Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

evdeki eşler evlendikten sonra kendilerini olağan akışa bırakarak
1. diş fırçalamadan yatağa girer
2. sigara kokusu ağzıyla nefesini eşine hissettirir
3. duş almadan ter kokusu ile eşinin etrafında dolaşır
4. özellikle koltuk altı ve apış aralarını fırsat bulduğunda yıkamaz ter kokusunu eşine hissettirir
5 makyajlı güzel biri veya bakımlı yakışıklı görüldüğünde gıpta ile bakılır fakat kendisi elinde olduğu halde bir ruj sürüp saçlarını düzeltmez erkek ise saç ve sakalını düzeltip hafif koku sürerek eşinin karşısına çıkmaz yani ne deseniz eşler evlendikten sonra kendilerini bırakıyorlar
yani şöyle diyeyim evlilik aşkı öldürüyor
Ben boşanmaya çok karşı bir insanım ama böyle ciddi temizlik konuları olunca bir kadına veya erkeğe hak verebiliyorum önemli olan karşındaki kişiyi tiksindirmemen islamda temizlik imandan gelir diye bir sözümüz var eşini baya bir uyarman gerekir bakın yine diyorum boşanmaya karşı bir insanım en son çare diyorum oda siz dayanamıyorsanız artık boşanma olur kendimden örnek vereyim sevgilimle çıkmaya başladığımız anda yani ilk buluşma olmadan gidip hemen dişçiye 1050 lira bayıldım oda neden şimdi sende pismişin diyeceksin 😊 ama öyle değil ben sigara kullanıyordum o yüzden dişte tahribatlar vardı iğrenmesin diye gittim ve sigara sevmediği için sigarayı bıraktım o derece temizliğe çok önem veririm karşımdaki kadının benden iğrenmemesi gerekir sonuçta aşık olunca böyle kendiliğinden çeki düzen oluyor yani inşallah düzelir eşiniz
Bakımsız eş boşanmaya itmez. Önce kendine bakmadığı için seni önemsemediğini düşünürsün, sonra inanırsın. Tavırlar da buna göre yön değiştirir. Bakmışsın ki sen de aynı durumdasın. Sonra karşılıklı umursamaz tavırlar kısır döngü haline gelir.
Alışkanlık oluşur ve evlilik değil ev arkadaşlığı gibi olmaya başlar.
Bir süre sonra unuttuğun duyguları yaşama ihtiyacı başlar. Sonra da sorgulama...
E en sonunda iki taraf da tekrar mücadele edecek gücü bulamaz ve mutsuz son...
Sevgililik dönemi ile evlilik dönemi çok farklı oluyor öyle değil mi genelde çoğu erkek böyledir. Evlendikten sonra salar. Ama farkında değil ki evlenmiş olsa da her zaman eşi yanında ve ona iyi gözükmesi herşeyden önemli. Sıkıntı açıkçası daha gençsiniz de
Cevap
67Cevap
Aşırı bakımsız olduğunda yani sizin anlattığınız kadar bakımsız ise belli. Çünkü bu bakımsızlık değil temiz olmama. Temiz olup da ekstra bakım yapmıyorsa asla seviyorsam asla yani.
Ulan biz bekarlar bile her an sevişme ihtimalimize karşı dişlerimizi günde 4 defa fırçalarız heleki evlilik de olsa 2 katına çıkarırım inanki :D
Şaka bir yana tabikide bakımlı olmak süslenmek sayılmazsa ana temel temizlik ve eşinin sevdiği şeyleri yapmaksa kabulümdür.
Bakım öncelikle başkasına değil, kendine saygı için yapılmalı..
Örnegin otobüs durağında sigarayı fırlatıp otobüse atlayarak dibinizde duran o ayaklı kül tablasına nasıl tahammül edemiyor ve eleştiriyorsak..
Bu tarz örnekleri evimizde çevremizde ömür boyu yaşamak durumunda olmak azımsanacak bir davranış değil.
🌼
Bence evlenmeden önce böyle şeyler iyi gözlemlenmeli, bunları karşı tarafa belirtmeniz lazım, bakıma temizliğe önem verdiğinizi, ilerde sorun oluyor, kesinlikle boşanma sebebi.
Temizlik imandan gelir. Boşanmayı en son çare olarak gören din bile bunu diyorsa gerisini sen düşün. Hee burada bakımdan kasıt yok efendim makyaj, estetik falan temizlik için gerekmeyen şeyler ise o zaman hata sendedir.
Yani boşanma sebebi olmasa da ciddi bir problem benim için.
Tam olarak tek sebep o olmaz. Bakımsız olunca karşındaki insandan soğumaya başlıyorsun ister istemez, sonra başka şeyler de tuzu biberi oluyor. Ayrılmaya doğru gidiyor olay.
Tabiki yani en önemli şey başka şeylere katlanırsın ama temiz olmayan birine hayır. Çöple yaşamaktan farksız. Kendine saygısı yok sana saygısı hiç yok. Çiftler arası temizlik çok önemli.
İmkanlara göre değişir.
Bir söz vardır ya hani , "çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardir"
Cok doğru.. ama eşiniz ısrarla bakim yapmamak icin elinden geleni yapıyor ise, kanımca boşanma sebebi olabilir.
Ama eşiniz Yoğundur, fırsatı olamıyordur, imkanlar elverissizdir ozaman da anlayışla yaklaşmak gerekir.
Haklısın bütün uyarılarına rağmen değişmediyse biraz ara verip ona gözdağı vermek boşanmadan önceki ilk adım olmalı, buna rağmen değişim yoksa ayrılmak artık kaçınılmaz
Evet, boşanma sebebi. İnsan ter kokan biriyle toplu taşımada bile yan yana zor oturuyor. Siz evlisiniz, aynı yatağı paylaşıyorsunuz. Temizliğine dikkat etmiyor olması çekilmez bir dert valla...
Çağdışı yaşıyorsa evet ama mahkeme bunu neden olarak gorurmu
Kadın ya da erkek bakımsız ise bence net boşanma sebebi.
Evet bende şu an itiraf etmek gerekirse evde dişlerimi fırçalama konusunda üşengeçlik yapabiliyorum. Ancak bunu asla evlendiğimde yapamama ihtimalim bile olmamalı.
Sana Sayğısı yok.
Sayğısı olmayan bir Adamla geleceğin olamaz
Vur Totosuna Tekmeyi gitsin
Ne çekiyorsun Hanzoyu Adamı yok
Pis pasaklı dağınık olsa kadınım...
Boşanmaya dek gider muhtemelen iş...
Rabbim böyle bir imtihan vermesin bana
Ughh ben bakımsız eşlerden ve boşanma sebeblerinden inanılmaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett!
Bakımsızlık herşeyden önce kendine saygısızlıktır.
Kendine saygısı olmayan insana da ne saygı gösterilir, ne de hayat geçirilir.
Evet temizlenecek hayvanla mı evlenmiş insanın kendisine, başkalarına saygısından ötürü yapması gerekir. Hayali bile kötü.
Evet boşanma sebebidir. Asıl mesele bakımsızlık değil karşısındaki insana karşı saygısızlığıdır.
elbette elbette sakat olsa degildir canım olsa degildir ama pisse bonsanma sebebidir terbiyesizdir
bakımlı olmak iyidir karşındakinde bakımlı olmaya cezbeder
Üstüne sinek ilacı sık. Zehirlenmekten korkup illa yıkanır. Allah sabır versin.
Bütün uyarıları rağmen böyle devam ediyorsa, evet boşanma sebebidir.
Eğer bu ondan soğumama yol açıyorsa zaten çokta arada sevgi bağının olmadığını anlarım
Direk boşanma sebebi olmasada geçimsizlik sebebi olduğu kesin.
Diş fırçalasin ya insanlar bi zahmet 😣😣 parfüm neyse de
Evet yasal olarak öyle. Yargıtay kararları var buna dair.
gönlünün sinmediği ile aynı ortamda nefes almak bile batar.
Eş bakımlı olacak temiz olacak kıllarını tam uzamadan kesecek dişleri temiz olacak
Zamanla birşeyler birikti soğukluk başladı ve artık eskisi gibi olmuyorsa geçerli bahane... :)
Benim eşim de kıllarını almaz koltuk altını genital bölgesini hiç almaz
Dişlerini fırçalamaz..
O kadar bıktım ki yoruldum usandım çocuk olmasa durmicam
Çöplükte mi yaşıyor senin ki mağara adamı mı
Çöplükte yaşamıyor ama napim anası babası demekki ogretmemiş
Hadi ya Allah yardımcın olsun zor kötü Bi durum
İnsan kendisine dikkat etmeli. Değişmeye çabalamıyorsa yolla gitsin.
Boşanmak hoş değil ama bakımsızlık da kabullenilir bişey değil
Bizim ülkemizde evlenmeden önce ve evlendikten sonra kadin veya erkek farketmeksizin değişiyor. Sevgili veya nisanliyken gösterdiği özeni evlenince göstermiyor. Eğer askeri temizliği ve bakımını yapmıyorsa tahammülü de kalmadıysa boşanır.
Aynen öyle aradığım yorum 😂
Askeri temizlik noluyor abla?
Anladım abla sağolasın. Ben de "Askeri Bölge" yazan tabelalar görüyordum, artık "En Azından Bölgesi" anlamına geldiğini anladım. Çok teşekkürler.
Alırken hiç mi bakmadınız?
Bence şimdi düzelmiyosa boşanın
en azından bi konuşulmalı. çekilecek çile değil her iki taraf içinde.
Bakımsız eş genelde ev/iş/ikili ilişkilerde psikolojik sorunları olduğunu gösterir. İnsanların doğasında beğenilme hissi DNA mızda kodlanmıştır.
Kadın veya Erkek farketmeksizin öncelikle kendimizi sevip kendimize güzel davranmalıyız sonra karşımızdakini severiz veya ona güzel görünmeye çalışırız 💋
Yani aşırı bakımsızsa evet
Evet, ve hayat enerjisi de azdır muhtemelen bakımsız insanın , o ne öyle çekemem hiç benim hatun enerjik neşeli gülen her şeye küsmeyen biri olmalı ki yaşayabilelim.
Penisini kaldır öyle soyun diyo inik halini görmek istemiyomus
Evet iter eşler evlendikten sonra kendini salmamalı, bakımına dikkat etmeli.
Pis erkek cok iticii bana gore ona temiz olabilecegi heduyeler alabilirsin belki ozaman yapar mesela parfum ya da oynar başlıklı dış fircasi
Hiç hoş değil dişlerini fırçalamalı insan temizlik önemli pis insanları sevmiyorum görücü usulü mu evlendiniz?
bosanmaya kadar gitmez abartmayın bakımlı olmasını soyleyin ha soyleyemiyosanızda siz onun yanında bakımlı olun bi zaman sonra o da olur tesklr
Bakım yapmamasının sebebine göre değişir siz ısrarla bunu istemenize rağmen hala temizliğe önem vermiyorsa sizi umursamıyordur zaten
Kesinlikle katılıyorum bakımsız insana kimse tahammül edemez. İnsan istese bile aynı yatakta yatmak istemez hele seksi düşünemiyorum
Bakımdan kastınız makyaj ise hayır fakat koku diş ise ayrılmak değil de tatlı dille hadi gel dişimizi fırçalayalım gibi heveslendirme yapabilirsiniz
Kendi kisisel bakimini bile yapmaya acizse yalnızlığa mahkumdur
Uyardığın halde devam ediyorsa evet boşanma sebebi..
Bence düzeltilebilir bir sorun bunun için yuva yıkmaya değermi iyice bi düşünmek lazım
Evet boşanma sebebi.
iletisimsizlik en büyük neden
İteler valla. Biraz saygı yahu!
Sürekli uyarı almasına rağmen düzelmiyorsa evet
yani sebebler arasın da olablir
yani neden olabliir tabi
Boşanma sebebi olmasa da ciddi bir sorundur.
Belki boşanma olmayabilir ama aldatma olabilir
Yargıtay kararları dahi var boşanma sebebidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?