Keşke Türk olmasaydım?

Gayri müslüman putperest cahil ataların çocuklarıyız. Medeniyete ve kültüre sahip olmayan orta asya çadır çingenelerinin torunlarıyız. Aşağı ırk çekik gözlü sarı moğol ırkından geliyoruz. Yani öz köklerimiz bunlar. Orta asyadan arapların kölesi olarak çıktıktan sonra araplarla karışarak beyaz olmuşuz. Araplar tipimizi düzeltmiş. Dilimizi bile araplar bize verdi. Türkçe diye bir dil bile yok arapçadan bozma. İsmet özelin dediği gibi araplar bize türkçeyi öğretti. Araplar bize kültürü medeniyeti öğretti insan yaptı. Hadi sonradan müslüman olmuşuzmu peki? Hayır, bugun islamın içinde bulunduğu durumun suçlusu bizzati Türklerdir. Keşke Türkler hiç müslüman olmasaydı. İslama en büyük zararı Türkler verdi. Şirk yuvası tassaffuf ile dinin içini Türkler hurafelerle doldurdular. Ben o yüzden Türklerin ne islam öncesi ne islam sonrası tarihinden hoşlanmam. Türk islamcısı çok sever osmanlıyı mosmanlıyı ama osmanlı dediğin devlet bizim gözümüzde ne müslümandır nede hilafettir. Hilafet kureyşe aittir ve Osmanlı bir Tağut şirk tassaffuf devletidir. Cumhuriyet ondanda beter. Tam dinsiz zaten. Hepimiz biliyoruz oraya deyinmiyorum bile. Ezberleri bozma uğruna şuanlık sadece osmanlınıza sövücem. Keşke Türk olmasaydım ama neyseki ben ataların yolundan gidenlerden olmayacağın. Abdulvehhab hocanın izindeyiz. Benim kalbimdeki gerçek vatanım Suudi Arabistan devletidir. Hiç bulunmadım orada, hiçbir bağlantım yok orayla ama orası benim gerçek vatanımdır. Vatan denilen kavram varya çok farklı bir şey öyle bir kağıt parçasıyla veya içinin doğrarak orası senin vatanın olmuyor.

Güncellemeler
1 yıl
Bu ülkenin hiçbirşeyini sevmiyorum.
Ne kimliğini ne dilini, ne kültürünü, ne dinini ( kafir tassaffuf dini), ne hükümetini ne muhalifini...
Keşke Türk olmasaydım?