Erkekte kadında oturup bunu konuşacak anlaşacak temizlik şart ama gidip yok gözüm dışarı kayıyor yok evde de makyaj yapmıyor gibi kavramlarla aldatmayı çıkış yolu sanmak saçmalık. Nedense kimi erkekler dışarda makyajlı olan kadınları evde manken edasında durduklarını sanıyor sizin gözünüz bayram edecek diye kadın boyalı bebek gibi kendine eziyet edemez. Kadın evinde de rahat olamayacaksa pes artık.
Sözde erkekler "kadınları anlamak zor" diyorlar yok efendim siz işinize nasıl geliyorsa öyle anlıyorsunuz!
Kadin olsun erkek olsun herkes once kendine saygisindan dolayi butun bunlari yapmali. dis fircalamak dus almiyorsa bile ayaklarini yikayip yataga giriversinler bir zahmet. hic bir erkek yag kokan kadinla yatmak istemez hic bir kadinda ter kokan bir erkekle yatmak istemez. konusulur duzelmez ise evet bosanma sebebi olabilir
Zaten çiftlerin birbirinden soğumasına yol açan en başta bulunan sebeplerden 1 tanesi de bu. Evlendikten sonra bile çiftlerin bakımından ödün vermesi çok kötü bir durum.
Eğer eşek gibi inat ediyorsa ayrılığı da sopayı da hak eder.
@PortakalVeReçeli küçüklükten kafasına sabun ve tas yiye yiye yıkanmaya alışan erkek ağlamıyor bile :)) neden aşağılayıcı olsun ki onlar için? Tabi aynı şekilde hatun kişiside olabilir.
Kesinlikle böyle bir şey olamaz kişi bahane arıyordur. Sabah vardı. Böyle bir soru karşı tarafla oturulur. Konuşulur yani evlilik bu kadar. Basit olamaz ✂️
Değildir, önemli olan kalbinin vede beynin bakımsız olmasıdır. Dış görünuşü belki kılık kıyafete önem veren biri degildir ama çok iyidir anlayışlıdır evine bağlıdır o insanla yaşarsn bir iki uyariyla da düzelmeyecek biri yoktur ama kalbi ve beyni bakımsızsa o insan ne kadar iyi görünsede geçinemezsin.
Kesinlikle hayır. Herkes makyaj yapmak süslenmek zorunda değil. Ama kişisel temizlik önemli tabiki. Yanına bile yatmak istemez adam. Temiz olmak önemli hem senin hem eşin için. Ama boşanmak yerine karşısına alıp konuşabilir. Hâlâ pis olunuyorsa adamın haklı olabileceğini düşünüyorum
Kadınlar bakımlı oluyo ama erkek hemcinslerimiz malesef... mesela erkek lavobasinda pisuvara çiş yapan erkekler pipisini yıkamıyor... eee o pipiyi kadin oral yapar mi... saygisizlik bu daha pis durumlar zaten iğrenç... bir erkek her an bir kadinla sevişebil ne ihtimalini düşünüp hep temiz olmali
Erkek karısını bakımsız diye öldürdü deniyorda adam ya pişmanım diyecek ya hatırlamıyorum ya da başka bir bahane bulacak. Kadın erkek biraz kişisel temizliğe önem vermeli. Gün boyu ofiste boyalı parfümlü kızların arasında çalışıp eve gelince kendisini eşofman ile karşılayan karısını beğenmeyenler ne istiyor merak ettim. Aynı şekilde tulum giyip iş yapan adamları eve gelirken karısı onu takım elbise kravatlı bekleyenlerde var. Git gide cahilleşiyoruz.
Ayrılık nasil olur bilmiyorum ama hayatın zsurekli gelisimekte ve degismekte olduğunu buna uymayanların ve direnenlerin hiç şansı olmadığını düşünüyorum varsayalım sizin partneriniz bakımlı ve alımlı biri siz ise ununu elemis elegini aşmış gibi davraniyorsaniz hele hele pis seniz nediyim ya kendinize gelin lütfen çünkü karsinizdakine siz ortam yaratiyorsunuz. Olacaklardan en az sizde sorumlusunuz☺️ Perşembe in gelişi Çarşamba dan belli olur. Bak demedi deme
Kişisel temizlik önemlidir. Makyaj yapması yetmez. Pis bir kokuya kendine bakmayan insana kimse tahammül edemez. İnsanın önce kendine saygısı olması lazım. Haklı olarakta boşanma sebebidir. Erkek uyarır anlamıyorsa yapcak bişey yok
Uyarırım hala dinlemiyorsa boşanırım bakımsız olduğunu düşünsenize eşinizin hiç bir şey istemez canınız dişini fırçalamıyor hafta 1 gün banyo yapıyor, kokuyor... böyle bir insana sarılamam bile boşa duyar kasmayın şimdi bana
Eş uyarılmalı bu durumdan rahatsız isem söylerim konuşurum değişim olmaz ve benim rahatsızlıklarım devam ederse tabiiki temizlik koku benim için çok önemli ayrılırım böyle bir duruma katlanmam.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence eş kişiyi temsil eder bu yüzden öz bakımını yapmalı kişisel temizliğine dikkat etmeli. Eğer dikkat etmiyorsa uyarılmalı fakat yine devam ediyorsa ve karşı taraf bundan rahatsız oluyor ise ayrılık sebebi olabilir. Eş için süslenmek vs. Bunlara gerek yok bence kişi her zaman kendine iyi bakmalıdır ama bazen şartlar uymaya bilir cenaze, yeni doğum yapmış, sağlık sorunları, piskolojik sebebler, iş problemleri vs. Dönemler harici kişi bunu kendisi ve öz saygı için yapmalıdır.
Başta anlaşma olacak ama o anlık kişisel bakım yapmamış diyede aytılığı hiçbir taraf hak etmez sonuçta ömür boyu bakımsız pis paspal kalacak hali yok o yüzden havadan sebeple boşanma olmaz çocuk oyuncağu değil bu dimi
nediyosun sen eii nakımsız diye kocası tarafından bıcaklanarak oldurılen kadınlar var bu ülkede isterseniz bunuda bir arastırın yazdıgım dogru hakkaten bakımsız diye kocasından oldurulen bir cok kişi var
Konu bakımsa makyaj gibi tabiiki hayır evde abiye giyecek hali yok hem rahat olmalı evi sonucta esortman falan takılır konu kendi yemizligiyse tabiiki katlanılmaz
temiz degilse saglikli bir insan degildir kimse (akli basinda) bile isteye pis pasakli dolasmaz sanirim! bu nedenle tedavi ile düzelmes ile bosanilmalidir!
Benim eşim kendine hiç bakmıyordu efendim.. Ama sonunda sırf para yüzünden terketti beni kaçtı gitti.. Boşandık.. Ben herşeyine katlandım ama o daha çok zengin bir hayat istedi...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben boşarım gözünün yaşına bakmam oh ne güzel ya evlenene kadar barbie evlendikten sonra kamile akkor olduuuu ! Annesini ararım al şu pasakli kızını derim çekemem pis kizinizi saçı başı kokuyor bunun derim be alın şunu derim beeee!
bence evet kim olursa olsun öz bakımına dikkat etmeli kimseyi bu konuda rahatsız etmemeli bunu da her aklı başında insan yapar yapmalı da kimsenin kimseyi uyarmasına gerek bile yok bu gerekirse boşanma sebebi bile olabilir.
Öyle biri zaten daha benimle sevgili aşamasına bile girememiştir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence hayır ozaman baştan evlenmiceksin sonradan şuradi şöyleymiş kendine vakmıyormuş demeyeceksin cinayetler hep bundan oluyor tasvip etmememe rağmen.
En İyi Cevaplar