• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Bakımsız eş boşanma sebebi midir?

BirPeriKızıı
BirPeriKızıı Takip Et
FenomenMaster Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1110
Yapay Zekaya Sor
Bakım Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evlilik öncesi gene aynı şekilde bakımsız ise değişen bir şey yok o yüzden değildir. Kadınlar yakışıklı bulup evleniyor zamanla değiştiririm diyor ama bakıyor olmuyor boşanma sebebi sayabiliyor. Bu noktada erkeklerin bu şekilde bir derdi olmuyor. Kadın bakim, makyaj vs her şeye dikkat ediyor fakat evlenince salıyor. Yani bu iş biraz karışık bazı erkekler aynı şekilde evlenene kadar dikkat edip evlendikten sonra da salıyor. Yani uzun lafın kısası eşler bazı konularda eşinin istediği gibi olmaya özen göstermeli 👍

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• esratheyargımachine
    esratheyargımachine Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Boşanmam. Kişisel bakımını gerekirse zorla yaptırırım ve ona yardımcı olurum. Böyle olmasının elbet sebebi vardır kocama yardım etmeye çalışırım.

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Sadece bakımsız eş , boşanmak için yeterli bir sebep değil, ilgisizlik ve görevlerini yerine getirmeme ile birlikte sebep sayılabilir.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah canım! Bu konuda aslında kişisel sınırlar ve beklentiler çok önemli. Bence bakımsızlık, direkt bir boşanma sebebi değil ama altta yatan başka problemleri işaret ediyor olabilir. Çünkü bir ilişkide kendine özen göstermek, hem kendine değer verdiğinin hem de partnerine bir saygı göstergesinin bir ifadesi olabilir. Tabii ki herkes her zaman mükemmel görünmek zorunda değil ama kişisel bakım ve hijyen, iki tarafın da mutlu olmasında ciddi bir rol oynuyor. 😊

Ama bazen hayat yoğunlaşır, insan kendini ihmal edebilir. Eşinin durumunu anlamaya çalışıp empati kurmak ve iletişimle bu konuyu çözmek en iyisi. Belki ihtiyacı olan şey biraz motive edilmek ya da destek görmek olabilir. 💜

2
    1 Yorumla
    • Validehanim
      Validehanim
      1 yıl

Çok doğru yaa

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

79

Cevap

67

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.

Bakımsız eşin boşanma sebebi olup olmadığı, tek başına bir neden olarak değerlendirilmez. Eşin bakımsızlığı, diğer eşin hayatını çekilmez hale getiriyor, ortak hayatı sürdürmeyi imkansız kılıyorsa ve evliliğin temelini sarsıyorsa boşanma sebebi olabilir. Eşin bakımsızlığı, tedavi edilemeyen bir sağlık sorunundan kaynaklanıyorsa ve bu durumun düzelmesi mümkün görünmüyorsa, boşanma kararı verilebilir. Eşin bakımsızlığı tedavi edilebilir bir durumsa, ancak eş tedaviyi reddediyor ve bu durum evliliğin devamına engel oluyorsa, boşanma sebebi olabilir. bakımsız olmak tek başına boşanma sebebi olmasa da, diğer faktörlerle birleştiğinde ve evliliğin temelini sarsıyorsa boşanma davası açılabilir. Her durumun kendine özgü özellikleri vardır ve hukuki bir süreç olduğundan, bu konuda kesin bir karar vermek için bir avukata danışmanız önemlidir.

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.

Bnc bu boşanma değil, terapi alma sebebi. Yani son zamanlarda karşıma çok çıkıyor, hatta bi soruda bi abla yakınmıştı “eşimden utanıyorum” diye, çok üzülmüştüm. Şimdi bir kadın kocasından, bir adamda karısından utanıyorsa, ortada çok ciddi bir sıkıntı var demektir. Ki biz zaten dış görünüş, dışa yansıyan görüntüden bahsediyoruz. Şimdi dışı itici olan bir adamla evliysen, sanmıyorum ki dış görünüşü çekici olmayan ve seni ittiğinide kavrayamamış bir adamla cinsel anlamda tatmin olduğunu. Yani bir kişi kendi için bakımlı olmalı ama karın ya da kocan seninle aynı yatakta uyanıyor, elbette onun da ne hissettiğini önemsemelisin. Ağız kokusudur, sarı dişlerdir, ne bileyim eşofmanlı beyaz atletli libido killer kıyafetlerdir, güzel kokudur, iki nemlendiricidir, ütülü kıyafettir, bunları evli insanlara anlatıyorsak vay halimize. Bir kadın kocasını, bir adamda karısını tesadüfen dışarda uzaktan gördüğünde “işte bu benim karım/kocam” diye gözleri parlayarak bakmalı.

1
    0 Yorumla
  • ÇüküChan
    ÇüküChan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Bir kadın bakımsız ise, o ilişki monotonlaşmıştır. Biraz da erkek kendini sorgulamalı bu durumda; bir o kadar da kadın...

Ayrılmam. Bakımlı olması için çabalarım. 'Bak sana neler aldım' ya da 'Sana makyaj yapmak istiyorum, öğretsene' gibi tiyatrolar oynarım.

Olmuyor mu? Gözüm dışarı kayabilir. Kaymayabilir de. Ama muhtemelen kayar. Kaymamasını dilerim. Yani demek istiyorum ki kesin kayar.

2
    0 Yorumla
  • Adem23
    Adem23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Peygamber Efendimiz (s. a. v) “Temizlik imanın yarısıdır.”[1] buyurmuştur. Bu sebeple İslamiyet'te birçok ibadetin ön şartı temiz olmaya bağlıdır, temiz olmadan yapılan ibadetler Allah katında eksiktir veya geçersizdir. Geçersiz dememizin sebebi de temizliğin o ibadetin kabulü için ön şart olmasından dolayıdır.

2
    0 Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Boşanma sebebi değildir ama dediğiniz gibi terapi yoluyla düzeltilir. Evlendikden sonra niye kendine bakmazlar onuda anlamış değilim evli olmadığım için ne olduğunu bilemem sonuçta ama salacağımı da sanmıyorum çünkü kendime bakmayı artık meslek gibi bir şey görüyorum. Bir de o gün bakım yapmadığım zaman enerjim düşük oluyor heralde takıntı haline getirdim :D

1
    0 Yorumla
  • Gldn207208
    Gldn207208 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Şöyle ki ister istemez evlilik sonrası bazı konularda iki taraf da yorgun yıpranmış ruh haline bürünüp alan aldı gibisinden düşünüp salıveriyor. Evlilik sonrası kilo alımı bakımsızlık vs bence kişilerin birbirinden soğuma sebebi olabilir. Minimum düzeyde de olsa her iki taraf da hem hijjenine hem bakımına özen göstermeli.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Boşanmak iyice çocuk oyuncağına döndü. Abi evliysen iletişim kuracaksın bol bol. Flörtün değil ki tanımaya çalışasın ilk itici faktörde tekmeyi basasın. Evlendysen demekki bi zamanlar bakımlıymış, yeri gelecek eşine dost arkadaş olacaksın ne değişti beraber bulacaksın.

2
    3 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Şimdi yorumunda güzel yerler var. Ama flörte yorumun? Kendini flörtlerin yerine koydum da bunu okusalar ne derlerdi sana? Neyse

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yorumumu en ufal şeyde boşanmayı düşünen zihniyete yönelik yaptım, şahsi hareketim değil yani.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Sen evli misin?

Yorumla
  • Feministbiradam
    Feministbiradam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 58%
    1 yıl

Değildir arkadaşım onunda kendi icinde verdiği savaslar vardır o savaslari kazaninca bakimini da yapar baska seyleride bombos konular icin yuva dagitilmaz kurmasi cok zor dağıtması bu kadar basit olmamali yuva

1
    0 Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 567 cevap paylaştı.

Boşanma sebebinden çok, bunun altında yatan nedenin varlığının sebebi diyorum; kişisel psikolojik sıkıntılar, geçimsizlik konusu bunda etkili olabilir.

Ortadaki durumun nedeni ortaya çıkınca, boşanma sebebine de ayna olur diyelim.

1
    0 Yorumla
  • gika0
    gika0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Fiziksel formu korumak iki taraf için de önemli ama sürekli de ağdalı veya tıraşlı dolaşılmaz sonuçta. Gerçekçi olmazsanız sürekli hayal kırıklığı yaşarsınız. Yorumlara baktım da felaket cidden. Kadınlar sürekli gecelikle dolaşır sanıyorlar resmen.

1
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.

kişisel bakım çok önemli. saçlarını tarasın, sık sık banyo etsin kokmasın, tırnakları düzgün kesilmiş olsun, dişleri tertemiz olsun.. kısacası her anlamda temiz olsun. benim bakım anlayışım budur.

1
    0 Yorumla
  • Loverfeet
    Loverfeet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Boşanma bu kadar kolay olmamalı ilişkide aşkı canlı tutun yeniden aşık olmayı deneyin ki ilişkiniz ebedi olsun bakimsizligin sebebini bulun üstesinden gelinmiyecek sorun yoktur aşk saygı olsun👣💋💋❤️❤️👣👠💋👣💋

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 26
    1 yıl

Hijyene dikkat etmiyorsa evet ama moda trendleri takip etmemesi, aksesuar kullanmaması gibi sebepler boşanma sebebi değil.

0
    0 Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle. Bakım özgüven belirtisidir. Bir insan kendine bakmıyorsa bu da ozguveninin olmadığı kendine saygısının olmadığı anlamına gelir.

Özgüveni olmayan insanla da evlilik yürümez.

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.

yani kişisel bi konu. ama hos değil tabi. bakımlı olmak gerek yani. erkek icinde gerek. sakalları bıyığı düzeltmen gerekiyor berber cok değiştiriyor misal. ben bi giriştimi bi saati yiyorum:D

1
    0 Yorumla
  • -Felaketce-
    -Felaketce- Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Düşünsene tam sokulacak acaba duş aldı mı temiz mi iyi yıkanı mı diye kaygı duyduğunu duştan çıkınca bile yıkayası gelir öylesini yani uzun sürmez bu şekilde

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olabilir tabiki. Erkek de kadın da kendine bakmalı. Bakımdan kastım makyaj değil. Ha gerekiyorsa makyaj da yapılır elbet ama temiz ve özenli olmak iki tarafında uyması gereken bana göre bir "kural"dır. Gereklidir.

2
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Herkeste boşanmaya neden arıyor.. Dert ettiikleri şeye bak.. Bu kadar basit çözülecek şeylere boşanma mı olur..

2
    15 Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Sende bakımsız kadın sevmezsin bence veya her gün aynı yatakta uyumak istemezsin. Bakımdan kasıt makyaj değil

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

@hayalimsixxx iyide bunu düzeltme şansın var. Alır karşına konuşursun ya da işe el atar sen düzeltirsin.. Tabi gerçekten onu seviyorsan sevmiyorsan yapmazsın..

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Ya düzeltmezse rahatsız olursun ne yapacaksın. Yatakları mi ayıracaksın?

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

@hayalimsixxx Aşıksam öyle kabulleneceğim değilsem ayrılacağım..

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Ben erkeklerin biseyleri sevebildiğine inanmıyorum

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

@hayalimsixxx kelimenin başında ne de güzel söylemişsin BEN... Evet sen inanmıyorsun ama var..

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Yokkk

Yorumla
    • ganyotcu01
      ganyotcu01
      1 yıl

@hayalimsixxx Sen hangi şarkıyı söylüyorsun ahbap

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Sananeeeeee

Yorumla
    • ganyotcu01
      ganyotcu01
      1 yıl

@hayalimsixxx Adamına göre muamele cicim

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Ben senin cicin değilim

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Ergen

Yorumla
    • ganyotcu01
      ganyotcu01
      1 yıl

@hayalimsixxx Ergen sensin

Yorumla
    • hayalimsixxx
      hayalimsixxx
      1 yıl

Ablan yasindayim

Yorumla
    • Cesurby
      Cesurby
      1 yıl

@hayalimsixxx Engelle şunu yazamasın yorumuna uğraşma arkadaşım.. @KızlarSoruyor moderator yokmu ya iki gündür burada adam kıza hakaret ediyor o kadar şikayet ettik bir bakmadınız ha..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Temizlik önemli çok önemli… süs püs önemli değil…. Bakımdan kastın ne onu bilmiyorum

Boşanmak çocuk oyuncağı değil! Evleniyorsak sonsuza kadar gidelim.

3
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Birbirlerini ve hayatı seven bir çift bakımsız olmayı her türlü reddederler ve bakımlarına her zaman özen gösterirler.

1
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl

Boşanma sebebi demeyelimde bakımlı olmalı imkanı fırsatı olduğu sğre zarfına şartlara göre bakımlı olmalı diye düşünüyor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

eşiniz saçlarını taramoyrosa erkekler bizahmet siz tarayın siz öğretin siz düzeltin.. bisanmak çözüm değil. bahane üretilmemeli
    kocanız tırnaklarını eksmiykrsa kafinalr siz kesin ama bunuda ulu orta kosjumayin

1
    5 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Öğretemediğin bazı şeyler var. Çünkü öğretilemeyecek bazı şeyler var. Libido gibi. Ona ne diyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

piskolog veya cinsel teraoistwker fekan var yollanır orayi sonuçta onlarda doktor alanına giriyor anlatır derdinj. küçüklükten geken travmalar büyünce çıkabiliyor.

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Ahh ahhh ben küçüklüğü bilmem de ben konuşsam sen travma yaşarsın bak kesin olan bu. Şaka sanma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

anlıyorum

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Evlisin demi?

Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.

Evet, temizlik titizlik konusunda çok hassasım herkes öz bakımına dikkat etmeli. Bakımsız insanla aynı masada yemek yemeyi bile istemem

1
    0 Yorumla
  • DorothyFoster
    DorothyFoster Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Dolaylı yoldan sebep.. biriyle ömür boyu birlikte olmaya evet dediğin an bir zahmet kendine de çek düzen ver her daim

1
    0 Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çok aşırı bakımlı bir eş istemem. Çok bakımsız da iyi degildir. Temiz olmalıdır, temiz olamyan birine tahamul yok

1
    0 Yorumla
  • ROSAMEA
    ROSAMEA Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Kadınımın bakımlı olmasını isterim tabii. O da benden ister bunu. Boşanma sebebi olmasa bile uyarılma sebebidir.

1
    0 Yorumla
  • Incoterms
    Incoterms Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl

O kadar da değil. Bazen insan kendisine bakım yapacak zamanı bile bulamıyor. Duş almayıp, diş fırçalamayan biriyse boşanma sebebi olur.

1
    0 Yorumla
  • Laita123
    Laita123 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 72%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.

Boşanma sebebi değil tabii ki ama soğutabilir uzun süreliyse

2
    2 Yorumla
    • werdels
      werdels
      1 yıl

Lütfen ya bir iki dakika sadece sonra söz birdaha yazma girişimin de bulunmayacagim anlatayım kısaca dibine kadar haklısın yüzüne bakacak yüzümüz kalmadı

Yorumla
    • werdels
      werdels
      1 yıl

Azıcık da olsa belki nefretin diner

Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Bakımsız biri hep böyleyse evet, belli bir çöküş dönemiyse ruhsal açıdan hayır.

2
    0 Yorumla
  • inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Boşanma demeyelimde ya banyo olmalı diş fircalanmali ve kilosuna dikkat etmeli

2
    1 Yorumla
    • gokhanbaspinar
      gokhanbaspinar
      1 yıl

Yani bunlarıda yapsın bir zahmet o kadarını yapmayan varsa zaten iyi bir eğitim almalı

Yorumla
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 703 cevap paylaştı.

Eğer gerçekten illallah ettiriyorsa evet boşanma sebebi sayılır

1
    0 Yorumla
  • cαssíєєє u
    cαssíєєє Takip Et
    Master Yaş: 102 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Boşamayan boşamıyor yahu ne yapsan da umurlarında olmuyor.

1
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 566 cevap paylaştı.

Eğer bu uzun süre olan bir şeyse olabilir. Sadece hastalık, psikolojik süreç ve hamilelikte olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.

Boşanma sebebi değildir ama gördüğüm kadarıyla mutlak aldatma sebeplerinden biri maleesef

1
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 805 cevap paylaştı.

Bir arkadaşım eşini boşamıştı Hadi erkeği Bazen anlıyorum da bir kadın nasıl bakımsız olabilir ya

1
    0 Yorumla
  • dunyadaMisafir
    dunyadaMisafir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bakamıyorsan Evet boşanma sebebidir millet Sen bakman lazım

1
    0 Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Konuşup çözülemeyen bi sorun haline gelirse evet boşanma sebebi

1
    0 Yorumla
  • kalpexoldu
    kalpexoldu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Defalarca kez uyarılması konuşulmasına rağmen hala aynıysa bnce evet

1
    0 Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yani temizliğine dikkat ediyorsa geri kalan hallolur bence

1
    0 Yorumla
  • Mineral2023
    Mineral2023 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Öz bakımlarini yapmiyorsa bu psikolojik bir rahatsızlıktir

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Abtal eş boşanma sebebidir. Evlilik abtallığı kaldırmaz.

1
    0 Yorumla
  • luizdavid
    luizdavid Takip Et
    Guru Yaş: 33
    1 yıl

Dişlerini fırçalamayan biri ile evli olduğunu düşünsen?

1
    0 Yorumla
  • Esmerseray
    Esmerseray Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Boşanma sebebi değil ama soğuma sebebi. Sonuçta kişisel bakım insanın kendisini olan saygısını gösterir. Bir terazi olarak soğurum maalesef.

1
    4 Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Kendimi gördüm yorumunda

Yorumla
    • Esmerseray
      Esmerseray
      1 yıl

Tek harf yanlış olmuş orada bak ona bile sinirim bozuldu 🥲 terazi misiniz?

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Evet 😊

Yorumla
    • Zamanın_izinde
      Zamanın_izinde
      1 yıl

Ne iş yapıyorsun?

Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.

E herılt yanee, her gece aynı yatağa yastığa baş koyuyorsun bi zahmet temiz ve bakımlı olunsun 🙄🙄

0
    0 Yorumla
  • hcelebi2
    hcelebi2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Evet, hem erkek hem kadın için geçerli bu!!! Önce reklamlar, imzayı attıktan sonra içinden Gollum çıkmamalı... Güzellik değil bahsettiğim, erkekte kadında bakımlı olmalı eşine karşı

1
    0 Yorumla
  • simaymineltayfun
    simaymineltayfun Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

dogum yaptiktan sonra bi bakimsizlik varsa gayet de bosanma debebi degil hatta daha da ustune dusup ilgi gosterilmesi gereken zaman

2
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Kesinlikle..

O soğuma olduysa bu hızla devam eder.

0
    0 Yorumla
  • KScan2781
    KScan2781 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Değil niye böyle basit sebeplerden ayrılıyosunuz

0
    0 Yorumla
  • elifffffffsuuuu
    elifffffffsuuuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

Boşanma sebebi olmayabilir ama kendinden soğutabilir

3
    0 Yorumla
  • layddia
    layddia Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

konuşup rahatsız olduğumu söylerim bakımlı olması çok daha iyi tabiki baktık umrunda değil boşanma sebebi olur evet

1
    0 Yorumla
  • beyazkann
    beyazkann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    1 yıl

Değil yardımcı olmak lazım tatlı dille verip bakımlı olması için yol gösterici olmak doğru olur

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Uyarmak gerekiyor. Mesela kokuyorsun dus al, dislerini fircala falan gibi. Zamanla otomatik olarak kendisi yapmazsa yazaga almayin😂

0
    0 Yorumla
  • ateslialper06
    ateslialper06 Takip Et
    Master Yaş: 29
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Ne kadar bakımsız olduğuna bağlı duş almıyor ise evet ama makyaj yapmıyor ise hayıe

0
    0 Yorumla
  • EvrımGuler
    EvrımGuler Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    1 yıl

Kesinlikle evet.. Herşeyi geçtim insan başta kendi için bakımlı olmalı..

1
    0 Yorumla
  • yikikadin
    yikikadin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Evet kişisel temizliğine dikkat etmeyen bir insanla asla ilişkimi yürütemem

1
    0 Yorumla
  • Kalllisssa
    Kalllisssa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Erkekler boşanır bakımsız kadından ama kadınlar boşanmaz

1
    6 Yorumla
    • Kalllisssa
      Kalllisssa
      1 yıl

Kadın bakımlı olup kokmuş erkeği boşamaz ama erkek bakımlı olunca kokmuş kadınla 1 dakika evli durmaz birde Türk kızlarına egolu derler azıcık yükselince hemen egoları yükseliyor tc erkeğinin

Yorumla
    • şairinbiri
      şairinbiri
      1 yıl

Ben boşanmam 😉

Yorumla
    • Kalllisssa
      Kalllisssa
      1 yıl

@şairinbiri yakışıklı bakımlıysan boşanırsın

Yorumla
    • şairinbiri
      şairinbiri
      1 yıl

Yakışıklıyım ama bakımlı değilim bakımlı olsmda boşanmam

Yorumla
    • Kalllisssa
      Kalllisssa
      1 yıl

@şairinbiri boşanırsın egolu oluyorsunuz

Yorumla
    • şairinbiri
      şairinbiri
      1 yıl

Öfff

Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı.

Boşanma sebebi değil çözülebilir bir durum 🙂

2
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.

Aşırı ve bilinçli ise evet

2
    0 Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 472 cevap paylaştı.

evet. yargıtay kararı var :)

1
    0 Yorumla
  • Parlayanyıkılış
    Parlayanyıkılış Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Benim için boşanma sebebi

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bakımsız eş boşanma sebebi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bakımsız eş boşanma sebebi midir? 37 cevap verildi
Bakımsız eş boşanma sebebi midir? 11 cevap verildi
Bakımsız eş boşanma sebebi midir? 7 cevap verildi
Bakımsız bir eş boşanma sebebi midir? 110 cevap verildi
Bakımsız bir eş boşanma sebebi midir? 156 cevap verildi
İlgisiz eş boşanmak için sebep mi? 66 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hangi vücut tipi size daha hoş geliyor?
  • Eski mesajlarını okuyup ben bunu niye yazmışım dediğin oldu mu?
  • Size aşık olan biri var mı?
  • Biri, senin ondan hoşlandığını nasıl anlar?
  • Sizce normal bir ev temizliği kaç gün sürüyor, ben mi abartıyorum?
  • Size değer veren biri mi, yoksa sizin değer verdiğiniz biri mi? Hangisini seçerdiniz?
  • İmamoğlu ve Özel sizce yeni bir parti kurmalı mı?
  • “PASSENGER (YOLCU)” filmini izlediniz mi, nasıl buldunuz?
  • Banyo yaparken kese mi lif mi daha iyi temizlik hissi veriyor?
  • Sizce kadınlarda hangi saç şekli daha güzel?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨