Güncellemeler
+1 yıl
Uyku sersemisin yazmış bende sen daha sersemsin yanlış yazıyorsun yazmış yanına gelirim bak demiş bune? Çokta terbiyeli imanlı i çocuğa benziyor aslında ama askerde olduğu için mi böyle acaba ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Senin burada öyle hayal ettiğin gibi birisini bulman çok zor bacı gardaş👍
Burada değil aynı bölümü okuyoruz gruptan bir soru sormuştum o şekilde oldu
Heeeee o mesele 👍
bende kullanmıştım gelirim diye ama anlamı farklıydı
Kaiyorsun derken ne demek istemiş sair
Yok normalde de öyle
Dün bana saçma sapan bir şekilde konu açtı ve dedi ki askerdeymiş işte burada iyi insanlar yok dedi hep kız muhabbeti içki ortam falan dedi sonra konuştuk biraz senin inşallah öyle yoktur dedi kötü alışkanlığın hayır yok dedim sigara falan içmem dedim o da sadece öyle algılama dedi mesela küfür etmekte dahil dedi bende ederim ama öyle haberlere ederm elim bir yere çarpınca refleksle ederim dedim başka etmem nasıl küfürler dedi s*lak apt*l gibi mi yok dedim onlar kibar olanlar dedim güldü sevdiklerine etme de dedi yok onlara etmem asla dedim aklıma direkt küfür fethişi olanlar geldi sebepsiz yere ben mi öyle algıladım anlamadım ama konuşması yaklaşımı çok güzel ama askerde o yüzden mi böyle acaba diye düşündüm birde bugün de işte az önce o bana sersemsin demişti sonra baktım yanlış yazıyor bende ona sen daha sersemsin yazdım gelirim yanına bak demiş işte bende ne oluyor dedim kendi kendime
Yavaş yavaş konuya yaklaşıyor yakında dökülür merak etme
Ama çok imanlı birine benziyor hatta ilk konuştuğumuzda da asla bu şekilde bahsetmedi bu tarz şeylerden yardımcı oldu ders konusunda da ben ondan suphelendim acaba kimdir nedir instagram adresini istedim ona çaktırmadan istek atacağım dedim halbuki sadece emin olmak için istedim eğer istek atarım dersem bakalım verecek mi diye attı baktım cocuk gerçekten tip olarak iyi ben bunu evli barklı sanıyordum müsait değilim diyordu ikidebir meğer askermiş neyse sanırım tipini beğendiğimi anlayınca bu şekilde yaklaşmaya çalışıyor normalde bunlar asla mevzu olmadı
Ben ne yapayım şimdi
Bence uzak dur asker olduğu bile yalan olabilir çünkü akıllı telefon almıyorlar artık oraya
Yapma ya valla bilmiyorum 3 ayım kaldı dedi ama ne yapsam acaba tekrar mi foto istesem ondan anlık
Evli çıkarsa sçtık
Niye olum çıkarsa konusmazsin
Swn kaç yasindasin o kaç yasinda
Olum anlık atsa ne olur baskasini atar
İşte onu diyorum çıkarsa konuşmam ama yine biraz konuştum korktum şu an
23 ben o 24
Yapma yaa
😂😂😂
Sende zeki çocuksun he
Ama şöyle mesela pnun profilinde adı soyadı yazıyor ya instagram da da aynı şekilde adı soyadı yazıyor takipçisi binlerde takip ettiği 120 lerde yani hani ilk konuştuğum da da adı soyadı aynıydı telegramda kullanıcı adı yazan yerde
Teskkurler okuyormusu. n sen
Olum doğrudur adı soy adı hesap kendi kullandığı hesap değildir 1000 takipçisi olum kendinin 120 kisiyi takip etmesi sacma degilmj ünlü bu kişi
Okuyorum evet
Olum deyip durma be😂😂
Ya anladım da o kadar da yapamaz lan o kadar akli yetmez evliyse eğer
Qdgqqzch
Qnshqjsb
Ya simdi profilde o vardi ama bilmiyorum nasıl anlaşılır bu durum sence sonuçta o olmasa instagramim yok derdi bence
Evliliğini geçtim hesap sence gerçekmi
En iyisi kesmek boş ver
Bak şöyle bitene daha vardır kendi kullandığı bunu böyle işler için açmıştır adı ne soyle bakayim istek at istiyorsan bana
Sen bilirisn karar senin
Yok ya valla boş ver balık baştan kokar ama askerde diye böyleyse bilmiyorum yinede anlamadım ses attırırım büyük ihtimalle sonra istek sonra anlık kabul etmezse yol veririm zaten
Ben bilmem
Bilirsin bilirsin 😂😂
Sen neyin tribindesin sabah sabah
Trip atmadım yaa
Konuşup konuşmamak senin kararın hiç sevmem trip filan ne o öyle kız gibi
Qqsgqhdgbx kız gibi
Teşekkür ederim yardımın için
Rica ederim
Bu tak sapık erkek mesajı direkt engel
Çocuk derken 5 yaşında mı bu
Neden ki
Çocuk yazmışsın o yüzdenn
Bas nikahı
Dalga geçmeyin ya
Olay nedir
Az önce birine yazdım
Dün bana saçma sapan bir şekilde konu açtı ve dedi ki askerdeymiş işte burada iyi insanlar yok dedi hep kız muhabbeti içki ortam falan dedi sonra konuştuk biraz senin inşallah öyle yoktur dedi kötü alışkanlığın hayır yok dedim sigara falan içmem dedim o da sadece öyle algılama dedi mesela küfür etmekte dahil dedi bende ederim ama öyle haberlere ederm elim bir yere çarpınca refleksle ederim dedim başka etmem nasıl küfürler dedi s*lak apt*l gibi mi yok dedim onlar kibar olanlar dedim güldü sevdiklerine etme de dedi yok onlara etmem asla dedim aklıma direkt küfür fethişi olanlar geldi sebepsiz yere ben mi öyle algıladım anlamadım ama konuşması yaklaşımı çok güzel ama askerde o yüzden mi böyle acaba diye düşündüm birde bugün de işte az önce o bana sersemsin demişti sonra baktım yanlış yazıyor bende ona sen daha sersemsin yazdım gelirim yanına bak demiş işte bende ne oluyor dedim kendi kendime
Gereksiz bir muhabbet bence
Değil merak etme
Nerden anladınız dalga gecmiyorsun demi
Hayir neden dalga geçeyim. Mesajlarda hiç bisey yok
Bir arkadaşa yazdım az önce çok uzun bir dakika
O hem askerlik psikolojisi hemde uyku sersemi öyle yazmış ben sapık olduğunu düşünmüyorum ki olsa bile emin ol kısa sürede çıkar kokusu merak etme
Ama çok imanlı birine benziyor hatta ilk konuştuğumuzda da asla bu şekilde bahsetmedi bu tarz şeylerden yardımcı oldu ders konusunda da ben ondan suphelendim acaba kimdir nedir instagram adresini istedim ona çaktırmadan istek atacağım dedim halbuki sadece emin olmak için istedim eğer istek atarım dersem bakalım verecek mi diye attı baktım cocuk gerçekten tip olarak iyi ben bunu evli barklı sanıyordum müsait değilim diyordu ikidebir meğer askermiş neyse sanırım tipini beğendiğimi anlayınca bu şekilde yaklaşmaya çalışıyor normalde bunlar asla mevzu olmadı
Bu şekilde yani tanisali 3 4 gün oldu belki 5
Yok 3 gün ya ne 5 i
Aslında çok nazik kibar yaklaşıyor ama o şekilde davranınca korktum ben ya aşırı güzel yaklaşıyor hani şey olarak kibar nazik falan kaba saba değil anlayışlı ama işte bilmiyorum
Bekle kuzum bir süre bu şekilde devam et temkinli ol baktın sapiklasiyor ona gore tavır gösterirsin
Ya kimseyi bekleyemem derslerim var biliyor musun ama şunu anladım benim derslerim erkeklerden daha güvenilir yanlış anlamayın herkes aynı değil belki ama çoğu erkeğin tek hedefi beden olmuş
Madem bekleyemiyorsun bitir kuzum o zaman
Bitireyim demi valla bezdim biriyle de sonsuza gitsin ama yok yok hep böyle oluyor sonu bir insan gibi insan bulamadık ne yapacağız biz
Hiç bilmiyorum ne yapacağımızı. Ama şunu biliyorum elbet bir gün bizimde ciceklerimiz acacak😅
Erkekler için daha zor be Allah yardımcınız olsun nekadar sevmesem de sizi valla zor sizin için kızı bulmak zor bulduktan sonra memnun etmek daha zor
Evet. Bizde herseyi önüne serdigimjz halde neden daha çok sevmedin diyeni değilde. Ufak bir mesajimiza mutlu olan kişileri hayatımıza almayı tercih ediyoruz. Para avcıları yerine gönül insanlarini😅
Bence olması gereken kız oldugum halde söylüyorum hak edene verin o değeri eğer kız hak ediyorsa onune dünyaları serin yoklukta yanıma mi beni bırakır mı bırakıyor mu yoksa sabır mi ediyor bakin görün ailenize nasıl davranıyor beni çok sıkbogaz eder mi kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta
E işte bizde hak edene veriyoruz vermeye çalışıyoruz
En doğrusu
Kesinlikle
Evet tescilli
sapık
Evet hepimiz sapığız
Tamam
Olabilir
Derdin çokmuş
Saçma bence