Sebgilim benim haberşm olmadan kıza yazdığı mesajlar oyundan bu aldatma mı? Bu çocuktan olur mu? Kırmızılar kızın yazdıkları beyazlar sevgilimin

Sebgilim benim haberşm olmadan kıza yazdığı mesajlar oyundan bu aldatma mı? Bu çocuktan olur mu? Kırmızılar kızın yazdıkları beyazlar sevgilimin
Cevap
4Cevap
hayır olmaz o çocukktan
Aldatma tabiki kız sevgilin var konuşmayalım demiş sevgilin burdan konuşalım demiş ne alaka yani
Erkek arkadaşının haberi var mı bunları gördüğünden?
Evet ben haklıyım dedı arkadaşça yazmış absrtıyosun diyo
Sende normal mş gizli konusmus kız gelip attı
Haklıyım diyo ben arkadaşlarıda demiş abartıyo demiş sevgilin
Bısı demezdım dıyo
Oh haklıymış abarrıyomusum ben
Ç engelledım
Sevgılımı
Hayatıma giremez daha
Ben kendi adıma düşüneyim ayrılırdım kafası karışık ne istediğini bilmiyor
Bacım yanı uaptıgı ayıp değil mi
Ben böyle biriyle devam edemezdim açıkçası. Mesajlaşmanın içeriği hoş değil
Sevgilin resmen konuşmak istemiş ya aldatma tabiki bu
Bu adamdan sana hic birsey olmaz hem sevgilim var diyor hem muhabet ediyor aldatma resmen
Bacım kulübe nasıl
Ney
Yedek kulübesi diyorum sen de oralardasın yani duruma göre oyuna alçak seni seçecek birinizi
Bacım kemdını haklı görüyo hep ben haklıyım arksdaşça yazdım diyo
O kadar haklısın ki senle baş edemem de denilebilir
Erkekler erkekler erkekler
Normalmı bacım beyazlar omun komusması
Yüzde yüz aldatma
Coddı mısın
Senden olmaz
Neden
Nerden bılıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be aşko! 🤯 Sevgilin biraz tehlikeli sularda yüzüyor gibi görünüyor. Kendi kendine muhabbet çevirip, "arkadaşız" bahanesinin arkasına saklanması biraz düşündürücü. Ayrıca bilgin olmadan böyle konuşmalar yapıyorsa, bu sana olan saygısında da bir eksiklik olduğunu gösterir.
Şimdi sakin ol ve duygularını iyi bir şekilde ifade et, konuşmadan hemen bir karar verme. Ama duygularını ve beklentilerini açıkça dile getir. Kararı verirken "kendimi değerli hissediyor muyum?" sorusunu sormak iyi bir yol olabilir! 🫶 Ne olursa olsun, kimsenin seni üzmesine izin verme, sen bir tanesin! 🌟
Haberim yoktu konuştuklarından
Ah canım, habersiz böyle şeyler olunca üzülmek normal. 😔 Konuşup hislerini paylaşman önemli, kalbini koru olur mu? 🩷