3 senelik işimden istifa etmistim 1.5 ay once cok sevip emek vermistim dun patronuma mesaj attim sizce gitme sansimi yok mu ettim?

Ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak durumunda kalmıştım ama patronum bana ılımlı yaklaşıp "1-2 ay sonra belli olmaz, gelirsin" vs. dedi, annemle görüşmek istedi. Sonra zaten yerime biri gelmişti. Annem bana son söz hakkını verdi. Patronum işe bana iş bakıp bulup bulamazsam gel dedi. Bu beni üzdüğü için 1 ay sonra ona mesaj attım. Gitme şansım vardı, bu mesajla yok mu ettim?

[26/8 16:23] ✨: Merhaba size karşı kırgınım ve bunu söylemek istedim. Ben sizleri aile gibi görmüştüm, ailemin nasıl mutluluğunu düşünüp istiyorsam sizlerinde istiyordum. Gittiğim her yerde de sizleri arıyordum. Siz sadece anneme içinizi dökmek için çağırıp, bana da "İş bul, gidecegin yerlerede ben yaparım, de bulamazsan gel" demeniz, beni istememeniz orada beni çok üzdü.

[26/8 16:26] ✨: Orada kalmak için herkesi karşıma almıştım. Sizin benim varlığımdan rahatsız olduğunuzu, yüzüme dahi bakmak istemediğinizi, muhatap dahi olmak istemediğinizi görüyordum. Size karşı bir kötülüğüm dokunmamıştı. Arkanızdan konuşmamıştım, hırsızlık etmemiştim, bir şey yapmamıştım. İşimi de küçümsemiyordum, severek yapıyordum. Kimseden beklentim de yoktu. Tek problemim davranışlardı, hep de bu sebepten karşınıza çıkiyordum. Onun dışında isimle ilgili benlik hiçbir problem yoktu. Her açıdan sizleri düşünüyordum. İş görüşmelerine gittiğim şirketlere de sizin numaranızı veriyordum, orada olduğum zamanda kurumsal yerlere mesaj atıp sizlerin numarasıni veriyordum kiralama olsun diye. Ben sizlere muhtaç olduğumdan yapmamıştım, sizlere alıştığım, sevdiğim, ve benim için ayrı bir yeriniz olduğu için yapmıştım her şeyi. Benden neden bu kadar gıcık oluyorsunuz bilmiyorum. Ama oradan gönlüm kırık şekilde ayrıldığımı bilmenizi isterim. İçimde kalmasın diye söylemek istedim. Kötü bir insan değildim

3 senelik işimden istifa etmistim 1.5 ay once cok sevip emek vermistim dun patronuma mesaj attim sizce gitme sansimi yok mu ettim?