Sizce bu çocuk aldatıyor mu?

erkek arkadasim amerikali ve amerikadaki arkadas cevresini hic tanimiyorum. gecen gun gece 5 te bir yakin erkek arkadasinin (Andrew) sevgilisinin evine gidecegini soyledi ve 1-2 bira icip donecegini soyledi ben de neden arkadasinin sevgilisinin evine gece 5 ye gidiyorsun dedim ve cunku erkek arkadasim onun evinde kaliyor dedi ve ben de bir sey demedim. iphoneumu bul uygulamasindan birbirimizin konumunu gorebiliyoruz ve onu oradan izliyordum. yaklasik 10 km gittikten sonra bir evin onunde yaklasik 15-20 dk durdu ve sonra evine dondu. sanirim ona bozuldugumu anlamis olacak ki hicbir yere gitmedigine dair bir suru aciklama yapti ve sadece daraldigi icin arabayla gezdigini soyledi. evin onunde 15 dakika kadar bekledigi icin pek sorun etmedim ona inanmayi tercih ettim cunku aldatmis olsa 15 dakikada ne yapabilir diye dusundum. arkadasina neden gitmedigini sordum ve bilmiyorum canim istemedi dedi. bu gece tekrardan arabayla dolasacagini soyledi ve onu izliyordum. ayni addresse gitti. ve 10-15 dakika kadar kaldi nereye gittigini sordugumda bu sefer erkek arkadasi Andy i gormeye gittigini ve arabasi bozuk oldugu icin ona yemek getirdigini soyledi. ayni address ama farkli arkadas isim? ve arkadasina yemek getirmek icin 10 km kadar yol gitmek? ve daha sonra mcdonaldsa gitti ve arkadasim telefonumu acmiyor eve gidiyorum dedi ve eve gitti yalan soyledigine eminim ama onu sapik gibi takip ettigimi bilmesinden utandigim icin soramiyorum. 10-15 dakika bekleyip ne yapiyor olabilir? aklima tek gelen evdeki kisiyi alip onla beraber eve donmesi.. ama bana mesaj atmaya devam ediyor. mesajlarimi hemen goruyor. aklim cok karisik ve sürekli gece 5 te evimin onune geliyor ve bana cok asik oldugunu soyluyor

Sizce bu çocuk aldatıyor mu?