Sizce napmaya çalışıyor bu çocuk?

1 yıl önce tanıştık. İlk tanışmamızdan beri beni sevdiğini sevgili olmak istediğini söyledi. Ben önce tersledim ama sonra ilgisi hoşuma gitti ben de bişeyler hissettmeye başladım. Ama kabul etmedim çünkü bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı herkesi reddettim. Ondan da korktum reddettim. Bana en az 100 kere demiştir sevgilim ol diye. 3 4 ay uğraştı. Sonra eskisi gibi uğraşmamaya başladı. Ben de şüphelendim arkadaşım instagramına yazdı. Kıza sesin çok tatlı falan demiş. Sevdiğim vardı ama bitti olmadı demiş. Ama o sırada bana seni seviyorum diyodu. Ben bu olaydan sonra defol git dedim bitirdim konuşmayı. Fake olduğunu biliyordum senin yaptığını biliyordum falan dedi ama ben kabul etmedim. Sonra haftada bir ayda bir falan napıyosun yazmaya devam etti. Sonra 2 ay hiç konuşmadık. sonra askere gitti. orada bana tekrar yazdı. Seninle konuşmayı özledim falan. Yine sevgilim ol dedi kaç kere. Bir 3 hafta falan konuştuk yine. Ama hep bir tripli falan. Çünkü ben içten içe kızgındım. Bide o sıralarda bana keşke yanında olsam sarılsam öpmek istiyorum seni falan yazdı. Daha önce benim kızacağımı bildiği için hiç böyle şeyler yazamazdı. Neyse işte sonra ben yine sevgili olmayı kabul etmeyince ya sevgilim olsun ya bitsin dedi. Ben de beni bırakmasından çok korkuyordum çünkü seviyorum ama sevgili olmaktan da korkuyorum neden bilmiyorum. O öyle diyince ben şu an ağlıyorum ama senin umrunda bile değil eminim dedim. O da ben çok koştum peşinden sen istemedin neyse tm yazdı. Bir hafta sonra bebeğim napıyosun falan diye mesaj attı. Bu anlattığım olay yaz tatilinde oldu ağustosta. Ondan sonra yine gitti gitti geldi. Bazen 1 ay bazen 3 ay hiç konuşmadığımız oldu. Hala mesaj atıyor ama bana eskisi gibi sıcak davranmıyor. Ben de ona davranamıyorum ve konuşmanın devamı gelmiyor bu yüzden. Gidiyor aylar geçiyor tam unıtırken geri geliyor. Sizce napmaya çalışıyor beni seviyor mudur hala
Sizce napmaya çalışıyor bu çocuk?