Merhaba, ben 23 yaşında İngilizce öğretmenliği bölümü mezunu genç bir kadınım. Hatta daha geçenlerde mezun oldum. Son 3 aydır konuştuğum birisi var. Vardı desem daha doğru, kafam çoooook karışık çünkü. Instagram keşfette gördüğüm bir çocuğun fotoğraflarını beğenmiştim, 3 ay öncesinde, o da birkaç gün sonra takip etti böylelikle konuşmaya başladık, gayet seviyeli güzel bir muhabbetimiz vardı, o amerikalı 25 yaşında, uzak mesafe asla olmaz diye düşünürken konuşmaktan da alamadım kendimi, fake olup olmadığından emin olmak belki onlarca kez görüntülü görüştüm. Adını soyadını arattım, emlakçıda çalışıyor iş bilgileri ev adresi hepsini gördüm. Bir tane arkadaşıyla da tanıştım hatta. Kız kardeşiyle de tanıştım görüntülü görüşürken. Kimliğini bile gördüm yani pasaportunu... gördüm.
Yazışmalar arttıkça, Türkiye'ye, İzmir'e beni ziyarete gelebileceğini söyledim. Ben ve arkadaşlarım onu gezdirirdik sonuçta. Hatta İstanbul 'da halamın kızı var onda da kalabilirsin odalarımız ayrı olur ben İstanbul'a gelirim sen İstanbul'a gelebilirsin, tanışırız dedim yani dolar ve türk lirası durumu malum türkiyeye gelmesi çok kolay pasaportu sorunsuz benim pasaportum bile yok.
Önce tamam kendimi ayarlıcam dedi. Sonra bir süre sonra bana hediye yollamak istediğini söyledi. Hiç gerek yok zahmete girme dedim istemedim, sonra çok ısrar etti dedim tamam yolla o zaman dedim ama kargo şirketine 1000 dolar yollaman gerek dedi. dedim nasıl yani, yani türk lirası şu an zor durumlar yaşıyor o 18.000 türk lirası gibi para ben yeni mezunum işsizim annem ve babam öğretmen emeklisi o para bizde yok asla da olamaz dedim yani yollama hediye olsun ne yapalım dedim, ama kargo şirketi beni sıkıştırıyor dedi dedim sen öde benim sana borcum olsun dedim, anlamadım yani. Bu kargo durumu nedir araştırıcam her şey saçma geldi. Hatta kargoda hediyeye çok sevineceğimi, hediyenin 54 kilo olduğunu ve benim için çok para harcadığını ve bu ödemenin karşı tarafta zorunlu olduğunu yoksa elbette ödeyeceğini söylüyor. 54 kilo hediye nedir be :D çok saçma dedim bir şey demedi.
geri ödemeli kargo mu bu amerikada kargo işi nasıl işler hiç bilmiyorum. türkiyedeki gibi midir haberim bile yok.
dolandırılacağımı hissettim. saçma geldi. çok da iyi ve samimi gelmişti kafam karısti. yine de buraya sormak istedim ne bu kargo hizmetleri bilen eden var mı?
ve onunla 3 gündür konuşmuyorum gerildim ve anlamsız buldum çünkü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer