onun için bende barışamıyorum hele şimdi çok sinirli, ben de sinirliyim
Sevgilimle kavga ettik, çok sinirliyim. Ne yapabilirim?
onun için bende barışamıyorum hele şimdi çok sinirli, ben de sinirliyim
Yok yok arama sakın. Sakince düşün hatanı , aynı şeyi onun yaptığını düşün nasıl sinirlenirdin belki de bağırırdın. O yüzden güzel bi mesaj at ona. Hatalıydım ama sen de bağırınca ne yapacağımı bilemedim kapattım, özür dilerim, sakinleşince konuşalım istersen gibi bişey yaz. yarın ara bugün gitme artık üstüne.
yarin bile olmaz en az 3 gecmeli yoksa sakinlesmez o
Bağır çağır kavga edecek duruma geldiyse kişiler,o ilişkiden daha ne bekleyebilirsin ki? Kavgalardan zevk alıyorsan devam et tabi.
ne olur ver...
cevap vermedn duramayacağı bir mesaj at artk bni sevmysn galiba falan die suç sndeyse bi daha suç yaparsan çok kolay senden ayrılabilir bnce dikkat et açana kdr ara yada dediğim gibi cevap wermeden duramayacağı bi mesaj at :)
Önce,ya ağlayarak yada zamana bırakarak kendini sakinleştir.Ondan sonra sakin sakin düşün.Hata sendeyse özür dile,eğer hata ondaysa özür dilemesini bekle.
suc once bendeydi ama bagirdi kirdi beni,( agladim zaten ama aramayacak biliyorum. bi kac gun zaten arasamda acmazki, sora denerim, ama sozlerini hatirladikca istemiorum bile..neyse saol :(
Cevap
6Cevap
bence suç sendeyse çocuk o yüzden bağırmıştır naz kapris yapıp ondan bekleme sen ara uzun süreli dargınlıklar ilişkiyi yıpratır 1-2 saat bekle olmazsa ara
Suç sendeyse özür dile azı çoğu yok.Sinirden bağırmış ilişkilerde olur hata bende dediğine göre ilk adım senden olsa daha münasip olur bence.
Sinirlerin yatışınca ararsın, konuşursun bir güzel tatlıya bağlarsınız durumu... Gurur yapmayında yok yere...:)
Barışman çok kolay. Bir iki sözle başarabilir.
Yine aynı sorunlar olurda daha çok kırılısan peki...
Kalbını kırmayacagının garantisi var mı ?
hayir yok:(
Bekle sabah olsun hele.. Özür dilettirsin.. ;)
belki:)
konu her ne olursa olsun saygısını yitirmemeli insan.
ara sen bişeyck olmaz acmazsa da mesaj at senı dınlemez belkı ama mesajını okuyacaktır
suç sendeymiş madem ara özür dile normal olur böyle şeyler
1 bardak suyun için 2-3 damla kolanya damlat, sakinleştirir. daha sonra da yat uyu. ne de olsa o çocuk seni bi daha aramaz.
aradi:) hahahah
Fazlaca yazım hatası yapıyorsun, dikkat et önce.
Ayrıca soruna gelirsek, aramalısın onu. Madem haksızsın, ara veya mesaj at.
Ohoo biz ne kavgalar gorduk:D birbirinizi seviyorsaniz unutulur o kavgalar
Dusundum bisey bulamadim sen ara cvb vermezse ayrildiniz demektir
ilk kavganız mı ki?
hayir degil...eger sayarsak 500-cu falan ola bilir,)))ama ilk defa bagirdi bana..ben kaldiramiyorum bagirinca...artik aramam yazdi ama..cok kizdi..bende arayamam utanirim(
:) hayir ama bagirmadi bana boyle, sinir edici laflar etti ..onu bogasim var simdi
peki cok saol :)
sen ara açmazsa güzelce bir mesaj at.
Çok sevindim canım adına. Hayırlı olsun.
cok saol:)
olur böyle şeyler takma kafana ..
sen ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar