erkek arkadasim amerikali ve amerikadaki arkadas cevresini hic tanimiyorum. gecen gun gece 5 te bir yakin erkek arkadasinin (Andrew) sevgilisinin evine gidecegini soyledi ve 1-2 bira icip donecegini soyledi ben de neden arkadasinin sevgilisinin evine gece 5 ye gidiyorsun dedim ve cunku erkek arkadasim onun evinde kaliyor dedi ve ben de bir sey demedim. iphoneumu bul uygulamasindan birbirimizin konumunu gorebiliyoruz ve onu oradan izliyordum. yaklasik 10 km gittikten sonra bir evin onunde yaklasik 15-20 dk durdu ve sonra evine dondu. sanirim ona bozuldugumu anlamis olacak ki hicbir yere gitmedigine dair bir suru aciklama yapti ve sadece daraldigi icin arabayla gezdigini soyledi. evin onunde 15 dakika kadar bekledigi icin pek sorun etmedim ona inanmayi tercih ettim cunku aldatmis olsa 15 dakikada ne yapabilir diye dusundum. arkadasina neden gitmedigini sordum ve bilmiyorum canim istemedi dedi. bu gece tekrardan arabayla dolasacagini soyledi ve onu izliyordum. ayni addresse gitti. ve 10-15 dakika kadar kaldi nereye gittigini sordugumda bu sefer erkek arkadasi Andy i gormeye gittigini ve arabasi bozuk oldugu icin ona yemek getirdigini soyledi. ayni address ama farkli arkadas isim? ve arkadasina yemek getirmek icin 10 km kadar yol gitmek? ve daha sonra mcdonaldsa gitti ve arkadasim telefonumu acmiyor eve gidiyorum dedi ve eve gitti yalan soyledigine eminim ama onu sapik gibi takip ettigimi bilmesinden utandigim icin soramiyorum. 10-15 dakika bekleyip ne yapiyor olabilir? aklima tek gelen evdeki kisiyi alip onla beraber eve donmesi.. ama bana mesaj atmaya devam ediyor. mesajlarimi hemen goruyor. aklim cok karisik ve sürekli gece 5 te evimin onune geliyor ve bana cok asik oldugunu soyluyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aldatıyor olabilir.
Birşeyler var gibi ne malum gittiği evden birinin arabasına binmedigi beraber eve gitmedikleri ihtimal tabi ama bide Amerikalı olunca çok rahat geniş olur pek güven vermiyor
Amerikalı sevgili ne yav djsjjde sen tarhana falan içersin o McDonald's dnsjjdd
amerika’da yasiyorum babam amerikali
Haydaaa e aldatıyorsa ayrıl dostum djdjjd
aldattigindan emin degilim
Neden yalan söylesin ki?
15 dakika içinde ne yapabilir ki? ve eve gidince de bana yazmaya devam ediyor
Öpüşür, sevişir elleşir bu aldatma değil mi
neden 15 dakika
Senin gördüğünü görmüş veya düşünmüş olabilir
şimdi sordum ve andrew ile andy aynı kişi dedi adının kısaltmasıymış ve ben rezil oldum napıcam
Ahaha kıyamam la bişey olmaz rezil olmamışsındr
Bu kadar saçma sapan şeyi bi araya getirip, gelip burada sorusunu mu soruyosun?
Tam da yerinde birini bulmususun kızım Amerika kesin aldatiyo
Erken boşalma sorunu olabilir
yok artik 15 dakika icinde baslayip bitip evden ayrilacak kadar mi
Denedin mi hiç 😁
hayır hiç birlikte olmadık
Eee 😁😁
Gerçekten bu kadar uzakta Amerika'da sana sadık olmasini mi bekliyorsun yalan söyleyen sadık olamaz
uzakta degil ki her gün beraberiz. ben amerika’da yasıyorum ve evlerimiz çok yakin
Heee pardon eee böyle yapacağına gitsene onun yanına kral böyle uzak duracaginiza
gece 5 te nasıl gidebilirim?
Dostum böyle şüphe ile bakıyorsanız zaten simdiden birak
şimdi sordum ve andrew ve andy aynı kisiymis andy isminin kısaltmasıymış ve ben rezil oldum napıcam
Sadece sordun takılma bu kadar
onun konumunu takip ettiğimi öğrenmiş oldu
Kaç yaşındasınız
24-35
Yuh sen 24 o 35 mi 😁
evet
neden şaşırdın
Ben 18 19 sandım valla yaşınıza göre probleminiz farklı olmalı dostum bu yaşa gelmiş güvenmediğin biriyle iliski kurmayacagini bilmelisin yani sizin konuşmanız gereken konular bu olmamalı
ne alaka ilişkimiz yeni ve güven aşamasındayım. süphecilik her yasta aynidir özellikle kadinlarin supheciligi
Bana çocukça geldi bilmiyorum ee amerika nasıl 😁😁
guzel turkiyeden iyi
Ne zaman gittin oraya sevgilinde mi türk
Bencede var bisiler :(
aldatıyorsa 15 dakika içinde ne yapiyor ki? eve gittiğinde de sürekli bana mesaj atmaya devam ediyor
Sen nerdesin ki manitan Amerikan
Amerikaliyi nasıl buldun bende istiyorum
O kadar baydı ki okurken, sonunu getiremedim sorry
ihtimal dahilinde
aldatıyorsa 15 dakika içinde ne yapiyor ki? eve gittiğinde de sürekli bana mesaj atmaya devam ediyor
Bence aldatıyor
Bilmiyorum ama aldatıyor
neden bu kadar eminsiniz
Bilmem eski sevgilisine gitmesi normal değil
eski sevgilisine gittiğini nerden çıkarttın
Öyle demedin mi
hayır kendi erkek arkadaşının sevgilisi
He o zaman sorun yok