Güncellemeler
+1 yıl
Deneme süresinden geçmek için ne yapabilirim. Yetersız bulunuyorum ama halbuki hiç mola Bile kullanmadan gayret edem biriyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Son 3 işimde deneme suresınde işten çıkarıldım kımı 3 günde kımı 20 günde 1 ayda sebep olarak ise uygun olmadığım söylendı 2 ıs prim ısı ısı olabilir beşlik dedim çağrı merkezi ama son ıs fabrika da beyaz yaka ıs ondada olan oldu bir kuzum yanında ıs öğreniyordum bır hata yaptım ki acemi personelin yapacağı hata herkes bizde yaptık dedı ondada bende ışık görmedim böyle hata olmuş dendı dıger çalışanlar memnunduk diyor baştaki şef kovdu Ya ben bır yere tutunamayan mıyım ne yapmalıyım özel sektörde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sizinle bir ilgisi yok hanımefendi devletin verdiği desteği aldıktan sonra bu patron denen adiler sizi bir bahane bulup çıkarıyor
Genelde hep yaza doğru gırıyorum çoğu öyle dıyor destek almışlardır ama beni çıkarsa başkasını alacak çünkü eksiklik var sürekli çıkar yenisini al saçma degıl mi
Onlar da onu istiyor zaten hanımefendi yine destek alıp işten çıkarmak için
Fabrikalar büyük firmalarda mı aynı
Onlar yapmaz hanımefendi sizden memnunsa sizinle birlikte devam ederler
Bunu yapan hep büyük firmalardı
Onlar da yapıyor hanımefendi haklısınız dediğim gibi devletten destek almak için yapıyor namussuzlar desteği aldıktan sonra sizi çıkarıyor
Adam akıllı iş bulup devamı olan yerde calıssam
Yazdım size hanımefendi
Size takip isteği gönderdim mesaj atabilmek için. Konuyla ilgili konuşmak istiyorum, rica etsem kabul edebilir misiniz?
Peki deneme parası aldin mı bende şu an aynı durumdayım da
Güzel, boylu, poslu, seksi, çalışkan, hızlı, pratik olsaydın kesin cikarmazlardi. Kesin tam tersi sin ya da karsiya öyle geldi.
Belki başka problemin vardır. Konuşman dış görünüşün karakterin?
Büyük firmalarda kurumsal Koç vs gibi yerlerden mülakattan geçiyorum öyle Ama işe başlayınca hayal kırıklığı ben böyle kimseyi kuramayan biriyim hep eziliyorum beni ise yaramaz olarak mı görüyorlar acaba
Olabilir. Pasif görünümün olabilir. Kendi problemini anlamak için kendini videoya çek derim konuşup bişeylerle ilgilenirken. Gözden kaçırdığın bişey vardır belki kendine bak videodan
Pasif karakterim belki herkes herkesi şikayet eder ben etmem etliye sütlüye karışmam cadoloz değilim hep kaybediyorum halbu ki hakkımı savunamıyorum
Umarım daha güzel işlerde çalışırsın eksik yönlerini geliştir
Tekrar ıs denemekten korkuyorum ve özgüvenim yerle bir oldu
Ne mezunusun
Jeoloji ama kendi alan dışım çalıştım kendi işimde iş bulamadım çevremde
Pes etme vardır bir yerde nasibin dene
Senin herkesten ne eksiğin var
şu an personel çıkartmak için en ufak hatanı arıyorlar başka yerlere bak sende işsizlik maaşı falan alamıyor musun SSK ya başvur bence iş için yardımcı olurlar
O kadar mülakattan geç ıse başla çıkarıl ben biraz sessız sakin efendi kendi alemimde biriyim üniv zamanı yaz aylarımda işçi olarak çalıştığım zamanlarda bile baya çalışsam hep yavaş görünürdüm acaba intikamdan kaynaklı mı ama bazen bakıyorum çok yavaş hiç umursamaz ımsanlar kalıyor özelde
Ya bu hayatın şaşmaz kuralı sen o kadar çalışırsın 5 dakka boşta kalırsın göze batarsın ama çalışmayan boş boş gezenlerde çalışıyor muamelesi görür
Girdiğin yerde sadece iş açısından düşünme ortamına da ayak uydurmaya bak birazcık da boş ver o zaman senden iyisi olacağını sanmıyorum 😊
Sanırım ben bunu beceremiyorum böyle sessız kaldığım için üstüme geliyorlar
Aynı şekil bende senin gibiydim ama ortama ayak uydurunca inanki çok şeyler değişti insanların sana bakış açısı sürekli gülüp eğleniyorum şu an 4. Ayım oldu süper gidiyor bende alıştım normalde çalışmayı seven birisi degilim ama ortam güzel olunca eve gitmek istemiyorum
Sohbetinde baya bi sardı şu an cidden saatlerce konuşşan dinlerim elimden geldigincede fikir vermeye çalışırım istersen özelden konuşalım?
üzülme, yine denersin
özel sektör acımaz
Çok kötü olmuş. Üzüldüm.