Türkiye’nin en iğrenç sülalesinde ben mi doğmuşum?

Annem her gün sebepsiz küfür hakaret eden biriydi şimdi onu affetmiş olsam da şu an eve dönsem Allah korusun. Aynı şeyleri yapardı. Annem bi gün yatakta beni 20 dakika sıkıştırmıştır binada kimse sesimi duymuyor en sonunda şu psikopat bakışlı önümden çekilsin diye polisi aradım ve polise ne demiş biliyo musunuz benim kızım hasta demiş ya nasıl bu kadar kötü olabilir insanlar. Ondan sonra babam zaten rezil ötesi erkek olmayan adam olmayan hep sebepsiz küfür eden kızına yanında ablasının iftira atmasına izin verem bi namussuz ondan utanıyorum ezik buluyorum bi tek babasını ezik bulan ben miyim çünkü kadına küfreden erkekleri ezik bulurum. Babamın ablası 60 yaşında kadın ben ona hiçbir şey yapmama ve kapalı makyaj bile pek yapmayan biri olmama rağmen çok ciddi bir anda benim güzelliğimden dudağımdan bahsederek kıskançlığını belli etti bu dudaklarını büyüterek resim çekiyor dedi sonra da bu güzelliğimi kıskandığını belli eden kendisi değilmiş gibi nalet suratlı pslik dedi ve hiçbir şey demdim düşünsenize

Güncellemeler
+1 yıl
Okuyup yorum yapan arkadaşlara kalp 💓 göndermek istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Nalet suratlı pslik nedir ya ıyy kendisi pis-lik olmasına rağmen ne hakla bana bunu diyor bi de güzelliğimi kıskanmasına rağmen diyor iğrenç kadın
Türkiye’nin en iğrenç sülalesinde ben mi doğmuşum?