Akrabalarım ve ailemden tiksiniyorum. sizce ne yapayım?

Arkadaşlar benim ailem genel eğitimli hep iyi yerlerde çalışan insanlar. Dayıl kuzenlerim yıllardır Almanya’da yaşıyor çalışıyor. Diğer kuzenim baya lüks iyi bir hastanede kocası ile çalışıyor. Üvey abim Danimarka’da yine Uluslararsı şirkette. Babam desen doktor bok gibi çevresi var. Diğer kuzenim dayım devlette böyle iyi yerlerde ve çocuklarını torpille hep iyi yerlere soktular. Bana gelince ben ODTÜ mezunuyum 3 tane okul bitirdim master yaptım. Tüm staj ve işlerimi kendim buldum. Hiçbiri bir kere bile bana destek yardım etmedi. Ailede en iyi okul ve bölümleri bitiren benim. Ama hiçbiri bana destek olmadığı için şu ekonomide bok gibi yerlerde düşük maaşla sürünüyorum. Hepsiyle kavgalı ve gerginim zaten açıkça diyorum ne biçim insanlarsınız diye. Yok biz torpil yapamayız tanıdığımız yok yok işte kendin bul diye yalan söylüyor şerefsizler. Cidden ben anlamıyorum yani benim sürünmem ve acı çekmemden nasıl bir zevk alıyorlar. Cidden gebersinler istiyorum böyle ilgisizlik kötülük olmaz. Hiçbir destekleri yok kendilerini inanılmaz kodemli yerlerde olsa da.
Akrabalarım ve ailemden tiksiniyorum. sizce ne yapayım?