Teli şarjdaydi. 2 kez yazdı sonra cevap yok. 3 4 kez aradım açmadı. Sonra uyuyakalmisim dedi iyi geceler mesajı attı ve durum bu. Normalde 12 ye kadar durdurdu bu neydi şimdi böyle
Bu duruma bakarak aldatıyor demek haksızlık olur.. mevsim geçişi.. yorgundur hastadır canı sıkkındır.. bi sürü sebebi olabilir… sürekli değişiyoruz.. biyolojik saati uyku saati de değişmiş olabilir.. devam ederse bu durum sebebini sorabilirsiniz? Ama hemen aldatıyor diye düşünmek bence yanlış…
Aldatıyor denilemez elbette ama sana karşı seviyor mu diye düşündüm açıkçası.. uykusu olabilir yorgun olabilir ama üslup önemli... üslubu beş para etmez..
Benimkide Öyle Bazen uzun durur Bazen Kac Saat sonra mesaj gelir uyuya kalmisim der.. Mesela Dün gibi yazdim Aksam, bana gece yarisi geri yazmis uyumusum diye… tamam yorgunluk calisiyor Ama Hic olmazsa eve geldiginde Dese Askim Ben yaticam diye, ses soluk Yok saatler sonra böyle yaziyor. Sinir oluyorum Bende buna
Yanlış üslup, doğru sözün katili işte. Seni kırmadan söyleyebirdi. Sende anlarsın elbette. Aldattığını düşünme hemen. Sabahına biraz tavır alabilirsin. Ama gerçekten hâlâ takmıyor sa bir sorun var demektir.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi uyucam bende sence ne yazsam, hemde uyuyacagimi bildiricem.
Aldatıyor diyemem kanıt lazım onun için. Ama değer vermediği ortada. Askerlik arkadaşınız gibi tavırlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Newyorklu gezgin varya işte onu bağlantından sil bence engeli de bas özelden küfür edicek kadar aciz biri özelden küfür etmiş sonrasında cevap vermeyeyim diye bide beni engellemiş sana tavsiyede bulundum diye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Knk aldatiyo gibi bir sure takip et bakalim gunahini almayalim durduk yere. Bende boyle aldatilmistim da ondan benzettim ozellikle sonra agresiflesmeleri..
Soğuk yapmış ama belkide gercekten uykusu var , ya da cani sikkin yansitmiyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aldatıyor demiyorum gözünle görmediğin sürece de aldattığına inanman saçma olur ve mesaja da geç bakmış dediği gibi uyuyakalmışta olabilir ya da birşeyden dolayı belki sana kırılmıştır o yüzden böyle yapıyordur. mesajlara da anında bakmazsan iyi olur bence.
Son görülmesi ile sana yazdığı saat aynı demişsin yorumlarda bence de aldatmıyor bende bazen öyle yorgun oluyorum ki gelir gelmez uyuyorum sonra tribe giriyor şahıs gereksiz yete
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Normalde erken uyumazdin şaşırdım tepki verdim ama sende daha tatlı bir dille erken uyumak istediğini söylesen zaten dur demezdim canım yazdım. Kendi adıma özür dilerim bence ikimiz de özür dilersek sorun kalmaz bu konuyu telafi edebiliriz iyi geceler seni seviyorum sevgilim yazdım. Sence iyi dedim mi
Yazanlara bakma abartiyolar Bişey yok bunda yorgun olabilir erken uyumustur normal bişey. Ama bı kac kere daha böyle yaparsa neden böyle yapiyosun falan diye sorabilirsin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
şu an ona uyuduğumu bildirmek için yazmam lazım. Başka bişeyler de yazmam lazım fikir verir misin
Bence onun yazdıklarını kafana takma cunki kafaya takılacak bişey yok ortada normalde nasılsa şimdide öyle yap ben uyuyorum iyi uykular sevgilim ama sana biraz kırıldım sert davranmana gibi bişey diyebilirsin
Normalde erken uyumazdin şaşırdım tepki verdim ama sende daha tatlı bir dille erken uyumak istediğini söylesen zaten dur demezdim canım yazdım. Kendi adıma özür dilerim bence ikimiz de özür dilersek sorun kalmaz bu konuyu telafi edebiliriz iyi geceler seni seviyorum sevgilim yazdım. Sabah ne dicek merak ediyorum buralarda ol sana söylerim ne yazdığını 😂
Ya ne paspası Allah aşkına belki gerçekten yorgundu uyumak istedi @soran sende bunun gazına gelip yanlış bisey yapma baksana birde özele çağırıyor tövbe yaa