Evi sürekli dağıtan ve toparlanmasını sizden bekleyen bir eş, boşanma sebebi olabilir mi?
Kolay gelsin seviyorsan bosanamazsin zaten ama işin çok zor olacak haberin olsun yarın bir gün çocuk da olunca kafayı yersin bence kürekle kafasina vur aklı başına gelsin 😂😂 şaka tabikiiii.. ama iyi bir ders vermen lazım mesela senden şu nerde bu nerde dediğinde ona alıp getirmek yerine nereye koyduysan git al de o arasın ama bazı odunlar bundan da anlamaz haberin olsun
Ne pozitif bir insansın sen ya :)
Bence gayet güzel cevapladım sana Nisan demedim ki🤐
Bosan
Yorumlar kabus gibi. Biri; Kafasına kürekle vur diyor. Diğeri de ne pozitif insansın sen diyor.
@VoynukReis şaka yapmıştım ama ben hakkımı yiyorsun
@Sakinolgenc Üye ismine bakmamıştım. Neden bu ismi tercih ettiğini anlıyorum :P
@VoynukReis on yargilisin ama
@Sakinolgenc Kısmen haklısın. Aşmaya çalıştığım önyargılarım var maalesef. Ama buraya eğlenmek için, boş olan vaktimi güzel geçirebilmek için takılıyorum. Yapılan güzel şakalar da buna vesile oluyor. Bu konuda teşekkür etmem gerekir. :)
@VoynukReis sanırım bunun içinde bende varım ne guzel😂
@Sakinolgenc Tabiki :) Sorun tatlıya bağlandığına göre kürekten kurtulduk demektir. Bu da olumlu önyargı :)
@VoynukReis onyargili bey diyeceğim size😀
@Sakinolgenc Diyebilirsin Ben sorun etmem :) Ama maalesef, üzülerek söylüyorum, çok önyargılısın :P
Aşırı ise olabilir
Rica ederim...
Uyarılır, konuşulur, bundan rahatsızlık duyulabileceği açıklanır, birlikte toparlanır ortalık ve zamanla üstesinden gelinmeye çalışılır. Ama eşlerden biri bundan ciddi anlamda rahatsızlık duyacak safhaya gelmişse ve dağıtan taraf da buna aldırış etmeden karşı tarafı hiç düşünmeden devam ediyorsa boşanma sebebi olabilir...
Eğer seviyorsan, dağınıklığı gözüne çok batmaz. Kızarsın belki ama yine de sevgin her şeyi baskılar. Ama sevmiyorsan, değil dağınık düzenli tertipli bir insan olsa bile, bu sefer de düzenli olması seni rahatsız eder.
Cevap
41Cevap
Hemen olmasa bile uzun bir süre sonra evlilikteki ilişkiyi gergin hale getirerek başka küçük sorunların büyümesine böylelikle çatışmalı bir evliliğe yol açabilir. Büyük sorunlarda birikerek evliliği bitirir.
Olmaz ama çok sinir bozucu sende yapma pislik içinde kacgun yaşayacak kontrol et baktin adamın rahatı yerinde o zaman boşanma davası aç evin fotosunu delil olarak sun
Ayrılmak, boşanmak için bahane arayanlara malzeme çok. Tahammülsüzleştikçe yalnız kalırsınız haberiniz olsun
yani olabilir aslında genelde erkekler sürekli arkalarının toplanmasını bekler ama hak vermek lazım bende isterdim 😊
canım senin beklediğin model doğmadı daha sen kendini dondur 2300 lerde bidaha bir şansını dene :))))))
mesela bazı kadınlar bu duruma aşırı hassas onlar için olabilir bence
Olabilir, ben titiz biriyim benim açımdan dağınık olması boşanma sebebi olabilir.
Olmaz. baska huyları kafa dengiyse daginikligina katlanirim
Bu gibi basit şeyler için, bir evlilik bitmemeli diye düşünüyorum.
Pis daginik ve tembel eş kesinlikle ve kesinlikle boşanma nedenidir nokta!
Hayır ne alaka boşver ev pis kalsın sonra toplarsın sürekli toplama telaşında olma o zaman belki oda pisletmez fazl
Eğer ikiside çalişıyorsa normel birşey ama dağıtan taraf çalişiyorsa durumu izha et ve uyar evde insan yaşadiği belli olsun falan de
İşte evlenmeden önce iyi tanıyın diye boşuna demiyorlar. Ama tabi boşanma bu kadar kolay olmamalı böyle bir sebepten
Hayır ama bu ülkede boşanmak isteyenler çok bahane buldukları için onlara göre boşanma sebebi olur
Yeterli bir sebep değil. Aslında ne kadar sevdiğine bağlı. Sevmeyen bircok bahane bulabilir
Dağınıklığa tahammülüm yok ama böyle bir nedenden boşanmam.
Bazı erkekler hizmetçi olarak goruyor kadınları sacma.
Sanmam. Ben dsginiksam oda dağınıktır zaten. Yiksa kimse evlenmez.
Her kadın senin gibi düşünürse sürekli boşarlar beni ahaha
olur tabi diycem de benimkide dagınık şimdi önce kendime bakmam lazım
o zaman ben evlenmeden boşandım çünkü çok dağınığım
bu kadar ufacık basit bir sebepden bitiyosa zaten bitsin
Sen aç eğer bosarsa hakim sizin davaniz bize emsal olur
Sanmıyorum. Avukata sor. Yatakta da seni doyuramıyorsa o zaman daha kolay boşanırsın.
Sevgiler ilgi gosterisler bir olduktan sonra benim icin daginik olmuş ö. d
Değildir herkes kendi kullandığını toplasın anlaşma ile sorun çözülür
şiddet , maddiyat, zorla evlendirme gibi nedenler ya da aldatma en önemlisi
Hayır bu kadar kolay olmamalı bosanmak.
Olmaz bende dağınığım zaten ddmndmd
Asla olmaz 🤗🤗🤗😇😇
er ya gec olur bune coplukhane gibi tovbeee
Hayır boşanma bu kadar kolay olmamalı
Bosanirim diyip tehdit et. Bak nasil toparliyor.
Boşanma sebebi olmamalı ama hoş değil
Olur.. Çok rahatsız olurum ben dellenirim valla😂
Evlenmeden onde anlamak lazim
Evet boşanma sebebidir
Canına tak ederse bosanma sebebı olur
Olur zaten öyle biriyle evlenmem
Toplu erkek ararsan zaten bulamazsinki
evet kesinlikle olabilir ben tahammül edemem
Saçmalama eve kadın tutarız
hayır ama dövme sebebi
Yok artık o kadar değil 😂😂
saçmalamayın ya yuva dağatmak bu kadar kolaymı
boşanmam toparlarım kendine gelmesini sağlarım
küçük sorunlar biyürse evet
Olabilir , daginikligi toplamayi sevmem ben de
olur tabi nie olmasın hemen boşan :D
yamuk sıcsan bosanma sebebi diyolar bu neki
Olmaz çünkü bende dağınığım
ola bilir neden olmasin
Bilmem hic evlenmedim ama
Evet. paspal kadin sevmiyim
bir taraf toplamalı
bir başak erkeği için olabilir
Böyle bir durumla karşılaşsam gülerim. :P
olamaz geçersiz bir sebep
Büyük konuşmamak gerek olabilir
Bayan toplamiyorsa bosanma sebebi
Neden? Kendi pisligini kendin temizle
@mavimsiyesill sanane benim fikrim bu ne atliyorsun hadi hadi dışaru
Senin pisligini baskasi temizleyince nasil rahat edebiliyosun?
@mavimsiyesill evlenirsem sen ben diye birsey olmaz karimla aramda biz vardir.
Olsun kendi pisligini kendin temizlemen gerekiyo
@mavimsiyesill bu kafayla aldatilmazsin ve dul kalmasın inş
Ne alakasi var pis insanla birlikte olmak kotudur dul kalmaktan zihniyetin berbat
@mavimsiyesill ben ne diyom sen ne diyon tamam sen böyle düşün büyüyünce anlarsın
He he
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar