Meslek tanımıma uymayan şeyler de yaptırdiklari icin bıraktım firma sahibine mesajla acıklayıp. O da sabah görmus "olumsuzluklari çözebilirdik aslında ama yine de sen bilirsin kardesim" yazmıs.
Tabi birkac gün gecti bu sefer de biraktigima pisman oldum. Neden bu kadar kararsızım. Geri dönüsü olabilir mi
Tabi birkac gün gecti bu sefer de biraktigima pisman oldum. Neden bu kadar kararsızım. Geri dönüsü olabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuk oyuncağı değil bu tekrar gidersen her şey daha farklı olur. alternatif bak.
Evet haklısin. bir de 5 gün dolmadan 3. günden sonra belirttim bunu. Ama su anki kararsizligimin nedeni ne bilmiyorum
Geri dönmen utanç verici olur ama bundan sonraki çalıştığım işlerden daha istikrarlı kararlar vermen senin için daha iyi olur
Peki onlardan tekrar teklif gelse geri dönmek yine mi sacma olur
O zaman olmaz ama biraz ağırdan gitmen gerekir
Bu hatayı bende yaptım 😔 geri dönüşü zor olur artık bi de mesajla belirtmişsin ayrıldığını
Senin de mi geri donüsün olamadı
Pişman oldum bende ama geri dönmeye pek yüzüm olmadı denemedim bile yani iş işten geçmişti artık gidip kendimi küçük düşürmeyi bi taraflarım yemedi
Sonra başka bir iş mi buldun
Yo işsiz kaldım 😅😅
Yani tükürdüğünü yalamamak lazım ve bu bir tecrübe oldu istek ve talepleri iletmen gerek oturup konuşmak gerektiği konusunda
Evet deneme sürecinin amacı buyken neden bu sekil sabırsizlık ettiysem.
Sebebi de şuydu. yemek firmasında diyetisyendim. Muhasebeci bana "şunu cagır bunu cagir" filan diyordu. Patron odasında misafiri varken beni arayıp "mutfaktan tabak getirmemi" istiyordu. bir gun markete beni deterjan almaya gonderdiler, yemekler hijyenik degildi vs vs. Sebebi bunlardı
Ama nedense yine de pismanım anlayamiyorum kendimi de
Pişman olma yaşadıkça güzel tecrübe olacak kafana takma yeni işlere bak
Evet haklısın ama zaten iş bulmak da zor bir şey
En kötü karar kararsızlıktan iyidir
Niçin bıraktın