Ev arkadaşlarım ile aramızda bir mesafe var. Beni dışlıyorlar. Ne yapmalıyım?

Merhaba. İyi akşamlar. Çok uzun yazıyorum biliyorum ama lütfen yardımcı olun. Gerçekten anlatacak kimsem yok.

Daha önce yazmıştım. Biz, ev sahibi tarafından rastgele bir araya gelmiş 4 kızız. Ben bunları kardeşim gibi gormek ve iyi olalım istiyordum. İlk hafta iyiydik falan ama İlki; ilk haftadan erkek arkadaşını hayır dediğim halde, eve aldı. Ben buna ister istemez ayar oldum. Yüzüne de rahatsız olduğumu söyleyemedim. Kırılır diye. Biraz tavır aldım haliyle.

Bunlar; iki hafta boyunca, her şeyime bir kulp buldular. Yok sen böylesin, yok sen şöylesin. Sürekli eleştirdiler. Çok kırılgan bir insanım. Ben de sustum, bir şey demedim kavga çıkmasın diye. Sonra yemek yapamiyorum diye bir ton laf yedim. Bu yüzden hepsine Tavır aldım. Bunun yüzünden de olay çıktı. sıkıntılı olan benmişim. Onların hiç bir suçu yokmuş falan. Karşımdaki kırılmasın diye yine onların yanlışlarını söylemedim. Oturdum, sinirimden ağladım.

Üçüncü haftadan sonra dedim. Artık yeter. Onların yanlışlarını da söyle. Onlar beni eleştirdikçe, ben de onları eleştirdim. Söyledim hatalarını cat çat. Evde söz dalaşı olmaya başlamıştı. Ben de sıkıldım, gittim memlekete. Whatsapptan yazıyorlar. Aldığım bavula bile laf ettiler. "Fazla para vermişsin, güzel dolandırılmissin, bu kadar parayı veriyorsan bir zahmet zengin ol, işte 25 kuruşun bile peşine düşüyorsun, evdeki düzeni bozuyorsun, herkes senden şikayetçi, bulaşıkları, yemek seni zaten alakadar etmiyor" falan yazmışlar.

Ben de "aldığım bavulun tasası size düşmedi. İster 1000₺ olsun veririm, karışma hakkını nereden buluyorsunuz, şikayetçi iseniz beni ilgilendirmez, şikayetçi olanlar düşünsün, yemeği biz yapacağız diyen sizsiniz, bulaşıkları yıkadığım halde böyle deme hakkına kesinlikle sahip değilsiniz, siz eve arkadaşınızı çağırırken sorma zahmetine giriyor musunuz" gibi şeyler yazdım. Seni alakadar eden ne tam olarak yazmışlar Sonradan. Cevap yazmadım.

İşte o eve erkek atan yazmış özelden"işte Berivan ağzına ediyor, gikini çıkaramıyorsun, ben laf diyince mı zoruna gidiyor" falan yazmış. Ben de "yüz yüze bakıyoruz. Kavga etmeye bile degmezsiniz, sizinle tartışmaya girmek istemediğim için çoğu şeyinizi görmezden geliyorum, (o sırada direk aklıma gelen şeyi yazdım) sürekli küfürbaz ve bel altından başka bir şey düşünemiyorsunuz" yazdım.

İşte, istediği gibi konusurlarmis falan, ben karışamazmisim, nerede nasıl davranacaklarını biliyorlarmis çok şükür, onunla ne derdim varsa soyleyecrkmisim falan. Ben de bir şey yazmadım.

10 gün sonra eve geliyorum. Yine büyüklük ben de kalsın dedim. Konuşmaya çalışıyorum bunlarla ama sadece; evle alakalı konularda benimle muhabbet ediyorlar.

Bunlar, sürekli bir yerlere gidiyorlar. Gittikleri yerleri bana söylemiyorlar. Söylemek zorunda tabii ki değiller ama Yanlarindayım. Kendi aralarında konuşup, hafta sonu şehire gezmeye gideceklerini planlıyorlar.

Beni yok sayıyorlar. Ben sorarsam, cevap veriyorlar. Ama ben orada yokum sanki. Kimse benimle doğru düzgün konuşmuyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Kimse bana eyvallah etmiyor. Çok soğuklar. Ben de resmiyimdir ama bunlar resmen bana karşı duvar örmüş durumdalar. Zaten ilk haftadan üçlü ittifak kurmuşlardı. Özel grup kurmalar falan. (Hatta oda arkadaşıma sordum laf arasında, Beni de aranıza alırsaniz falan diye "İşte biz küfürbazız, sen bel altı konuşmalarımızi sevmiyormuşsun, seni çağırsakta bundan dolayı gelmezsin falan. Yanlış anlama alınman için söylemedim falan vs. diyor. Yani istemediğini dile getiriyor böyle diyerek bence)
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bilemiyorum. Üniversite de hiç arkadaşım yok. Ben kendime çok kızıyorum ama yine aramız kötüleşmesin diye sümsük gibi yanlarına gidiyorum, konuşmaya çalışıyorum.

Başka eve çıkmak gibi bir şansım da yok.

Sahiden ben bunlarla nasıl anlaşabilirim?

Kimseyle kötü olmak istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum;((

Çok yanlız hissediyorum.
Ev arkadaşlarım ile aramızda bir mesafe var. Beni dışlıyorlar. Ne yapmalıyım?