Dün ev arkadaşlarım ile kavga ettik. Artık dayanamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Gerçekten delirme noktasına geldim. Ne yapacağım?

Selamlar. Daha önce de, buraya yazmıştım.Ev arkadaşlarım ile aramızda bir mesafe var. Beni dışlıyorlar. Ne yapmalıyım?

Bunu yazıyı yazdıktan sonra baya başka olaylarda yaşadık. Çok uzun yazmışım, Başınızı şişirdigim için kusura bakmayın. Ama lütfen yardımcı olun.

Ev arkadaşlarım (üçü de aynı bk) ile aramız zaten iyi değil. Çoktandır tartışıp duruyorduk işte. Kaç aydır beraberiz. Gece yarısı (11de çıkıp saat 5'te geliyorlar) ydışarı çıkacakları vakit, peşlerine takılırım korkusuyla mı artık, köpeğimizi gezdireceğiz diye yalan söylüyorlar. Yapıyorlardir belki de. Ama yalan söylemesinler bari. Kaldığımız yer küçücük, kadına, kıza aç bir ilçe zaten. başlarına bir şey gelir diye onlar adına birazcık endişeleniyordum. İstedikleri gibi gitsinler, umurumda değil yemin ederim. Normalde de soylemeyecektim ama onlar için gerçekten çok korkmuştum.

İşte dedkm ki. Dün Akşam yine dışarı çıkacakları vakit, "keşke köpek gezdireceğiz diye yalan söylemeseydin, keşke doğruyu söyleyip gezmeye gidiyoruz deseydin" dedim. Çünkü konuşmasak bile, böyle yaptıklarına çok içerlendim.

Yalan söylemedik gerçekten gittik dedi. Ben de, "6 saat bu soğukta köpek dolastirilir mı? İstediğiniz gibi gidin ama bari böyle yalan söylemeyin" dedkm. Biz dün saat kaçta geldik ki diye sordu. 5te eve gelmediniz mı dedim masumca. "Bizim hangi saatte geldiğimiz seni zerre alakadar etmez" diye fırladı bu. Diğerlerini de doldurdu.

Köpek sahibi kız, ben anama babama hesap vermiyorum buna mı vereceğim diye ağzına geleni saymaya başladı odasından. Olayı başka yere çektiler.

Ben de ne diyorsun sen diye odadan çıktım. "Sizin nereye gideceğiniz ile ilgilenmiyorum, sadece senaya bu kadarcik söyledim. Olayı büyütüyorsunuz." dedim. O sorunlu kız, üstüme yürüyor manyak. Ben de hafif ittim. Üstüme neden gelip duruyorsun diye. Başladı mı bu. Köpeğime laf edemezsin sen kimsin diye. Üstüme yürümeye kalktı. Araya başka yandascilari kız girdi. Tutuyor onu.

Devamı aşağıda.

Güncellemeler
+1 yıl
Benim de sinirlerim zıpladı. O kadar çok sinirlendim ki. "Senin köpeğine laf etmiyorum. İstediğiniz yere gidebilirsiniz, nerede srteceksiniz surtun. Umurumda değil" dedim. Olayı büyüten cibanbasi, sen her gün sabahleyin gidiyorsun, ben sormuyorum nereye gideceğini dedi. Ben de "sorsaydin saklayacak bir şeyim yok söylerdim, o gün geç vakitte gittiniz sizin için endişelendim, size bir şey olsa sorgulanacak ilk kişi benim" dedim. Tutan kız, konuşmaya çalıştı. Susturdum sürekli onu. Cok sinirliydim.
Güncellemeler
+1 yıl
İşte biz soruyorsakta sen de bize karışamazsın, üç kız gidiyoruz da, sen tek dışarıya çıkıyorsun da (okuldan çıkıp eve gelen bir insanım) falan diye bağırıyorlar. Diğeri hala; üstüme saldırmaya çalışıyor manyak. Köpeğime laf edemezsin diye.

Ben de "NE YAPIYORSANİZ NEREYE GİDİYOR İSENİZ GİDİN. YEMİN EDERİM BU SAATTEN SONRA NERDE KENDİNİZİ SKTRCEKSİNİZ ORADA ETTİRİN" diye bağırdım.
Dün ev arkadaşlarım ile kavga ettik. Artık dayanamıyorum. Lütfen yardımcı olun. Gerçekten delirme noktasına geldim. Ne yapacağım?