Tester ürününü biraz fazla kullandım diye orada çalışan eleman kızdı, sizce haklı mı?

Üzerim sigara kokuyordu ve deodoranttan biraz fazla sıktım üstüme orada çalışan eleman gelip hanımefendi öyle olmaz başınızdan aşağı boca etseydiniz dedi, ben de tester değil mi denemek istedim dedim o da tester ama sadece sizin denemeniz için değil dedi. Belki haklı olabilir ama böyle kaba bir dil kullanmak yerine nazikçe uyarması gerekmez miydi? Gerekirse denediğim ürünü satın alabilirdim amacım suistimal etmek değildi o an tepki gösteremedim diye çok moralim bozuldu arkadaşım oradan bir şey alacaktı ve onu dışarıda bekleyeceğimi söyleyip çıktım o da nedense pek umursamadı ve bakmaya devam etti sadece çıktıktan sonra biraz söylendi hakkı yok öyle davranmaya vs. Dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Tester ürününü biraz fazla kullandım diye orada çalışan eleman kızdı, sizce haklı mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar deodorantı üzerime boca etmedim evet üstüme sıktım ama deodorantla boy abdesti almadım sadece azıcık ceketime sıktım hepsi bu.
Tester ürününü biraz fazla kullandım diye orada çalışan eleman kızdı, sizce haklı mı?