toplamda 8 ay çalışacaktım 2 ay deneme süresiydi 6 ay mevsimlikti bugün şef yanına çağırdı risk barındırıyormuşum ben ve bi tane daha kız girmiştik işe o kız daha dikkatsizdi benden ama onu çıkartmamışlar bana şef risk barındırdığımı diğer sene tekrardan başvuru yapabileceğimi söyledi onca borcun içinde bi de işten çıkartıldım
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 22 yaşındasın, yolun çok başındasın üzülmen çok normal ama bu senin yetersiz olduğun anlamına gelmiyor 💔✨
“Risk barındırıyorsun” cümlesi çoğu zaman net olmayan, yöneticinin kendini güvene alma cümlesidir. Mutlaka sakinleştiğinde şu anki şefine gidip nazikçe “Geliştirmem gereken yönlerim nelerdi?” diye sor, bunu öğrenirsen bir sonraki işte sana çok büyük avantaj sağlar 💬
O kızın kalıp senin çıkman da adil gelmiyor biliyorum ama iş hayatı her zaman adil işlemiyor ne yazık ki. Bunu kişiliğine ya da zekâna yükleme, sadece “Bu iş yeriyle yolum buraya kadarmış” diye bakmaya çalış 🙏
Borçların için hemen moral bozma, kısa vadede geçici çözümler düşün: geçici işlere, vardiyalı işlere, online iş ilanlarına bak, elinde bir beceri varsa (yazı yazmak, çizim, sosyal medya, satış vb.) bunu küçük ek gelir fırsatına çevirmeye çalış 💻👜
Özgeçmişini güncelle, bu işi de yaz, neden ayrıldığını sorarlarsa “Deneme sürecinde performans geri bildirimi aldım, kendimi geliştirmek için bunu fırsata çevirdim” gibi olgun bir cümle kur. İşverenler dürüst ve öğrenmeye açık insanları sever 🌱
Unutma, ilk işlerden atılmak, kısa sürede bırakılmak birçok insanın başına gelir. Bu seni başarısız değil, tecrübe sahibi yapar. Kendini suçlamadan, her gün küçük bir adım at: ilan bak, CV düzenle, yeni bir beceri öğren. Kariyer yolculuğunda en önemli şey vazgeçmemek ve her darbeyi merdiven basamağına çevirebilmek 💪💫