Ben diyorum keske bu ulkede doğmasaydim ABD gibi bir ülke varken turkiye ne mk :(
Evet ben diyorum.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sürekli dışarıda başıma bir şey gelir mi diye mahalle aralarında gezmekten korkan kadınlar için bu topraklar cehennemdir.
Sitenin cıvık milliyetçileri bunu gözardı edip hemen lince başlarlar her zamanki gibi 😄
Bende diyorumki keşke bazı insanlar Türkiye'de olmasa cennet vatanımın havasını boşa solumasa ama yapacak birşey yok
Ne kadar minnettarım Türk olduğuma anlatamam canım ülkem 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷❤️❤️💓❤️💓❤️💓❤️🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Fakirlik içinde yaşamaya mahkumsun o zaman 😂
Sen ne anlarsın yazık sana
1600 tl ile geçinmek nedir ya bu insanlar kirami odesin? Tuvaletteki poklarimi yesin yazik turklere 😂
O ayrı tamam orada sana hak veriyorum ama sen bu ülkenin değerini bilmiyorsun. Tarihi Başka güzel insanı başka güzel gezilecek yerleri başka güzel yemekler apayrı güzel. Atatürkün getirdiği şeyler başka güzel kökenimiz bambaşka güzel. Türkiye en güzel ve iyi ülkedir.
Ben zaten Türkiye çok kötü ülkedir demedim geçim çok zor 1600 tlye 10 saat calisilir mi soruyorum sana bir kışlik botun fiyatı 400-500 tl...
Evet bence sadece gelir dağıtımı sorunu var tamam sorunlar var inkar etmiyorum ama bu ülke nasıl desem... Anlatılmaz yani ben çok seviyorum
Bende seviyorum ulkem icin canimi veririm ama böyle olursa ac kalacaz resmen :)
Anlıyorum seni ama maneviyatı çok fazla bu ülkenin ve inan böyle bir ülkeyi başka yerde asla bulamazsın böyle insanları filan... Bir gezgin demiş ki İstanbulu görmeyen dünyayı gördüm demesin de demiş. Say say bitmez canım ülkem şu bayrak yeter mutlu etmeye 🇹🇷
Ever her yeri tarihi eser kokuyor ulkemiz her ne olursa olsun şükür etmek lazım afrikadada dogabilirdik
Böyle aşağılaman bence hiç hoş değil. Tamam açlık olan yerleri anlarım ama birçok afrika ülkesi var insanlar fakir ama mutlu ve iyiler. Zengin ruhsuz olacağıma fakir mutlu olurum daha iyi
Aşağılamadım ki sadece aç insanları düşünerek şükür ettim
Tamam evet yani açlık olmasa yine iyi
durum şu Türkiye eski türkiye değil nüfusun % . kaç oranı türk? soran kişi soruyu yanlış yansıtmış anlaşılan toplumla alakalı yönetmelikle alakalı Şu an ıcınde bulunduğumuz durum
Ne olursa olsun Türkiye kalbimde, ha evet sorunlar var Suriyelilerin sorunu filan... Ama yine de Türkiye ille de Türkiye 🇹🇷💓
Elbette Türkiye ama çalma çırpma bizde çocuğa kadına damacanaya hayvana objeye nesneye tecavüz bizde her bok bizde islam ülkelerine bak hep aynı savaş karmaşa sıkıntı devlet yönetilerin de avrupadaki insanlar insanlığa canlıya değer veriyolar araştırma yapıyolar bilinçli eğitim alıyolar bilinçlendiriliyolar islam da bu yok
Ben birçok Avrupa ülkesine gittim, hiçbir yerde İstanbul'da ki gibi Antalya da ki gibi hayvanlara değer görmedim. Antalya da birçok bakım şeyleri var sokak kedileri için. İstanbul'da ki sokak kedileri evcil kediler gibi kaçmıyor senden bu demek oluyor ki insanlar iyi davranmış. Tecavüz olayları birçok Avrupa ülkeleriyle eşit durumda Türkiye deki sayı. Azerbaycan da çok düşük tecavüz sayısı ama bak oda Müslüman ülke. Bence bu on yargıları araştırarak kırabilirsin
ön yargı değil benimki emin ol gitmişsen görmüşsündürr bende gidiyorum hollandaya almanyaya gittiysen eğer adamların bizden 25 yıl önde olduğunu görmüşsündür:
Neye göre kime göre? Irkçılık dolu olduğu bir yerde nasıl insanlıktan söz edersin? Kediler rahatsız ettiği için mahalledeki kedileri kısırlaştırmak hangi insanlığa uyar? Benim yine de tercihim Türkiye.
evlenmek istersin yok ağır başlı olsun yok araba ev olsun o olsun bu olsun abi evleniyosun ya eviliğe bizde hangi açıdan bakıyolar onuda anlamış değilim avrupada boyle degıl cılgınlar bır çadırın olsun kafiler naz kapris yok burnu sürtsün fesatlık ne ararsan mevcut erkeklerde aynı toplumsal sıkıntı anlatabiliyomuyum
Evlilik aşk meşk ilişkileri evet çok farklı ama bizim kültürümüzde bence daha güzel. Onların ki ruhsuz gibi oluyor bana göre. İlla zengin ol demiyorum, düğünleri bende gereksiz buluyorum ama yaşamak istiyorsan en azından kendine bakabilecek derecede olman gerek. Birde kadın erkek çalışsın güzel yaşasın. Senin bu dediklerine birçok yabancı özeniyor haberin yok. Çünkü yabancılar da evlenmek bile bir olay herkese olmuyor filan ama bizde biraz geleneksel bir şey filan...
hoca camide yok hrıstıyanlar oyle yok boyle dınsızler ımansızlar diyo cebinde ı phone var altında mercedes eee:)
Katılıyorum ona, birde şunu eklemek isterim, Avrupa ülkelerinde çok depresyon hapları satılıyor. İnsanlar yalnızlığa itiliyor. Bizim kültürümüz de insanlar daha iç içe, düğün olun mesela tüm mahalle davet edilir filan... Veya tüm köy filan. Bu tarz şeyler bence insanı mutlu ediyor filan
dönemin çatlakları bugünkü kırılmaların durumu bilirsin ama şahsen ben afrikada olmak isterdim doğada dünyadan bir haber çok fantastik geliyo bana
Evet ama ben yine de Türkiye derim yani anlatılmaz yaşanır.
doğaya birde canlıya önem veriyorum sizede saygı duyorum Feride hanım :)
Sağolun da bende doğaya ve canlıya önem veriyorum ve Antalya da ki gördüğüm manzarayı hiçbir yerde görmedim. Küçük bir park, içinde küçük evler var kedilerin rahatça girip çıkması için. Önünde yeme kapları... Bunu başka hiçbir yerde görmedim ben.
doğrudur evet İstanbul'da kartal da görmüştüm bende var evet belli kesimler var doğru antalyadamı yaşıyorsunuz cennet şehir orası ama şimdi anladım :)
Hayır ama unutamadım gördüğümü
anladım
Yürü git o zaman sen Türk olamazsın zaten. Türkiye'de yaşayan bir gavursun sadece.
Cevap
14Cevap
Arkadaş nedir bu Türkiye isyani?
Çok savundugunuz Amerika başka devletleri somurerek ayakta kalıyor. Kandan zulümden beslenmeye bu kadar meraksaniz gidin yaşayın oralarda.
Bu ülkede kötüye giden çok şey var evet ve bunu hak ediyoruz.
Çünkü kimse kendini suçlu gormuyor. Hakettigimiz gibi yonetiliyoruz
Türkiye yi sevmemene bir şey diyemem, başka ülke vatandaşı olmak istemene de bir şey diyemem. Ama bilmeden konuştuğun çok belli Amerika çok zengin isen güzel bir yer yoksa hastanede acile dahi gidemezsin
mal mal gonuşma la bebe 😡 ama sadece İngiliz fırsatı olsun isterdim 😏 her yerde İngilizce bilen birileri var 🙄😬😬
Türk olmak isterdim hangimiz safkan türküz? türkiye araplaştırlıyo maalesef
Norveç veya ABD olsun isterdim müslüman ülke dışında her yer olabilir.
Sen kurban ol turkiyeme
Yasa Turkiyende o zaman
Yasıyoruz gururumuzla, senin gibilere inat
Abd ne ya? Bari Avrupa filan deseydin
ABD Dunyadaki en iyi ulke
Sen öyle san gitmediğin için bilmiyosun. Dışardan öyle gözüküyor ama bir git de gör. Dünyanın suç oranı en yüksek ülkesi
Keşkelerle yaşama git ABD ye tutan ne seni burda?
Türk olmaktan mutluyum, ülkemden de memnunum.
E çık vatandaşlıktan tutar mı var
şimdi değil 1900'lerin başında türk olmak vardı
Türk degilim yoruma gerek yok
🇺🇸 yaşasın ABD 🇺🇸
Zaten türküm :D
Hayır.
Türklük gururdur
mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar