli insanlara anlatıyorsak vay halimize. Bir kadın kocasını, bir adamda karısını tesadüfen dışarda uzaktan gördüğünde “işte bu benim karım/kocam” diye gözleri parlayarak bakmalı.
10 Yorumla Bir kadın bakımsız ise, o ilişki monotonlaşmıştır. Biraz da erkek kendini sorgulamalı bu durumda; bir o kadar da kadın...
Ayrılmam. Bakımlı olması için çabalarım. 'Bak sana neler aldım' ya da 'Sana makyaj yapmak istiyorum, öğretsene' gibi tiyatrolar oynarım.
Olmuyor mu? Gözüm dışarı kayabilir. Kaymayabilir de. Ama muhtemelen kayar. Kaymamasını dilerim. Yani demek istiyorum ki kesin kayar.
20 YorumlaPeygamber Efendimiz (s. a. v) “Temizlik imanın yarısıdır.”[1] buyurmuştur. Bu sebeple İslamiyet'te birçok ibadetin ön şartı temiz olmaya bağlıdır, temiz olmadan yapılan ibadetler Allah katında eksiktir veya geçersizdir. Geçersiz dememizin sebebi de temizliğin o ibadetin kabulü için ön şart olmasından dolayıdır.
20 Yorumla
1 yılBoşanma sebebi değildir ama dediğiniz gibi terapi yoluyla düzeltilir. Evlendikden sonra niye kendine bakmazlar onuda anlamış değilim evli olmadığım için ne olduğunu bilemem sonuçta ama salacağımı da sanmıyorum çünkü kendime bakmayı artık meslek gibi bir şey görüyorum. Bir de o gün bakım yapmadığım zaman enerjim düşük oluyor heralde takıntı haline getirdim :D
10 Yorumla
1 yılŞöyle ki ister istemez evlilik sonrası bazı konularda iki taraf da yorgun yıpranmış ruh haline bürünüp alan aldı gibisinden düşünüp salıveriyor. Evlilik sonrası kilo alımı bakımsızlık vs bence kişilerin birbirinden soğuma sebebi olabilir. Minimum düzeyde de olsa her iki taraf da hem hijjenine hem bakımına özen göstermeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşanmak iyice çocuk oyuncağına döndü. Abi evliysen iletişim kuracaksın bol bol. Flörtün değil ki tanımaya çalışasın ilk itici faktörde tekmeyi basasın. Evlendysen demekki bi zamanlar bakımlıymış, yeri gelecek eşine dost arkadaş olacaksın ne değişti beraber bulacaksın.
23 Yorumla- 1 yıl
Şimdi yorumunda güzel yerler var. Ama flörte yorumun? Kendini flörtlerin yerine koydum da bunu okusalar ne derlerdi sana? Neyse
Cevap sahibi1 yılYorumumu en ufal şeyde boşanmayı düşünen zihniyete yönelik yaptım, şahsi hareketim değil yani.
- 1 yıl
Sen evli misin?
1 yılDeğildir arkadaşım onunda kendi icinde verdiği savaslar vardır o savaslari kazaninca bakimini da yapar baska seyleride bombos konular icin yuva dagitilmaz kurmasi cok zor dağıtması bu kadar basit olmamali yuva
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 567 cevap paylaştı. Boşanma sebebinden çok, bunun altında yatan nedenin varlığının sebebi diyorum; kişisel psikolojik sıkıntılar, geçimsizlik konusu bunda etkili olabilir.
Ortadaki durumun nedeni ortaya çıkınca, boşanma sebebine de ayna olur diyelim.
10 YorumlaFiziksel formu korumak iki taraf için de önemli ama sürekli de ağdalı veya tıraşlı dolaşılmaz sonuçta. Gerçekçi olmazsanız sürekli hayal kırıklığı yaşarsınız. Yorumlara baktım da felaket cidden. Kadınlar sürekli gecelikle dolaşır sanıyorlar resmen.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılkişisel bakım çok önemli. saçlarını tarasın, sık sık banyo etsin kokmasın, tırnakları düzgün kesilmiş olsun, dişleri tertemiz olsun.. kısacası her anlamda temiz olsun. benim bakım anlayışım budur.
10 Yorumla Boşanma bu kadar kolay olmamalı ilişkide aşkı canlı tutun yeniden aşık olmayı deneyin ki ilişkiniz ebedi olsun bakimsizligin sebebini bulun üstesinden gelinmiyecek sorun yoktur aşk saygı olsun👣💋💋❤️❤️👣👠💋👣💋
10 Yorumla
1 yılHijyene dikkat etmiyorsa evet ama moda trendleri takip etmemesi, aksesuar kullanmaması gibi sebepler boşanma sebebi değil.
00 YorumlaKesinlikle. Bakım özgüven belirtisidir. Bir insan kendine bakmıyorsa bu da ozguveninin olmadığı kendine saygısının olmadığı anlamına gelir.
Özgüveni olmayan insanla da evlilik yürümez.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı. yani kişisel bi konu. ama hos değil tabi. bakımlı olmak gerek yani. erkek icinde gerek. sakalları bıyığı düzeltmen gerekiyor berber cok değiştiriyor misal. ben bi giriştimi bi saati yiyorum:D
10 Yorumla
1 yılDüşünsene tam sokulacak acaba duş aldı mı temiz mi iyi yıkanı mı diye kaygı duyduğunu duştan çıkınca bile yıkayası gelir öylesini yani uzun sürmez bu şekilde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir tabiki. Erkek de kadın da kendine bakmalı. Bakımdan kastım makyaj değil. Ha gerekiyorsa makyaj da yapılır elbet ama temiz ve özenli olmak iki tarafında uyması gereken bana göre bir "kural"dır. Gereklidir.
20 YorumlaHerkeste boşanmaya neden arıyor.. Dert ettiikleri şeye bak.. Bu kadar basit çözülecek şeylere boşanma mı olur..
215 Yorumla- 1 yıl
Sende bakımsız kadın sevmezsin bence veya her gün aynı yatakta uyumak istemezsin. Bakımdan kasıt makyaj değil
- 1 yıl
@hayalimsixxx iyide bunu düzeltme şansın var. Alır karşına konuşursun ya da işe el atar sen düzeltirsin.. Tabi gerçekten onu seviyorsan sevmiyorsan yapmazsın..
- 1 yıl
Ya düzeltmezse rahatsız olursun ne yapacaksın. Yatakları mi ayıracaksın?
- 1 yıl
@hayalimsixxx Aşıksam öyle kabulleneceğim değilsem ayrılacağım..
- 1 yıl
Ben erkeklerin biseyleri sevebildiğine inanmıyorum
- 1 yıl
@hayalimsixxx kelimenin başında ne de güzel söylemişsin BEN... Evet sen inanmıyorsun ama var..
- 1 yıl
Yokkk
- 1 yıl
@hayalimsixxx Sen hangi şarkıyı söylüyorsun ahbap
- 1 yıl
Sananeeeeee
- 1 yıl
@hayalimsixxx Adamına göre muamele cicim
- 1 yıl
Ben senin cicin değilim
- 1 yıl
Ergen
- 1 yıl
@hayalimsixxx Ergen sensin
- 1 yıl
Ablan yasindayim
- 1 yıl
@hayalimsixxx Engelle şunu yazamasın yorumuna uğraşma arkadaşım.. @KızlarSoruyor moderator yokmu ya iki gündür burada adam kıza hakaret ediyor o kadar şikayet ettik bir bakmadınız ha..
Gizli Üye(30-35)1 yılTemizlik önemli çok önemli… süs püs önemli değil…. Bakımdan kastın ne onu bilmiyorum
Boşanmak çocuk oyuncağı değil! Evleniyorsak sonsuza kadar gidelim.
30 Yorumla
1 yılBirbirlerini ve hayatı seven bir çift bakımsız olmayı her türlü reddederler ve bakımlarına her zaman özen gösterirler.
10 Yorumla
1 yılBoşanma sebebi demeyelimde bakımlı olmalı imkanı fırsatı olduğu sğre zarfına şartlara göre bakımlı olmalı diye düşünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıleşiniz saçlarını taramoyrosa erkekler bizahmet siz tarayın siz öğretin siz düzeltin.. bisanmak çözüm değil. bahane üretilmemeli
kocanız tırnaklarını eksmiykrsa kafinalr siz kesin ama bunuda ulu orta kosjumayin15 Yorumla- 1 yıl
Öğretemediğin bazı şeyler var. Çünkü öğretilemeyecek bazı şeyler var. Libido gibi. Ona ne diyorsun?
Cevap sahibi1 yılpiskolog veya cinsel teraoistwker fekan var yollanır orayi sonuçta onlarda doktor alanına giriyor anlatır derdinj. küçüklükten geken travmalar büyünce çıkabiliyor.
- 1 yıl
Ahh ahhh ben küçüklüğü bilmem de ben konuşsam sen travma yaşarsın bak kesin olan bu. Şaka sanma.
Cevap sahibi1 yılanlıyorum
- 1 yıl
Evlisin demi?
Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Evet, temizlik titizlik konusunda çok hassasım herkes öz bakımına dikkat etmeli. Bakımsız insanla aynı masada yemek yemeyi bile istemem
10 Yorumla
1 yılDolaylı yoldan sebep.. biriyle ömür boyu birlikte olmaya evet dediğin an bir zahmet kendine de çek düzen ver her daim
10 Yorumla
1 yılÇok aşırı bakımlı bir eş istemem. Çok bakımsız da iyi degildir. Temiz olmalıdır, temiz olamyan birine tahamul yok
10 YorumlaKadınımın bakımlı olmasını isterim tabii. O da benden ister bunu. Boşanma sebebi olmasa bile uyarılma sebebidir.
10 YorumlaO kadar da değil. Bazen insan kendisine bakım yapacak zamanı bile bulamıyor. Duş almayıp, diş fırçalamayan biriyse boşanma sebebi olur.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Boşanma sebebi değil tabii ki ama soğutabilir uzun süreliyse
22 Yorumla
1 yılBakımsız biri hep böyleyse evet, belli bir çöküş dönemiyse ruhsal açıdan hayır.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBoşanma demeyelimde ya banyo olmalı diş fircalanmali ve kilosuna dikkat etmeli
21 Yorumla- 1 yıl
Yani bunlarıda yapsın bir zahmet o kadarını yapmayan varsa zaten iyi bir eğitim almalı
Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı. Eğer gerçekten illallah ettiriyorsa evet boşanma sebebi sayılır
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşamayan boşamıyor yahu ne yapsan da umurlarında olmuyor.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 566 cevap paylaştı.
1 yılEğer bu uzun süre olan bir şeyse olabilir. Sadece hastalık, psikolojik süreç ve hamilelikte olmaz.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılBoşanma sebebi değildir ama gördüğüm kadarıyla mutlak aldatma sebeplerinden biri maleesef
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılBir arkadaşım eşini boşamıştı Hadi erkeği Bazen anlıyorum da bir kadın nasıl bakımsız olabilir ya
10 Yorumla
1 yılBakamıyorsan Evet boşanma sebebidir millet Sen bakman lazım
10 YorumlaKonuşup çözülemeyen bi sorun haline gelirse evet boşanma sebebi
10 Yorumla
1 yılDefalarca kez uyarılması konuşulmasına rağmen hala aynıysa bnce evet
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılYani temizliğine dikkat ediyorsa geri kalan hallolur bence
10 Yorumla
1 yılÖz bakımlarini yapmiyorsa bu psikolojik bir rahatsızlıktir
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Abtal eş boşanma sebebidir. Evlilik abtallığı kaldırmaz.
10 YorumlaDişlerini fırçalamayan biri ile evli olduğunu düşünsen?
10 Yorumla
1 yılBoşanma sebebi değil ama soğuma sebebi. Sonuçta kişisel bakım insanın kendisini olan saygısını gösterir. Bir terazi olarak soğurum maalesef.
14 Yorumla- 1 yıl
Kendimi gördüm yorumunda
- 1 yıl
Tek harf yanlış olmuş orada bak ona bile sinirim bozuldu 🥲 terazi misiniz?
- 1 yıl
Evet 😊
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun?
- Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılE herılt yanee, her gece aynı yatağa yastığa baş koyuyorsun bi zahmet temiz ve bakımlı olunsun 🙄🙄
00 Yorumla Evet, hem erkek hem kadın için geçerli bu!!! Önce reklamlar, imzayı attıktan sonra içinden Gollum çıkmamalı... Güzellik değil bahsettiğim, erkekte kadında bakımlı olmalı eşine karşı
10 Yorumla
1 yıldogum yaptiktan sonra bi bakimsizlik varsa gayet de bosanma debebi degil hatta daha da ustune dusup ilgi gosterilmesi gereken zaman
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle..
O soğuma olduysa bu hızla devam eder.
00 Yorumla Değil niye böyle basit sebeplerden ayrılıyosunuz
00 Yorumla
1 yılBoşanma sebebi olmayabilir ama kendinden soğutabilir
30 Yorumlakonuşup rahatsız olduğumu söylerim bakımlı olması çok daha iyi tabiki baktık umrunda değil boşanma sebebi olur evet
10 YorumlaDeğil yardımcı olmak lazım tatlı dille verip bakımlı olması için yol gösterici olmak doğru olur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUyarmak gerekiyor. Mesela kokuyorsun dus al, dislerini fircala falan gibi. Zamanla otomatik olarak kendisi yapmazsa yazaga almayin😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılNe kadar bakımsız olduğuna bağlı duş almıyor ise evet ama makyaj yapmıyor ise hayıe
00 Yorumla
1 yılKesinlikle evet.. Herşeyi geçtim insan başta kendi için bakımlı olmalı..
10 YorumlaEvet kişisel temizliğine dikkat etmeyen bir insanla asla ilişkimi yürütemem
10 Yorumla
1 yılErkekler boşanır bakımsız kadından ama kadınlar boşanmaz
16 Yorumla- 1 yıl
Kadın bakımlı olup kokmuş erkeği boşamaz ama erkek bakımlı olunca kokmuş kadınla 1 dakika evli durmaz birde Türk kızlarına egolu derler azıcık yükselince hemen egoları yükseliyor tc erkeğinin
- 1 yıl
Ben boşanmam 😉
- 1 yıl
@şairinbiri yakışıklı bakımlıysan boşanırsın
- 1 yıl
Yakışıklıyım ama bakımlı değilim bakımlı olsmda boşanmam
- 1 yıl
@şairinbiri boşanırsın egolu oluyorsunuz
- 1 yıl
Öfff
- Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılBoşanma sebebi değil çözülebilir bir durum 🙂
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.
1 yılAşırı ve bilinçli ise evet
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.
1 yılevet. yargıtay kararı var :)
10 Yorumla
1 yılBenim için boşanma sebebi
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım