Bunlardan birine bile benzeyen var mı? Ben sarışın yeşil gözlü beyaz tenliyim bunlara benzemiyorum kökenimide bilmiyorum türk değil miyim acaba ya?

Bunlardan birine bile benzeyen var mı? Ben sarışın yeşil gözlü beyaz tenliyim bunlara benzemiyorum kökenimide bilmiyorum türk değil miyim acaba ya?
Farklı ve yabancı insanlarla çiftleşe çiftleşe yapımız değişti doğal olarak. Yolgeçen Hanı bir ülke olduğumuz sürece yakında Sarı İngilizlere de benzeriz🙂
Çin ve Kuzey Korelilere helal olsun, toplumsal yapılarını ne güzel muhafaza edebilmişler. Neredeyse hepsi tek tip insan🙂
Cevap
5Cevap
Türklerin beyaz tenli olduğu kaynaklar da yazıyor zaten. İlla görseldekilere benzemek zorunda değilsin.
Sen Asyadan kalk avrupaya kadar git tüm toplumlarla beraber yaşa sonra aynı mı kalcaktın
O zaman niye türküz diyoruz gerçek türklere benzemiyoruz?
Yüzyıllar geçe geçe görünüş degişiyo ya bende benzemiyom
Karıştığımız için 😞
Tabi hem evlilikle karısıyo hem coğrafya degişiyo iklim falan tabi bunlar hemen etki etmesede 500 senede 1000 senede etkisi cok
Yani ırkını bu şekilde mi öğreniyorsun
Bazı milletlerin yüz hatlarından anlaşılıyor nereli olduğu ama türkiye de bu mümkün değil
Bi kazakla bir rusu ayırt edebiliriz herhalde değil mi? O kadar çalışıyor beynimiz
Türkiyede arap mı ermeni mi rus mu belli olduğu belli olmayan birsürü tip var :D
Ne acaba saç rengi falan mı?
Anlatmak istediğim trde her tipten insanın bulunması ve kendilerine türküm demeleri orta asyadaki türk ülkelerinin gen havuzu bu kadar geniş değil.
O kadar düz bakma olaya hepimiz insanız der gibi
Dini yonden bakan birisi olsaydın hepimiz adem ve havvadan geldik derdin 😂😂😂
Ben benziyorum.
Slavsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?