32-33 tane okuyarak yapabilceğim soru var paragraf-sozcukte cümlede anlam
Ama 32-33 sorudan 20 net çıkmıyor 15 çıkıyor ne yapacağım
32-33 tane okuyarak yapabilceğim soru var paragraf-sozcukte cümlede anlam
Ama 32-33 sorudan 20 net çıkmıyor 15 çıkıyor ne yapacağım
yks den önceki sınavlarda ben hep 40 soruda 32-33 net çıkartırdım.
yks 2018'e girdiğimde 15 net falan çıkarmıştım. yks türkçesi gerçekten zor bu arada. şıklar birbirine aşırı yakın. 2 şık arasında değil, 5 şık arasında kaldığın durumlar oluyor. o yüzden kendine şey yapma. emin olmadığın soruyu işaretleyip netini düşürme. bazen allah katından ilham gelir gibi olur, ama salladıkların genelde tutmaz bi bakmışsın hiç işaretlemesen daha iyiymiş xD ha sınavı bitirene kadar ona bir işaret koy, zaman ayırdığın takdirde yapabileceğine inanıyorsan sınav bitiminde kalan vaktini ayırırsın.
Bilmediğimi işaretlemem ama 2-3 sık arasında kalırsam isaretlerim taktik var mi
Cevap
7Cevap
Olabilir Türkçe paragraf dayalı bir ders çok kitap okumalısın okuduğunu anlamalısın okuduğundan anlam çıkarmaya dayalı bir derstir
Evet ben anlam çıkarıyorum ama yanlış anlam :)
türkçe okuduğunu anlama sadece.
bir şey yapamazsın
Ama 20 net çıkmazsa Kıbrıs'ta bile okuyamam babam beni öldürür bu son şansım 32-33 sorudan 20 net çıkmıyorrrr
Estağfurullah. Bence biraz daha dikkatli olursanız artar netleriniz.
ben ilk girdiğim denemede 27 doğrum vardı Türkçede ama net değil doğru sadece netimi hatırlamıyorum ilk zamanlar çok önemsemediğimden bakmadım hesaplamadım hiç jfjfj
27 doğru 13 yanlış olur oda 23 net yapar bana yeter artar bile :))
Ben hepsini işaretlemedim soruların kaç tane işaretlediğimi de hatırlamadığım için öyle dedim ama şöyle bir şey var ben 2 kez sınava girmiş biriyim mesela denemelerde 29-30'dan aşağı net çıkarmıyordum ama gerçek sınavda yarı yarıya yaptım iki sınavda da şaka gibi tyt Türkçe gerçekten çok zor oluyor
Saol ya çok umut oldun bana :))
Jfjfjdjdjdj
Ben okul zamanı15 net çıkartırdim. matematik den40 net. baska derslerde basarili olabilirsin
3 gün kalmış tek sorun Türkçe
Bu sorunu çözelim. Takip eder misin
mesaj attim
Suriyeli misin bu netler ne
Suriyeli daha iyi çizer dimi 🤣🥰
Merak etme seni de göndericez :DD
Çalışmaya devam et
Paragrafa cümlede sözcükte anlamın nesine çalışayım ki
Yani kötü bir durum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?