Var mıdır bir çözümü? Bu davranışı terketmesi
için nasıl yardımcı olabiliriz? Üstelik bildiğim kadarıyla ailesi açıkta bırakmayan, gerektiğinde para veren çocuğunu iyi yetiştiren bir aile..
Var mıdır bir çözümü? Bu davranışı terketmesi
için nasıl yardımcı olabiliriz? Üstelik bildiğim kadarıyla ailesi açıkta bırakmayan, gerektiğinde para veren çocuğunu iyi yetiştiren bir aile..
Varlık çocuktan esirgenmiyor ama çocuk hala çalıyorsa, ortada hastalık boyutunca durumlar olabilir.
Korkutma travmaya yol açabilir, ama önlem olabilir dozajında.
Bir uzmandan yardım alınabilir, hırsızlığın ne kadar aşağılık ve dinde yasaklanmış bir durum olduğuna dair çocuğa yaşı nolursa olsun bilgi verilir. Ancak baş edilebilir diye düşünüyorum.
Rabbim yardımcıları olsun.
Allah razı olsun açıklamanız için. Peki alışkanlık değilde arada yapıyormuş bu neden olabilir
Amin amin, sizden de.
Bu merak olabilir, sert uyarılar işe yarayabilir, çocuk uzak durur.
Bir de etrafı etkiliyor olabilir, arkadaş çevresi de incelenmeli. Gerekiyorsa arkadaşları değiştirilmeli, sınıfı vs.
Haklısınız bir bakalım. Elinden tutulmazsa kayacak Allah korusun.
Allah korusun...
Riskli bir durum, Allah yardımcıları olsun.
Amin. İnşallah sağ olun.
Hırsızlık yapan bir çocuk ya mecbur kalmıştır, bu çocukların ihtiyaçları giderilmeli, ya da yaramazlık peşindedir, bu çocukların da sağlam bir dayağa ihtiyacı var.
Dayak? Biraz daha inada bindirme mi?
Çocuğa laf anlatmak zor, en iyisi birkaç tane vurmak.
Cevap
2Cevap
Sanırım çalma hastalığı denen bir rahatsızlık var o da olabilir tedavi görmeli
Sebebi ne olabilir
Sebebinin ne olduğu bilmiyorum ama zengin insanlarda da olabilecek bir rahatsızlık psikologa gitmek daha doğru olacaktir
Teşekkür ederim canım ☺️
Rica ederim canım 😊
hapise gitmedi yeterli
Girip 6 ay yatınca akıllanır
Psikolojik rahatsızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?